- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
bghistvan #33335 üzenetére
Én egy nagyon hasonló kérdésemre anno ezeket a válaszokat kaptam.
Amúgy elég nehezen tudom elképzelni, hogy ténylegesen kikapcsolt állapotban bármi, tényleges adat forgalmat lebonyolító (akár 1bit-nyi írás vagy olvasás) lemeztevékenységet is végezne az adott eszköz. Hacsak nem valami spéci, direkt ilyen ficsőrös hardverről lenne szó. (Ha tévednék, javítsatok...
)
A Stand-By/Hibernált mód persze lehet más kérdés, ott már lehet közre játszhat az adott OS/firmware is, bár még akkor sem valószínű...
Inkább bekapcsolt állapotnál lehetnek olyan b@na (ritka) programok/app-ok, OS vagy fw frissítések, amik sunyin pörgetik a háttérben a lemezt, akkor is, ha nem kellene. Még, ha nem is konkrét adatforgalommal, de nem hagyják leparkolni/stand-by-ba menni ésatöbbi... De a fent linkelt válaszokból kitűnik, hogy az aggodalomnak úgy általában, inkább nagyobb a füstje, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest