- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.dana
aktív tag
akkor hagyom a csába az egészet .. nem fizetek 25 e hogy visszaadjanak 33 e 8e ft az egész sz@r nem ér ..
tanulság : ilyen nagyságrendű komolyabb műszaki cikket jelen esetben porszívó nem érdemes innen rendelni ..
francba , pedig mit gondolkodtam rajta .. mert mondom , ok annyi mindent rendeltem már , ( okos óra sima óra kábelek pendrive párásító füles etc etc nem sorolom) de mondom ez mégiscsak egy porszívó - és tessék be is jött ..OK Köszi a segítséget !!!
-
mr.dana
aktív tag
válasz
mr.dana #19386 üzenetére
cservice@banggood.com 2020. okt. 5., H 8:55címzett: én
Dear Csaba ,
Thank you for your email and order 85260564.
After having checked the problem via the video and photos you sent, we can determine that the product has manufactuing defect , we apologize for this situation.
We would like to refund Ft33,425 to your payment account. You will receive a refund in the same payment method you used to place this order. And you need to send back the item you received.
Since different transportation companies have different charging standards around the world, would you cooperate with us in asking for the cheapest freight with a tracking number? After we received your reply, we would consider the items should be return or not, Thanks a lot!
Here is the shipping address: Dongguan City,Guangdong Province,China.
And you do not need to pay any extra shipping fee.
And we do not request additional payment for the reshipment.
Please let us know which solution is more convenient for you. Looking forward to your reply.
Best regards,
CeciliaMivel a különböző szállítótársaságok eltérő díjszabási előírásokkal rendelkeznek szerte a világon, együttműködne velünk abban, hogy a legolcsóbb nyomkövetési számmal rendelkező árut kérje? Miután megkaptuk válaszát, úgy gondolnánk, hogy az elemeket vissza kell adni, vagy sem. Köszönöm szépen!
van benne ez a rész .. google - el fordítva
-
mr.dana
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Egyszer kérdeztem már áruvisszaküldésről - de konkrétan nem írt senki - most amit végigtudtam olvasni a topicban hogy valaki agyhalált kapott a visszaküldéstől .. asszem tablet volt ha igaz .
na , nekem egy porszívó van - eljutottam addig hogy videók levelezés stb után , hogy küldjem vissza .. Rendben most jutottam addig hogy feladjam - mert karácsonykor rengetegen voltak a postán - most már mondom amúgyis mindegy 1-2 hét ..
lényeg azért megnéztem előtte most neten , és 25 000 ft írt a kalkulátor ..
33 000 ft volt a porszívó .. ennek így mi értelme .. bár mintha írtak volna valamit hogy arra kérnek hogy a legolcsóbban adjam fel .. ezekszerint ők állnák a költséget ? nem vágom .. tényleg nem küldött még senki vissza cuccot ? -
mr.dana
aktív tag
válasz
mr.dana #18684 üzenetére
Dear xxxx
Thank you for your email and order 85260564.
After having checked the problem via the video and photos you sent, we can determine that the product has manufactuing defect , we apologize for this situation.
We would like to refund Ft33,425 to your payment account. You will receive a refund in the same payment method you used to place this order. And you need to send back the item you received.
Since different transportation companies have different charging standards around the world, would you cooperate with us in asking for the cheapest freight with a tracking number? After we received your reply, we would consider the items should be return or not, Thanks a lot!
Here is the shipping address: Dongguan City,Guangdong Province,China.
And you do not need to pay any extra shipping fee.
And we do not request additional payment for the reshipment.
Please let us know which solution is more convenient for you. Looking forward to your reply.
Best regards,
Cecilia
-
mr.dana
aktív tag
Sziasztok ! áru visszaküldésről van valakinek tapasztalata ...??
vettem egy porszívót / besz@rt ..
de evvel most nem akarok untatni senkit ..a lényeg : több levélváltás után ( képeket videókat kellett küldenem róla stb ) eljutottunk oda, hogy azt írják hogy küldjem vissza a cuccot , a pénzt visszautalják... de nincs egy rendes cím sem .. olyan mintha valami mesterséges intelligencia lenne, lehet csak én képzelem persze , de fura ..
nem tudja valaki hova kéne küldeni ..!?
mindjárt berakom a szöveget is ..
igaz én google fordítóval fordítottam..
de relatíve jónak tűnt ..
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest