Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Banggood-ról esetleg tudtok ajánlani bevált totál vezetékmentes Bluetooth fülhallgatót zenéhez, ami korrekt minőségű hangban, nem esik ki fülből sportolás közben, akkuban jól bírja? Picit nem baj ha mélynehéz, de ne az legyen a domináns.
Gearbest-ről több évvel ezelőtt javasoltak nekem egy QCY QY19-et ami nagyon bevált, csak rengeteget használtam edzéshez és már kikeményedett a kábele az izzadtságtól, és idiótán eláll. Viszont a hangminőségével és akkuidejével elégedett vagyok mai napig. Gondoltam most meglepném magam valami totál vezetéknélkülivel.
A Blitzwolf BW-FYE7-et találtam amiről jókat írnak.
A Nothing ear (1)-et nézegettem még, jövőhéten elvileg GA lesz, és bárki megveheti, de szerintem egy ideig folyton le fogják rabolni.
Ezeknél van valami jobb tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/