- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulius80
tag
válasz
Dell XPS #13888 üzenetére
Van egy aspire 5720zg-m is,de ott nem volt gond a proci cserével!Beletettem egy T7500-t,bios frissítés,felismerte,és szépen megy,játéknál is maximum 80 fokra megy fel a cpu meg a gpu,pedig semmi tuning hűtés nincs,igaz vga csere is volt,egy 256mb 8400m gs-t cseréltem 512-es8600m gt-re,és minden jó!De ennél aztán kifogtam mindent,amit lehetett,kezdve a gombelemtől....
-
Ulius80
tag
válasz
Dell XPS #13883 üzenetére
Alapjáraton ez volt:
CPU 104C'
CPU 1. 96C'
CPU 2. 92C'
HDD 42C'Teljes takarítás,pasztázás megvolt!
Teljes terhelést holnap tudok,megnézem!Jelenleg a kétmagos van benne,és a memória slot a hibás,mert amikor abba tettem a memóriát nem indult el a win7,kifagyott.Mikor az egymagos volt benne akkor 55-60C' között mozgott,hallani is lehetett a ventit hogy pörög,,de ennél szépen egyenletesen forog,és felmegy 100C'-ra -
Ulius80
tag
válasz
Dell XPS #13878 üzenetére
Rokontól kaptam,tönkrement a hdd-je,oda adta valami haverjának,akinél ''eltünt'' a hdd beépítő keret,memória,nagynehezen visszakapta,aztán nálam landolt,hogy kezdjek valamit vele,ingyen ideadta.Nekem volt hdd-m meg memóriám,gondoltam beleteszem,és megy!Ennyi lenne.Viszont nem értem,hogy a venti miért nem kapcsol nagyobb sebességre ha kell!
-
Ulius80
tag
válasz
Dell XPS #13842 üzenetére
Ezt a kérdésedet passzolom..nem tudom!Hiányosan kaptam a lapost,nem volt benne ram meg hdd,csak az egymagos proci.Próbálnám helyretenni,de mindíg akadályba ütközöm..A ramot meg a hdd látja,de a procit nem.Telepítés elején a fehér csík megy,amint eléri a teljes csíkot,kírja hogy starting windows,és kékhalál.Tehát fel sem tudom telepíteni a win7-et.Visszatenném az egymagosat,de ahhoz darabokra kell szétszedni a lapost,elég rossz megoldás ennél a tipusnál...
-
ampulla
aktív tag
válasz
Dell XPS #13828 üzenetére
Értem, köszönöm a választ. Az alaplap átlaghőmérséklete 4 perc monitorozás után: 59.5 celsius, 8 perc után 62.2 C. És akkor ez a fajta ezüstpaszta mire jó, mert láttam én is ,hogy egy jóval vastagabb szigetelést alkalmazott a gyártócég? Vagyis ezt a "gap-pad"-ot. Amúgy ezt is kapni bármelyik számítástechnikai üzletbe vagy honnét lehet beszerezni ?
-
-
masholnap
senior tag
válasz
Dell XPS #13757 üzenetére
szia!
még nem kaptam szét, valószínűleg a legutóbbi barmoláskor paszta lett odakenve, de a hp thermal paddal adja a GPU heat sink-et. elképzelhető, hogy csak a memória és a heat sink közé kell ilyen lapocska. túrtam már a netet emiatt, de eléggé szegényes erről a csevej, csak az a biztos, hogy a normális hűtéshez/felfekvéshez kell ilyen
-
-
adrian4444
csendes tag
-
-
Ruszki
senior tag
válasz
Dell XPS #13454 üzenetére
Üdv!
Őszintén megmondom nem nagyon csináltam még ilyet.Na szóval ha már biztosak vagyunk benne,hogy az LCD panel elektronika szállt el akkor az cserélhető vagy komplett LCD csere a megoldás.Nézegettem ebay-en de csak komplett LCD-t találtam.Le tudnád írni most akkor,hogy is van ez vagy esetleg más aki jártasabb ebben a dologban!
Előre is köszönöm!
Üdv,Ruszki! -
Tim82
félisten
válasz
Dell XPS #13464 üzenetére
Többen használtunk régebbi Thinkpad-ekben PATA SSD-ket, kezelték őket a gépek.
Egyébként ezek a lehetőségek. Az Acerrel valami egyéni probléma lehetett szerintem.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Dell XPS #13413 üzenetére
Jó ötlet, köszi. Bár itthon nincs most másik.
Mekkora kellene hozzá (ahogy nézem, a jelenlegi 90 Wattos)?
Ja, utángyártott mennyire jöhet szóba? -
Dell XPS
veterán
válasz
Dell XPS #13370 üzenetére
Le kell venni a billentyűzet sapkáit és izopropil alkohollal, vagy egyéb oldószerrel ki kell mosni az érzékelőket. Magától kell kiszáradnia, ezt semmilyen eszközzel nem szabad elősegíteni; pl hajszárítő, stb.. (esetleg radiátoron szárítható). Ha nincs változás (nagyon esélyes), akkor megsérültek a vezetőszálak az átvezető fólián.
Féktisztítóval is sikerült már néhány esetben helyrehozni a billentyűzetet. Itt szerelned nem kell, mert igen erős hatású oldószer, és nagyon hatékony.
(#13373) tvamos: alaplaphibás lett a laptop!
-
unknownerror
tag
válasz
Dell XPS #13279 üzenetére
bocsi, hogy csak most válaszolok, nem az enyém a gép, de rákérdeztem pár dologra. biosban is ilyen, illetve a fedél mozgatására nem változik a kép, először én is ezt tanácsoltam neki, hogy próbálgassa "feszegetni" kicsit ide-oda, fel-le hajtogatni, de semmi. Végső keseredésében bevitte egy szervízbe, meglátjuk, hogy ők mit mondanak. Mármint egy másik szervízbe, mert ahova először vitte, csak húzták az időt, 3 hét alatt a hiba okát se tudták feltárni.
-
válasz
Dell XPS #13319 üzenetére
Szia!
Azt hogy érted, hogy nincs sata vezérlés? A bent lévő merevlemez is sata, azt is csak kezeli valami. Illetve lemezkezelőben, és telepítésnél is látszik most is az SSD is, csak formázatlan területként.
Közben az Acer szerviz meg azt mondja, csak ők bonthatják meg a gépet, különben bukom a garit(nincs külön cover a cserélhető dolgoknak, még az aksi sem kivehető, csak ha a komplett alját leszedem)..
-
Willie
őstag
válasz
Dell XPS #13290 üzenetére
Köszönöm!
Rosszul emlékeztem, bocsánat, az MX2 is megfelelő? Egyébként a notebookoknál is csak egy nagyon vékony réteget kell felvinni a pasztából, igaz?
(#13292) Rivaul: Hogyha leszedem a hűtőt, és kiderül, hogy van alatta gap-pad, akkor mindenképpen újat kell feltenni? Még sosem láttam gap-padet, hol lehet egyáltalán ilyet beszerezni? Melyik az ajánlott típus? szerk.: Azt látom, hogy többfajta vastagságú kapható.
-
RG4L
őstag
válasz
Dell XPS #13239 üzenetére
A hozzászólásom alján van a nagyítható kép, mégegyszer linkelem
-
RG4L
őstag
válasz
Dell XPS #13235 üzenetére
szerk: nagy méret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest