- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petymek #19278 üzenetére
Akkor ugyan várd már meg és ha akkor sem írják be de fent szállítás meg van jelölve kérdezz rá, itt így működik, amíg nincs feladva addig nincs nyomkövetési szám és ezért nem is látható.
Az AliExpress rendelésnél is van egy processing time a feladásra, általában 3-14 nap, addig semmi nyomkövetést nem látsz. Ott is csak akkor jelenik meg ha az állapot szállítottra vált amii persze nem jelenti az azonnali szállítást, hanem csak a nyomkövetési szám igénylését, a szállítás megrendelését.Az áfát eddig is kellett fizetni a 22 € felett kivéve a 10 €-os áfa kedvezmény elengedés esetét kivéve. A kis értékű termék 22 €-os vám és áfamentes kategória 2021.július 1-től szűnik meg.
-
-
=Mentor=
őstag
válasz
petymek #19268 üzenetére
Nem tudom Bangoodnál ez hogy megy, de én is így jártam, csesznek adni csomagszámot és akkor az ember csak találgathat, hol jár a csomag és mikor érkezik meg.
Bár nekem csak egy pár ezres tétel volt, akkor is dühítő. Tehát nem biztos, hogy kapsz azonosítót, nekem már megjött a csomag, de máig annyi szerepel a rendelésnél hogy:
Dec 05, 2020 09:10 Package has been sterilized and shipped out.
Dec 04, 2020 03:40 Our warehouse has started packing your items.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest