- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
Thunderzolee #48153 üzenetére
Akkor a windows felteszi automatikusan. ha nincs letiltva a kártya.
-
Attila0
őstag
válasz
Thunderzolee #48155 üzenetére
Pardon, átsiklottam felette. De szerintem a Catalist-ben kellene hogy legyen hasonló beállítás
-
Attila0
őstag
válasz
Thunderzolee #48153 üzenetére
Ha Nvidia, akkor a driver kezelőprogramjában is lehet váltani az IGP és a kártya közt.
-
movax
őstag
válasz
Thunderzolee #48150 üzenetére
Eszközkezelőben próbáltad tiltani?
-
válasz
Thunderzolee #48150 üzenetére
Szia.
ha nincs máshol lehetőség, akkor tiltsd le az eszközkezelőben. -
anonymus89
addikt
válasz
Thunderzolee #36250 üzenetére
Akkor egy lehetséges ok már kilőve, inkább szalagkábel lesz az bár ez attól is függ mennyit volt nyitogatva.
Felnyitás-lezárásnál soha nem jött elő ilyen színprobléma? (vagy az inverter)
Victoryus: próbáld meg ne kiegyensúlyozottra hanem nagy teljesítményre állítani az energiagazdálkodási sémát -
SZIGMA
aktív tag
válasz
Thunderzolee #36237 üzenetére
Szia!
Külső monitorra kötve milyen?
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #36239 üzenetére
Mondjuk ettől még valamilyen színmegjelenítéssel kapcsolatos hiba lehet (pl. a barna valamelyik árnyalata, ami a háttérképen megvan, az ikonokon meg nem, jelenik meg valamiért pirossal).
Én amúgy videókártya és még pontosabban videókártya memória felé nézelődnék - ha ez integrált Intelt jelent, akkor meg kipróbálnám, másik RAM modul(ok) esetében is fennáll-e.
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #36237 üzenetére
Akkor nem kellene az ikonokon, illetve alul a tálcán is látszania a csíkoknak? Csak a háttérképen látszanak.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Thunderzolee #33340 üzenetére
Új (eredeti) Kingston, Sandisk pendrive-ok. (4 - 64GB) Gyárilag van rajtuk NTFS.
4 GB-ig alapból mindegyiken FAT32 volt és van, de a nagyobbakon NTFS az alap. Van jó pár pendrive itthon, de még nem találkoztam olyannal, amin alapból nem NTFS lett volna. (4 GB felett) Ritkán használom őket.
Amiket te árulsz újak és alapból van rajtuk exFAT?
Persze, hallottam exFAT-ről, csak még nem volt rá "szükségem". Megszokás miatt használtam a másik 2 fájlrendszert, de megfogadom a tanácsod.Persze, hogy sok olyan eszköz van...
Win7 topik és még sok másik téma színvonaláról inkább nem mondok semmit... Szakmainak biztos nem nevezném őket. -
Krystal_s
addikt
válasz
Thunderzolee #33329 üzenetére
"A pendrive ahogy a kolléga írta, másfajta eszköz, mint a többi usb-be dugható cucc.
Pláne ha a FAT fájlrendszert NTFS-re cserélték (ez utóbbi naplózó fájlrendszer, nem való flashmemóriákra)."
4GB-nál nagyobbak gyárilag NTFS-re vannak formázva. pl 16 és 32 GB-os penre te melyik fájlrendszert ajánlod?
Van egy kis 4 gigásom, amin egy bootolható program van és alapból FAT32-re rakta. Pár hónapja rendesen leszóltak a Win7 fórumon, hogy manapság ki használ FAT32-t pendrivera. -
bghistvan
senior tag
válasz
Thunderzolee #33329 üzenetére
Értem.....és a külső vinyókkal mi a helyzet,ha mondjuk folyamatosan a médialejátszóra vannak kötve?
(bocsánat,láma vagyok)
Gondolok itt arra,hogy ha az eszköz,amire a vinyó van kötve ,az eszköz kikapcsolt kikapcsolt állapotában is "nyírja" a merevlemezt?
Tanácsos a külső merevlemezt is a pendrive-hoz hasonlóan leválasztani az eszközről? -
SP4C3
veterán
válasz
Thunderzolee #33333 üzenetére
Nem számolsz fel, mert benne van az árban...
Thermalpad meg iszonyú, főleg hogy némelyik laptopban az van a gpu-ra rakva -.-" -
SP4C3
veterán
válasz
Thunderzolee #33330 üzenetére
Sajnos én sem hővezetőpasztát kulázok így azt nekem is vennem kell, az meg nekem is zsetonba fáj, de ha kívánja, akkor hoz olyan pasztát amilyet csak akar és azzal kenem be
-
.wantííd
tag
válasz
Thunderzolee #33326 üzenetére
Nem fut semmi ilyen, Asus appok meg nincsenek fent.
Szerencsére még benne vagyunk a 14 napba, úgy hogy marad az legrosszabb esetben.
-
SP4C3
veterán
válasz
Thunderzolee #33324 üzenetére
A ventit külön le lehetett venni a bordákról így szépen ki tudtam tisztítani/hozzá lehetett férni. Énis szoktam pasztázni, hamár a hűtéssel vacakolok, de mikor említettem a drága tulajnak, hogy takarításnál újra szoktam pasztázni, akkor azt mondta, hogy csak takarítsam ki, végül muszáj volt pasztázni is. (fukar)
-
.wantííd
tag
válasz
Thunderzolee #33318 üzenetére
ASUS VivoBook Max X541UJ-GQ024, emagról vásárolva.
-
SP4C3
veterán
válasz
Thunderzolee #33311 üzenetére
Nem is a pasztázással szokott (előbb) lenni a gond, hanem a trágya hűtéssel, bezabál porcicákból és elzárja a levegő útját a hűtőbordák közt. Meg általában hamár gatyábarázás és nem tudja mikor lett a paszta cserélve, akkor kicserélik azt is, biztos ami biztos alapon. Volt már olyan, hogy kitakarítottam de nem pasztáztam újra és összerakás után a file-okat másoltam vissza hálózaton a notira, és már akkor throttlingolt a szerencsétlen, mert be volt száradva. (hűvös levegőt fújt
)
-
cigam
titán
válasz
Thunderzolee #33297 üzenetére
Köszi a linket! Azthiszem ez már pont az a határ amit én nem lépek át (Billentyűzet/fedlap feszegetés). + a fóliák és a pici (spéci?)csavarok. "Öreg vagyok én már ehhez"
-
regica
csendes újonc
válasz
Thunderzolee #33298 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
Thunderzolee #33294 üzenetére
Szerintem teljesen szétszedve nem volt. P6100 van benne, DA03HU a pontos modell.
Egy tippem van, hogy utólag egy 4GB-os modult tettek a gyári 2GB-os mellé. Talán a nem egyforma méret és sebesség miatt dob egy hátast? Most kivettem a 4GB-os modult, és a gyári 2GB-al ketyeg (79 fokos most a memtest futása közben. Az Intel spec szerint 90 fokig oké a proci) -
Angel2014
addikt
válasz
Thunderzolee #33288 üzenetére
Billentyűzet megy csak a touch pad van letiltva ...egérrel használtam ...de jobb lenne a toch hiszen ha utazok a vonaton nem igazán jó az egerezés...és ha netán eladnám ez árban is visszavesz igencsak...
Arra gondoltam nem e lehet kényszeríteni valahogy windows alatt vagy linuxal.
-
tserrof77
őstag
válasz
Thunderzolee #33212 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
Thunderzolee #33191 üzenetére
-
w.miki
veterán
válasz
Thunderzolee #33206 üzenetére
köszönöm a tanácsokat mindenkinek, akkor egyelőre a Tiny-t elkerülöm
-
Angel2014
addikt
válasz
Thunderzolee #33191 üzenetére
Köszönöm
-
w.miki
veterán
válasz
Thunderzolee #33165 üzenetére
nem sikerült így se
Az a mappa üres.
Más:
Asus EEE PC 901-re milyen rendszert érdemes telepíteni, ami még elfut rajta? 1GB RAM, 20GB ROM. Win7Pro elmegy rajta?
Letöltő gépnek szeretnénk használni. Most egy német linux van rajta, ehelyett kellene valami magyar nyelvű OS, amit könnyű használni, annak is, aki csak a Win-t ismeri. -
aszti93
aktív tag
válasz
Thunderzolee #33159 üzenetére
Köszönöm
-
Multibit
nagyúr
válasz
Thunderzolee #33070 üzenetére
A rendszer busz 667 MHz-es.
-
válasz
Thunderzolee #33047 üzenetére
Most ezt így találtam hirtelen:
dirtywindows.hu/2015/08/09/windows-10-frissitesi-mappak-biztonsagos-torlese/De nem értem teljesen, ez egy olyan noti, ami elvileg vadiúj (egy hete vették), de nem Win10-el jött ki, hanem valami régebbi oprendszerrel, és frissítve lett Win10-re?
Nem követem ezeket annyira, de nem úgy van már egy jó ideje, h csak win10-el lehet megvenni a kereskedelemben levő gépeket?
Amúgy ha csak simán Shift+F8-al törlöm az nem elég?
-
ziegler
csendes tag
válasz
Thunderzolee #26987 üzenetére
Nincs benne elem. Azóta rákerestem. Ezért tettem fel a kérdést. De ha lenne elem, akkor már rég fogtam volna egy csavarhúzót. Elvileg a memóriák oldalán kellene legyen, de az interneten láttam olyan képet, ahol van elem, láttam olyat, ahol nincs egy szem se.
És akkor írják, hogy a lopásvédelem miatt nincs elem! Na B+! xD
-
Kbali
nagyúr
válasz
Thunderzolee #26917 üzenetére
Csak akkor van baj egy laptop nál, ha közben lemerül az akksi.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Thunderzolee #26927 üzenetére
Grat
Újabb "X" szériás asusoknál is már láttam 1-1 alkalommal, h csak sok-sok állítgatás után tudod rábírni a pendrive bootolásra
-
válasz
Thunderzolee #26925 üzenetére
Na, csoda történt.
Most már jó.Nem tudom mit állítottam végül, de elindult.
A régi oprendszer továbbra sem töltött be, de a telepítő elindult.Asszem defaultot nem nyomtam mikor az OS kompatibilitást átállítottam, végülis most megy már.
Asszem ez volt az utolsó gép, amin csak úgy megszokásból BIOS-t frissítettem. :/
-
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #26925 üzenetére
Most olvasok róla, tényleg van híranyag...
teljes reset (smbus), majd Bios default ? Hátha...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #26920 üzenetére
Nincs a setup -ban OS optimalizáló opció az exit fül alatt (win7/8) ?Lényeg, hogy megoldódott.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #26916 üzenetére
BIOS frissítés után elállítódnak a setup opciók, ezért a jelenség. Nézd át, hogy mi lenne optimális: UEFi/EFI, AHCI, stb.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Thunderzolee #26916 üzenetére
Mért lett frissítve a BIOS?
(én csak akkor frissítek, ha gebasz van)
Mért win7?
(újabb gépekre win 8.1/ win 10 javasolt) -
_Berci_
aktív tag
válasz
Thunderzolee #26914 üzenetére
Jaja jól látod a dolgot
nem mondták még, h sört a szádba vagy csajok mellére kell önteni
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Thunderzolee #26907 üzenetére
Üdvözlet
Windows gomb + R (futtatás) illeszd be ezt:
control.exe /name Microsoft.PowerOptions
Megjelenő ablakban séma beállítások
Majd speciáls
Utána keresd ki a WLAN (Asszem vezeték nélküli mód) és add meg, h mindig maxon menjenAmúgy minek az alvó mód?
-
lotuska
tag
válasz
Thunderzolee #26207 üzenetére
Szia, errol lenne szo. Hasznaltan vettem, es a masik memoria samsung volt benne [link]
-
válasz
Thunderzolee #26207 üzenetére
Például egy DELL E6440-be 1,5V-os memóriát téve sípol a gép újraindításkor, s kikapcsol azonnal, csak 1,35, azaz DDR3L az elfogadott, tehát sajnos oda kell erre is figyelni.
-
bakter24
őstag
válasz
Thunderzolee #25477 üzenetére
Vanillához elég lehet, de moddolthoz komolyabb vas kell, sok ram, minimum 2 mag. Nem a VGA a limites szerintem, de tudni kell, milyen modpackkal akarsz játszani.
-
MurdR
veterán
válasz
Thunderzolee #25455 üzenetére
Komoly vagy
-
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #25453 üzenetére
Pont egy HP 4530S-t tesztelgetek és direkt letiltottam (ill. eltávolítottam !), hogy kipróbáljam Neked. És nem működik! Ha újra telepítem akkor kapcsolható a touchpad. Reinstall ?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #25451 üzenetére
Synaptics touchpad driver! Gondolom telepítetted...(?)
(#25449) kabalapasikra: szvsz kérdezd meg a HP fórumon, több esély van illesztő tapasztalatokra: [link]
-
válasz
Thunderzolee #9422 üzenetére
Mindenkinek: Sziasztok!
"Teljesen legálisan letöltheted az MSDN-ről is..."
Ehez kapcsolódna a kérdésem.Ha egy (hologramos matricás) előtelepített laptopban tönkremegy a hdd (gariidő után), vagy csak negyedakkora SSD-re szeretném cserélni a bennelevő HDD-t azt legálisan hogy tehetem meg?
(természetesen ingyen, hiszen megvettem, telepítéshez értek és hddcserét magamnak meg tudom csinálni)Tegnap én is azt javasoltam valakinek hogy töltse le a netről az MSDN wint és azt telepítse, de azt a modik wareznak minősítették és törölték.
Tehát összegezve: hogyan szerezhető be a win telepítő dvd nélkül árult laptopokhoz hivatalosan és legálisan ? Link vagy hol osztanak ingyen DVD-t? -
Yandelus
tag
válasz
Thunderzolee #10603 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Megkérdeztem tőle
Ha mutat, az mire utal? -
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #10545 üzenetére
Szia,
Akkor a kolléga megválaszolta. Gondoltam, hogy a noti' esetében egy töltő - csatlakozó cseréjével jobban járnál.
(#10550) Pocok9b: Szia, mindent el tudsz olvasni a Support oldalon az ST alapján!
-
ati012
őstag
válasz
Thunderzolee #10545 üzenetére
Csatlakozót bármelyik elektronika boltba kapsz, pár száz ft-ért. A töltő kábelét simán hozzá forrasztod, rendes vastag kábele van.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #10535 üzenetére
Szia,
Ezt tudod cserélni, cseréltetni:
-
ati012
őstag
válasz
Kb az új töltő árából javítható az aljzat.
-
Impressa
őstag
válasz
Szia!
Ezt találtam neked:[link] ott olvasható a kompatibilitási listában az Albacomp is.Milyen töltőkkel lehet vajon kompatibilis? a listában levő gépek töltőinek mindegyikével kompatibilis kell, hogy legyen.
-
xcds
őstag
válasz
Vannak univerzális töltők, ha nem találni gyárit.
-
malgab01
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9850 üzenetére
a wifi vevős módszerrel valóban működik minden
és a laptop is jó most már
köszönöm a segítséget
a gondom már csak az h van egy ismeretlen ezköz aminek nincs fent a drivere, valamint bekapcsolásnál az egyik program kiírja h nincs wifi driver telepítése ( pedig már telepíttettem)
de a wifi meg megy rajta XD szal most akkor mivan? -
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9955 üzenetére
Tanácsot kérnék miért nem indulhat el a G500-on a frissités...
Feljebb már több hozzászólásban olvashatsz vissza.
Köszi. -
Szabó0922
tag
válasz
Thunderzolee #9884 üzenetére
köszi
azt hol lehet megnézni melyik van nekem? -
delonka76
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9824 üzenetére
thx
-
Impressa
őstag
válasz
Thunderzolee #9851 üzenetére
Látod ez jó kérdés, de asszonyom Asusában is 1333MHz-es ramok vannak, miközben 1600-sokat is kezel.
Bár mi 2011-ben vettük a lapost, akkor lehetett árkülönbség a kettő között. (volt is)
-
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9849 üzenetére
Mit kellett volna olvasni?
DVD író helyére, vagy a hdd helyére tudom betenni?
Ehhez valami keret is kell?
A DVD írót utána , hogy lehet használni? -
Ice&Lime
veterán
válasz
Thunderzolee #9846 üzenetére
egy külön programmal is kipróbáltam, de sajnos nem engedélyezte a gép a program ki be funkcióját.
lehet, hogy tényleg csak a synaptics tudja......
egyébként feltettem a kérdést az azonnali kérdések ropikban is, egyenlőre nem jött válasz, szerintem elég speciális az ügy.
-
malgab01
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9847 üzenetére
jah nincs net :S ötlet?
-
Impressa
őstag
válasz
Thunderzolee #9843 üzenetére
Én meg az aprós linket hagytam le.
-
malgab01
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9841 üzenetére
Igy csináltam én is
de kb az összesen felraktam de nem jó még pci meg hálózati driver kell meg a 3d vezérlő
azt leszedtem nvideáról de telepítés közben azt irja h előbb intel hd vmi kellgondolom a cpuba beépített videókártya
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Thunderzolee #9826 üzenetére
Synaptics-al gagyibb az irányítás és a fel,le görgetés hiányzik belőle és valamikor nem reagál az egy pontos nyomásra, szóval nem kell, gagyi, anélkül kicsit normálisabb.
A hotkey progit nem tettem fel, de a bill-en nem találok touchpadféle ikont.
Ha meg eszközkezelőben tiltanám le, akkor hogyan kapcsolnám vissza?, ha külső egér nélkül használom.
Valami olyasmi kéne, ami kioszt a bill. kombinációt, amivel ki, be lehet kapcsolni. Van ilyen progi? -
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9831 üzenetére
Különben a 2020M proci cserélhető? (2x2.4Ghz.)
Mennyivel drágább 1 i3 bele? Minimum ezt a szintet tudja.
Garanciavesztéssel jár? -
mg36
tag
válasz
Thunderzolee #9830 üzenetére
Te mit tennél a helyemben? Vállalnád a garancia vesztést? Vagy ilyentől nem kell tartanom?
-
mg36
tag
válasz
Thunderzolee #9827 üzenetére
Lehet hogy nem ez a jó szó de, a rossz felbontást azon értem, hogyha közelebb hajolok, jobban látszanak a képpontok mint az eredeti kijelzőnél. De a legeslegrosszabb a betekintési szög. Szinte nulla. Olyat is hallottam, hogy a fogyasztóvédelmi tárgyalásokra el sem mennek. Úgy hogy evvel a szállal semmit nem tudok kezdeni.
Azt nem tudod-e véletlen hogy a szervizekben megjelölik-e a gépet valahogy, azaz ha képernyőt cserélek, egy esetleges későbbi javításnál látják valamiből a megbontást? -
Kbali
nagyúr
válasz
Thunderzolee #9781 üzenetére
Biztos a "Milyen notebookot vegyek" topikban, nem pedig a boltban.
Az is igaz, hogy a böngészőt is meg lehet nézni, nem írta, mit használ. Az IE még mindig a leglassabb, de a többi is lehet gatya, ha tele van felesleges bővítménnyel. -
xcds
őstag
válasz
Thunderzolee #9784 üzenetére
Igen, onnan néztem, de nem az órajel, hanem többféle benchmark pontszámok alapján vannak sorban. Azért ennyire nem hinném, hogy hülyék lennének.
-
xcds
őstag
válasz
Thunderzolee #9781 üzenetére
A 2020m erősebb, mint egy i3 2310m vagy egy C2D T9400. Nem olyan szar proci az.
-
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9775 üzenetére
notebook Lenovo IdeaPad G500 (i3-3110M, 4GB RAM, 1TB SSHD, Radeon HD 8570 2GB) metal 59-390064 138 990 Ft
notebook Lenovo IdeaPad G500 (2020M, 4GB RAM, 1TB HDD, Radeon HD 8570 2GB) metal 59-390091 123 990 Ft
Ezen 2 tipus közül választottam.
Mivel lehetne kicsit felpörgetni a 2020M-et? SSD? (mennyi lenne bele?) vagy Win8?
Itt néztem a porci tesztet,nem gondoltam akkora különbséget. Illetve tanácsként is azt kaptam,hogy jó proci a 2020M. -
aszti93
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9766 üzenetére
Itt a CPU-Z kép:
És a vga-s dologra, meg a elalvásos hibára tudsz valamit esetleg?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Thunderzolee #9722 üzenetére
Köszi az infókat. Írtam neki, egyelőre ő sem tudja.
-
WestBam
senior tag
válasz
Thunderzolee #9724 üzenetére
Szia!
Köszi a hozzászólást!
A noteszem ez a típus csak magyar kiadásban:
Advent 8115
Procira rosszul emlékeztem, mobile core2duo T2080 2x1.73GHz-es, két 1gb-os ram van benne.
Igazából asztali gépnek használjuk csak, így a mobilitás nekünk nem szempont de a noti kisebb helyet foglal és legfőképp keveset fogyaszt, de valami újabb verzióba invesztálnák inkább, mint a régit fejlesszem. Mire oda jutunk, hogy lassú általában már az adott hardverek az utódjai is kifutottak, biztosan így van ezzel a lapossal is
Szóval ennél szeretnék én jobbat ami ismét egy 3 évet elgurul nálunk még ha használt akkor is, ebben segíts légy szíves!
Köszi előre is! -
fess
őstag
válasz
Thunderzolee #9723 üzenetére
Tervbe van véve egy rendszer reinstall jövő héten,majd kiderül, hogy utána jó lesz e.
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9449 üzenetére
HD sentinel nem jelez semmiféle hibát. Igen akkor is akad, ha lejjebb veszem a felontást. Idő közben lefuttattam pár tesztet ( aida, furmark ) 93°C-ig emelkedett a vga hőmérséklete, szóval szerintem a pasztázással lesz a probléma
u.i: ennek ellenére megpróbálom a lapozófájl kikapcsolását. Köszi a tanácsot!
-
joci62
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9689 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
-
Torry
addikt
válasz
Thunderzolee #9680 üzenetére
Még szerencse, hogy megérkeztél, valóban nem néztem rendesen utána...
Viszont a srác 64 bites rendszert telepített, ezért is írtam, hogy nem értem miért nem látja a maradék 1gb-t."Én is most cseréltem le a procit az 5310-esemben egy T7200-asra.
Chipset i945GM Rev. 03 CPU-Z szerint.
Memóriát is bővítettem 4GB-ra @667 MHz Win7 x64 látja is, viszont csak 3 GB-ot tud belőle használni." -
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9678 üzenetére
"Ez a Lenovo Solution Center ez nem ajánl fel hiányzó drivereket?"
-Úgy emlékszem ,hogy nem.
Ma utána nézek,mit lehet tenni a hiányzó driverekkel.
Igen,Win7. Még nem frissitett.
-A Hdmi átviszi az 5.1 házimozidba a hangot minden sugárzóra?
Azt gondoltam egyszerűbben fogom tudni használni, egyenlőre marad a stereo. (végül is mecsnézésre 1-1 játékra használnám,bár kicsit sajnálom... (fa dobozos Creative 5.1, egész jó szett.)
Nem szeretném azt az 1 Hdmi-t felhasználni, a TV-hez tartogatom, pl: full hd film megnézésére. -
Csotkany
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9680 üzenetére
Igazandibol én ezt a laptopot ugy kaptam h full sz@r és h kidobják mert nem kell, (Kb 2 hetet volt használva de akkor is már valoszinüleg halott volt a proc mert akármikor láttam azt a gépet non stop 100on pörgött a proci, és ugy gondolták h kezdjek vele amit akarok, én meg ugy gondolom h szegény vagyok és az ilyen kipöckölt gépeket elég gyorsan ellehet sózni, pláne ha olcsó pénzből van jól összetéve
De ha megtartanám akkor netezés filmezés zenélés és kb ennyire használnám
de most az asztali gépemben meghalt a vid kártya ugyhogy addig marad egy jó kis Acer Aspire 5530 32bites XP vel
mindegy... ez legalább most normálisan működik!
-
Csotkany
csendes tag
válasz
Thunderzolee #9676 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!!
Most örülök neki hogy így összefogom tudni állítani ezt a konfigurációt!
És oké oké a jövöben figyelni fogok h milyenek a slotok!
Ha már itt vagyunk te nem tudsz véletlen egy eladó Core 2 duo t7600ás procit?
mert én nem találok tulzottan... Amiből van sok az a T5600. Arról esetleg valami vélemény? vagy jobb lenne azért a T7600- át kivárni amig találok valahol egyet?
-
rii
nagyúr
válasz
Thunderzolee #9674 üzenetére
hát ha szétszedem a gépet akkor mindenképp lesz kép
másik havercsajban is megfagyasztottam még a sz.rt is mikor a notebookjáról olyan képet küldtem neki h szanaszéjjel van belezve
akkor cserélni kellett a vga hűtőt
-
rii
nagyúr
válasz
Thunderzolee #9672 üzenetére
nagyon köszönöm! .-)
.. remélem csak tisztítani kell ... .-)
van sűrített levegő spray-m is -
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9626 üzenetére
Közben megnéztem mit szeretnék összekötni a notimmal.
Creative Inspire P5800 Vs. Lenovo G500
Ilyen a mély hátoldala:
[link]
Kérdés,hogy lehet-e összekötni,ha igen,hogyan.? -
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9626 üzenetére
Én első körben kipróbálok 1 ilyet.:
[link]
Igy már 2 hangszóró felkerülhet a mintitorom jobb és bal felére.
Aztán meglátjuk,hogyan tovább.
Ha találtál számodra megfelelőt,nyugodtan oszd meg felém.
Mindig tanul az ember! -
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9616 üzenetére
A Creative azért lenne jó,mert Creativ az 5.1-is. (bár nem biztos,hogy azt is az asztalon tárolnám)
Ezért , annyira nem fontos a design.
Elég magas az ára is.
A többi jóval elfogadhatóbb árfekvés.
Végül,Te vettél magadnak?
Gondolom utána jártál,melyik bir a legtöbb extrával pl.: csatlakozók tekintetében. -
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9584 üzenetére
Külső billentyűzettel tökéletesen működik.
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9584 üzenetére
Értem,rendben!
Külső billentyűzettel,még nem próbáltam.Na mindjárt keresek egy usb-s bill-t. -
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9579 üzenetére
Azt hittem valami vírus okozza,és raktam új op "win7 32",de ugyan az!Egyik pillanatról a másikra.Biztos ellet nyomkodva valami!
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9579 üzenetére
Acer 5742Z .Igen van rajta külön numerikus.
A betű lenyomásánál a1-et ír pl ki. -
oldsaman
tag
válasz
Thunderzolee #9574 üzenetére
Köszi szépen
-
Krisz79
őstag
válasz
Thunderzolee #9464 üzenetére
Köszi.
Próbáltam. Nem lépett be.
Továbblépett még a főképernyőn ez jelent meg.:
(utolsó sor) Enter new date (mm-dd-[cc]yy): _
Itt megakadtam.
Pl.: a 0-gombra ' ezt gépeli. -
HF77
őstag
válasz
Thunderzolee #9452 üzenetére
köszi!
-
HF77
őstag
válasz
Thunderzolee #9439 üzenetére
-
HF77
őstag
válasz
Thunderzolee #9436 üzenetére
mindenre használom...net,film,néha game
7200 320-as hdd van benne, 4gb ram -
padi68
senior tag
válasz
Thunderzolee #9435 üzenetére
:-)
Kösz szépen a "CTRL+F5" tökéletes!!!
-
Coleszi
tag
válasz
Thunderzolee #9422 üzenetére
Ó szuper, nagyon köszönöm. Ebbe bele sem gondoltam
64 bit home premium egyébként
-
peter0117
tag
válasz
Thunderzolee #9376 üzenetére
Hello! Abban nem vok benne biztos h virusirtonak is jo e :/ nem biztos. de van vmi aktiv védelmi rendszere.passz. Na akkor leszedem őket és megcsinálom. arrol még irok később. ha nagyon nem segit akkor ujratelepités és kipróbálom a tiny win7et.
Am bekapcsoltam hogy az összes folyamatot lássam. de akkor sem látok semmi gyanúsat. vagy kiugrót.
-
MurdR
veterán
válasz
Thunderzolee #9375 üzenetére
Hát most figyelem hogy így lapozófile nélkül hogy viselkedik, és ha nem tetszik neki akkor lépek valamit. De most egyelőre szépen megy így, kivárom mi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged