- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
sz.zoli25 #28092 üzenetére
"Nem igazán akarja érzékelni."... eh,
na erre most mit mondjak. Ennyiböl nem tudom megállapítani hogy bad sector, firmware vagy kontakthiba vagy akármi. Gondolom (remélem) más gépbe ha bedugod, akkor abban meg jó, oder nicht? Mert máskülönben nincs költöi kérdés, gondolom én..
Hm. Én kötöm az ebet a karóhoz és látok 3+1 megoldást:
(1) másik gépen létrehozol egy kellöen nagy méretü ( pl. 8Gb) pendrive-ra egy windows iso install image-et, és a biosban beállítod a boot sorrendben hogy usb-t vegye legelsönek. Ezzel kilötted a külsö HDD minden nyügét, baját.
(2) ha már úgyis tönkrement az optikai meghajtót, veszel egy opti-bay.-t és annak a helyére is szerelsz HDD-t vagy ha megteheted akkor SSD-t. Ekkor mondjuk azt mondanám, hogy játszd ki úgy a vasakat, hogy egy másik gépen telepítesz egy partícióra egy windowst és azt rakod bele a gépbe ( 1es vagy 2es tulképp mindegy, de akkor már 1esbe tenném), tekintve hogy úgyis laptopról beszélünk aminek kell még egy zsák driver, azt majd utána ráérsz felrakni, ha elindul a gép vele. - - Elöfeltétel itt is egy másik gép, egy optibay keret, és bár vesztesz egy ODD-t, de nyersz vele tárolóhelyet, ha ssd-t akkor sebességet is.
(3) ha nem akarsz vele EEeennyit szöszmötölni, akkor elirányítanálak "dárenbézer" Ph!kollégához, ö a holtakat is feltámasztha ha van benne proci. [link]
-
Caesarion
aktív tag
válasz
sz.zoli25 #28090 üzenetére
Bios-ban átállítottad a boot-sorrendet?
hátha csak azért nem akarja külsö usb rack-röl. másik megoldáskét ugyanúgy usb-t meglovagolva: [pendrive-install]
-
Amacs
aktív tag
válasz
sz.zoli25 #23125 üzenetére
A font resizer tulajdonképpen szerintem a kis méretű kijelző mellé van, betűátméretezésre alkalmas program.
Adobe Air
Game park Console -Erről még életemben nem hallottam
Arcsoft TotalMedia Theatre számomra is ismeretlen.Utóbbi kettőt nekem nincs a driver dvd-n. (mondjuk a legelső se)
-
Amacs
aktív tag
válasz
sz.zoli25 #23114 üzenetére
Amiket felsoroltál azok közül használat kérdése, hogy melyikeket törlöd és melyikeket nem.
De a hotkey service az mindenképpen maradjon, mert az felelős a gyorsbillentyűkért.
A Liveupdate nekem például nincs fent, mert én úgyis update-elem, de hanyagolva van a splendid is(nálam képernyő színmódok közti váltogatásra jó).
A fontresizer még akár hasznos is lehet a kategóriában, bár nem ismerem a programot magát. -
-
válasz
sz.zoli25 #21777 üzenetére
Nekem nem maradt üres...
http://noob.hu/2010/10/03/pendrive.JPG
Jobb oldal, "L" meghajtó.Valamit nem jól csináltál.
Az exe fájl, amit letöltesz, rámásolja a szükséges fájlokat a pendrivera.Végülis most megnéztem mit csinál az exe:
kicsomagolja magát ugyebár a "C" meghajtón a "SWSetup\sp38864" mappába.
Ezen belül a "rompaq" mappa teljes tartalma másolódik át a pendrivera.Elvileg akkor elég, ha a formázott pendrivera átmásolod a tartalmát a "rompaq" mappának.
-
válasz
sz.zoli25 #21770 üzenetére
Nos, ez alapján megcsináltam: [link]
üríts le egy pendriveot.
töltsd le a fájlt. (a fenti linken van)
indítsd el a letöltött fájlt.
a képernyőn meg fog jelenni egy felugró menü.
kattints rajt a "bootable USB key"-re.
felugrik egy ablak, leformázza, és rámásolja a pendrivera a szükséges fájlokat.
Total Commanderrel ellenőrizheted is, h mit vett rá.Ezután mit kell tenni ahhoz nem találtam leírást..
De más notiknál a következőt kell tenni:
kikapcsolod a notit.
visszakapcsolod, és kiválasztod induláskor a BIOS-ban, h az USB-ről bootoljon be
feltelepül és újraindításnál már hagyd, h ismét a HDD-ről bootoljon (állítsd vissza)esetleg ha van gyors gomb (általában valamelyik F billentyű, de ezt írja bekapcsoláskor a post képernyő alján), akkor induláskor nem kell a BIOS-ban turkálni, elég a gyorsgomb lenyomására felugró ablakból kiválasztani miről bootoljon a gép.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest