Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Cimbee #47509 üzenetére
Ez egy nagyon csini iroda usb-hub üzleti notik alá, ami meg van fejelve 2 ventillátorral.
Ha megnézed a notid alját ,hogy hova esnek azok a szűrőrácsok ahol a noti ventillátora beszívja a levegőt , ott láthatod hogy a noti felső 1/3-ára esnek, és a noti hátulján/tetején/oldalán tolja ki a meleg levegőt ,tipustól független.
Ez a hub inkább a billentyűzetig hűt ,hogy az ssd/chipset/billentyűzet ne melegedjen túl az egész napos használat során.
Próbaképp engedd lejebb a notit ,hogy a ventillátorok a noti felső harmadára fujják a levegőt. -
-
Angel2014
addikt
válasz
Cimbee #47490 üzenetére
Gamer topicban sokat tudnak segíteni.
Pl én is ott tudtam meg hogy nem csak a CPU vagy a GPU tud melegedni hanem az ssd is tud fagyást okozni.
Erre javasoltak egy hűtőbordát 92 fokról 62 re hozta.
ű
Ha erre is kíváncsi vagy a nevemre keress rá és megtalálod a teszt programot hozzá hogy a tide milyen hőfokon megy.
De itt is van..
-
-
válasz
Cimbee #47388 üzenetére
Az inteles. Vedd figyelembe, hogy az AMD-ben nincs RAID. Ha az intelesben két nvme hely van, akkor két SSD-t tudsz bele tenni, és RAID-be kötve gyorsabb lesz mint egy AMD-s gép. Komoly játékoknál sokat számít, mennyi a betöltési idő, stb. Én is ezért használok inteles HP Oment.
-
-
-
-
-
-
válasz
Cimbee #39592 üzenetére
Szia,
GTX vs RTX
Ha ez a 2 akkor Helios 300 lenne a választott.
Monitor/ TV csatlakoztatás vissza venne? Ugyan! Dehogy!
Én is nagy UHD TV-re csatlakoztatva használom az MSI GT laptopot és 120Hz-n (TV tudja) és te is olyat köss rá ami nem 60Hz-s, hanem legalább 100-120Hz TV -
-
-
-
dugo_
veterán
-
Girmin93
tag
válasz
Cimbee #37922 üzenetére
Szia! Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy az energiagazdálkodásnál kiegyensúlyozott helyett húzd a csúszkát maximális teljesítményre még ez is segíthet. Illetve nvidia control panelban lehet,hogy nem ez a videokártya van beállítva a játék futtatásához,hanem az integrált inteles, ezt át tudod állítani. Nekem is hasonló problémám volt csak nekem AMD-s kártyám van, így nem tudom pontosan merre találod ezt az opciót.
-
válasz
Cimbee #37922 üzenetére
Szia,
Olyan is lehetséges, hogy a játék így van optimizálva. Tehát 1080 (vagy jobb) VGA-val is annyi a max. FPS
/nem egy ilyen "régi" game van.../ pl.
Nem ismerem azt a Gamet, de nálam pl. a GTA 5 ugyanúgy megy 1080 Ti (legerősebb változat) és 1070 (laptopba ami erősebb az asztali változatnál) VGA-val is kb. (az sem mai Game)
-
-
dugo_
veterán
válasz
Cimbee #33364 üzenetére
A kimenetei feszültségnek kell megegyeznie, onnantól nem tudod tönkretenni.
A probléma itt abból adódhat, hogy a gyári adaptered 170W-os, amit hordozni szeretnél pedig csak 135W-os. Szóval vagy nem is működik vele a gép, vagy töltőre dugva is folyamatosan merül, miközben az akkuból egészíti ki a szükséges naftát, vagy csak lekorlátozza magát órajelek tekintetében, mert nem tud a tápból elég áramot felvenni. (Mindez csúcsfogyasztást feltételezve).
Milyen gépről van szó, ami mellé 170W-osat kaptál?
-
dugo_
veterán
válasz
Cimbee #33103 üzenetére
Érdemes azt. Vagy a három közül a legmagasabbat. Nem tudom, hogy itt konkrétan hol vannak a szenzorok az adott chipen belül.
Az Aida és a HW Info szerintem pontosabb, a HW Monitor sokszor ír ki ilyen hibás értékeket, vagy nem ismer fel szenzorokat.
XDModesty
Igen.
Ha kiszereled és alágyújtasz, vagy forróvízbe tartod a végét, akkor át kell futni a hőnek a teljes hosszon szinte pillanatokon belül, ha nem vezeti, akkor lyukas, repedt a cső. -
Tim82
félisten
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Cimbee #13995 üzenetére
Szerintem nagy SSD+másik VGA. Gyorsabban betöltenek a cuccok, és még jobban is futnak. Mi kell még?
Shifty01: HDD-t újraéleszteni max. akkor lehetséges, ha pl. mozgatás miatt rossz helyre írt vmit, de ha egyszer döglődik, az nem fog sokáig tartani. Mentsd le a fontos adataidat, és vegyél másik vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Dell Precision 5520 eladó kis hibás!(Kép illusztráció)
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest