- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Gabesz87 #29295 üzenetére
Thinkpad Edge E530 FRU (Field Replaceable Unit - szervizes által cserélhető alkatrész, ilyen a WLAN is) lista - pdf, kattintásra letölti/megnyitja a böngésződ. 2. oldal alsó felén találod a WLAN kártyákat is, én a következőket nézném meg:
FRU szám: 04W3834 (FRU Cybertan BCM43228+BCM20702 2*2 abgn WLAN & BT 4.0 HMC Combo)
FRU szám: 04W3835 (FRU Liteon BCM43228+BCM20702 2*2 abgn WLAN & BT 4.0 HMC Combo)Nagyjából ezek a jobb kártyák, amik az E530-ba tehetőek és a whitelist miatt csak ezeknek a megfelelő FRU számos változatai, tehát ha rendelsz, az alapján keresgélj. A két kártya amúgy szerintem zsírugyanarra a Broadcom chipsetre épül, és támogatja mind a 2,4, mind az 5 GHz-et. Az utóbbit egészen emberi áron be lehet szerezni eBay-ről.
*
Ahogy nézem egyébként, az E530 már az UEFI miatt eléggé bonyolultan flashelhető whitelist-mentes BIOS-szal, szóval ebben nem adtam jó tanácsot. Elnézést, tévesen úgy emlékeztem, hogy ez még az E530-nál is egyszerű.Akkor marad a fenti megoldás, egy jobb, gyárilag belevaló kártya vagy egy USB-s adapter.
-
Tim82
félisten
válasz
Gabesz87 #29279 üzenetére
Én 2013-tól használtam úgy három évig WDR3600-at, elégedett voltam vele. Igaz, nálam az 5 GHz-es sáv miatt kellett, 2,4 GHz-en hasonlóan túlzsúfolt az éter nálam is, viszont azon csak telefonok és tabletek csatlakoztak nálam (most már ezeket is nagyrészt cseréltem dual band-képes modellekre).
A WDR3600-at pár hónapja váltottam egy Archer C5-re, leginkább csak azért, hogy itthoni hálón belül még jobb sebességgel tudjak másolni gépek meg a NAS között.
Most utánanéztem, a Thinkpad Edge E530-ba sajnos gyárilag nincsen dual band-képes wifikártya. Korábban már említettem neked emlékeim szerint a whitelist-mentes BIOS-t, mint alternatív megoldást, azzal kb. bármilyen, megfelelő csatlakozófelületű wifikártya mehetne a notidba.
-
SZIGMA
aktív tag
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Gabesz87 #25928 üzenetére
Üdv
Sajnos pont ezt csinálja ha ki van kapcsolva esetleghálózati megosztási központ megnyitása a wifi ikonnál---adapter beállítások módosítása
ha viszont látja az elérhető hálózatokat csak a ti wifiteknél van egy piros x minden más hálózatnál mutatja a jelet akkor nevezd át a wifi nevét a routerben és új kapcsolatként csatlakozik ....de szerintem nem ez a rád vonatkozó rész
ha üres wifi (térerő jel) van át húzva akkor ki van kapcsolva a wifi,amit vagy a fent le írt módon ,vagy fizikai kapcsolóval ,vagy hotkey bill kombinációval tudsz bekapcsolni..pl fn plusz f2 bill
ha ezt a jelet látod a gép adaptere van ki kapcsolt állapotban ilyenkor a routert hiába állítgatod
-
NEMO1968
őstag
válasz
Gabesz87 #14320 üzenetére
Szia!
Gyenge net mellett nem sokat tudsz tenni.
Skype beállításokban "mikrofonhangeró" ne legyen aut.,és húzd fel teljesen.
Vezérlőpultban mindkettőt feljebb húzhatod,de csak ésszel,mert lehet hogy torzítani fog.
Esetleg mellőzd a videót is.
Sajna kísérletezni kell vele.
Esetleg tesód tekerje fel saját gépén koppig a hangerőt. -
Dell XPS
veterán
válasz
Gabesz87 #13281 üzenetére
Ventilátor szabályzást nem értettem, de itt már nem lesz probléma!
(#13287) Intercreptor : Tökéletesen megfelelel, ugyanazt a pasztát használjuk a komponensekhez. MX4 nagyon kíváló mínőség!
(#13288) pocokxx: Ez sajnos alaplap hiba (BGA), és nem ritka eset a típusnál. Szerintem megtettél mindent amit lehetett a notinál.
-
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Gabesz87 #13265 üzenetére
A hütöventillátorod hütöbordájába belerakodot porcicák vannak,talákoztam már ezzel énis.
Filc szerüen rakodot bele a bordák közé megakadájozva levegő kiáramlását nem tudja kifújni keletkezö meleget.
A ventillátór emiatt leálhat rövidebb idöre mert lapátjai közé néha bele akad a por és elis zárja teljesen levegö utját.
A szétszedésnél vigyázz mert könnyen eltud törni a burkolat.
-
Impressa
őstag
válasz
Gabesz87 #4970 üzenetére
A fekete képernyőt okozhatja, a Lenovo egyik saját programja Touchzone(lehet nálad más néven fut), az egérmutató eszközöd illesztője. Mikor látod a mutatót, akkor nyisd meg a feldatkezelőt, hogy megjelenik-e az ablak. A másik eshetőség, amire elöbb gondolnak az Integrált videokari driverje okozza. Azt próbáld meg, hogy kiveszed a HDD-t, és úgy kapcsolod be a gép, gondolom az SSD-n a rendszered. És ha még a Lenovo fast boot nevetű program fent van, akkor azt lehet érdemes töröld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest