- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Nagyon köszönöm a segítséget ,de ezt szerintem én b...m el és a fizetéskor már nem csekkoltam honnan jön a cucc (eddig szinte csak aliról rendeltem ,és ott ezzel nem kell variálni amit bejelölök a vásárláskor az van fizetéskor is)így sikerült valóban Kínából megrendelnem
Így nincs más várok, remélem egyszer ideér....
-
Arween
senior tag
Sajnos az én rendelésem se akar megékezni ,illetve bg-levelezéssel se vagyok beljebb természetesen minden levélben az van várjak 1-2-3 napot egyeztetnek az eladóval
Szerintetek ez valóban feladásra kerülhetett ? A csomagkövetők karácsony miatt nem mutatnak semmit,de bg oldalon azt látom hogy szálított státuszba került a felső információs sáv alapján 23-án
-
Arween
senior tag
Ezzel azt akartam mondani hogy sajnos a bangood-ról nem nagyon érdemes rendelni.Az utóbbi időben sok a negatív tapasztalatom.Ès mint érdekességet írtam csak hogy egy napon rendeltünk,ugyan úgy cz raktárból ,míg az én csomagom még el se indult ,addig az alis rendelés ide ért a meghirdetett időben.
-
Arween
senior tag
Jaj én sem vagyok izgulós fajta de eddig mindig mindenhonnan megjött a motyóm 1 hónap alatt ,így számomra ismeretlen a várj 45/60 napig és utána reklamálj
Mondjuk erre a táskára pont szükségem lenne utazunk és ez kellene a repülőre ...Mindegy reklamálok lesz ami lesz
-
Arween
senior tag
sziasztok
Rendeltem egy táskát május 13-án feladták ,nyomon követési szám nincs,táska sincsVárjak még vagy menjen reklamáció ?Mivel eddig semmi gond nem volt minden csomagot megkaptam így nem tudom itt hol kell elindítani a reklamációt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest