- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MurdR
veterán
válasz
pocokxx #13577 üzenetére
Na az nem lesz egyszerű. Nem találtam bontás alatt lévő G62t, a komplett bill pedig 20000 ft. Hirtelen ezt találtam: Compaq Presario CQ56, CQ62. HP G56, G62 -ezekkel biztos kompatibilis a te billentyűzeted, ilyenek bontására keress rá. Aztán elképzelhető hogy létezik valami olcsóbb megoldás csak az érintett betű problémáira, de én nem tudok róla, hogy külön külön lehetne venni betűket. Mondjuk ha csak betűt akarsz keresni, akkor elképzelhető hogy több noti bontásából is tudsz szerezni mert amiket én felsoroltam azoknak az elektronikája is u.az, mechanikus rész lehet hogy többhöz jó. (Azért csörögj rá a mo.-i HPre, hátha tudnak valami okosat mondani)
-
MurdR
veterán
válasz
pocokxx #13567 üzenetére
''Windows 7
Home Premium OA Acer Group (X15 - 5375B )''
Én hirtelen ezt találtam, de a többi találat is arra utal, hogy nem a géppel hanem a winnel kapcsolatos. Nem win7 home premium van rajta?Norbert
8GB ramot bír el a géped, de jobban járnál ha bele tennél 2x2 gigát, és egy SSD-t. Vagy mire használod hogy kell a 8Giga? -
-
NEMO1968
őstag
-
stracker06
aktív tag
válasz
pocokxx #6542 üzenetére
Ilyesmire gondoltatok már? (Ilyen hátizsákosra?) Ezt a legkönnyebb bicajjal hordozni és ezekbe szerintem kényelmesen belefér minden. Nem kell attól megijedni, hogy túl nagy, stb, én egy ilyet vettem a 13,3"-os notimnak és nem volt félelmetesen nagy a táska miután beletettem a gépet.
Sőt, tök jó, mert nagyon kényelmesen belefér a hűtőpad, a külső vinyó, a töltő, az egér, átalakítók, esetleg egyéb kábelek.
(Ezt mind belepakolva kezd kb. érződni, hogy optimális mennyiségű cucc van benne. Viszont ezeket úgyis mindig magammal viszem és a korábbi ilyen típusú táskámmal sokkal kényelmetlenebb volt.)
-
MurdR
veterán
válasz
pocokxx #5226 üzenetére
E-szerint kompatibilis az 54es foglalattal is. Bocs a linkért, telefonról vagyok ..
http://arkoz.hu/szamitastechnika/termek/835592-ADA_Express_Card_adapter_USB3_0_Media_Tech_MT5084
tigerscirpio: volt már higy vettem P4es Notit 3000ért apródon, úgy volt fenn a hirdetés, hogy ,,jo laptop elado''. Felhivtam, megkérdeztem mit tud, és azt mondta, hogy ,,lehet rajta filmet nézni meg olvasni, meg tud startot, meg lehet turbózni a hátteret...'' nem kérdeztem többet, már tudtam hogy madár, elmentem, lealkudtam 2500ra mert karcos volt egy kicsit a teteje, és azóta is megvan...
vannak még csodák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest