- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Na és ez a problémám, hogy az updatelt ár nem egyezik meg azzal amit kifizettem. Mert az updatelt ár az nem 17e volt hanem 13.7xx.
Azt láttam, hogy mikor hozzáadtam az 1500Ft-os kupont, akkor csak 200Ft-al lett olcsóbb az a egy adott termék, mert igen nem a promó árból csökken, de a kamera ára nem változott a kifizetésnél. Csak mikor levonásra került a kártyámról. -
axlfsi
veterán
Abszolút! Payment competed, transaction number, minden van,... De nem szarozok vele sokat, nem ér annyit az egész;. Nyomtam is egy cancel-t a pay helyett és ennyi. Majd visszautalják az összeget és be is fejeztem egy újabb fél évre velük 🤷♂️🥴
...nem tudom, lehet nem az Ő hibájuk, nem sárdobálni szeretnék, de valami porszem ment most a gépezetbe. Előfordul, ez van.
-
SoulReaver
veterán
Csak ez így eléggé kijátszható... Nem kaptam értesítést erről... Ír egy idegen oldal, ami 404 hibát jelenít meg csak... Jön egy csomag valahonnan, ami szintén nincs feltüntetve... Nem kapok semmit házhoz, megyek rinyálni a bg-hez és refund, mert nem kaptam semmit.
Ez miért off téma? BG-ről szól.
-
mr.dana
aktív tag
akkor hagyom a csába az egészet .. nem fizetek 25 e hogy visszaadjanak 33 e 8e ft az egész sz@r nem ér ..
tanulság : ilyen nagyságrendű komolyabb műszaki cikket jelen esetben porszívó nem érdemes innen rendelni ..
francba , pedig mit gondolkodtam rajta .. mert mondom , ok annyi mindent rendeltem már , ( okos óra sima óra kábelek pendrive párásító füles etc etc nem sorolom) de mondom ez mégiscsak egy porszívó - és tessék be is jött ..OK Köszi a segítséget !!!
-
csuhi17
csendes tag
Gondoltam hogy valami hasonló lehet.
Most nem emlékszem pontosan már több mint 1 hónapja volt, de ha jól emlékszem volt rajta.
értesítőt kaptam, ki se próbálták hozni.
végig lehetett követni mindent csak a sóskúti posta és a csomagelosztó között elveszett.
pontosabban köztem és a csomagelosztó között.
Írtam a Banggoodnak, megválom mit válaszolnak, ha azt írják hogy a postán kérjem először a kártérítést akkor ott kérem. most csak várhatok, nem akarok kereszbe kavarni.Felelős keresését meg sem említették, viszont én inkább a helyi postára gyanakszom, vagy a csomagelosztóra.
elkavarhatták valahogy. nem tudhatták hogy mi van benne, összesen 0,6 kg volt a csomag.
A szállítósrác helyi normális, vele nem volt még gond. -
Torocsik2021
újonc
Igen abban igazad van most néztem a biztosítás meg a posta költség visszajön de a többi azért elgondolkodtató dolog. Rendeltem helyette az Ali-ról egy telefont Spanyol raktárból dec 23-ám szerdán hozza GLS úgy hogy még dec. 26 -án nem volt raktáron Spanyolországban a beszállítás folyamatban volt .
-
csuhi17
csendes tag
Köszönöm mindent leírtál, talán annyi maradhatott ki, nem emlékszem hogy írtad volna, hogy ha a magyar postától kérek kártérítést mivel igazoljam majd a vételt ahol látszik minden adat
A rendelésemnél találtam egy olyan gombot hogy "print order invoice" ami ad egy pdf-et ott minden infót megtaláltam a rendelés és nyomonkövetésről, gondolom az elég lesz.
mposta válasza:"Bejelentését a tárgyban (zárójelben) szereplő azonosítószámon rögzítettük.
A jelzett problémát kivizsgáljuk, melynek eredményéről a jogszabályoknak megfelelően - legkésőbb a beérkezéstől számított 30 napos elintézési határidőn belül - tájékoztatni fogjuk."Gondolom kivárják majd a 30 napot (munkanap?), vagy írogassak még nekik? Dec 12.-én küldte a posta ezt.
Még semmi hír...
Ha a posta választ ad, akkor a Banggoodal kezdem, az egyeztetést, ha ők azt javasolják próbáljam meg a kárigényt benyújtani a postánál akkor ott folytatom max visszapattanok a banggoodra.
Mivel nem tudom ilyenkor a Postán hajtákbe, vagy valami biztosítótól, vagy saját maguk nyelik be. Nem akarok bekavarni a Banggood-nak.Pedig ezzel most lehetett volna szakítani egy keveset
-
csuhi17
csendes tag
Ez tiszta, csak úgy értelmeztem az eddigi infókat, hogy ha a postán kerestem, kerestettem és nincs meg, akkor írok a banggoodra, majd ők intézkednek, és ha a posta azt írja nekik hogy elhagyták a csomagot kapom a refundot.
Ezek szerint nekem kell kerestetnem a magyar postával és ha visszaírták hogy nem találják mint itt [link] utánna a kapott levelet kell a banggoodank tovább küldenem?
-
csuhi17
csendes tag
Neértsd félre első a posta volt akinél kezdtem.
Voltam már többször fent, sajnos nem rúghatom rájuk az ajtót és nézhettem át személyesen.
Azt állították mindent átnéztek nincs ott, beszéltem telefonon is illetve több mailt is írtam nekik oda ahova te javasoltad a posta ügyfélszolgálatára.Válaszként azt kaptam hogy kiküldték a sóskútira itt viszont nem találták most elméletileg legkésőbb január 24.-ig kell választ adniuk.
A Banggood-nak azért jeleztem mert te írtad, " Ha nem kapod meg akkor BG-nél kell reklamálnod."#19127
Ami infót tőled kaptam már megcsináltam.Gondoltam minél hamarabb jelzem annál jobb.
Inkább írok nekik mint hogy letoljanak hogy miért nem írtam korábban.Hátha tehettek volna valamit.Jelenleg nem tehetek mást csak hogy türelmesen várok.
Ha lehet a postás rendeléseket megpróbálom elkerülni mostantól...
Nem szándékosan írok támadó hangvétellel, csak néha így jön ki. -
bl4ze
veterán
Rohadt egy átverés akkor ez a CZ raktár, beetetés - vegye meg a paraszt mert vonzó az EU-CZ raktár, erre majd több hét késéssel érkezik HK-CN vonalról ?
Az M40 tabletnél már ezt látom :
Dec 30, 2020 16:35 Our warehouse has started packing your items.de ez meg WTF "No tracking number Via EU Priority Line"
-
Andralin
aktív tag
Hát nem nagyon nyerte el a tetszésem ez a csomagpontos móka.
Az utolsó státusza a nyomkövetésnek még mindig ez: "Package is being delivered to pick-up point DEPO Szeged."Tegnap meglátogattam a nyomkövetésben megjelölt csomagpontot. Az üzlet a két ünnep között zárva van, nyitás január 4-én. Nagyon remélem, hogy addig tartogatja a csomagomat a futárszolgálat és nem küldik vissza.
-
bl4ze
veterán
Ma napközben volt még Estimated ship..... January 07,2021 - most eltűnt :
Az első viszont CZ raktár - olyan akció volt, az nem CN vagy HK !! Kupon is olyan volt, és az akció is, hogy CZ WAREHOUSE.
Shipping Method:EU Priority Line
Ship From:CZ
ezt nem én basztam el,vagy találtam ki... Order number alapján meg tudod kérdezni ezt a kettőt nekem esetleg, van "csókod" hozzájuk? -
kenand
veterán
-
spacelab
tag
Hidd el én is értem, hogy mi az az EU Priority Line, volt már eddig többszáz rendelésem. De kérdésemre azt a választ kaptam chaten és emailben is, hogy nem kínából küldték, nem az van, hogy itt átadják majd valamelyik raktárból, hanem már egyenesen a CZ raktár küldte. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de nagyon remélem, hogy megkapom a terméket vagy a visszakapom a pénzt.
-
spacelab
tag
Most ott tartunk, hogy mondtam nekik, hogy beszéltem telefonon a cseh GLS-szel és náluk nincs a csomagom. De ezt a banggood nem hiszi el, ezért kérjek írásbeli igazolást a GLS-től. Írtam a GLS-nek, megkaptam az igazolást, elküldtem a banggoodnak, és láss csodát most már elismerik, hogy nem lett feladva a csomag. 24 órán belül értesítenek, hogy ki hibázott és mi a további lépés.
-
petymek
senior tag
Nincs szállítva még, tegnapi rendelés. Alin rendelés után azonnal megjelennek a pontos szállítási adatok is. Itt keresgetve sem találok arra utalást sem, hogy nyomkövethető lesz a csomag.
szeretnék még egy dolgot kérdezni, ha még az idei évben vásárolok kínából, akkor január 1. utáni érkezés esetén kell majd áfát fizetni, vagy nem? Életbe lép idei rendelésre a 20 eurós határ eltörlése?
-
spacelab
tag
"chat-en is rákérdezve megírhatják ha már tényleg megkezdődött a szállítás"
Ami igazából semmit nem jelent, mert ők nyomják ott a sablon szöveget. Hiába mondják, hogy megkezdődött a szállítás (nekem is ezt mondják állandóan), ha a futárszolgálat telefonon is megerősíti amit én is látok, hogy ők semmilyen csomagot nem kaptak. Látják, hogy jelezve van feléjük, hogy lesz XY számmal egy csomag, de a csomagot még nem adták át szállításra. Így vagyok ezzel hetek óta. A banggood állítja, hogy a cz raktár átadta a csomagot a GLS-nek és már úton van felém, a GLS viszont állítja, hogy ők még nem kaptak semmilyen csomagot. És ez látható a trackingen is. -
kenand
veterán
Én úgy tudom nem lehet egy bezárt disputeot újranyitni...
Pedig nagyon nem szeretik ha paypal disputeot nyitsz, és olyankor mindig bepróbálkoznak azzal amit a kolléga írt: zárja ne és csak utána teljesítenek bármit is.....de ha már megnyitotta addig ne zárja be, amíg a Banggood nem teljesít.. De nyitni csak végső esetben kell, sok levél után általában beadják a derekukat.Most én sem értem azt, hogy miért nem lépnek valamit, a CZ raktárban, csomag szállítót váltanak trackinggal stb. Rengeteg csomag eltűnik, nem érkezik meg, ez így nekik sem jó..
(#19268) petymek
Sajna Alinál is sokszor kamu a tarcking, Kínán kívül már nem megy (17tracking stb nem találja)
Sajna a Banggood most sokszor nem nyújt tracking numbert, küldi biztosítás obligát lett (persze még úgy is megy a mellé beszélés, 2-3x írni kell ) -
Arween
senior tag
Nagyon köszönöm a segítséget ,de ezt szerintem én b...m el és a fizetéskor már nem csekkoltam honnan jön a cucc (eddig szinte csak aliról rendeltem ,és ott ezzel nem kell variálni amit bejelölök a vásárláskor az van fizetéskor is)így sikerült valóban Kínából megrendelnem
Így nincs más várok, remélem egyszer ideér....
-
Arween
senior tag
Ezzel azt akartam mondani hogy sajnos a bangood-ról nem nagyon érdemes rendelni.Az utóbbi időben sok a negatív tapasztalatom.Ès mint érdekességet írtam csak hogy egy napon rendeltünk,ugyan úgy cz raktárból ,míg az én csomagom még el se indult ,addig az alis rendelés ide ért a meghirdetett időben.
-
RoBos
senior tag
-
csuhi17
csendes tag
Hát úgy nézki elsőre nem értették meg vagy nem olvasták végig, pedig vagy 10x oda vissza forgattam a szöveget és egyszerüsítettem, most írtam egy másikat még fapadosabban...
tényeg kell a nyelv
Ráhagyom akkor a Banggoodra az intézkedést, ha megint rossz választ kapok várokb és egy "Not received after the estimated shipping Time" írok nekik.
Mennyi időt érdemes várni az adott dátumtól hogy ne az legyen a válaszuk hogy várjak türelemmel? -
csuhi17
csendes tag
Már írtam is nekik. Remélem a google fordító jól fordított, azért mellékeltem a magyar szövegemet is.
Arról találtam egy cikket, ott volt egy bemásolt képernyőkép a posta válaszáról.
Azt írta hogy a feladó kérhet illetve te is ha tudod bizonyítani hogy kifizetted és már a te tulajdonod.Csak az a kérdés hogy majd a postának mit küldjek el, a rendelésnél találtam egy olyat hogy
"Print Order Invoice" Itt egy pdf et ad, amin rajta van a követésiszám a termék a címem stb.
Azt sikerült kihámoznom belőle, hogy bekell küldenem egy aláírt kárigénylési papírt, illetve bizonyítanom kell a vételt, csak az oldalukon nem találtam róla formanyomtatványt.Ha megvan a Banggood válasza akkor folytatom a postával, mert nem tudom hogy a postán hajtja-e be amit visszautal nekem vagy saját zsebből fizeti ki.
Remélem azért az ajándékot nem kérik vissza a Refund miatt
Jaj lehet hogy rosszat választottam ki "Order still not shipped" remélem nem lesz belőle gond. újra inkább nem küldöm. -
-
st6969
őstag
Bocs, de szerintem én ezt még mindig nem értem. Ha rámegyek, az első képen írja, hogy "Group requires 2 participants", alatta meg "1 participants needed".
Ha rányomok a "Join"-ra, akkor máris hozza a kedvezőbb árat, és nyomhatom a "Place order"-t (legalábbis aktív a gomb).Ez esetben így még nem rendelődik meg? Kell, hogy valaki más is bekapcsolódjon (az 1 participant rajtam kívül értendő, vagy én vagyok az az egy)?
Ha kell, és találok még valakit a linkelt topicban, akkor egy címre lesz kiküldve a 2db, és nekünk kell szétosztani, vagy mindenki megkapja a saját rendelését?
És mi van, ha 2 darabot rendelek, akkor is kell társ? A bolt így ugyanannyit ad el...nem világos ez a business
Esetleg csinálok egy másik accountot és én leszek saját magam társa? Bár gondolom ez kiszűrhető, ha ugyanaz a shipping address... -
csuhi17
csendes tag
Volt már hasonló. Habár nem idegeskedek rajta, csak zavaró.
Lusta voltam, nem nézegettem a nyomonkövetést, ott a legutolsó bejegyzés az volt, hogy az olk-ban feldolgozzák, akkor még nem tudtam hogy utánna mi következik "kiszállítás" egy vagy két hét múlva megnéztem és láttam hogy megy vissza a feladónak, habár ez geek.wish es vásárlás volt. egyiket sikerült elkapnom, miután átvettem csodálkozva láttam hogy a csomagon volt 2 vagy három dátum a sikertelen kézbesítést ráírták, az volt az érdekes, hogy a nyomköv szerint két nappal azelőtt hogy felmentem érte érkezett be Sóskútra, az utsó két dátum nál meg még nem is tartottunk lehet hogy jövőbelátók. Ilyesmi volt NAV-os levéllel is ami sűrgősségis volt...
Azért kérdeztem hogy nehogy lenyúlják és ráhazudják hogy viszaküldték. A banggoodal nagyon megvagyok elégedve, nem akarom hogy a sok ilyen miatt ne szállítsanak Mo-ra.
Geek.wish-en és ebay-on találkoztam ilyennel...
Akkor jó majd figyelem hátha valami változik, jelenleg csak várni tudok.
Azt nem akarom elhinni, hogy miközben a postára pakolták a kocsiból a cuccot valaki odarohant és kivette valamelyik zsákból pont az én csomagom, szerencsétlen vagyok, de remélem ennyire azért mégsem
A köv bejegyzésem remélem már az lesz hogy megérkezett, vagy hogy kártérítettek -
macera2
aktív tag
Szerintem a FFoxal lehet valami gond. FF összes javasolt, nem javasolt beállítási lehetőségét kipróbálva: BG elfogad, PP elfogad, csak fizetni nem tudok a PP-al. Misztikus a dolog, mert a FF, eBay, PP vonal működik.
Megunva az erőlködést, a FF-ot leváltottam a Google Chrome-ra. Csodák csodája, a BG rendelésemet, már tudtam a PP-on keresztül fizetni. Úgyhogy kis szépséghibával hepiendes a történet. Ezúton is köszönet a tanácsokért, és BUÉK. -
csuhi17
csendes tag
Betelefonáltam már, a hölgy mondta is hogy utánna néz, majd ha megtud valamit értesít, de azt nem tudom, hogy mikorra lesz meg, azóta már 3 banggoodos és 1 geek.wish es csomagom megjött.
Az itteni postán hiába nézetném már át harmadjára (kétszer is körülnéztek) , akkor sem fogják szerintem megtalálni "oda adni"
Viszont a telefonom meg lassan megpusztul így sajnos minél hamarabb kell egyet intéznem, de egy olcsóbbat meg ideiglenesen venni nem akarok, hogy hátha ez mégiscsak előkerül.
Rendben, akkor a banggoodnál kezdek majd, remélem majd behajtja a postán.
Az miatt is voltam bajban mert mielőtt én megkaptam volna tűnt el, a kocsiról... el hiszi e a banggood. Habár regisztrált, ha átveszem akkor az látszik.
De nem fogom annyiban hagyni csak hát mégis csak kell, a lehetre nem alapozok. -
csuhi17
csendes tag
Úgy néz ki hogy ezt a csomagot nem fogom megkapni, ezért újra rendeltem "ha esetleg mégiscsak megjön továbbadom"
ES ből "spanyol?" és EU Priority Mail-al, azt lehet tudni, hogy ezt is a posta szállítja, vagy lesz akkora szerencsém, hogy mint a kickstartert a GLS?Illetve majd a kártérítési igényt kihez kell benyújtanom, posta vagy a banggood nak kell jeleznem.
A postának külön kell a banggood-tól kérnem számlát vagy jó lesz az a mail, amiben jelezték hogy elküldték a terméket? ott van az ára is meg a termék is illetve a csomag száma egyben. -
yogibear
addikt
Nem pánikolok, hanem mérges vagyok.
Az előző, általuk sztornózott rendelésnél is az volt, hogy "nagyon csomagoljuk", aztán 2 nap múlva mégis törölték.
Ennél is dettó, 2 napig semmi... joggal gondoltam, hogy ez is sztornó lesz, hiszen egy nap alatti útnak indítást ígértek (az hogy 6 vagy 10 nap, mire ideér, másodlagos).
Pénteken meg véletlenül belebotlottam idehaza az egyik elektronikai nagyboltban egy STB-be, ami player is, 10k-ért, ami fél éve még 13-14k volt és a kistesóját használom már 3 éve.
Elmentem, megvettem, kipróbáltam korrektül működik, mondom jó, a BG úgyis sztornó lesz, mint korábban. Erre eltelik még 2 nap és jön az email, hogy küldjük ám, de nagyon...
Ha az ígértek és az eddigiek alapján 24 órán belül elindítják, nem veszek idehaza másikat, mert majd ideér a BG-s , amikor ideér...
Ps.: amúgy egyik pécés boltban árulják ugyanezt a BG-s playert 25k feletti áron... pont tegnap láttam meg neten... -
yogibear
addikt
Azokat október 2. hetében rendeltem... fizetés után 24 órával már el is indultak... 6 nap alatt itt voltak...
Utána már minden döcögött... még az is, ami végül ideért, de ennyire még sosem...De mindegy is már, kimérgelődtem magam.
majd csak ideér ez is, csak bosszant hogy 4 és fél nap mire valamit léptek egyáltalán... nem karácsony előtt 1 héttel rendeltem, hogy benne legyen az, hogy csak jövőre ér ide, mert rengeteg a rendelés, ahogy nem is BF alatt, ugyanezért...
-
yogibear
addikt
Igen... először egy BT adó/vevő volt, aminél naponta tologatták hogy lesz raktáron, nagy nehezen lemondtam, mert alin utánanéztem és ott sem volt már elérhető a cucc.
Aztán jött a tv box, "még két napig" akció, cseh raktár, in stock és még bőven Black Friday előtt 1,5-2 héttel, amit töröltek kb 1-1,5 nap után... most megint volt és a kiírás szerint még mindig van cseh raktáron...
Mondom nem az a baj, hogy 10 nap a szállítás és nem egy hét, hanem hogy 4 és fél napig hozzá sem szagoltak, holott a pénz megérkezett azonnal mert bankkártyás fizetés... október előtt bármit rendeltem, 24 órán belül elindult...
Már csak azon reménykedem, hogy a németeknél nem nyúlják le és tényleg ideér... -
yogibear
addikt
-
csuhi17
csendes tag
Hát félóra próbálkozás után néztem egy másik telszámot, a lakossági ügyfelest.
Kedves volt a hölgy, azt mondta hogy az adatai szerint elküldték sóskútra, csak itt nem igazolták vissza. Kérdésemre felajánlotta, hogy felveszi velük a kapcsolatot és ha van infó visszahív, habár azt nem mondta meddig tarthat, remélem még ma meglesz a csomagom.
El sem tudom képzelni, hogy ha más szakmában az ember ennyit hibázna... Ha meg lesz betudom figyelmetlenségnek. -
csuhi17
csendes tag
Szia mostanra sikerült találnom valami telefonszámot.
A korábbi banggood-os próbavásárlásaimnál a "Bp. 5. sz. csomagkézbesítő bázis Sikeresen kézbesítve" volt az utolsó bejegyzés, ezek szerint az 5.sz. bázist kell felhívnom?
5.sz. csomagkézbesítő bázis 30/771-2244 Ez lehet az a telefonszám ami nekem kellhet?
Vagy esetleg lehet hogy azért nincs a másik csomagom követési ifói között, mert közvetlen a Sóskúti postára küldték ki a csomagomat az OLK-ból?
Ha mást nem találok, akkor felhívom, hátha... remélem reggel 8 kor felveszik. -
csuhi17
csendes tag
Nah tisztázódott egy része, a srác nem tudta értelmezni, hogy mit ír a gép, lehet hogy nála valami angol szöveget hozott, passz...
Telefonon most megmutattam mit látok, meg hogy mit sikerült kiderítenem, a postamesterrel azt javasolták írjak nekik, mert a 30.-i csomagokkal most gond volt, volt aki nem kapta meg és reklamált, majd két napra rá kiküldték. Remélem nálam is csak ez a helyzet.
Állítólag új csomagosok vannak vagymi... -
csuhi17
csendes tag
Köszönöm, akkor ahogy lesz lehetőségem felmegyek.
Azt gondoltam mivel a két csomag külön számmal rendelkezik, ha az olk elküldi a sóskútira, akkor az a nyomonkövetésben is látszani fog, de ezek szerint lehet hogy valamiért csak az egyik csomag információját frissítették.
Még egyszer köszönöm az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest