- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Alex1981 #33272 üzenetére
én is csak azt tudom mondani amit már itt "klambi" is mondott. vagy túlmelegszik és azért fagy vagy meghalódott az alaplap! volt már nálam pár olyan gép ami pont u. ezekkel a jelenségekkel nem bootolt csak villog a bal felső sarokban a prompt --> na ilyenkor tipikusan alaplapos általában a gép, de pontos diagnózishoz megkellene néznem. amit megtudnál még nézni, hogy szétbontod a gépet kiszeded a hűtést és meglátod hogy mennyire poros, koszos ill. hogy milyen állapotban van a venti. de ha nem értesz hozzá akkor inkább vidd el szakemberhez aki bevizsgálja neked pár ezer ft-ért! üdv
-
eketomy
senior tag
válasz
Alex1981 #33262 üzenetére
hi! hát ha biosba kifagy a gép akkor az már nagy baj! lehet túlmelegedés is. mikori a laptop ill. mik a paraméterei? az hogy nem bootol sztem az is ennek köszönhető. vagy túlmelegszik a rendszer ez miatt lefagy vagy alaplap haldoklik, de sztem érdemes lenne elvinni egy hozzá értő személyhez aki bevizsgálja neked és felállítja a pontos diagnózist.
nekem hirtelen ezek ugrottak be, de írd le a paramétereket is meg azt is hogy bootoláskor mit csinál nem -e ír ki valamit abból hátha többet fogok tudni.
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest