- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elk_hound
tag
válasz
kalapacsolok #42882 üzenetére
Ja, rájöttem neked "és" nélkül kellene...
[link] -
Elk_hound
tag
válasz
kalapacsolok #42882 üzenetére
Többek között ethernet és VGA, amin mindkettő van az a "drágább":
-
bakter24
őstag
válasz
kalapacsolok #27525 üzenetére
Kézzel leszeded egyszer a gyártó honlapjáról, mappában megőrzöd, és később onnan telepíted, ha újrateszed a rendszert. Legalábbis ez a standard eljárás.
-
adika4444
addikt
válasz
kalapacsolok #27495 üzenetére
Hali!
DRP 16 online
bár sztem ha jól mennek a driverek akor nincs sok értelme frissítgetni... Nekem az egész gépemen 2014. december előtti driverek vannak, de mivel jól megy ezért azok is maradnak.
Win7 sp1 -
Brandynew
őstag
válasz
kalapacsolok #27495 üzenetére
Windows Update
Soha nem értettem azokat, akik drivereket töltögetnek le weboldalakról, nincs rá semmi szükség.
-
Tim82
félisten
válasz
kalapacsolok #22450 üzenetére
Vannak USB 3.0 csatlakozós portreplikátorok, olyan irányba nézelődj. Pl. a Toshiba Dynadock.
-
válasz
kalapacsolok #9713 üzenetére
Igen, én is a processzor zajára tippeltem egyből, amint olvastam a problémád.
Bár aztán elbizonytalanított, h neked még csak Core 2 Duo van a gépedben, az újabb Core i processzorok közt olvastam erről legelőször, nem tudtam, h a Core 2 is érintett lenne.Killhates-t kérdezd meg esetleg, ő szerintem fejből megmondja, és azt is, h javítható-e.
Esetleg ha van a közeledben egy olyan processzor, ami jó a gépedbe, akkor kipróbálhatnád azzal is, így kiderülne hamar, h a processzor a ludas-e, vagy a CPU tápellátó áramköre. -
xcds
őstag
válasz
kalapacsolok #9517 üzenetére
64 bites oprendszernél ki kell cserélni egy fájlt, de már nem tudom pontosan mit és mire, rá kel guglizni. De megpróbálhatod úgy is, hogy le ok-zod a hibaüzenetet, hátha megy rendesen. Itt le van írva, hogy , működik a program, az advanced cpu settings-nél lehet kikapcsolni a c4e-t. Nem tudom, hogy megoldja-e, enyémnél a gyári power manager programból ki tudom kapcsolni, így csöndben van.
-
xcds
őstag
válasz
kalapacsolok #9513 üzenetére
Ez az alaplap. A processzor tápellátása cicmereg. Lehet játszani a biosban a cpu power managementtel. A C4E statet kell kikapcsolni, ha lehet. C2D-nél win-ből is megoldható pl rmclock-al.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #9500 üzenetére
Közben szétszedtem, kiszedtem a billentyűzetet. Vártam, míg a ventillátor teljesen leáll, nem pörög: a hang ugyanúgy szól. Valahonnan baloldalról jön a laptopból, nem tudom jobban belőni. Az biztos, hogy nem a CD-meghajtóból jön. Vinyó meg nincs benne, csak 1 SSD (amire kicseréltem korábban).
Mi okozhat zajt? Processzor? Vagy a ventillátor úgy, hogy nem is pörög, csak a feszültség alatt is ilyet adna ki?
Közben felvettem 10 mp-et a hangból, itt meg lehet hallgatni
[link]
Jól hallatszik, mi ez az éles hang, ami néha meg-meg szakadozik... Kinek mi a tippje, mi okozhatja ezt, honnan jöhet? És hogyan tudnám megszüntetni? -
FRENK1988
veterán
válasz
kalapacsolok #9500 üzenetére
KillHates kollégát ajánlom
-
Dell XPS
veterán
válasz
kalapacsolok #7581 üzenetére
Szia,
Én 7,1 mbit/sec-es használok, de az szerintem el kell manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged