- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
zsigee #30907 üzenetére
újraolvastam, igazad van, így már más
viszont így hogy se aksi, se töltö, még csak ki se lehet háromszögelni szervíz-eszközök nélkül hogy mi lehet a baja, szerintem. Ez szerintem szervíz lesz és valamelyiket elöbb-utóbb kénytelen lesz a tulaj beújítani ...
sajnálom hogy hathatósabb segítség nem voltam, de a kérdésed még nyitott, ha látja valaki és van ötlet akkor ne tarta vissza magát
-
Caesarion
aktív tag
válasz
zsigee #30885 üzenetére
némi paradoxont vélek felfedezni: elöször azt mondod töltöröl kifogástalanul müködik, utána azt írod hogy ha be van dugva a töltö, akkor fel se pörög meg se nyikkan
induljunk ki abból, hátha elírtad és másodiknak aksit akartál írni.A gép egyértelmüen letiltja az aksit, de ez lehet akár aksi, akár töltvez, akár érintkezö szóval ezt így diagnosztizálni nem tudom (sorry) - ehhez látni kéne: Javaslom amennyiben nem garis a gép, zarándokolj el vele [Ph(!)-Dárenbézer] kollégához, ha az ö varázs kezei alatt se gyógyul meg, vagy azt mondja hogy "szimpla akkucsere", akkor pedig itt egy találat új aksihoz: [link] kerül 11be, de mire posta és Eu-vám, ideér kb 16e.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest