- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Nyilván azért másoltam ide a képet, mert én is így rendeltem. Tudom, hogy sok minden közrejátszhat a szállítási időnél, de eddig 99%-ban mindig ideért minden még Kínából is azon az időn belül, ami a termék mellett meg volt adva szállítási időnek. Karácsonyi csúcsforgalom ide vagy oda, már csorognak az Aliról november 11-12. körül rendelt csomagok, mégpedig Kínából (vannak, amiket már megkaptunk, van, ami úton van még). Ehhez képest elég gáz egy ilyen EU-n belüli csúszás.
-
Voice24
őstag
A lehetőség minden megrendelésnél ott van, azon az oldalon, ahol az esetleges kuponokat vagy pontokat tudod felhasználni az adott rendeléshez. Alapból bent van a pipa is a biztosítás kis kockájában, én kivettem, mert nem hittem volna, hogy EU-n belül is el tud veszni egy ekkora csomag.
Itt a kép a UK raktárról és a 2-5 munkanap szállítási időről. -
Voice24
őstag
Oké, köszi, persze valamennyire megértem őket is. Csak azért fura a dolog, mert közben az Aliról szintén novemberben rendelt dolgok meg szépen csorognak befelé Kínából.
Egyébként meg nyilván a webáruházaknál is tisztában vannak a karácsonyi káosszal, meddig tartana nekik a termék oldalán megadott 2-5 napot módosítani akár 10-30 napra, aztán amikor lecsengett az őrület, visszaállhat az eredeti állapot? Tisztábban látna a vevő is, és nem idegeskedne a nem érkező rendelés miatt. -
Pisti7204
tag
Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, pláne nem gyártom őket, és nem gondolom, hogy Lucy Cheng átnyálazza a listát, hogy ki mennyit vásárolt. Mint ahogy a sorsolás meg a szerencsekerék, meg a fészbuk játék sorsolása se kézzel történik. Hanem algoritmussal, amit meg úgy írnak meg, ahogy akarnak, és az alapján választ ki valakit egy adatbázisból, ahogy felparaméterezik! De úgy látom, te minimum Banggood alkalmazott vagy, vagy teljes rálátásod van a működésükre. Ez esetben elnézést, hogy egyáltalán felvetettem, amit...
-
g_g_g
őstag
Igen, valóban ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, csak annyiban nem járható ez most, hogy karácsonyi ajándék lenne.
Kizárólag emiatt most a visszaküldést elvetettem.Fekvő módban nem próbáltam, de mindjárt előveszem és megnézem.
Egyébként teljes fényerő mellet szinte nem is látható. Én is úgy vettem észre, mikor lecsökkent a fényerő.
-
ferika3
csendes tag
CZ EU Priority Mail lett volna
Ezt küldték levélben:
Thank you for placing an order 78106786.
We regret to inform you that the item can't be shipped with the shipping method you chose due to some specific restrictions of the logistics carrier.
In order to provide a better service to you, we could help you:
-Change: Change the shipping method to Air Mail Register.
If there is a price difference between the two methods, we will refund the overcharge payment or demand payment of the shortage from our customers. Hope for your understanding.
Regarding the delivery time of shipping methods , you could check it by going to "Help Center" - "Shipping" - "Shipping methods".
Here is the reference link : https://www.banggood.com/Shipping_hl70_at321
-Cancel: Cancel the whole order and refund the full payment for you.
Please note that you are responsible for all import taxes and duties that may be charged when your parcel passes through Customs if you have not bought the tariff insurance.
We would appreciate if you could reply us in the next 7 days.
Please note that we will cancel your order and arrange the full refund if there is no response after 7 days.
Look forward to your reply. Thank you for your understanding in advance.
Best regards,Banggood Team
-
w.miki
veterán
én még reménykedek
Már csak 6 hely van!
Xiaomi Redmi 8A -
törölt tag
-
törölt tag
Köszi, javítva.
Xiaomi Mi A3
Bakeey GT105
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM2 TWSAzt hittem, a
Snatch Record-ot kell linkelni. -
törölt tag
Nem volt nyomkovetesem, most neztem meg
Most beszeltem veluk, azt mondtak ettol fuggetlenul jon majd. Akkor ennek tenyleg ez a menete, tehat kiszallitasra kerul a csomag?OnePlus-tol rendeltem, naluk volt, de nagyobb webshopbol meg nem nagyon rendeltem. Ezert ijedtem meg. Egyszer rendeltem Gearbestrol de azt bevagtak a postaladaba. Legkozelebb mar tudom
-
Salex1
őstag
Bocs a rossz linkért, siettem.
Ide még jöhettek, telefonért -
Nxn908xxx
őstag
Pontosan 11.08-án volt. Most chatteltem egy okos customeressel, agyrohasztó volt de a végén azt írta, várjak még 1 napot és ha addig nem jön meg akkor refundolják. Most nem tudom hogy ezt elírta és 1 hetet akart írni, mindenesetre lefényképeztem és majd később próbálkozok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest