- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolverine375
tag
Hát igen, ebben igazatok van, azt még azért hozzáteszem, h ha az ember mindent kihasználna egy ilyen nagyon multifunkciós gépben, akkor félnaponta kéne tölteni minimum. (persze kocsival ez sem gond)
Annyira nem durva a kütyüm súlya, bár ha telefonálnék rajta, akkor is headsettel, mert egy kézbe tartott PDA a blaha környékén anniyt jelent h: "sziasztok ezt lopjátok el mert sokat kaszáltok vele"
Ergo nekem az a véleményem h még mindig jobban lehet járni ha egy egyszerű telóval telefonál az ember, és egyéb feladatokra meg ott egy pda, ugyanis ha a pda lemerül még nem dől össze a világ, de ha a telefon is... az már egy egész más tészta...
-
rumos14
nagyúr
ne haragudj, nem emlékszem hogy milyen géped van, de a képlet sztem elég egyszerű.
telefonos pda ugye szinte csak qvga van, a 2,8"-on amúgy sem igazán kell vga.
ha telefonmentes pda-d van de csak navira használod, 3,5"-on végülis elmegy a qvga, autóban úgysem sasolod folyamatosan.
ha viszont a pda-t netezésre, olvasáshoz is használod és sokat molyolsz, akkor 3,5"-on a vga erősen ajánlott. viszonylag olcsóbb gépek az Acer N3xx és a FuSi C550, mindkettő ajánlott. -
Peet210
őstag
-
gege71.hu
addikt
-
tyavika
csendes tag
A telefon dolog pontosan ahogy mondod átlagos dolgokat tudjon csak.
Mondjuk Csehország szoftvert, de csak a lehetősgét kérdeztem hogy utólag lehet e felrakni?
A PDA részhez meg lehesseen netezni, emailezni, office se baj ha van.
A Gps meg nekem nagyon kell sokat járom az országot. -
tusi74
őstag
Nekem a szivargyújtó körül nagyon pici hely van, nem tudnám tőle kezelni a váltót. Hiába, nem egy dromedár na!
Viszont megvan már mit szeretnék, csak elég drága:
Ha ezt megtalálnám olcsóért, a gyári ablakosat beleaplikálnám. Ez nem ragad, nem tapad, nem fúrt. Ezt egyszerűen beteszem a mélyedésbe, ott a műszerfal tetején, ha akarom kiveszem. Olyan mint egy párna, szabályosan ''pólyában'' van az én új kincsem.
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Nekem is legális Magyarország iGo-m van.
Hogy mit kaptam bruttó 13 000 ért.
- Tökéletesen működő navigáció
- 256 megás miniSD kártya (lehetet volna nagyobb is)
- 4 db játék
- Ingyenes program és térkép frissítési lehetőség (igaz szeptembertől fizetős lesz).
Az haverom még jobban járt ő bruttó 7500 ért vette Magyarország iGo-t.
Igaz hogy 2005-t, de azt ingyenesen tudta upgradelni 2006-ra, majd 2006 Plusra
Mákja volt, elvitte az utolsó darabot. -
Djuree
félisten
ja ez a tcpmp már nekem fenn volt, akitől vettem fent hagyta, legújabb verzió.
tsk témákat töltöttem le, igen szépek.
én marha, majdnem 30k-ért vettem mp4-es lejátszót,ezt a pda-t meg 18k-ért, kútba is ugrottam volna ha megveszem az mp4-et és utána látom meg az eladó pda hirdetést -
Djuree
félisten
én akkor döntöttem el hogy megveszem, mikor megláttam rá a doom-ot.
kedvenc játékom volt anno, jó lesz megint végigtolni pda-n, hogy irányítnai hogy fogom az majd elválik.
asszem nem lehet cserélni az akksiját, vagy igen?
jó lenne ha lehetne valahogy, mert akitől veszem azt mondta 6 órát bír.
megnézett egy másfél órás filmet és lement 60%-ra az akku.
jó lenne egy új akksi bele.
nekem csak magyarország térkép kell, külföldre úgysem megyek, drága nekem
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Ilyenkor gyakran felejtenek az emberek sajnos. De persze nehéz úgy valamit eladni, ha tényleg korrekten megmondod, hogy ez és ez a nyűgje, de ha kicsit megszenvedsz vele és kompromisszumokat kötsz, akkor használható lesz. Viszont ha aztmondod, hogy ez a király és ez megoldja az élet gondjait, akkor máris meg a buy
-
Calogero
addikt
Másik géppel nem próbáltam, mert nincs másik.
Először azzal probáltam ki amelyiket a lemezzel együtt adták
Először ment, csak Igo frissítés közben bontotta a kapcsolatot, utána semmi... ez azt hiszem 4.1 vagy 4.2
Kipróbáltam a 4.5-t is, azzal se jutottam előrébb.
Hard resetet márt töbsször csináltam, ezért is tünt el a magyarosítás a gépről.
A magyarosításhoz pedig kéne az AS.
Adatokat tudok másolni a PDA-ra illetve a PDA-ról kártyaolvasó segítségével. -
TOTO100
csendes tag
Köszi!
Időközben megtaláltam (a telepítő CD-t) és sikeresen feltelepítettem. Most már csak egy kérdés maradt, azok után, hogy említetted ezt a reg.kódot. A program regisztrálásához és aktiválásához szükség lenne egy un. regisztrációs névre (ID), amelyet állítólag a telepített termék ''Regisztrációs'' képernyőjén lehet megtalálni. (De, hogy ez hol van????)
Ugyanakkor a program telepítése során - ha jól emlékszem - kiírta, hogy ez a termék regisztrált. Mi van akkor, ha nem történik meg ez a regisztráció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Linux haladóknak
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest