Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
Hi!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.Arról lenne szó,hogy egy Garmin Nüvi 660-ra lehet-e,
IGO8-as,vagy Amigo-s térképet feltenni,ill.elindítani,hogy működjön.Természetesen SD kártyáról kéne hogy menjen.
Meg köszönném,ha esetleg valaki ez ügyben feltudna világosítani.
Üdv.mindenkinek!A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
kormi0312
senior tag
sziasztok.
van nekem egy Mio H610 típusú PNA készülékem. Vásárlás óta nem volt frissítve és ez a napokban ki is derült, hogy sokat hibázott utvonaltervezésnél. Tudnátok segíteni benne, hogyan lehetne frissíteni? Hivatalos honlapján nem találtam semmit
köszi előre is a segítséget! -
Kimmuriel
aktív tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen szoftvert ajánlanátok GPS trackerrel rögzített útvonal koordináták (.gpx formátum) korrigálására/szerkesztésére? Ti mit használtok/használtatok, melyik mit tud vagy nem tud?
-
Bazi.Joe
tag
Hello
Szeretném megkérdezni azoktól akik Bluepanther Diamondot használnak hogy mennyire vannak megelégedve a készülékükkel? -
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy NEVERLOSS N627 PNA.
Bekapcsolás után annyit tud, hogy semmit.. Bejön a képernyő, amin lehet választani navit, beállításokat mappatallózást, de ha bármire rányomok, nem tesz egyebet, csak klattyog. Olyan klattyogás ez, ami természetes, de utána be kéne lépnie a menübe, de semmi.
A tulajdonos szerint (aki ideadta, hogy nézzem meg) egy idő után bejön a navi vagy bármi, csak várni kell.... Én inkább a fenti hibát tapasztalom.Nem tudtok valami (hard) reset megoldást?
(soft reset gomb van rajta, újraindulás, majd klattyogó menübe benemlépés a reakciója)Kösz előre is
Csillagkörü Litér
-
mayerlaci
senior tag
Köszönöm!
-
mayerlaci
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom mennyire fér ide a kérdés.
Nokia 5800 telefonomon van Garmin XT full magyarország térképpel.A kérdésem az, hogy teljes EU térképet honnan tudok rá szerezni?
Köszönöm. -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Initializationerror: no language files were found Ez mit jelent és mi a hiba
Help PLZ sürgős!
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon sürgösen kellene nekem mio C720-hoz müködö sys.txt Igo 8.3.2.93112 verziohoz!
Légyszi segítsetek mert pár óra mulva müköködnie kellene a készüléknek!!!Előre is köszi mindenkinek!!!
-
zozoka79
tag
sziasztok.most akarok autós navit venni,de nem értek hozzájuk.csak magyarországra használnám,és 25000nél többet nem tudok rákölteni.fontos az egyszerü kezelhetöség.egyedül a mio 200mov-ról halottam pár dolgot,nem tul jokat.mi a vélemény erröl a készülékröl?légyszi segítsetek.
-
roti86
őstag
Sziasztok.
Adott egy wayteq N720 PNA. A PNA-ról eltűntek a betűk, csak ikonok láthatóak.Próbáltam rátelepíteni navigációt, de hibaüzenetet írna ki, ha lennének rajta betűk.
Esetleg egy Romfrissítés megoldaná a problémát? -
sgamez
tag
Helo
Mio C520 sd kártyájára hogy lehet igo8-at beállítani. Ha valaki tudja elküldené privibe? -
szatocs
őstag
[link] - Ez valami plusz program hozadéka?
gpx formátumból ilyet hogyan lehet kapni? Meg mikor visszajátszanám az utam, akkor (bringával mentem) 95km/h - kat is ír, meg 60-akat. Közben jó, ha max 40-el mentem.
Ez a formátum ment mindent? Úgy értem ha a gépen nincs bekapcsolva a 3D dombor meg ilyenek, akkor is elő tudom csalni őket más progival?
Amit most a pda kiír, az az átlag 15km/h, a táv 5.6km, meg 22 perces idő volt, valamint a tól-ig időpontokat.
Nav N Go IGO 8 8.3.2-es a progi.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
interapo
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, beírom a PNA -ba (Bluepanther v480) az uticélt, de sajnos ezt írja ki: Nem található útvonal, a térképek nem összefüggőek. --- mit kellene tennem ahhoz hogy jó legyen és összefüggőek legyenek térképek?
-
Schaf
tag
válasz Viktor0610 #675 üzenetére
Elvileg a jogtiszta iGO-ban ilyen probléma nincs, mivel a készülékspecifikus ini file-ba az NNG a készülék beállításokat beleteszi. Ennek megfelelően az induló iGO8 az adott készülék hardverbeállításait veszi át. Semmiképp sem fagy ki.
A jelenség 99%-ban warez iGO8-at feltételez... főleg egy A702 esetében.
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
sgamez
tag
válasz Viktor0610 #675 üzenetére
Siker köszi!
-
MODERÁTOR
-
sgamez
tag
Az a probléma mitől lehet, hogy ha elindítom az igo -t megy egy darabig, majd lekapcsol a kijelző. Ebből az állapotból csak úgy tudom visszahozni, hogyha megyomom a bekapcs gombot, ekkor visszajön az igo, csak a felsősor hiányzik. Nincs start menü, így nemtudom a futó programot sem bezárni (nincs meg az x a sarokba) Ez egy Mio A702 es lenne
-
sgamez
tag
válasz Viktor0610 #671 üzenetére
Ezaz! Ezt kerestem, köszi a segítséget!
-
szatocs
őstag
válasz Viktor0610 #667 üzenetére
Jaaa, értem. Azt hittem már valami program az is.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
MODERÁTOR
-
sgamez
tag
válasz Viktor0610 #669 üzenetére
A piros gombra hangot akar rögzíteni, a menüjében meg nemtaláltam olyat amivel belehetne állítani.
-
MODERÁTOR
-
sgamez
tag
Sziasztok. Mio A702 re hogy lehet billentyűzárat varázsolni?
-
MODERÁTOR
-
szatocs
őstag
-
-
bluepanther
csendes tag
válasz picur220 #655 üzenetére
Nem hiszem. Volt már szervizben, azt mondták alaplapos és kicserélik de az fizetős:
12 000FTt, pedig még garos, de az én hibám, hogy tönkrement. Az alaplap maradt a régi mégis megcsinálták, de a pénzt akkor is elkérték. SI-vel használtam és valami vírus lehet a gond szerintem. Az SD kártyát jelzi hanggal ha bedugom, ha töltöm eltűnik a win logó, de nincs kapcsolat a géppel. Segíts Kérlek! -
Jano
senior tag
Nekem amikor hozzá kötöm a GPS-t a gépemhez akkor bejön rajta egy ikon és ott kell rákattintani hogy a számítógépre csatlakoztatom, ha nem kattintok rá nekem se ismeri fel a gépem.
A tudás érték!!!
-
MODERÁTOR
-
SoLo83
csendes tag
Tudom, hogy csaj újonc vagyok... de nagyon jól jönne a segítségetek!
A géppel sem tudom felismertetni a mio c710 em. Kérlek titeket segítsetek ha tudtok!Köszönöm!
SoLo
-
MODERÁTOR
-
SoLo83
csendes tag
Tud valaki esetleg segíteni? Már csak itt tudok kérdezni.. ha itt sem tudok segíteni.. hát nincs remény..
SoLo
-
Meiser
tag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok a következő navik közül és miért?
IconX A410
Garmin Nüvi 765t
Asus R700tKöszi előre is!
-
SoLo83
csendes tag
Sziasztok!
Tudátok segíteni abban, hogy hogyan tudom a mio c710 pna mat összekötni usb n a laptopommal?!
Már probáltam az activesync el, kerestem miotools t...
Semmi nem segített. Sajnos kifogytam az ötletekből, és az utánna olvasás sem segített.Aki tud, kérem segítsen.
Köszönöm!
SoLo
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Hye4all!
Egy gyors kérdés lenne, ill. gyors válasz kéne ;p
Mio C720ra mennyire bonyolult (ill. hogy kell) IGO8at felvarázsolni?
Priviben is jöhet az infó ha alapelvekbe ütköző
Előre is köszi. -
picur220
veterán
válasz bluepanther #654 üzenetére
Tuti nem hardveres a hiba?
Gyártó weboldalán nincs semmi infó? -
bluepanther
csendes tag
Sziasztok!
Irtó nagy kérésem lenne, van egy WayteQ N470 kellene hozzá ROM-frissítés és telepítési leírás, mert az eredeti wince meghalt, csak a win logó látszik.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
fidig
tag
válasz picur220 #651 üzenetére
No warez!!!
[ Módosította: Viktor0610 ]
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
picur220
veterán
válasz Viktor0610 #650 üzenetére
Ezt én is alátámaszthatom!! Garmin
-
MODERÁTOR
-
fidig
tag
Nokia 6120 Classicra lehet vmilyen GPS progit rakni?
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
szelesjanos
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a navigáció a fórum témája, de hátha tudtok segíteni. Adott egy ALTINA a660-as PNA. Igo2006 Plus futott rajta SD kártyáról. Mielött elkezdtünk vele "bűvészkedni" a kártya teljes tartalmát lementettük. Majd törölve lett a kártya, megpróbáltunk rá Igo8-t rakni. Fel másoltuk és próbáltuk indítani de nem jött össze. Meguntuk és visszaakartuk tenni az IGI 2006-t. Kártya töröl-lemetett adat visszamásol, és nem idul a navigáció. Próbáltuk az indítófilet átnevezni de így se járt sikerrel.
azt nem értem, hogy miért nem megy, mikor teljes egészébe visszalett másolva a lementett adat a kártyára.
Aki tud kérem segítsen, mert már 1 hete szopiozunk vele (sajnos nem az enyém, mert már akkor rég ívesjavításon vett volna részt)
Ha valaki tud megoldást legyenszíves segítsen!
Előre is hálás köszönet!
Üdv!
www.windydigital.hu
-
interapo
csendes tag
Sziasztok, kellen egy tipp (van egy PNA -m Bluepanther Diamond v480 500 Mhz) hogy Macedón térképet Igo Amigo-ra honnan tudok szerezni. (persze nem kifejezetten boltra gondoltam) tök ciki, hogy ha Görög Sartira szeretnék menni kiírja, hogy nincs összefüggő térkép, feltételezem a Macedón térkép hiányzik neki vagy ha valaki eltudná nekem küldeni azt is megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
válasz runner 125 #645 üzenetére
Itt van valahol, de nem tudom, hogy mit kéne ahhoz, hogy megkapjam azt a telemetriát is. Lehet, hogy csak nokia telóhoz jó, de nem vagyok benne biztos.
Sports tracker, vagy mi a neve, azt hiszem.
(#644) Schaf - Mit értesz azalatt, hogy leírásnak megfelelően?
És hogyan kellene feltennem rá? Ez egy exe-s cucc lesz? Nem tettem még fel semmit GPS-re.[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
Schaf
tag
Nahh.. mivel az 560-ban SiRF chip van, első lépcsőben egy leírásnak megfelelően állítsd át a GPS vevőt, hogy a tudásának megfelelő minőségben múködjön.
A telemetriára pedig inkább próbálj ki rajta egy garminXT-t
-
szatocs
őstag
Sziasztok!
Nokia térképet lehet rakni pda-ra? Mio 560-asról van szó. Az lenne a lényeg, hogy olyan
"telemetriát" kapjak egy utamról, mint amit azzal lehet előcsalni.=== Szatocs ===
-
Tamas05
csendes tag
Hellosztok!
[link], erre a készülékre szeretnék igo 8(ő a favorit) vagy Navigon EU 2009 szoftvert vásárolni a kérdésem pedig az lenne hogy futna-e rajta valamelyik? Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
Üdv: Tamas05 -
atesss
addikt
Most teljesen véletlenül találtam egy kis infót (Total Commander egy másolási funkciójára [link]keresve találta ezt a hülye google ), hátha ezzel meg tudod oldani:[link]
"IGO 2008 telepítése PNA-ra" bekezdés.Ez igazából nem az a megoldás, amire én gondoltam, mert ott egy memóriakártya cserével, és egy restarttal simán ujra tudtad használni a régi IGO-t a 8-as helyett.
De gondolom neked nem kellene már a régi amúgysem...
És az egyéb PNA-s programok (fájlkezelő, stb.) érdekelnének esetleg, amit a másik megoldással felrakott automatikusan ?[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Hát igen, elég jól sikerült darab ez a Mio C720...
Az antennája nagyon jó (tapasztalat) !
Procija is erős, bár azért nem kiemelkedő.Hát arra nekünk volt egy leírásunk ja.
Nem csak IGO8-at rak fel, hanem mindenféle hasznos progikat (pl. Total Commander), az SD kártyára kellett valamit felmásolni + az IGO8-at, amit külön szedtünk + a térképeket.
Megkérdezem a barátomat is, hátha nála megvan a leírás (linkje), vagy emlékszik hogyan találtuk meg.
De nem igérem túl gyorsan, 2-3 nap valoszeg meglesz.[ Szerkesztve ]
-
PrinczA
őstag
Köszi az infót, én is Mio C720-ast nézegetek, de használtan még mindig elég drágák meg aztán, nem mai készülékek
És nem találtam még épkézláb leírást, hogy hogyan lehet iGO8-at eszkábálni rá. -
atesss
addikt
Egy barátoméknak Mio C720-asa van, annak ilyen a tartója.
A tartóba dugod bele a töltőt, és abba helyezed bele a PNA-t, aminek az alján egy vagy 10 érintkezős csatlakozó van.
De egyébként van (miniUSB) dugó külön az eszközön is.Én is használtam már tartósabban is, egyszer kölcsönkértük tőlük egy hétre, észak-olaszországi utazáshoz.
Iszonyat jó a tartója, oldalra és fel-le is egy csavarral lehet állítani tág keretek közt, abszolút stabil, stb, minőségi tartó !
Létezik TMC-s változatban is.
Úgytudom a C320 / C520-nak is ugyanez a tartója.Csak az a gond, hogy ez már egy elég régi PNA.
Nemhivatalosan fel lehet pakolni rá IGO8-at is, és hardveresen simán elbírja
(mi még a legelső kiadású IGO8-al teszteltük; de aztán nem tetszet a barátomnak az új kinézet / kezelőfelület, és maradt a régi IGO-nál. Csak ahhoz meg több éves már a térkép. )Ezenkívül szerintem olyan PNA-nál lehet még erre esély, hogy meg tudod ezt oldani, ami miniUSB töltésű. Egy külön tartóval, amiben van miniUSB töltés "átvitel"; ha létezik ilyen.
-
Petya25
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy 3D nézetből egyszercsak átkapcsol az IGO 2D-be?
Tök véletlenszerűen csinálja nekem, időnként még vissza is vált 3D-be.
A másik, hogy nekem csak olyan 2D nézetem van, ahol a térkép nem fordul, csak a nyíl rajta. Más PDA-n láttam északi 2D-t, ahol a nyíl mindig felfele mutat és a térkép fordul alaltta, na ez kellene nekem.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Szecsy
aktív tag
Nekem lenne egy olyan problémám hogy van egy 4.3 colos gps készülékem gyakorlatilag márkátlan de 2 gigás kártyán van az igo8. eddig hibátlanul müködött minden rnedben volt.
Ma viszont be akartam kapcsolni és az elején kiirja ugye hogy Microsoft Windiws ce GPS és ezen nem akar tullépni pedig normál esetben ez után jön a menü amiből tudok a anavigációba vagy a zenébe vagy egyebekbe lépni..
Mitől van ez befagyott? vagy frissteni kéne? nem értek hozzá sajnos...
segitséget előre is köszönöm -
PrinczA
őstag
Olyan PDA-PNA –t keresek, aminek a tartójában van a töltő csatlakozója, nem nekem kell bedugni a tápkábelt az eszközbe.
Ha lenne benne TMC antenna az sem lenne gond.Van ötletetek, hogy melyik PDA-PNA ilyen?
-
törölt tag
Megválaszolom a kérdésemre a választ lehet egyszer segit valakinek.
Szóval a pontos tipusa - Becker Traffic Assist Pro 7916
Az eredeti térkép belső memóriából indul.
Az elérési ut - My Flash Disk/MNAV/MNAVDCE.EXE
Fontos amit nagybetűvel irtam nem véletlen.Pront igy kell irni.A content mappát a sd re kell tenni mivel a belső memmoriára nem fér.
A sys.txt -ben meg kell adni az elérési utat.(belső memoriába kell a txt)[folders]
content="Storage Card/****/content" -
need
addikt
válasz zsolt1129 #629 üzenetére
le marom magamat a Garmintol..!
1xüen nem fér a fejembe a következő..
az utvonal Pesterzsébetröl befelé a belvárosba tökéletes szintén innnen vidékre Érd felé az új 6 tökéletes jól pozicionál
Ha Peseterzsébetröl Dömsöd felé akarok menni ahogy kiérek a soroksári utra megszünik a mühold vétel olyan szinten hogy a cél elött jön vissza pár km-el.
Hiába kapcsolom ki vagy resetelem akkor sincs térerő.
Ha ezen az uton jövök vissza felé akkor van jel de rosszúl pozicionál vagy is az uttol kb 30 méterre és igy mindig újra akarja tervezni.
3 héttel ezelött ezen az utvonalon 100% müködött!Resetelni reseteltem már de hardver reset még nem volt azzal az a gáz hogy elveszik minden bevitt adat.
"új műholdpozicionálást" ez mi lenne mire gondolsz?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
törölt tag
Sziasztok.
becker 7916 os készülékem.
Az sd kártya tartalma részben törlődött.
A navigácios szoftver nem megy rajta.
Van egy eredeti igó8 szoftverem Tudja valaki mijen mapán belül és mijen néven indit a navigácio gombja ennek a készüléknek?
becker - mappa volt a kártyán meg abban sound meg egy két file.Keresem de sehol nem látok leirast arrol ,hogy hol van az indito ikon mijen mappában vagy mijen néven.
Ha valaki segitene nagyon megköszöném.
-
atesss
addikt
Üdv !
IGO-hoz létezik Távol-keleti (konkrétabban Indonézia kellene) térkép ? -
Schaf
tag
Próbáld meg nyílt terepen pozicionáltatni a GPS-t (aza GPS fixet fogatni) utána már elvileg rendesen kéne működjön.
Bár magas házak között ez a gyengécskébb garmin chipekkel előfordul (SiRFAtlas-szal is amit a tucat PNA-k használnak)
-
need
addikt
Üdv..
Garmin 255 wt készölékem van!
valami megmagyarázhatatlan oknál fogva megszokott utvonalon haladva a készülék máshová pozicionál ahol épp vagyok onnan kb 20-30 méterre és onnan navigál!
mit lehetne kezdeni ezzel a dologgal?
softvert már frissitettem!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
szelesjanos
tag
Sziasztok!
Van egy Altina A660 PNA, ennek szerettem volna frissíteni a térképeit. Lementetem az SD kártyán lévő adatot a biztonság kedvéért. Valahogy sehogy boldogultam a dologgal, ezért visszaraktam az SD kártyára a lementett cuccot... Ni innentől fogva nem indul el a navigáció... a gép is csak 5-10 próbálkozásra bootol be, ha viszont nagynehezen feláll a rendszer, a navigációra kattintva nem történik semmi, nem töltődik be az IGO 2006. Mit csesztem el? Sűrgős volna...
Köszi!
www.windydigital.hu
-
Schaf
tag
Gyakorlatilag pl iGO8-cal hivatalosan nem. Mivel annak nincs, csak OEM PNA verziója, ami a Wayteq-hez nincs.
Egy Sygic el fog rajta indulni, vegyél egyet. (Vagy menj vissza a vásárlás helyére és kérdezz rá erre a "minden program" dologra. :-)
-
nyestegabesz
csendes tag
Nem tudom hogy mennyire passzol a témához, de megkockáztatom hogy igen.
Tud-e valaki olyan megoldásról, amivel az iGO8 szoftvert használó GPS-t fel lehet vértezni Geocachinges pontokkal.
PNA-ról van szó jelen esetben, de feltételezem hogy a PDA-s verzió sem tér el sokban.
Konkrétan vagy egy adatbázisra, vagy ha megoldható akkor inkább egy szoftverre lenne szükség, amivel szerkeszteni/konvertálni lehet a ládák pozícióit, hogy azok megjelenjenek a POI-k között.
Már volt egy sikertelen próbálkozásom, amivel a ládáknak egy töredékét sikerült megjeleníteni, de a POI-k között keresni sajnos nem lehetett, pedig ez lenne a fontos!
Keresgéltem a Prohardveres fórumok között is, de a kifejezetten Geocachingre létrehozott topicban erről nem esik szó... sajnos.
Várom a válasz(oka)t, hatttttalmas riszpekt a tudoroknakGabesz
-
petakpa1
őstag
Tönkrement GPS-em helyreállításához kellene segítség részletek itt[link].
Arra gondoltam, hogy megkérek egy ismerőst, aki egy nagy elektronikai depóban melózik megkérek, hogy hozza el egy megegyező típusú készülék memóriakártyáját egy estére, melyet átmásolnék az én tönkrement GPS-em memóriakártyájára. Gondolom sima másolás nem elég, mert a flash memónak is van valami "boot" szektora, ahonnan a GPS készülék (ami ha jól tévedek valójában egy "célszámítógép") elkezdni tölteni a WinCE-t.
Anno a DOS-os időkben volt egy diskcopy parancs, amelyel tükörmásolatot lehetett floppykról csinálni, vagyis bitenként másolta át a lemezt. A parancs elméletileg winxp-ben is megvan, csak kérdés, hogy SD meghajtókra lehet e használni?
Ha nem valami alternetív megoldás kellene SD kártyák tartalmának tükör másolására. (CD-k, DVD-k esetében a Nero lemez másolása menöpontját használom ugyanerre)
Tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
gps76
őstag
hu most latom rossz helyre irtam.
at lehetne tenni a pda-s topicba? -
gps76
őstag
Sziasztok,bocs az ekezetek miatt.
Olyan emberkeket keresnek aki HTC Dream(T-mobile G1)-e van es cserelt mar rom-ot rajta.
Nekem egy orange-os dream
van es szeretnek rom-okat kiprobalni,de nem merek hozzakezdeni mivel nem nagyon ertem a minek a miertjet.
Nezegettem mar tobb ezzel foglalkozo oldalt,de nem egyertelmu minden es nem akarnam elrontani,foleg hogy - az ott emlegettek szerint - picit mashogy kell mint a G1-et.Neztem G1 topicot de eleg halottnak tunik
Koszi elore is. -
Nordik
őstag
IGO8.3-al navigáltam tegnap biciklin, ugye beállítottam, hogy kerékpárral megyek meg, hogy az útvonaltervezés módja gyors legyen. Ezek alapbeállítással mentek.
A problémám az, hogy sokszor el akart vinni sokkal jobb utakon és így kerülővel, holott lett volna biciklivel tökéletesen járható út, igaz gyalogút stb.Szóval hogyan érdemes beállítani ha kerékpárral megyek, hogy a lehető legrövidebb legyen az út és viszonylag járható legyen? Esetleg állítsam gyalogos módra? Ha jól vettem ki az mindenféle úttípust engedélyez. Vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
Louies
aktív tag
Szép napot!
Lenne egy olyan problémám,hogy Keddig kell venni egy PNA-t és nem tudom milyet vegyek. vagy rá. 40k-m. Az eddigi mio c310-em tönkre ment és a munkámhoz nagyon fontos a navi.
Mi az ami most jó és megéri ,megvenni Fontos,h megbízható, meg ár-érték arányban jó legyen nekem!
válaszokat köszönöm.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
CSorBA
őstag
válasz Viktor0610 #614 üzenetére
Máshol ajánlottam az IGO 8 PC-t, amelett dönöttem végülis, kicsit kezelhetőbbnek tűnt. Köszönöm azért
-
MODERÁTOR
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Nem találtam neki megfelelő topikot, de tudna valaki olyan programot ajánlani mint a Google Earth? Ami nem igényelne netkapcsolatot, és Magyarország utait tudnám nézni, PC-n! Esetleg GPS térkép, ami fut gépen, és nem igényel net/gps kapcsolatot.
Köszönöm. -
ALI_G
veterán
Hogy lehet uninstallálni a miomap-et?
-
Integra
titán
valami sufni hekkelt megoldás lesz, mert úgy tűnik a jogtiszta igo-m elég kevés pna-pda eszi meg... vicc.
nem akarok vagyonokat költeni rá, csak működjön.
lehet, hogy veszek valami használt gps-es pda-t, oszt jó lesz most...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zsolt1129
addikt
Erre valaki
-
ALI_G
veterán
akkor gondolom ezt a kettőt már láttad, vagy legalább a tesztet.
Múltkor szegeden láttam egy gyereknek motoron navit, azt mondta, hogy jó. De hogy milyen márka volt az passz, láttam, hogy Igo8 futott rajta.Sztem menj be egy nagyobb kereskedésbe motorral és kérdezd meg őket róla. Ha van, felpróbálod a motorra.
speedshopon viszont nem találtam. Pdamania.hu-t nézted már?mod: most olvasom, hogy próbáltad a hero-t! vazze Én gondolkozom azon, hogy az 5800-t valahogy ráaplikálom motorra, mert elég univerzális a hozzá ebay-en rendelhető felfogató és szerintem megoldható kis barkácsolással.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
haliho
jelenleg milyen pna-ban van eredeti igo8???
keresek valamit amit autón és motoron egyaránt tudok használni, amennyire lehet, reális áron. nem a csiribir leglegleg érdekel, csak működjön, napfényben motoron is lássam és jogtiszta, frissíthető európai igo8 legyen rajta.
ötletek?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
MIO C720-hoz lehet venni IGO 8-at?
+hogy is lehet backupolni a memóriakártya tartalmát? Ha felmásolom a memóriakártya tartalmát akkor az elég?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest