Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a másolás nem lesz (érezhetően) gyorsabb.
a 64k-s vesztés oka a file-tárolás módja miatt van. ha 1 byte-ot írsz egy file-ba, akkor is 64k-t fog elfoglelni, meg akkor is, ha 65536-ot. lásd még: FAT. [link] (sajna magyarul nincs meg, csak angolul.)
4GB-os kártya esetén marad a fat32, mert a fat16 2GB-ig kezeli a partíciókat. -
ngabor2
nagyúr
mekkora az a kártya? ha 2GB alatti, akkor fat16-ot ajánlanék. cluster size... no ez érdekes elméleti kérdés, de mivel valszeg 64k-nál nagyobb file-okat akarsz rajta tárolni, ezért a 128-as is lehet. ekkor a legkisebb az adnimisztrációs terület, cserébe file-onkébt akár 64k-t is elveszíthetsz... ami egy 2GBos kártyánál elenyésző.
-
ML320
senior tag
Attól függ, hogy melyik verzió!!! Warezből a 2006. júniusi verzió volt a legjobb (talán ezért még nem moderálnak ki). Aztán furcsa módon jöttek be PDA-k, hogy nem látják a műholdakat, és miután visszajött a szervízből, egyre izgibb lett a dolog! Azóta kipróbálom a saját origgal is. Van egy közintézmény, akik minden hónapban megjelennek, hogy xar az egész, és blablabla... Ők most bentfelejtették a kártát. Noname kategória...
Nem 100%, hogy ezért van, de érdekes a dolog. Amúgy a 2006 szeptemberi warez fagy, a 2006SE-ként közkézen forgó verzió több készüléken is kilépésnél kiakadt. Hosszabb ideig nem foglalkoztam velük.
Lopott kocsival nem mennék be szervízbe, más lehet, hogy igen. Legalábbis hozzák a gépeketEmber tervez, Isten perverz...
-
rumos14
nagyúr
de mit indítasz el konkrétan? mert a pc-s doom.exe aligha fog menni pda-n. gondoltam, hogy dos emulator-ral talán (poccketdos, vagy vmi ilyesmi a neve), de azzal sem biztos hogy megy. a doom 1,2 wad file-jai megvannak, feltéve hogy még olvasható a 10 éve kiírt cd-m
hát ha le tudod szedni a hátsó fedlapot és ki tudod venni az aksit, akkor cserélhető
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
próbálkozz még a tcpmp beállításaival: options-zoom és options-video.
a konvertálás nyűgös, időigényes és persze rontja a minőséget.
de gratula a felismerésért, hogy fuck mp4 lejátszó, inkább egy olcsó pda. a veszély viszont fennáll, hogy ahgoy egyre többet használod, és egyre jobban megszereted a kütyüt, egy jobbat, drágábbat fogsz akarni -
Dufresne
addikt
Konvertálás PocketDivxEncoder-el, teljesen ingyenes és utána már nem lesz problémád ilyemivel. Az akadozás nemcsak a felbontásbeli különbség miatt volt
Telepítés meg 2féleképpen mehet. Vagy van egy .cab kiterjesztésű telepítőfile-ja a proginak és akkor azt felmásolva a PDA-ra onnan indítható a telepítés. Vagy sima .exe-s telepítője van, ezesetben pedig össze kell hozni PDA-t és a gépet az ActiveSynce-n, utána elindítod a gépen a telepítést és automatikusan érzékelni fogja hogy ezt a progit bizony a PDA-ra kell felraknia. Onnantól már egyértelműek a dolgok. -
Peet210
őstag
Van Winamp, én használtam is, de a Mort Player szerintem is jobb.
tusi74
Visszafoghatja egy kicsit a teljesítményét (ez is egy újabb program).
Hogy mennyire azt nem tudom én mindíg felraktam a magar nyelvi progit is egy 266-os Samu procihoz és minden tökéletesen megy (hozzáteszem navigáció még nem ment rajta)
[Szerkesztve]Today's record, is tomorrow's motivation
-
ML320
senior tag
Én maximálisan meg voltam vele elégedve. Nekem elsősorban a határidőnapló funkció kellett, másodlagosan a navi. Később átnyergltem egy 632N-re, most már a harmadik MIOt nyúzom, egy kis megtévedéssel egy Acer felé.
Kecses és vékony, de mégse gagyi. A színek szépek, előnye a 2003SE rendszer. Filmre is tökéletes, TCPMP-t használtam, 2GB Kingston Ultrával. Az akku sokáig kitartott, bár mostanság a két hetet már nem bírja, de szerencsére megint lehet hozzá rendelni. Nemsokára kicserélem majd.
Hátrányaként a memkártya nem túl jó ''takarása'' hozható fel, de nekem ez volt a kedvencem...Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
-
-
Dufresne
addikt
Soft reset az kb olyan, mint a gépen egy reset.
A hard reset pedig mint egy win reinstall.
Gta1 és ilyesmi nemfog rajta futni, hacsak nincs átírva ppc-kre, de nem valószínű. Ezeken a gépeken található rendszerek nem komptaibilisek csak úgy egy az egyben a pc-s win rendszerekkel és a rájuk írt progikkal.
Hasznos progik pedig mondjuk [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)