-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #50328 üzenetére
-
totron
addikt
válasz
SeniorTilla #50322 üzenetére
A hsz-edig bennem is poén volt. Annyit szeretnék csak, hogy átmenjen: konkrét és egyszeri oka volt, ami nem az átnézés hiánya.
Marad akkor Iksz-akta a vázolt eset.
-
totron
addikt
válasz
SeniorTilla #50320 üzenetére
Az megvan azért, hogy nem kevés mintából látható, hogy nem pont az a notóriusan átnézetlen-igénytelen szófoslányokat ömlesztő figura vagyok? Vagy nem ugyanarra a fórumra járunk? Nagyon szépen felvetted a fonalat, de nem biztos, hogy illek a skatulyába. Elképesztő azért.
Szóval érdekelne, hogy egy Win 10-eltolás - mostanra frissült-majdnem teljesen megjavult, az alsó balgombot kivéve - hogyan képes rombítani egy hardveri működést OS-től függetlenül bármilyen szinten is, de ilyenen főleg. Egy driver a boot során töltődik be és alkot közös produkciót az operációs rendszerrel. Nem értem. Másik Win, Win telepítő, másik linux, live linux alatt ugyanúgy abnormális működése volt - ill. Win 7 alatt aztán teljesen el is tűnt a kurzor és mind egérre, mind billentyűzetre süket volt 100%-ban - nem is minden ponton logikusan. Bal kattintás egy jobbnak felelt meg az asztalon (menü megjelenik), de egy tálcán, start menün már nem csinált semmit. Képernyőpihentető nem kapcsolt be, tehát egyfajta beragadást emlulált. Mind fizikai gombokkal, mind touchpadon kattintani lehetetlen volt.
Alapból nincs s-em, képernyőbillentyűzet+vágólap csempészi bele az írott szövegbe a karaktert. Kattinthatóság hiányában követtem el a fenti, z-kben dúskáló hsz-t. Később leesett, hogy a Karaktertábla tabulátorozható.
Bejárhattam - szó szerint - tabulátorral az oldalt. Hát a középső oszlop csak harmaddikként következik a két szélső után és a gombok nem jelölődnek ki, azokat számolni kell vakon. Izgi túra volt. -
leweegee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49803 üzenetére
De van, sok gyártó használ PD töltőt saját csatlakozóval, azokhoz jó ez az átalakító.
-
makoss
veterán
válasz
SeniorTilla #49624 üzenetére
Mindegy, majd még állítgatom hátha megváltozik a beállítás, köszi
-
makoss
veterán
válasz
SeniorTilla #49616 üzenetére
Jó, de pontosan melyik beállításra gondolsz?
#49617 Pyttawrx Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a HDR funkció csak töltéskor lesz elérhető, mivel ez nagyon energiaéhes egy valami lehet, most is töltöm a laptopot és aut bekapcsolt a HDR, látni, mivel látványban mint ha minden szín, betűk élénkebben, turbó módban menne
Kíváncsi vagyok ugyanez a HDR OLED tévéknél mennyit eszik -
margithid
veterán
válasz
SeniorTilla #49581 üzenetére
Hm, és ez biztos?
Nem solotra van írva, 2X8GB-ot írnak. -
margithid
veterán
válasz
SeniorTilla #49579 üzenetére
De akkor itt miért 16-ot írnak? [link]
-
akerbis
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49208 üzenetére
Kösz Srácok! K˙rvára drága volt hogy leégett a gép. Nem néztem utána, csak azt láttam hogy a fele a gyári újnak. Hamar iss kellett, kisboltban volt ugye kéznél, hát egy hetet ment.
Pyttawrx. Neked is kköszi! Lertam fent mindent, sajnos azonnal kellett.
-
-szabi-
addikt
válasz
SeniorTilla #49224 üzenetére
Nem, valóban nem.
Szerettem volna ha működik a dolog. -
movax
őstag
válasz
SeniorTilla #49217 üzenetére
Hát mert munka közben egyszer csak meghibásodik a gyári töltő, az ember pedig elmegy a közeli szakboltba, vásárol egy utángyártott töltőt és folytatja a munkát. Aztán az utángyártott töltő gond nélkül működik még hosszú évekig. Majd más gépekhez is vesz utángyártott töltőt. És azok is rendben működnek. Akkor is, ha ez sokak meggyőződésével és hitével ellentétes.
Nem kell ennyire rácsavarodni.
-
válasz
SeniorTilla #49217 üzenetére
Mert az új és nehogymá rosszabb legyen mint a használt gyári.... nah
-
movax
őstag
válasz
Ez azért egy kicsit sarkos szerintem. Nem mondom, hogy az atomsilókat vezérlő laptopba részegen dugjuk bele az első filléres aliexpress-es dzsunka töltőt, de lehet azért jó utángyártott, típushoz gyártott töltőket venni. Nyilván nem lehet általánosan kijelenteni, hogy az összes ilyen töltő jó, de azt sem, hogy az összes szar. Szervizeseknek nyilván nagyobb rálátásuk van, én csak azt tudom mondani, hogy a környezetemben évek óta rendben működnek mindenféle márkájú laptopok a hozzájuk való utángyártott töltővel, egyik sem égett le vagy robbant fel. Én értem, hogy a gyári töltő a legbiztosabb, de az túlzás, hogy csak és kizárólag a gyári lehet jó.
-
válasz
+1. Így Igaz ezt szajkózzuk..
-
margithid
veterán
válasz
SeniorTilla #49200 üzenetére
Azért kínai cuccok között is egyre több a minőségi és néha brutál akciók vannak.
Én lehet megprobalom majd azt a bmax-ot.
Főleg ha el tudom adni az asztali gepeimet -
margithid
veterán
válasz
SeniorTilla #49197 üzenetére
Bangoodon is van, az azért komolyabb webshop.
De nézd meg ezeket a mini pc-ket, elég brutál hatdvert adnak, nagyon jó áron. -
Kbali
nagyúr
válasz
SeniorTilla #49167 üzenetére
Amúgy ő is olyan user, aki 2-3 havonta bedob egy pontosan ugyanolyan kérdést, holott láthatóan rendszeres olvasója a topiknak.
-
válasz
SeniorTilla #49096 üzenetére
Azon még annyira nem lesz az. Gondolom az az i3 2 mag 4 szál volt, itt azért van 4/4. 2x4gb ram plusz ssd. Amire kell neki arra ok lesz.
-
válasz
SeniorTilla #49093 üzenetére
Ne túlozz azért…. Amit írt arra jó lesz még.
-
Vertigo18
addikt
válasz
SeniorTilla #49020 üzenetére
Van ebből valami bevált? Nem akarok mellényúlni.
-
minilego
senior tag
válasz
SeniorTilla #49016 üzenetére
Vegul egy Lenovo Slim 5-ot rendeltem 12450H-val, 16GB ddr5-el.
-
válasz
SeniorTilla #48865 üzenetére
Az a te bajod,
de akkor legyen 15,6, ott sincs sok vesztés a felületből, viszont hordozhatóság szempontól sokat nyerünk.
-
válasz
SeniorTilla #48858 üzenetére
-
válasz
SeniorTilla #48758 üzenetére
A cipelés a gondja, hogy plus 1 táska van
-
Petrónius
aktív tag
válasz
SeniorTilla #48749 üzenetére
A mai technológiához szerintem a "formázás" is felesleges. Sok helyen olvasom hogy ne töltsük 100%-ra. Nem hiszem hogy ennek is sok értelme lenne. Hosszútávon talán 1-2 héttel meghosszabbítja az élettartamot. Ami éves szinten szerintem semmi.
-
cs.zs.
veterán
válasz
SeniorTilla #48688 üzenetére
Ugyanarról beszélünk
Jelenlegi laptopokon a billentyűzet wifi gombja nem hidegkapcsoló, csak a kameráé az. -
whited
addikt
válasz
SeniorTilla #48668 üzenetére
Ott nem igazán tapasztalok furcsa dolgokat
Illetve egy live linuxot indítva se
Meghajtó cserét csinaltam de nem segített
Bios jelszót nem próbáltam megadni, hogy ott is csinálja-e, hátha -
VMatteo
őstag
válasz
SeniorTilla #48643 üzenetére
Elvileg semmi baja nem volt az SSD-nek de fene tudja. Futtatom a tesztet.
UEFI-t is megpróbálom. Illetve próbáljak egy Restore BIOS default settings-t?*a hard disc-et nem engedi tesztelni "smart Check: not installed, long DST: not installed
OTTVAN BMEG!!!!!! nyomtam egy restore-t és működik!
Köszönöm a segítséget!!!! -
Petrónius
aktív tag
válasz
SeniorTilla #48511 üzenetére
Semmi baj.
Ezért is vagytok itt többen, kisegítitek (minket is), kiegészítitek egymást.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
SeniorTilla #48506 üzenetére
Közben találtam: 【Compatible Model】: Lenovo Thinkpad T470 T480 A475 A485 Laptop 【Compatible Model】: 01HX459 01AX487 01HX499 01HX419 01AX528
-
Grave_444
nagyúr
válasz
SeniorTilla #48360 üzenetére
Bocsi, ha félreérthető voltam. Netes kép mindegyik.
Maga a pad gyárinak tűnik, de rajta volt a fólia. -
atala
addikt
válasz
SeniorTilla #48286 üzenetére
A másik topicból.
Billentyűzet nyoma a kijelzőn.Vadonat új volt, én bontottam fel a gyári ragasztást, és belül a gyári fóliázást.
Kikapcsolt kijelzőnél nem látszott a képernyőn semmi. Teljesen ép, új kijelző. Viszont bekapcsolt kijelzőnél, világos háttérnél látszottak a billentyűzet nyomai. Mint amikor az oledbe be ég valami, de itt ez szóba sem jöhet.
Én arra tudok gondolni, hogy a fekete kijelzővédő, amit a gyárban bele tettek, valamiért még foghatott, engedte a festéket, és halványan megfogta a kijelzőt.
Nem lehetett lemosni, próbáltam.
Ma kicserélték, ez már jó.
Egyébként ezen a fotón talán jobban látszik. Élőben nagyon látszódott.
-
ricsi99
addikt
válasz
SeniorTilla #48280 üzenetére
Pl?
-
válasz
SeniorTilla #48276 üzenetére
Lehetséges.
-
Attila0
őstag
válasz
SeniorTilla #48276 üzenetére
Akkor az én Samsung NP300-am is hasonló lehet, mert megfigyeltem hogy van egy hézag a Palmrest, és a billentyűzet között.
-
válasz
SeniorTilla #48274 üzenetére
Kijelzőn annyit lehetett látni hogy por rakódott le igen sok a billek hézagaiból.
-
Attila0
őstag
válasz
SeniorTilla #48269 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató.
-
Attila0
őstag
válasz
SeniorTilla #48268 üzenetére
A 48261/2-re tudnál valamit írni, vagy már úgy sem tanácsos használni? Tehát nálam is csak annyira van nyitva, hogy még viszonylag kényelmesen belehessen kapcsolni.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #48259 üzenetére
Tudom nem lehet rá konkrétan választ adni, de körülbelül mennyi idő lehet az, ami után jelentkezhet a kijelzőn a hatása?
-
Attila0
őstag
válasz
SeniorTilla #48259 üzenetére
Ez akkor is igaz, ha 45 foknál lejjebb van kinyitva? Mert nálam most ez a helyzet. Vagy akkor inkább tegyem át máshová a számítógépasztal billentyűzettartójáról?
-
coco2
őstag
válasz
SeniorTilla #48185 üzenetére
Ugye a táp csatlakozója hazai standard? Csak mert ezeken a fotókon valami furcsát látok. Vagy egyúttal átalakító dugó is kell hozzá?
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
SeniorTilla #48123 üzenetére
Köszi, várok vele próbálgatom aztán meglátjuk visszatér-e a probléma
-
Attila0
őstag
válasz
SeniorTilla #48113 üzenetére
Na jó, azt hiszem ha tovább folytatjuk, akkor ez a beszélgetés már kezd egy kicsit off lenni.
-
Attila0
őstag
válasz
SeniorTilla #48101 üzenetére
„Rendes hangzást nyilván csak rendes hangmegjelenítő eszközzel fogsz kapni, egy olcsó gagyi aktív hangfalpárral nem. Egy erősítő és egy normális hangfalszett a minimum."
Persze, az számomra is nyilvánvaló hogy nem a legolcsóbb, leggagyibb hangfalpártból szeretném kihozni a legszuperebb hangzást. De azt már erősen hitvitai kérdésnek tartom, hogy jó hangzás= erősítő+passzív hangfalszett. Mert most már aktív hangfalakból is léteznek egészen kiválóak. -
válasz
SeniorTilla #48069 üzenetére
Egészen mostanáig. A regedit érték visszaállt 3-ra.
Kutakodom.
-
válasz
SeniorTilla #48064 üzenetére
Eddig úgy néz ki, ez megoldotta: [link]
-
válasz
SeniorTilla #47875 üzenetére
Jah, kinyomtam mind a kettőt, mindjárt helyre állt a rend. Köszi
-
totron
addikt
válasz
SeniorTilla #47837 üzenetére
Hát a 1600x900 17"-ra nem az.
-
LOTR
addikt
válasz
SeniorTilla #47789 üzenetére
ez ennél bonyolultabb, én is nap mint nap közvetve-közvetlenül találkozok a problémával, de nagyon sok helyen sokkal többet tud segíteni egy eszköz, mint gondolnánk
persze az általános helyzet nem ez (nem csak olyan esetek vannak, amikor a szülő(k) inkább a gyerekek kezébe nyomják a telefont, hogy addig legalább csend legyen)
na de ez már bőven túlmutat a topik témájánköszönöm a válaszokat, majd eldöntik mit is akarnak, aztán meglátjuk hogyan tovább
-
LOTR
addikt
válasz
SeniorTilla #47782 üzenetére
köszi az észrevételt, nyilván nem nevelési tanácsokért járnak egy informatikai fórumra az emberek (ráadásul az anyukák "kedvencei" lehetnek a hasonló tippek)
maradjunk annyiban, hogy sokféle ok létezik és suli előtti időszakban nagy segítség tud lenni egy netezős gép (ha telefonon kívül nincs más hasonló lehetőség), ha másra nem, akkor mesenézésre
én annyit tudok segíteni ebben, hogy "összerakok" erre a célra egy gépet nekik, a kérdés annyi lenne, hogy ezt a 10-15k-t megéri e ráfordítani és tudják e használni 1-2 évig, hogy amikor már suliban is tanulnak gépen a gyerekek, addigra kitalálják, hogy hogyan tovább
amúgy külföldi fórumokban valaki azt írta, hogy elmegy rajta kb használhatóan a w10, máshol meg azt írják, hogy lassú a gép és játékra meg egyenesen szörnyű (nem is gondoltuk volna... nehéz ezekkel mit kezdeni, így gondoltam talán van itt több tapasztalat hasonló procival)
köszi megint -
Petrónius
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47769 üzenetére
és Pyttawrx
Valami ilyesmire gondoltam én is. Ott a villanykörtét ábrázoló ikon. Csak nem mertem semmit erőltetni.
Köszönm szépen a válaszotokat. -
Dency01
aktív tag
válasz
SeniorTilla #47754 üzenetére
Hát őőő, ezt még nem néztem meg, hanem hogy ugyanaz a csatlakozó (30pin) és ugyanott van jobb lent. De akkor ezek szerint nem csak ezen múlik? Nem adna képet?
-
válasz
SeniorTilla #47633 üzenetére
Nemsok semmi.
-
válasz
SeniorTilla #47628 üzenetére
Csak akkor így mégjobban nincs értelme nálad a 11 használatának, de persze ez szubjektív vélemény.
-
king3000
csendes tag
válasz
SeniorTilla #47597 üzenetére
Ez esetben nem szóltam.
-
king3000
csendes tag
válasz
SeniorTilla #47594 üzenetére
A helyesírásra-mondatérthetőségre vonatkozó véleményedre nem tudok mit reagálni, többszöri átolvasásra sem veszek észre hibát... de kérlek oktass ki ezzel kapcsolatban.
A termék oldalán egyáltalán nincs feltüntetve, hogy újraértékesített (használt?) termékről lenne szó (ezt azért megnézheted volna, mielőtt válaszolsz szerintem).
A többi fórumtárs kommentjét köszönöm, nem veszem meg.
-
king3000
csendes tag
válasz
SeniorTilla #47586 üzenetére
Ezzel az állítással vitatkoznék, ha megnézed, hogy a többi helyen mennyi, akkor a legolcsóbb 835k
Árukereső link: linkHa a modell nevére (Matebook X Pro 2022) külön keresel rá, akkor sem találsz olcsóbban... a webshopokon és országokon átívelő ármanipulációt pedig nem tartom valószínűnek
Mindemellett azt elfogadom, hogy szerintetek nem ér ennyit.
-
lui180
csendes tag
válasz
SeniorTilla #47588 üzenetére
Nem azt kértem tőletek hogy helyesirási tippeket adjatok egyszerüen csak segitséget kérdtem csak látom ez a forum is ugyan olyan mint többi itt is van aki okosabb mindenkinél kösz hogy segitettetek
-
icemad
nagyúr
válasz
SeniorTilla #47588 üzenetére
Nekem már fel sem tűnt. Facebook meg reddit posztok alatt hozzászokik az ember szeme.
-
ricsi99
addikt
válasz
SeniorTilla #47421 üzenetére
Köszi.. nem vagyok okos csak tudok olvasni/szöveget értelmezni...idézek a posztból
" Csak is kizárólag játékra " -
ricsi99
addikt
válasz
SeniorTilla #47405 üzenetére
Gamer noti-ról volt szó ...ahol nem másolgatsz ide-oda nagy dolgokat... fps-en se dob
Az meg hogy bios-ból állitgatsz valamit az még messze nem azt jelenti hogy hardware-s... -
ACE-
addikt
válasz
SeniorTilla #47389 üzenetére
Játéknak ne lenne elég egy sima NVME SSD ami 2ezer körüli MB olvasási sebességet bír? Ezt aligha hiszem. A játék betöltéseknél az elérési idő számít az meg RAID-ben nem növekszik, de ha meg igen, kb. max 1 mp-ben mérhető a különbség, de lehet annyiban sem. Egy SATA3-as SSD és NVME között sincs játék betöltésben túl sok különbség, rengeteg teszt van róla YT-on, de magam is tapasztaltam.
-
ricsi99
addikt
válasz
"Gamer" notinál nem hinném hogy a raid-0 sokat dobna... főleg hogy az intel oldalon egy gagyi software raid van.
Szerintem azt vegye amelyik hosszabb távon tud nagyobb teljesítményt leadni a melegedés miatt... ha 5 perc alatt felforr a noti akkor a turbo/boost az bukta rögtön... -
Hosssszu
őstag
válasz
Félig off.
Az Intel féle RAID megoldásban lehet olyat csinálni hogy a disk csak egy bizonyos részét fogom be RAID-be?
Értem ezalatt ha van egy 512GB és egy 1TB SSD RAID0-ban. Ami így az 1TB-ből csak 512GB vesz el. A maradékot lehet használni RAID nélkül csúnyán írva "D" meghajtónak? -
Top cat
addikt
válasz
SeniorTilla #47374 üzenetére
Ez a gazdaságos verzió.
Egy Anti-Glare fólia lehet, hogy hasznos volna.
-
movax
őstag
válasz
SeniorTilla #47318 üzenetére
Bocsánat, csak azt írtam, amit tapasztaltam, cégnél 6 munkagép, itthon 2 van Ideapadból, semmi bajuk, pedig hurcolásszák őket eleget.
Mondj jobbat ebben a kategóriában 250 ezerért. Ráadásul 17-es képernyővel.
-
válasz
SeniorTilla #47290 üzenetére
A gép melegedésével kapcsolatos problémát értem, de a kijelzőnek miért nem tesz jót, ha nem használom
-
válasz
SeniorTilla #47284 üzenetére
Hát 250k körüli gépekbe ha ezt kisajnálja, akkor ne vergődjön, ha én teszek bele. De igen ebbe ne menjünk bele, neked más a gari tapasztalatod mint nekem.
el is engedtem. -
válasz
SeniorTilla #47282 üzenetére
Pavi x360-nál ki is hgyyták sajnos. De pótoltam én, utána ssd-t cserélem, és átraktam arra.
-
válasz
SeniorTilla #47276 üzenetére
Pedig látni ilyet gyárilag is az ilyen kategóriában.
-
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #47276 üzenetére
Járt nálam memória bővítés miatt egy Lenovo Ideapad 3 17ITL6, abban hasonló módon volt felrakva hővezető lap. Ott nem lógott rá az alzatra, de úgy nézett ki mindkét vége, mintha csak kézzel tépték volna.
-
Hosssszu
őstag
válasz
SeniorTilla #47265 üzenetére
Jól van, akkor megnyugodtam hogy a szemem még rendben működik.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SeniorTilla #47248 üzenetére
igen én is így látom
oké megpróbálom valami haszontalanabb gombbal, de honnan pattintsam le? melyik feléről?
-
I02S3F
addikt
válasz
SeniorTilla #47083 üzenetére
Köszi!
-
Elk_hound
tag
válasz
SeniorTilla #47019 üzenetére
Nem 5V-on megy az USB-C, amikor 100W-ot tol át USB PD (Power Delivery) szabvány szerint. Ekkor 20V a feszültség, így "csak" 5A az áram.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
SeniorTilla #47017 üzenetére
Elvileg ennyit bír a Thunderbolt, kap is áramot a gép, csak a kép nem megy ki rajta.
-
Louro
őstag
válasz
SeniorTilla #46939 üzenetére
Jogos. HP 15-P255NH.
Megnézem ezt a PN számot munka után. Köszi!
-
abdulka1
őstag
válasz
SeniorTilla #46924 üzenetére
Ha garos az még a jobbik eset, de a szóban forgó Lenovo már messze van ettől, így talán malaca lesz a kollégának, és a töltőt talán könnyebb kizárni első körben.
Szerk: Meg is ölne az ideg ha egy új gép szívatna ilyennel, főleg ha minőségi vas.
-
Csaby2021
tag
válasz
SeniorTilla #46863 üzenetére
egy dell Precision M4800 NVIDIA Quadro K2100M lenne szó akkor hagyam ?
-
Csaby2021
tag
válasz
SeniorTilla #46861 üzenetére
szia értem akkor a régebbi laptopok amibe dedikált kártya van azokban döglenek be jobban és mi a helyzet a régebbi féle nvidia quadro kártyákal az tartósabb volna valamivel vagy az sem ?
-
Elk_hound
tag
válasz
SeniorTilla #46832 üzenetére
Az Alin 6.86 USD, már ÁFA-val, ingyen szállítva, ha nem menne a rögzítés.
(ugye nem illik linkelni, ezért erre kell rákeresni: "Original Power Button Board With Cable For Asus Y581C X552C X552L X550LD X550CL X550L X550 X550V X550CA X550VC With Cable") -
válasz
SeniorTilla #46832 üzenetére
De igen az is megoldás, általában 3-6e ft közt szokott lenni.
Bár az ilyet inkább rögzítem, ha tudom. -
notebookakku
friss újonc
válasz
SeniorTilla #46775 üzenetére
Nem a szervizből kaptam, így oda vissza sem vihetem.
Épp azért próbálok fórumokon kérdezni, hogy megspóroljam a felesleges szervizes köröket. -
phrenetiX
tag
válasz
SeniorTilla #46777 üzenetére
Az lenne a legjobb, de olyanom nincs. Felhasználás az többnyire böngészés csak.
-
ACE-
addikt
válasz
SeniorTilla #46752 üzenetére
Monitor cable (optional)
HDMI to VGA: Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter
USB-C to VGA: Lenovo USB-C to VGA Adapter
USB-C to DP: Lenovo USB-C to DisplayPort AdapterÉs ez azt jelentheti hogy csak az USB-C VGA átalakító jó, vagy jó lesz az USB-C HDMI is?
-
Hosssszu
őstag
válasz
SeniorTilla #46754 üzenetére
Szerintem töltő vagy hűtés is lehet.
Találkoztám már olyannal hogy a CPU túlmelegedett, de nem kapcsolt ki, hanem a báka segge alá vitte az órajelet. (mert valami barmolás miatt nem érintkezett rendesen a hűtőbordvával)
Ez persze nem zárja ki az alaplap, vagy töltő gondot, csak egy esetleges másik hibaforrás. -
ACE-
addikt
válasz
SeniorTilla #46750 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam (illetve igen, de csak kereskedelmi oldalakat néztem ahol nem volt feltüntetve), ez alapján akkor gondolom igen:
[link] -
ACE-
addikt
válasz
SeniorTilla #46748 üzenetére
És honnan lehet tudni, hogy tudja-e?
-
D013
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46745 üzenetére
Tudom dolgoztam nekik vagy 10 éve. Szervizbe is küldtem nekik telót, mondjuk ott megoldották a problémát.
-
D013
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46743 üzenetére
Látom hogy ők végzik. Ha van egy free sata slot a gépbe és kap egy sata ssd-t akkor csak nincs baj. Ha meghibásodik a gép, akkor kikapom gyorsan és úgy küldöm vissza.
-
nokamiki
senior tag
válasz
SeniorTilla #46704 üzenetére
Jogos, nem voltam konkrét. A 3-4 órát 100%ról tudja. A 80%-t azért irtam, mert annyin tartom, mikor a hálózatról megy, kvázi próbáltam óvni. Éppen teszek egy próbát 100%-ról, 2 órája megy és 38%-nál tart.
Arra gondoltam még, hogy ha asztali gépként használom van rákötve még két monitor, ilyenkor használja a gép mindkét GPU-t, emiatt többet fogyaszthat, de ha csak önmagában van a gép, akkor is hasonló a helyzet.
Öröm az ürömben, hogy még garanciális, de nem tudom megállná-e a helyét a panaszom.
-
erikke17
őstag
válasz
SeniorTilla #46695 üzenetére
No bakker azt hittem azért full minimumon képes legalább egy 30 FPS-el futtatni
Konkrét játék nem volt ugye tervben vásárláskor csak meg lépett azt hittem picit több kakaó van benne -
7Heads Drago
veterán
válasz
SeniorTilla #46682 üzenetére
Nekem is volt PB notim legalább 5 évig. (most egy ismerős kért meg a sebesség növelésre)
Teljesen rendben volt. Akkor még volt rendesen támogatás. -
Attila2011
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46660 üzenetére
Köszi, megpróbálom megbütykölni!
Ha mégis a venti romlott el, akkor hova érdemes majd vinni, ahol nem akarnak átvágni 44k-val? -
peti439
csendes tag
válasz
SeniorTilla #46638 üzenetére
Nem mai feladatokra kell. Cod MW2, Flatout 2 esetleg Ultimate Carnage-ot, Blur-t ( csak pár példa ) rendesen tudja futatni akkor teljesen megfelel. Mint írtam is azért kell, hogy Win 7-es legyen, ebbe az összegben már csak van egy olyan amiben egy használható VGA van.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46629 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, sejtettem, hogy ebből szerviz lesz.
Még befejezek rajta egy projektet, aztán gyalulom a rendszert és viheti a futár.
Asus esetén mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt fordulhat meg a gép? -
movax
őstag
válasz
SeniorTilla #46607 üzenetére
Ettől tartok én is. Teszek egy próbát a szervízzel, és ha elszállt az alaplap, akkor ennyi volt.
-
ricsi99
addikt
válasz
SeniorTilla #46576 üzenetére
"Csavarokat senki nem néz, max. azt hogy legyen benne mindegyik."
Ezt azért szervíze válogatja... az én álltalam ismert nagykerek többsége nagy ívben visszahajít bármit ha kókányolásra utaló jelek vannak rajta...a ledarált csavarok meg erre utalnak...
Az lehet ,hogy az álltalad ismert "boltok" ezzel nem foglalkoznak ,de azért nem kell álltalánosítani...
Nálam is garanciában mindig az épp sértetlen termék játszik... ha valaki meg okos és barkácsol akkor meg ha jobban ért hozzá akkor oldja meg.
-
kisskd
tag
válasz
SeniorTilla #46552 üzenetére
Ez jó lenne, ha nem vinném haza esténként. Csak hát a táskában elég furán mutat nyitva
#46562 Joker88: nekem foltmentességben a OázisComputer sajátmárkás kotyvaléka + minőségi mikroszálas kendője vált be. Biztos nincs benne nagy csoda, de ezer féle ablaktisztító, trükk stb. kipróbálása után nekem ilyen ár/fogyasztás mellett nincs kedvem többet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest