- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Calogero #1845 üzenetére
Pff, akkor két lehetőségem maradt:
1. Használom az iGo-t erről a kártyáról, és minden mást a 2GB-osról - ergo cserélgetem a kártyát, ha autóba ülök.
2. Használok az iGo Mo-ból egy biztonsági másolatot a nagyobb kártyán, ez a kártya meg pihen addig.
Mindkét változatnak megvan a maga előnye és hátránya, félek, hogy az utóbbi esetben újra kell raknom az iGo-t, és akkor meg az eredetivel nem menne megint.Lehet, hogy marad a cserélgetés...
p -
ML320
senior tag
válasz
Calogero #1837 üzenetére
Én is regisztráltam, és már SE van a kártyán, ami a matrica szerint csak 2005 lenne.
Viszont én régebben tettem hibajelentéseket az iGo-nál, és nem lettek javítva. A környékünkön több olyan új is van, ami gyakorlatilag földút, de a navigáció néha rávinne. A földút tiltva van, tehát nem mehetne arra, így a térkép ''hibás''. Kiváncsi vagyok, azt mikor javítják ki. -
ML320
senior tag
válasz
Calogero #1800 üzenetére
Mi értékesítünk PDA-kat, de navi szoftvereket kevésbé vesznek az emberek. Nálunk is sokat hoznak olyan hibával, hogy nincs GPS jel, pontatlan, stb. Van egy legális Magyarország iGo-m. Azzal érdekes módon minden jó! Ezek után viszont nem tudok mit mondani rá. Alap helyzetben, ha valaki csak itthon közlekedik, akkor oda elég a magyar térkép. De ha az tökéletesen működik, akkor az drága?!?!?!?
-
Avicularia
veterán
-
-
varsza
tag
válasz
Calogero #1248 üzenetére
Bocsánat én irtam értettem félre. Nem ezt csináltam.
Igazad volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Működik.
Csak a magyar nyelv ment el.
Calogero, nem tudod mekkora öröm okoztál!!!
Az igazság, hogy én mástértettem hard reset alatt.Hát mit csináljak, kezdő vagyok
Köszi mégegyszer
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest