- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
Metacska #50275 üzenetére
Én megnézném, hogy a rá ragasztott matricákról miket (feszültség, típus, cikkszám vagy QR kód) mit lehet leolvasni.
-
ricsi99
addikt
válasz
Metacska #46078 üzenetére
Elméletileg nem... gyakorlatilag szinte semmilyen védelmet nem építenek ezekebe a cuccokba... pár kondi és már rá is kötve a töltésvezérlésre... amik hamar megadják magukat... gyártó se ad rá garit direkt...
Tapipad meg a párára érzékeny de nagyon...
Home made teszt:
dobd be a fagyasztóba 15 percre a gépet... szépen lehül 5-10 fokra...
nem kell megfagyasztani ,csak jó hüsi legyen....
bekapcsolod és amig fel nem melegszik addig hibamentes akkor tuti az érintőképernyő hiba... ha "hidegen" is hibázik akkor viszont más a gond...
Rengeteg "surface" gép ilyen széria hibás... azokat is igy teszteltem -
ricsi99
addikt
válasz
Metacska #46068 üzenetére
Kép többet mondott volna de a leírásból ítélve egy gagyi univerzális tápot kaptál.
Statikailag feltölteni a gépházat akkor lehet ha a macskád dörzszided rajta
Egy ánus táp nem horror ár.... de ilyen akiga és társait kerülni kell mert simány kinyírja a gépet.
Telefon töltőd nincs valami 3A-s? Szerintem mezei type-c kábellel is fel lehet tölteni, ha minden kötél szakad...
De ideális az lenne ha keresel a környéken valami noti boltot és 1-2 sör fejében megkéred az eladót ,hogy tesztként nézze ,ár meg másik töltővel.... -
-
ricsi99
addikt
válasz
Metacska #46065 üzenetére
A töltöcsati kimenetén nem jelenhet meg a 220.. ha igen akkor baj van.
Ez esetben simán érezheted az aluminium házon mivel az össze van kötve a noti - pontjával
Milyen tötőt használsz illetve valós földelt konektort használsz e? Ilyesmit kissé zárlatos villanybojlernél tapasztaltam amin szintén elfelejettek leföldeni -
Pano
addikt
válasz
Metacska #42192 üzenetére
Hali!
Elég alaplap gyanús a dolog (lehet valami elengedett).
Majd más, többet látott kollégák is remélhetőleg válaszolnak neked, de én erre gyanakszom a leírtak alapján.
Ha forgatod a notit, vagy óvatosan egy nagyon picit megrázod hallasz valamilyen zörgést benne? Ha mondjuk kiesett egy csavarfészek és pont olyan ponthoz van odaszorulva az alaplaphoz, az könnyen rövidre zárhatja ha éppen olyan a pozíciója. -
-
bakter24
őstag
válasz
Metacska #26962 üzenetére
Win frissítés szokott lenni, ha leszedi a nagyját (mármint friss telepítés után a "sokat"), akkor javul a helyzet, de érdemes kikapcsolni, és mondjuk 2 hetente kézzel megnézni, hogy van-e frissítés, ha van leszedni, majd megint kikapcsolni. Kicsit macerás, de megéri szerintem, nálunk ez a helyzet.
-
Ruszki
senior tag
válasz
Metacska #9623 üzenetére
Üdv!
A töltő és akku vásárlást próbáld itt a PH-n!(szvsz)
A másikra a válasz esetleg nézd meg BIOS-ban vagy egy diagnosztikai programmal(AIDA64,Everset,PV Wizard).Esetleg a CPU-Z programmal és a SPD fülre kattintva kiírja hogy mennyi slot-ban van memória és mekkora!Üdv,Ruszki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest