- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
-
choco01
addikt
válasz
HoaryFox #29524 üzenetére
De tehet kárt a gépembe ez a 12 ezres utánagyártott akksi?Vagy az elektronikájuk azért jó?
-
NEMO1968
őstag
válasz
HoaryFox #29460 üzenetére
Rendben!
Megköszönöm edigi türelmed és segítséged is.
Most az ASUS oldaláról leszedek újra miden drivert,és felpakolgatom sorban őket.
Találtam egy hasonló nevút, mint amelyik eszközé hiányzik,sokkal több van, mint a gyári CD-n.
Ha nem jön össze,ASUS support, vagy megint szerviz lesz belőle,de kizsarolm belőlük ezt a speckó valamit CD-re írva.
Azért hihetetlen, hogy ilyet megtesz egy gyártó. -
NEMO1968
őstag
válasz
HoaryFox #29444 üzenetére
Érdekes történet.
Idehozták a gépet,rakjam újra.
WIN 8 telepítés közben nincs tapipaad,egérrel operálok.
Felmegy a WIN és az összes driver a gyári CD-ről.
Tapipad továbbra sincs,eszközkezelőben sem.
Ekkor vittük szervizbe,ott elindították a tapipadot,driverproblémát mondtak.
Most újrahúztuk SSD-re,ugyanez a gond.
Legacy es UEFI módban sem tudom működésre bírni,ha számít ez valamit.
UEFI-ben telepítve szintén egérrel kell navigálnom.
Tuti hogy valami softver hiányzik,de mi és honnan lehet beszerezni? -
Simba86
senior tag
-
kmisi99
addikt
válasz
HoaryFox #25153 üzenetére
A sima optimus driver végül jó volt, most úgy tűnik jó, de ami elképesztően idegesít a ventilátor folyamatosan felpörög leáll, Ez kb ismeri a passzívot és a nagy fordulatot. Erre nincs valami megoldás?
Na meg ráadásként az optimus se jó 5 percenként az nvidia driver összeomlik a fenébe. Komolyan szétvisz az ideg.
-
mattianson
csendes tag
válasz
HoaryFox #25009 üzenetére
Volt olyan fagyás is mikor integráltról futott sajnos :s másik csoportba írták , hogy esetleges Reball megoldaná a dolgot.Doctorhouse laptop szervizbe volt már de természetesen egyik tesztnél se hozta ezt a fel hibát de ( vagy is ezt mondta nekem a csávó ) de ahogy hazavittem rá 1 órára ismét előjött.
-
k-adi
nagyúr
válasz
HoaryFox #23727 üzenetére
Feléve mikor hdd csere volt akkor csináltam egy biztonsági mentést "EaseUS Todo Backup" progival. Na azzal próbáltam megoldani a problémát, azaz benyomtam neki a recovery gombot, 5 órán át (!!) pörgött a hdd majd kiírta hogy error, nem tudja visszarakni / nem tud írni a hddre..... Viszont eközben legyalulta a hdd azon partícióját, tehát sajna OS már nincs. (másik partíción az "adatok" vannak)
Tegnap 11% on volt vagy egy órát (mikor kb. az egész telepítés annyi) ugyhogy megszakítottam, de mire kilépett abból is volt vagy 30 perc
Itt tuti valami hdd hiba lesz nem? Sajnos
-
balint77777
újonc
válasz
HoaryFox #23331 üzenetére
Hát akkor majd beújítok egy n-es routert. Csak azt furcsálom hogy ha a modemről közvetlen dugom rá az internetet akkor sem megfelelő a letöltési sebessége és akkor viszont a routernek semmi köze hozzá. Én azért gondolom hogy nem feltétlenül a router a hibás hanem valami telepitési hiba talán mert már kicserélték ezt a laptopot ugyan ezért a hibáért nem hinném hogy kettő laptop ugyan úgy gyári hibás lenne.
-
megema
őstag
válasz
HoaryFox #23314 üzenetére
Igen, jól lett összerakva. Konrétan nem emlékszem már, de pasztázás után 10-20 fokot javult mindkettő, de azt Intel Burn Test és Furmark külön-külön futtatásával mértem (előtte és utána is). Takarítás utánira nem emlékszem, de komoly mennyiségű por volt a ventilátorban. Burn Test + Furmark együtt most 103-104 és 82 fokot eredményezett. Viszont a ventilátor kb. 2 másodpercenként lelassul, majd visszagyorsul.
(#23313) Riccsiz_h: Igen, jól érted. Meg tudom oldani én is, csak elvileg az MX-4 elég tartós. Ha nem is 8 évet (amennyit ráírnak), de azért egynél többet kéne bírnia...
Tudom, hogy kritikus a proci, én is 90 alá szeretném bevinni.
-
Hege1234
addikt
-
JoeCockBill
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
HoaryFox #22773 üzenetére
próbáltam, rágoogleztam hogy lenovo flex 2 nvidia driver, ki is dobott egyet, de nem ment fel. egyébiránt azt se tudom mi van benne, a lenovo honlapján ez van írva: Grafika
Integrált Intel® videokártya és NVIDIA® GT820/840 különálló videokártya
gondolom nem mindegy hogy 820 vagy 840 -
válasz
HoaryFox #21975 üzenetére
Végül nem volt elég a kapacitása, így most próbálkozok egy 8 gigás USB-vel, azonban gondban vagyok. Windows 7 USB/DVD Toollal csináltam egy bootolható USB-t. Újraindítom a gépet, a boot menüben kiválasztom, hogy az USB-ről induljon, majd egy pillanattal később a következő üzenetet kapom:
Disk error
Press any key to restartBármit nyomok, elindítja az XP-t. A gép egy Lenovo G550, a telepíteni kívánt rendszer pedig egy Windows 7 64bit. Amikor megpróbáltam először létrehozni a telepítő USB-t, akkor azt írta, hogy nem sikerült bootolhatóvá tennie, azonban a bootsec.exe Windows 7 USB/DVD Tools mappájába másolásával ez megoldódott.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
HoaryFox #21432 üzenetére
illetve 21433: de, valami passzív cuccos van, nincs külön tápja. akkor lehet ez itt a baj, és tényleg hazavágta a HDMI csatlakozót?
azóta észrevettem, hogy a noti ebben az állapotban ragadt, most épp úgy 20 km-re van a monitor, tehát rákötve biztos nincs, mégis a kurzort ki tudom tolni a képből, a screenshoton meg ott van a második asztal.no mindegy, úgyis szervizérett, csak plusz egy dolog amit fel kell írni a lapra, még jó hogy időben kiderült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest