-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lucky04 #23188 üzenetére
Üdv!
A blu-ray olvasót nem ismerem, de a DVD olvasókat én 70%-os alkohollal szoktam tisztítani. Fülpiszkálót belemártom, letörölgetem a lencsét, majd a fülpiszkáló száraz felével áttörlöm.
Nem mindig működik, de egy próbát megérhet. Mindenesetre várd meg a többiek véleményét is. -
Dell XPS
veterán
válasz
Lucky04 #15976 üzenetére
Félreértettél szerintem. Inkább érintetlen ISO-ra gondoltam, ahol nem volt "ezer" illesztő már letelepítve, javítva, stb, esetleg sérülhetett az eddig bevált telepítő média is. A licence az kizárólag a Te dolgod 30 napig, utána is. Egy másik rendszerrel is illik le ellenőrizni a hardverhiba kizárás miatt (akár "még" egy Live Linux alatt, pl: Puppy), hogy 100%-os visszajelzés legyen. Ez elvileg nem nagyon lehetne probléma a típusnál, meg másnál sem, néha több napi próbálkozások után én is megtapasztaltam.
Nagyon is ismerős helyzet; a világ összes driver-je kipróbálva és semmi, akár XP, akár Win7 - alatt. Még Linux alatt is megnézném, ha ott is hibázik, akkor biztosan hardverhiba (IC) - szerintem.
-
Rivaul
addikt
válasz
Lucky04 #15962 üzenetére
Elsőre van hang aztán nincs? Az "újraindítás után is legyen hang" részből erre következtetek. Elvileg minden felismeri a hangot benne. Nekem egy régebbi 1320 van de semmilyen rendszerrel nem volt gond, driver soha nem kellett neki csak ha én akartam. Ha egyszer van hang és utána nem az más hiba lesz mint driver. A hang beállításai vagy fizikai bill stb.
Mod: hangszórón nincs hang vagy fülesen is próbáltad?
-
Tomp888
csendes tag
válasz
Lucky04 #8796 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt a problémám ,hogy a régi 2006 -os Albacomp (Clevo M66s) laptopomat Win 7 alatt sehogy sem sikerült megszólaltatni.Végignéztem az összes létező helyet ( Albacomp, Clevo, Realtek ,stb.) ,de sehol nem találtam a megoldást.Ezután olvastam valahol az általam javasoltat.Nekem működik.
WIN 7 alatt az XP driver-ét úgy telepítsd,hogy a driever futtatható állományára jobbal kattintasz és kiválasztod a TELEPÍTÉS XP KOMPATIBILIS MÓDBAN -t. Próbáld meg !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest