- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmiklos82
csendes tag
Köszi a választ. igazad lehet, hogy nehéz megmondani mennyit megy. Akkor egy példa kb 30-40 prec telefon naponta, akkor mennyit megy? Van valami negatív tapasztalatod? Le tudnád írni, hogy a teló mellett mi van még a csomagban? Fagy a gép, telefon hang minősége milyen, nem bontja a kapcsolatot, stb..
Jó lenne egy részletes kimerítő összefoglaló. Ennek lehet több értelme lenne mint egy gyors tesztnek. Te melyik színűt vetted? A szürke is kopik? Skype telefonálás megy rajta? Voip telefonnak lehet használni? Egyenlőre ennyi. Köszi előre is a választ. -
Erzsébeti
tag
Sajnos már semmiben sem vagyok biztos
Kínomban letöröltem már az activsync-et, újraindítottam már kismiliószor... felraktam az MS oldaláról letölthető (még béta) 4.5 ös AS-t, de azzal sem ment.
Ekkor csináltam egy hardreset-et, és közben újra installáltam minden AS-dolgot, úgy, hogy még a regisrty-ben is körülnéztem, hogy milyen szemetet hagyhatott maga után... (nem találtam semmi különlegest...).
Ekkor lőn csoda, sikerült neki!!! szinkronizált meg minden...
Erre kipróbáltam mégegyszer... ne tettem volna... második kisérletre már megint ugyanott vagyok ahol elkezdtem
Ugyanúgy nem látja a pda-t, és csak forog az activS.. de nem talál semmit
ÁÁÁÁHHHRRR...
Bocsi, de már kivagyok...
Azt sem tudom, hogy mihez nyúljak
Úgy érzem minden lehetőséget kilőttem
Egye meg a fene ezt az egészet!
Nem mondom, de jó bemutatkozás ez a ''pda'' részéről
Eddig alig volt gondom, de volt pénzem, és vettem egy ilyen izét... na azóta már legalább van gondom...
Erzsébeti
[Szerkesztve] -
Erzsébeti
tag
Ez oké, eddig én is eljutottam
De mint látom azért ez a progi sokkal többet tud ennél.
Pl szeretném ha előre tudnám definiálni a jövőben lévő utjaimat.
pl előző este beprogramozni az utitervet, azért, hogy ne reggel a rohanásban kelljen még ezzel is szüttyögni.
Nyílván tud ilyet (már sikerült ilyesmit csinálnom), de azért szeretném, ha tudnám, és nem csak kisérleteznék vele
Erzsébeti -
tmiklos82
csendes tag
Hali.
Voltam a mobil x-be és megnéztem személyesen a kis kütyüket. A mio a701 szerintem felejtős. Maradt az asus p535 és a htc p3300. A baj hogy az ismerős jó áron csak asus-t tud szerezni. Az érdekelne, hogy mivel tulaj vagy konkrétan mennyit bír egy feltöltéssel és mennyit hívsz gps-ezel wufizel rajta amíg lemerül. Remélem lrthető volt. Előre is köszi. Valmi negatív tapasztalat van az asus-al? -
gvamos
csendes tag
Szia!
Kb.egy hete vettem egy P535-öt.A telefonja nagyon jó,a pda része kicsit lassú,de meg lehet szokni,a navigáció felemás érzéseket keltett bennem.A baj az,hogy tökéketesen valószínű,hogy eredeti navigációs software-el működne.Én letöltöttem valahonnan,feltelepítettem,egyszer license problémái voltak,másszor kiugrott a programból 2-3 perc után,egyszer meg csak hard-reset után tudtam elindítani a gépet,és mindez az Igo miatt,ami-még egyszer mondom-nem eredeti.Ha minden jól ment,akkor jól navigált a gép.Sokat tud,szerintem a kategóriájába és ár-tudás arányában a legjobb.Szerintem 120 alatt még nem nagyon kapsz.Én nem bántam meg,hogy megvettem.Ha véletlen megveszed,majd még beszélünk és kicsréljük a tapasztalatainkat
üdv,
Gyuri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest