Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz MurdR #9366 üzenetére

    Ha esetleg elfogyna a memória, akkor kiírja a gép, h "Elfogyott a virtuális memória". Ez esetben be kell zárni azt a programot, ami túl sok memóriát fogyaszt, (pl. böngészők sok-sok füllel) de elvileg ilyen filmnézés, meg netezéshez elég kell legyen a 2GB ram.
    Ha netán pont ezt használnád: a Chrome böngésző okozhat még zavart, majd kitapasztalod, most nem akarok belemenni, ha gyakran jelzi a gép, h elfogyott a ram, feladatkezelőben ellenőrizd le, hátha egy-egy becsukott Chrome pl. ott fut még a háttérben.
    Egyébként teljesen igazad van, ennél régebbi gépek kevesebb rammal is le tudtak játszani akadás nélkül is filmeket; ettől függetlenül én a régi típusú merevlemezre tippelek, mint hiba okozójára, gondolom a pufferja is csak 2MB, bár ettől függetlenül még nem kellene akadoznia ez tény, esetleg töredezettségmentesítsd a lapozófájlt (mondjuk ez egy jó program erre.

    HD Sentinel jó program, viszont ha egy merevlemez meg akar állni, olyan hibát is produkálhat egyik napról a másikra, ami nincs a mért SMART értékek közt. De ez miatt ne a HD Sentinelt szapuljuk az többnyire a lényeget (szektorhiba, működési idő, élettartam alatt maximálisan elért hőmérséklet) jól kijelzi.

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák