- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora
tag
Azt elfelejtettem megírni, hogy ezt egy olyan asztali gépen levő programhoz használom, ahol fontos lenne az adatok visszatöltése PDA-ról a gép megfelelő programjába.Szóval az nem megoldás, hogy engedek neki egy másolatot csinálni, és majd onnan visszaszinkronizálom.
Van amikor a gépen módosítok a programban, azt simán feltölti a PDA-ra.Ha a PDA-n módosítok, visszafelé már nem akarja.Persze tudom a pocket Excel picit butább, én pl. még a szorzat függvényt sem találtam meg.
Köszi minden segítőnek! -
Peet210
őstag
Igen szerintem is korrekt.Jó hogy a telefonod is beszámítja így nem kell az eleadásával még külön bajlódni.Ha eldöntöted, hogy ilyen kézüléket szeretnél és tényleg jó állapotban van és anyagilag is megéri neked akkor végülis megéri, innetől kezdve már rajtad áll, hogy megveszed vagy nem
-
Peet210
őstag
Üdv
Ha azt vesszük, hogy neked nem kell profi PDA akkor ez vagy valami hasonló készülék megfelel az elvárásaidnak.Ha jól látom akkor neked igazábol az egyszerű kezelhetőség és a PIM(Személyes Információk Kezelése) tulajdonság a fontos.Ha 1300mAh-es az akis akkor az elég szerintem(a 850-es tényleg kicsi).Amit kinéztél az használt vagy új és kb. mennyiért vennéd meg? -
Peet210
őstag
Nos erről a tipusról(Xplore G18) tapasztalatom nincs csak amit a PDAMánián olvastam róla.Ezek szerint neked mindenféleképpen olyan készülék kell ami PDA és telefon egybe.Nos mutatok 2-t [link], [link] ezekkel első ránézésre csak egy baj van az áruk.Ha eddig még nem olvastad akkor olvasd el ezt az Xplore G18-ról [link], de ha már olvastd akkor mérlegej, hogy neked elegendő-e ez a tudás annyiért amennyiért meg akarod venni.
-
Peet210
őstag
Az hogy nem bővíthető az elég gáz, szerintem.Ahogy elnézem meg ráadásul kicsi a memórija is, nem sok mindenre elég.Ami tetszik benne az talán a külseje egész jól néz kiés az, hogy kicsi.Én személy szerint jobban szertem kölön a PDA-m és a telefonom.Persze ezt mindenki maga dönti el, hogy neki melyik a jobb.Egy PDA-t tudsz bővíteni(memóriakártyákkal), többféle alkalmazást tudsz futtatni(a legtöbb mai PDA a Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC vagy valamelyik változatát használja), képet zenét videókat tárolhatsz és nézhetsz meg.Egyébként mire szeretnéd használni(egy ilyen okostelefon esetében a telefonáláson kívűl)?
-
Omni
aktív tag
Nem tudom hogy bővíthető-e a memóriája, valószinűleg nem /pdamaniás teszt/, és igy csak 16Mb memóriája van. Az operációs rendszere eléggé régi palm fejlesztés, manapság amugyis a windowsos ppc a ''trendi'' /arra jön ki a progik nagy többsége/. Persze a lényeges dolgok biztos megvannak erre a plam verziora is /pl: pdf olvasó/
Én áldom az eget hogy külön eszköz a telefonom, és a pda-m. A pdam elég aktivan használom /wlan net/, ha a telefon is integrálva lenne, délutánra már lemerülne, kikapcsolna.
Régen volt egy accomplim, az is ilyen telefon-pda kombó volt. Abban még például elég idegesitő volt hogy menet közben nem tudtam smst irni. Mindig máshova bőktem a tollal. Egy valodi gombokkal rendelkező telefonnál például ez ugye nem probléma.
Nemrég láttam hogy valaki 35-ért árulta ujonnan, szerintem kb reális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- Netfone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest