- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
kisza25 #88936 üzenetére
Reddit-ről:
"Yeah, turns out I need to disable amd integrated gpu from my ryzen 2400G in device managers. Thank you, the game is working now."Olvastam, hogy próbáltad letiltani az igpu-t, de ha jól értem nem sikerült. Szerintem ez lesz a kulcs. Letiltás után volt reboot?
-
pandras83
őstag
válasz
kisza25 #88930 üzenetére
Ez alapján inkább BFV issue ez, mint hardverrel kapcsolatos probléma. CC Cleanert meg DDU-t javasolnak.
-
-
spista222
addikt
válasz
kisza25 #6757 üzenetére
Ezt találtam azzal a névvel. Ezek szerint 12V-os ága három felé van osztva és áganként 16 A-t(16A*12V=192W) tud. Ez lehet kevés?
Kicsit furcsa hogy a patent felőli rész sárga annak nem feketének kellene lennie?
gti16v:
Két 6 ossal nem próbáltad? -
-
@matthew@
őstag
válasz
kisza25 #6707 üzenetére
Az jó, csak nekem a giga tápomon 'gyenge' 12V-s ág van és csak 360W-t tud leadni. De most nézegettem egy Gigabyte HD6870 1 GB Super OC-s verziójú VGA-t ami aztán minden téren kielégítené elvárásaimat és a tápom sztem el is vinné.
Grave444: az egyész jó, mivel nekem egy 17"-os 1280x1024-es monitorom van, de most ezen a HD6970-en nagyon elgondolkoztam -
@matthew@
őstag
válasz
kisza25 #6702 üzenetére
Oksi, akkor sztem valamelyik nap nekiállok a tuningnak, mert holnap sajna elutazunk 2 napra de utána kipróbálom h mit tud a VGA. Gondoltam arra h megtámogatom alulról egy ventivel, de azt csak akkor ha nagyon melegszik.
HD5000-es szériát meg nem akarok venni, végképp nem használtat, újonnan meg már nem nagyon vannakHD6950-et majd januárban tervezem amikor készletsöprés lesz karácsony után, és addigra talán olcsóbb lesz mert eddig 60k-ért voltak most 72k, ami kicsit sok, bár annyiért is megvette, volna ha bírná a tápom
De mind1, köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
válasz
kisza25 #6700 üzenetére
Azt tudom h garivszetős, de ha tuningolok és utána visszaállítom akkor nem veszik észre vagy igen? Meg végül is úgyis már csak 9 hónap gari van rá és tervben van egy HD6950 csak az most nagyon drága lett és tápot is kéne hozzá cserélnem ezért tuningra adom a fejem sztem, mert BF3 így nem megy túl jól
és más 4850-et használónak 750-es GPU órajellel szépen futkározik.
Amúgy ha a hőmérsékletek nagyon felmennek akkor lekapcsol a gép vagy leég benne a VGA? -
@matthew@
őstag
válasz
kisza25 #6698 üzenetére
Értem, akkor végül is a 700Mhz-re egyből felhúzhatom ugye? Illetve furmark tesztből melyik jó szerinted? ez jó lesz? vagy melyiket szedjem le? Ja és a venti sebességszabályzást automatikuson hagyjam vagy kézzel húzzam fel vmeddig?
-
@matthew@
őstag
válasz
kisza25 #6696 üzenetére
Köszi mindenkinek a helpet! Akkor ha a CCC-ben 5 Mhz-ként lehet lépkedni akkor annyinként menjek feljebb és ha elmentem akkor mivel teszteljem? GTA IV vagy hasonló?
Amúgy most nézem h CCC-ben max-nak 700Mhz van, vagyis csak addig van 'felskálázva' a csúszka, akkor tovább nem is fog menni? vagy MSI Aftertburner-el menne tovább? Igazából a cél olyan 750Mhz-s Gpu órajel lenne, de akkor ezt egyszerre ne emeljem meg ekkora mértékben ugye?Szerk:: most vettem észre h van olyan rész a csúszkák alatt h egyedi órajelek tesztelése, ez is elég lehet?
Illetve az alap hűtő is elég lehet, mert GTA IV alatt 73 fokra is felmegy a hőmérséklete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest