Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem normális. Olyan mintha túlmelegedne a proci, throttlingol majd vissza engedi újra. Hűtés megy rendesen, nincs valami beállítás, a samu notimon van ilyen csendes mód, a hűtés sem kapcsol fel, igaz ott az órajelet sem engedi felugrani, csak alapon megy.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szia!
szvsz nem jó, nem ugrálhat a hőmérséklet ilyen tartományon belül fix órajelen.
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Újraboot-ol. Szerintem a GPU halt le benne. Első körben nyomj csak egy reflow-t rá.
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
MPT N134
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
6-8000 V egy olyan vékony vezetéken egy sz@r fénycsőhöz ???
Elvinném én valahova, de hova? Szeged (közel van), Pest (időnként járok arra) ?http://www.laptopszaki.hu/fujitsu-siemens/amilo-l7300-inverter/1149?modell=9
Létezik hogy 12 e-be fáj egy inverter?
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
az több pólusúnak tűnik. Melyikre mérjek rá és hány V-ot kéne találnom?
A fénycsövet hány V-al tudom meghajtani és melyik a + pólus: rózsaszín vagy fehér?
Na meg hol a fénycső ebben? Nem tudom kiemelni a kijelzőt a keretből, hogy mögé nézzek, valami fogja de nagyon.Amúgy mennyiért és honnan tudok invertert szerezni?
https://www.dropbox.com/s/hbpdvw77fg8mtyk/Amilo%20L7300%20inverter.jpg?dl=0
Ha ezt bemásolod a keresőbe, akkor előjön a kép.
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Na eljutottam addig, hogy kibontottam az invertert. Ha sikerül mellékelnem a képet, akkor ott látsz egy csatit, amiből jobbra megy ki rózsaszín-fehér kábel. ezt húztamki az inverter jobb oldalából. Gondolom, ez megy a fénycsőhöz. Ahonnan kihúztam oda rámértem és nulla V-ot mutat. Hány volttal kéne megtáplálnom a rózsaszín-fehér zsinór csatiját, hogy a fénycsövet ellenőrizhessem? Már ha ezek a kábelek közvetlenül a fénycsőhöz vezetnek tápkábelként. Számít-e a polaritás ( +/-), ha igen, melyik szín melyik?
Itt a kép linkje, be kell másolni, gondolom, mert nem jelenik meg az üzenetben működő linkként.
https://www.dropbox.com/s/hbpdvw77fg8mtyk/Amilo%20L7300%20inverter.jpg?dl=0
Még anyit, hogy a multimétert hova állítsam, 20V-ra, vagy nagyobbra?
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Ja és hány V-ot kell találnom az inverter jobb oldalán (ha jól látom a képeken), már mint mérnem a multival?
Ehhez a kihajthat5ó képernyőt kell szétszednem, mert annak az aljában van az inverter? -
tamáspapa
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szia!
Ezek szerint nagyon messze vagy...

Hol kell rámérnem az inverterre? Hol találom?
És hol van itt olyan szervíz amelyik ezt normális áron megcsinálja? -
tamáspapa
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szia.
Azt hogyan tudom megállapítani, hogy inverter, vagy más a hiba?
A kijelző 4:3 arányú. A méretét nem tudom, de ezt találtam egy hirdetésben:
15" XGA LCD (1024x768) kijelző.
Meg itt is:
Fujitsu Siemens AMILO L7300 reviews: 15" Laptop computerTe hol vagy, esetleg ha pesti vagy, akkor adandó alkalommal elvinném hozzád, ha arra járok.
-
embe
nagyúr
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Köszi és bakter24 neked is!
Folyadék nem folyt bele, nincs az aljzatokba sem beletörve semmi. Azt elfelejtettem mondani, hogy a billentyűzetre sem reagál "természetesen".
vagyis semmi beviteli eszközre. -
adika4444
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Inkább minden áram kiengedődik az alkatrészekről. A BIOS-t egy elem kivétel állítja talán alapra. De lehet hogy az se.
-
adika4444
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
grat neki. Mennyiért adtad tovább a gépet? Egyébként 10000 Huf-fért én is eltudtam volna fogadni, igaz inkább egy 11,6-os variáns szervergépnek... Torrent, játékszeró... Annak ezek is megteszik.
-
adika4444
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
ez elvileg bailtrail gép, hogy menne már bele az I5? De ha haswel is vagy broadwel akkor is a melegedés miatt nem lenne jó ötlet.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nincs vezérlés, meghalt a chip az alaplapon (chipset - ATI - RS).
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nagyon nehéz megmondani... lehet pl. chip hiba, bga hiba, zárlatos kártya, stb.
Ki kell mérni szakműhelybe, az ad végleges választ. ATI kártyákat jól lehet javítani (viszonylag), érdemes ez ügyben egyeztetni valakivel.
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
hát akkor kipróbálok egy pár drivert

pl.Fujim is van 2,dell-em is volt ott is fizikai kapcsolók voltak,de ha ha bekapcsoltam benyomtam akkor egyből bekapcsolt még a win elsem indult
már kigyuladt a fény -
Oczu
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére

basszus és tényleg ott van. Nagy eséllyel azt véletlen csúsztattam el,
Istenkirály vagy

S tényleg megy :-)
-
anorche1
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
és (#25319) GGAllin és (#25322) bakter24
Köszönöm, sikerült!

-
Bazsir01
újonc
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Hali!
Futattam a programot amit ajanlottal de nem talaltam semmi throtthing-ra utalo jelet. Viszont ha kikapcsolom a Turbo Coret az AMD Overdriveban akkor jatek kotben eleri a 2,1 ghzet ami elvileg az alap orajele is. Ha visszakapcsolom ujra csak 1-1,1 ghzet erek el. Otlet?
Elore is koszonom!
Udv! -
adika4444
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
okés.
Van még egy megoldás, ha Google-ön rákeresel h blue screen logger tuti kiad olyat ami rögvest naplózza is a hibát, és a rendszer felállása után megnézheted. -
adika4444
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szia!
Vezérlőpult, rendszer, beállítások módosításánál kapcsold ki az automatikus újraindulást, így meg tudod nézni miért elégedetlenkedik.
-
Duree
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
-
GGAllin
tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
De a windows alapból pakol a C meghajtóra is, hiába telepítem a D -re pl, ugye a C -n már ott van a 8.1, nem fognak összeakadni?
anorche1: +1 Samsunggal nincs tapasztalatom de az Asus EEE netbookjával ugyanez a probléma jelentkezett és ahogy előttem már írták a hotkey driver telepítése volt a megoldás.
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Igen, én is erre tippelek, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, de akkor miért van, hogy amúgy stabil? Sehol egy fagyás, újraindulás...minden teljesen jó. Futtattam rajta stabilitástesztet percekig, 85 fok körül stabilizálódik a proci, a GPU sem nagyon megy 70 fölé.
Nem bízom az ilyenekben, de mintha a 4 közül az egyik USB lenne a ludas. Ha abba dugom az egeret, van, hogy nem indul el, de nem minden alkalommal. Akkor is csak a Windowsba lépéskor van probléma, előtte soha.
Mióta másikban van az egér, nem csinálta, de ilyentől...hát nem tudom, van-e valóságalapja. -
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Áhh, volt egy ilyen sejtésem. Telepítésen van nálam, de ez a hőmérséklet...vicc.
Megpróbálom Speedfan-nel, az is tud olyat, hogy százalékosan állítja a ventit, nem akarok vagdosni.
A borda felfekszik, paszta is rendben (most már), de még a műanyag burkolat is forró, annyira durván melegszik.
Illetve produkál olyat, hogy kb minden tízedik indításra a Win logó után sokáig fekete kép, majd újraindul, ezután belép, és „A Windows helyreállt egy váratlan leállás után” szöveget dob. Nem tudom, ez összefügg-e a melegedéssel, mert ha elindul, stabil a gép.
Gyári driverek vannak csak fenn, illetve egy Win7 x64. -
Atmo
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem az lcd-vel van a baj, a dsub-on is csikoz a monitor. Alaplahiba, de talán elég csak bga vagy ilyesmi...
-
Atmo
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Értem, kösz az infot. Ma este kipróbálom külső monitorral, kiderül azzal is csinálja-e vagy sem. Egyébként megéri javítani? Vagy Ár/érték arányban inkább nem éri meg? Elég régi darab: Acer Travelmate 4000

-
Atmo
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Igen.
-
akoska23
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Már nem emlékszem pontosan hogyan oldódott meg az én problémám az asus f5 notival de ha jól rémlik a gyártó oldaláról kellett leszedni a gyors gombokhoz drivert. Azt tudom annak idején sokat szivtam vele.
-
akoska23
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Az svchost (win update) ette még az elején 25% ot csipegetett de ki van lőve. Most 0-1% proci használatnál is 65 fokos. Tuti ujrapasztázás lesz de megvárnám vele még hazaérek remélem nem fog romlani az állapota.
-
Ulius80
tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Köszönöm szépen,akkor másik progi lesz!
A laposomon jól mutatja,nincs gond,de az asztalin ezt produkálja...
Köszönöm Nektek!!
-
tothantal27
csendes tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Sima töltőt rákötve elindul de,3-4 perc után leáll.
Lehet összefüggés? -
tothantal27
csendes tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem!
A laptop részénél.
Belülről kifele haladva
-Signál
-19 V
-Test
Így van a töltő csatlakozó! -
Dani3457
tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Rendben .
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Hátér világitása nincs a gépnek a bontott lcd vel azt hogy tudom orvosolni?
-
tboj
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Köszi szépen, majd csak szombaton tudok vele foglalkozni, de feltétlen kipróbálom akkor ezt az 1 percig nyomva tartós okosságot először. Remélem elég lesz neki, mert kijelzőm nincs, de megkérdezem a tulajt, hogy megvan-e még nekik az eredeti, vagy már kukázták...
Ha esetleg valakinek eszébe jutna még valami ötlet szombatig, akkor ne tartsa magában!

-
Duree
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
A Hp csak olyan wifi kártyával megy aminek id-je szerepel a bioszában.Csak olyat tehetsz bele ami Hp-hez készült.A Fujitsuhoz pedig nem elég a driver kell hozzá egy segédprogram is amit megtalálsz a driverek között.
-
HoaryFox
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan egetrengető hőmérséklet lenne egy akksi számára ez a 40-45°C.
És akkor is melegszik, ha töltik és akkor is, ha terhelik, szóval ez normális. Ha zárlatos volna, akkor nem menne akksiról, mert a védőelektronika már rég letiltotta volna az áramellátását. -
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szia! Sajnos nem találtam bele hűtőrendszert

-
adika4444
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Őszintén sajnálom ami történt veled, sajnos a hozzá nem értés és a buzgóság a lehető legrosszabb párosítás. HA pedig némi okoskodással és "én megoldom" érzéssel párosul az aztán az etalon. Negatív értelemben, természetesen.
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Holnap csörgess meg és megnézem, hátha van bontott hűtésem bele.
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Milyen gép ez? (típus)
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szerintem ennek annyi.
Pont a partíciós táblánál lesz fizikai hibája.
Esetleg valami boot-olós Linux-os programmal (Parted Magic) lehetne nekimenni, hátha kivakarja az agyhalálból, de már nem erre menteném a családi fotókat
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Ő az: [link]
-
Tim82
félisten
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Lokál témák között vannak a beárazós topikok. Notebook beárazás.
-
bakter24
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Win alól látja a DVD-t? Alternatíva lehet pendrive-ről bootolás, vagy külső DVD is, ha csak egy telepítés erejéig lenne rá szükséged. Win-nél Win7 től felfelé nem gond pendriveről telepíteni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem tudod megváltoztatni, publikus proxy szerver és böngésző.

-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Elveszítettem a "fonalat" a csere-berés kijelzőknél (
), de gondolom mind 15" -ös (XGA; 1024 x 768 ) panel. Külső monitoron milyen megjelenítés van? LCD kábel, mozgat, stb.? Csatlakozásokat is ellenőrizd szvsz. -
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
szia,
Nézd meg elsőre egy másik kijelzővel is.

(#12239) akos86: HP esetében nem egyszerű a WiFi Card cseréje, ha nincs modbios, akkor whitelist miatt nem fogod tudni működésre bírni az eszközt.
-
phorma
csendes tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
És akkor hogy tudom újra rakni?:/
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Sajnos nem tudom szétszedni, mert nem a sajátom, illetve csavarhúzom sincs ilyen méretben. :-( Köszönöm szépen a segítséget, valami ilyesmire tippeltem volna én is. :-(
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem tudtam sajnos segíteni
, melyik típus ez? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Az a baj csak 30 pinesem van ,
2 lcd 2 szalagkábel és 2 alaplap van de akárhogy variálóm ugyan az a hiba mind két gépnél.Most vagy mind kettőben ugyan az a rossz vagy alaplapos mind kettő...
Amúgy ilyen alaplap hiba szerinted van hogy csak külsőn ad képet?Mert ilyen esetbe elsőre az lcd vagy szalagkábel jut eszembe .
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nincs ott Nálad egy panel amit próbálhatsz? Vagy a HP kijelzőjét egy működő gépre csatlakoztatni?
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Oké köszönöm megpróbáljuk ,remélem sikerül
-
Impressa
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szia!
Én már áttértem a Lenovora, de ott is ugyanez a helyzet. Az tény módosítanak vmit a winben, amiátal a két VGA váltása automatikusan működik, de inkább maradtam a manuális beállításnál, így legalább nincs hiba.
A "gyári" nagyon sok fejfáját, és hibát okozott, ezért töröltem le végleg. Az eseménynaplóban 1 hónap alatt közel 22 ezer bejegyzés írodott, aminek a 70% mind hibára vonatkozó bejegyzés volt, és mindig ugyan az.(#11778) Luighi Cmos resetet próbáltad már?
-
válasz
amdathlonxp
üzenetére
win7-es a gép, de én ezt a video drivert ami letölthető az oldalukról mindennek nevezném, csak tökéletesnek nem
pláne, hogy 2012 óta nem volt frissítése. -
szabonagyur
félisten
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem lehet, hogy nem teljesen támogatott az új procid a gépben? Mert így CPU-Z alapján teljesen fel ismeri, de valami akkor mégsem klappol. BIOS elérhető legfrisebb?
-
szabonagyur
félisten
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Amúgy a 10% teljesítmény növekedés hogy jött össze neked?
A 2 magos procid ott lesz erősebb ahol a 2 mag ki is van használva, de túl sokkal szerintem nem erősebb ez a 2 magos proci mint a sempron. -
szabonagyur
félisten
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Hello
Azért egy pontos típust adhatnál mindkét prociból. Attól, hogy 2 magos nem minden esetben kell várni dupla sebesség növekedést.
-
Goblin12
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Üdv,
köszi.

-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Gondoltam rá, de épp mellette van egy csavar

-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Igen, erre gondoltam. Sajnos jól látod..

-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szerintem próbál ki egy új drivert! Dell XPS is azért kérdezhette szerintem a külső monitoros dolgot, mert lehet, hogy ilyenkor átteszi arra a kimenetre a képet!
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Igen, működik.

-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Itt a fórumon ez már nehéz, nekem ez inkább már valaminek az előjele, mintsem az OS, illetve hdd hiba. Ha tudnád, akkor driver nélkül kellene tesztelni (GPU), esetleg egy másik OS -el is ellenőrizni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Érdekes valóban. És ha a másik gépből teszed át a merevlemezt? Bios -ban minden ok a jelenség alatt, ha nincs benne a hdd ?
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Csökkentett mód, külső monitor, live Linux ? Mit próbáltál eddig ? Nehéz elhinni, hogy egy reinstall oldja csak meg.
-
Chabi
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Köszi, igazából csak akkor van bedugva ha játszom a gépen, netezés, stb. közben nem megy csak alatta van.
Egyébként mi az a paszta? (bocs az amatőr kérdések miatt) vagy hogy irjam be gugliba ennyi hogy "paszta"? -
pockhome
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
De nem bootol be optikáról, mert bedobja ezt a fentebb írt hibaüzenetet

-
pockhome
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Ezert nem ertem en, mert a BIOSban tokeletesen megjelenik hogy 120GB stb...
Viszont akkor le kellene formázni elotte, mert igy nem jut el addig se hogy bebootoljon a win telepitolemezrol. Hogyan tudom ezt megoldani? Biosbol nem lehet leformazni? -
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
jó kösz, egyébként ledes a kijelzője.
csak az az érdekes, hogy egy egyáltalán nem "régi" darabról van szó. -
Ice&Lime
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Azt hiszem úgy is csinálja, amikor jobban kihajtom a kijelzőt.
Egyébként volt egy monitorom, elég régi volt már és annál volt ilyesmi, hogy az osd menüben, amikor 70 alá állítottam a fényerőt akkor kezdett szabálytalanná válni a fényerő.
Olyan pislákolás jellegű a dolog.
Ilyenkor mi van, mit cserélnek, gondolom jó lenne a kábelt is és az invertert is, hogy ne kelljen kétszer szátszedni..? -
gerenda110
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
igen sötét marad. de régebben egyből indult. most kezdte el.. 3 óra kell neki. fn +escre meg villog a power button. Bios resetet próbálok csinálni
-
Rivaul
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Őt keresd a problémáddal, nála jobb tanácsot nem kapsz ilyen ügyben. Ha még is benézted s nincs más választás akkor javít is nagyon korrektül.
-
modern
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
hm azt hittem csak sata-s van , köszi és kellemes ünnepeket fórumozók

-
xcds
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Sztem azon a frekin már nem stabil a proci. Ilyenkor visszább veszik és megint teszt. Azért ezek a laptopok nem igazán tuningra lettek kitalálva.
(#10969) rooland: Nem.

-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
13 perce megy a teszt végiig szépen 60 fokon van 2002mhz röl 1995mhz re állítottam
és nem melegszik.
-
xcds
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Nem yt-al kell terhelni, hanem vmi programmal.
63 fok az semmi. Attól nem kellett volna leállnia. Sztem ink nem bírja a proci a 2Ghz-et, vedd visszább egy kicsit. 80 fölé, ha nem megy negyed óra stressz teszt után sem, akkor nincs gond. -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
63 fokra ment fel 5 perc alatt majd le állt azt hiszem nem kísérletezek.
-
xcds
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Terheld le 100%-ig és nézd a hőfokokat. Ha nem akar megfőni, akkor jó.

-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Lehet, hogy egy alaplap cserével jobban járna a moti' esetében ha hosszabb távra gondolkozik.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Jelentős változást hoz a csere, melegedést is beleértve. Ezt mindenképpen meg kell lépni, hogy használható legyen egyáltalán a noti'. Bios update: némi odafigyelést igényel hibátlan tápellátás mellett, de én nem tartom veszélyesnek. Egy exe -ét elinditasz ami pár percen belül végez, majd újraidul a gép, kb ennyi.
Nem tudod letesztelni, mert itt gyártástechnológia hibák vannak alulméretezett hűtés tervezéssel. Annyit tudsz tenni, hogy a helyszínem "megtekered" a gépet, ha ezt megengedik. Szóval ez kiszámítható és a legnagyobb odafigyelés mellett is jelentkezik (hűtőpad, takarítás, pasztázás). Vannak ismert szériák, és természetesen vonzó áron lehet csak időben szabadulni a gépezettől, vagy egy reball után gyorsan.
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Tudod cserélni a procit ezzel nincs gond, de hogy Bios update kellett -e hozzá azt nem tudom. Ha erre a korszakra gondolok, akkor számíthatsz rá szvsz.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Közben rájöttem talán ezek még próba után akkor ![link]
-
Impressa
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Szia!
Keresd őt privátban.
-
ati012
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
modern: szerintem nem kezel 2 magost. 2 x 1GB DDR1 RAM pedig iszonyat drága lesz bele.
-
Impressa
őstag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Üdv.!
Dobd át a kérdésedet ide: Azonnali kérdések órája -
Ulius80
tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Jó reggelt!Hazaérve kicseréltem a cpu-t a régebbire,de ugyan az a helyzet!Kicseréltem utána a hdd-t egy másikra,de semmi!Hirtelen ötletből szétkaptam a lapost teljesen,darabokra,aztán vissza mindent,de sajnos a helyzet változatlan!Esetleg gondolok még a vga-ra,északi-déli híd?volt nálam egy asus k50ab,ott a vga halt be,de legalább a ledek világítottak,de ennél semmi,csak a bekapcs gomb,meg hogy áram alatt van!Akkor lehet hogy alaplap?Semmi előjel?
-
Sheld
senior tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Én alaplaphibára gyanakodom, de remélem, hogy "csak" a proci lesz a ludas.
-
Ulius80
tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
a cpu-t csak holnap tudom visszatenni,jelenleg melózok,azt nem hoztam magammal!hálás köszönet a válaszért,holnap írok,ha van vmi fejlemény!kösz mégegyszer!
-
Ulius80
tag
válasz
amdathlonxp
üzenetére
kivettem a hdd-t,de ugyan az,memóriát is cseréltem,semmi..
-
eisento
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
felraktam win8 win 8.1 egyikkel se megy a kamera vilagit a kis ledje de kepet nem ad. holnap visszavisszuk a boltba mert lehet a kamera szar....
-
eisento
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
nincs esetleg a lenovonak vmi sajat progija amivel lehet tesztelni a kamerat?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
az is megvolt...
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
amdathlonxp
üzenetére
persze, ezt írtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Motoros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vagyis semmi beviteli eszközre.
már kigyuladt a fény

), de gondolom mind 15" -ös (XGA; 1024 x 768 ) panel. Külső monitoron milyen megjelenítés van? LCD kábel, mozgat, stb.? Csatlakozásokat is ellenőrizd szvsz.
A "gyári" nagyon sok fejfáját, és hibát okozott, ezért töröltem le végleg. Az eseménynaplóban 1 hónap alatt közel 22 ezer bejegyzés írodott, aminek a 70% mind hibára vonatkozó bejegyzés volt, és mindig ugyan az.

Pyttawrx