- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
válasz
kazuma921 #60972 üzenetére
Ha valaki esetleg akar még segíteni, annyi változást elértem ma délután (ugyanis 1-2 perc ventipörgetés után előjött megint a probléma), hogyha a kártyát zörgés közben egy nagyon minimálisan a műanyag kereténél megemelem (vagy ha a venti közepén minimálisan benyomom), akkor abbamarad a zörgés. Olyan, mintha a kártya saját súlya lehúzná, és ekkor zörög, de ezt se mindig.
Most pl. megy már magas fordulatszámon 4 perce, de semmi baja. Amikor előjött, megemeltem minimálisan, és abbahagyta. Ahogy visszaengedtem, zörgött tovább. -
Marci112233
addikt
válasz
kazuma921 #60972 üzenetére
Ha sűrített levegővel vagy kompresszorral takarítod a ventilátor körül a kártyát és nem fogod meg a ventilátort fújás közben akkor kárt is tehetsz a csapágyazásában is.Ugyanis ebben az esetben nagyobb fordulatra is emelkedhet mint azt maga a Windows tenné, ezzel károsítva azt.Szigorúan álló ventilátorral szabad fújatni akármilyen ventilátort.(Legegyszerűbb ha megfogja az ember takarításkor.)
-
MK VII
veterán
válasz
kazuma921 #60954 üzenetére
Ha windows 10 van a gépeden akkor bármi lehet normális. Én pl pont az ilyenek miatt töröltem a p.csába a win 10-et. Videókártyám idle 60-62 fokos volt, állandóan dolgozott amikor semmit nem csináltam vele, pörögtek a ventik... És nem vírus volt, mert frissen felrakott rendszernél is csinálta.. Visszatettem a 8.1-gyet és azóta kisimult az arcom...
Hihetetlen bugos a win 10.
Próbálj ki másik rendszert... -
Grafirka
őstag
válasz
kazuma921 #55714 üzenetére
Ellenorizd le , nincs e valami hiba aHDD vel. Ha a 750 siman ment es ez szaggat, akkor nem valoszinu hogy onnan jon a hiba, de mindenkepp nezd meg egy HDDsentinellel.
Drivert dobd le , safe modban DDU segitsegevel takaritsd ki, aztan telepitsd ujra frissen , bepipalva a "clean installt" -
-
Csupingo
veterán
válasz
kazuma921 #55229 üzenetére
Win kékhalál, indulás közben újraindult a gép, indulás közben leállt a gép, valamikor volt kép, valamikor nem, ilyesmiket produkált ha jól emlékszem. Elég sokat szívtam, mire arra jutottam, hogy használom a hozzáadott molexet, és kapásból jó lett.
Talán nálam az a gond, hogy egy ágra tettek párhuzamosan két hatos csatlakozót.
Erre gondolok: -
MK VII
veterán
válasz
kazuma921 #46654 üzenetére
Üdv köztünk.
Egy ilyesmi tökéletesen el fog férni benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest