Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
válasz runner 125 #199 üzenetére
Hat udnám hogy kompatibilis vele akkor már rajta lenne. Az a helyzet, hogy kiúztam a becker memoria kártyát, és úgy kapcsoltam be, és úgyis bekapcsolst a becker navigációs programja, a memóriakártyán csak a térkép van. Bekapcsoláskor sinsc winmobil ,rögtön a becker indul, szóval szerintem nem az
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
runner 125
nagyúr
Azt kellene kideríteni h a WM alapú-e..
Ha igen ,akkor kompatibilis vele az IGO is.
Egyébként ah néztem a paramétereit,nekem úgy tűnik h WM alapú..
Esetleg nem tudtok beletolni egy IGO kártyát?
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
iknight
senior tag
Üdv.
Egyik ismerősöm vett németországban egy Becker Traffic assist nevű ketyerét, de mivel most itt tartózkodik kellene magarország térkép is rá, de ő eredetielg svájc németország, és ausztriával van szerelve. Szóval és mivel nálunk túl népszerű nem igen találni még boltot sem hozzá, szóval valaki valamiféle forrást ahol beszerezhetem, vagy esetleg igo-t vagy más navigációs softwaret lehet rá telepiteni?
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Laybee
őstag
válasz Viktor0610 #194 üzenetére
Értem, köszi.
-
MODERÁTOR
-
fradi81
veterán
válasz Viktor0610 #189 üzenetére
lakásban de kimentem az utcára próbáltam ott is de maj sétálok egyet vele, ha nem jó visszaviszem, gps kapcsolatot auto keresésnél megtalálta.
moto g72, Ninebot d28e
-
Laybee
őstag
válasz Viktor0610 #191 üzenetére
Azt én is tudom, hogy a szoftverben van benne, csak mindig rosszul fogalmazok. Igen erre gondoltam. Sőt nem is PDA-ról van szó hanem PNA-ről, most szeretnék venni egyet, csak azt nem tudom milyet. Ha most veszek igo8-at akkor tudni fogok frissíteni a tavasszal megjelenő szoftverre, amiben van autópálya funkció is (IconX-ben azt hiszem ilyen van már)?
-
MODERÁTOR
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Nem sokat vagyok Pesten, de a PDA-ban szerepel az M0 és M3 összekötő, azt hiszem Ferihegynél, Vecsés közelében?
-
MODERÁTOR
-
fradi81
veterán
Az a gond hogy beírom az uticélt, akkor azt kirajzolja, aztán mior megnyomom a beállítás uticélként gombot akkor sztem a kiinduló pont az külföld, pedig most pesten vagyok... Nem tudom mit lehet még állítani.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
hali
van egy navon 250-es-edigitalból, magyar nyelvű, de amikor már ki van választva a cél és lehetne indulni kocsival ott a 3d-s nézet, akkor az utcák nevét már nem magyarul írja ki, valami szerb vagy milyen nyelven, pedig minden magyarra van állítva mi lehet vele?moto g72, Ninebot d28e
-
csegu
csendes tag
Hali!
Mio C320-am képernyőjét mivel/hogyan tisztítsam le, mielőtt feltenném a Brando képernyővédő fóliát?Köszi, és kellemes karácsonyt mindenkinek!
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az iGo (iGo 8 v. 8.3.2.64873 - 2008.nov.13-ai verzió)-n nincs teherautós verzió, ami pedig szükség lenne a tiltott utak elkerülése végett.
Valahonnan esetleg feltehető hozzá ez a kiegészítő, vagy jelenleg nincs is ehhez a szoftverhez teherautó mód?[ Szerkesztve ]
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
DAv7
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy csatlakoztatom a géphez a Wayteq N720 nevezetű ketyerémet érzékeli, pittyeg a windows is, utána egy 20 mp elteltével megint jön a pittyegő hang, hogy lecsatlakoztattam az eszközt, pedig nem. Ezután 5-10 mp-vel megint érzékeli és utána megint elmegy. Ezt csinálja. Szeretnék zenéket illetve képeket rárakni, hogy ne unatkozzak útközben ha megállok pihenni, vagy dugoba kerülök, vagy valami. Szóval erre a problémára keresnék megoldást. A gép a fent említett Wayteq N720, 2 GB-os karival, ajándékba kaptuk a családdal szoftverrel és mindennel együtt, semmit nem kellett vele csinálni.A segítségeket előre is köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
válasz Limonade Joe #176 üzenetére
Szerintem nem kompatibilis.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Segítsetek már nekem abban, hogy Mio C720-asra Igo 8-at fel lehet tenni?
Köszike!
-
Limonade Joe
csendes tag
válasz Limonade Joe #176 üzenetére
Közben átléptem a probléma felett
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszamennem!
-
Limonade Joe
csendes tag
Van valakinek tudomása arról, hogy a Garmin készülékekhez letölthető speedcam (sebesség mérő kamera POI-k) használható az Igo8-hoz
Előre is köszi!Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszamennem!
-
Anakin007
aktív tag
Új fejlemény: elindul, de az "Init API" felirat után mindenféle hibaüzi nélkül kilép. igo myway2006-al sikerült eddig eljutni.
Ha Isten létezne, hinnék benne.
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
windows CE-s kérdésem lenne: az mitől van, hogyha bármilyen prg-ot is akarok elindítani windows felületről, mindig azt írja, "nem található a kiválasztott file v. valamelyik komponense"? Két különb. navin is próbáltam, de u.a.
Arról van szó, hogy a munkahelyem navikat akar forgalmazni és bekért mindenféle kütyüt több gyártól is. Mindegyiket igo-valahány-al küldi a gyár és azt szeretnénk tesztelni, hogy mi fut még az igo-n kívül az adott kütyükön ill. hanyas igo-k. Vettünk többféle navi-szoftvert is készülék nélkül és egyet se tudok telepíteni egyik mintakészülékre sem. Boltban mondták, hogy autorun.exe és hajrá, de arra is ezt a hibát írja ki. Tuti, hogy én vagyok a láma, mintha valami path-hiba lenne a windows CE-n...
Köszönöm a segítséget előre is!Ha Isten létezne, hinnék benne.
-
kolivanov777
tag
Hi! lucca 3.3al szenvedek, felraktam a frissítést a honlapukról! leformatált mindent, fasza is lesz csakhát most nem lát egy térképet se, hogy kéne bemásolni, vagy sdkártyára rátenni, hogy jó legyen, mapdata már csináltam sdre de nem jó! please help sürgős lenne
Előre is köszi mindenkitől -
Depression
veterán
válasz Depression #155 üzenetére
Illetve nem a radart mutatja, hanem benne vannak a fixen kihelyezett trafipaxok helyei, de csak egy ikon villogtatással jelez. Arra kellene valahogy rávenni, hogy ilyenkor hangot is adjon.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
runner 125
nagyúr
-
beszizoli
csendes tag
Sziasztok.Vettem 1 DreimGo DG 120-as pna-t,de sehogy nem akar komunikálni az sd kártyával,ami persze nem legális.Nav N Go iGO 8 R3 series - v8.3.2.64873 (Nov 13 2008)-UPDATE ez a verzió van a kártyán,de nem indul el az istenért sem,már a sys-t átírtam ezerféle képp,de nem indul a kis mocsok!A gépen alapban fent van az IGO 8 mapája,de a licenszben sincs semmi,azzal is próbálkoztam,az sem jó.Ha valaki tudna erre valami megoldást,annak nagyon hálás lennék.Ha van megoldás,vagy tipp legalább,priviben írjatok!
Köszönöm előre is!
beszizoli
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Hy
Van valami lehetőség arra hogy netbookon futtassam az Igo-t? Akár emulátorral is..."Csak úgy mondom"
-
szabics__
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem van, hogy egy Privat Pilot PP 4300B-re raktam egy Igo8-at, el is indul csak az a gondom, hogy kis képernyős formában jelenik meg a képernyőn. Hogy lehet beállítani, hogy fullon jelenjen meg.(asszem a képernyő 4:3-as)
Segítséget előre is köszi! -
Márton
nagyúr
válasz runner 125 #163 üzenetére
frankó, akkor megint kidobtam a pénzt...
akkor az átalakító mégsem 100% szabványos sd kártyát csinál belőle??Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
runner 125
nagyúr
Ezt már tapasztaltam én is.
Konkrétan az is egy PNA volt (BluePanther)
Én ugyan MicroSD kártyát toltam SD adapterbe,és úgy a PNA-ba -de fel sem ismerte. Meg is ijedtem h a PNA-val van baj,de rá bebizonyosodott h csak sima SD-ket lát.
Így raktam bele egy 2gb-s Kingstone SD-t,tökéletesen megy azóta is.
-
Farcryboy
csendes tag
Hali!
Adott egy hp 214-es pda. Szep jo meg minden, bt-s gps megy rajta igo 8-al. Van egy globalsat 337 cf-s gps vevo. Holdakat lat, tartja veluk a kapcsolatot gps adatok alatt(muholdterkep nezet). Amint atvaltok h hova kellene menni kozli hogy gps kapcsolat megszakadt, majd gps vevo nem talalhato. Hogy tudnam rabirni hogy ez megszunjon? Tovabbba, hogy lehet beallitani wm6-nal hogy azonnal letesitsen kapcsolatot bt-s vevovel ha bekapcsolom a vevot, ne kelljen parositgani.
Elore is koszonom
Farcryboy
-
Márton
nagyúr
Vettem egy 2gigás Kingston minisd kártyát a videókamerámba, ott megy is, meg a fényképezőben is. De amint beleteszem SD átalakítóval a Wayteq 410-es PNA-ba, és usb-n keresztül látni szeretném a tartalmát, vagy másolni rá, gondok lesznek.
Megjelenik mint új meghajtó, de ha rákattintok, azt mondja h nincs ilyen meghajtó, válassz másikat. Formázás parancsra meg azt mondja: a meghajtóban nincs lemez, helyezzen be egy lemezt! Mi a fene ez? Sima 2gigás SD kártyával pedig megy, tehát nem a méret túl nagy. Az átalakító miatt lenne? Nem szabványos SD-vé alakítja? kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Asador
tag
Egész jó cuccokat láttam itt a PH-n nem igazán értek a dologhoz ezért álljon most itt egy blőd kérdés: egy autós navigátorhoz vásárolt /tudtommal egyik legjobb az igo8/ program úgy működik mint egy vírusírtó amit időről-időre elő kell fizetni hogy működjön, vagy egyszer megvettem/szereztem és kész megy bármeddig gond nélkül?
-
zsolt1129
addikt
válasz Depression #155 üzenetére
Mármint Trafi radart?
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Van egy TomTom 930-am, és ahhoz kellene segítség, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy egy radar közeledtével nem csak a képen, hanem hanggal is jelezze azt.
Bármilyen segítség, infó, link jöhet.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Asador
tag
Hello!
Tudnátok valami egyszerű de jó nem túl drága GPS-t ajánlani.
/sosem volt nem is értek a dologhoz, amire szükségem volna hogy segítsen az országban és Pesten tájékozódni. nem tudom mi az alap amire még érdemes áldozni és mi ami már fölösleges a nem mindennapi használathoz. azt sem tudom hogy működnek ezekre a programok halottam olyat hogy évente kell liszenszet újítani.... szóval köd./
Kösz!
-
MODERÁTOR
-
zsolt1129
addikt
Valaki?
-
qMAGICq
tag
Végigolvasva a cikket sem találtam választ arra budapesten miért jelez a Balaton alatt engem, és egyszerűen nem talál műholdat.
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Bog
HÁZIGAZDA
Asszem, hogy ide most beírom a navis témakörben született átfogó írásunk linkjét, illetve elhelyezem ezt az első hozzászólásban is. Egy csomó általatok feltett kérdésre ott van a válasz a cikkben.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Garmin Mobile XT-t használok SAMSUNG INNOV8 telefonon, ma reggel óta.
Reggel szépen hazavitt pontosan, azonban este elmentem vásárolni,
és egész úton az újratervezés szöveget nyomatta, és a puszta közepére jelzett ki,
tök máshova és folyamatos 8-10 km/h sebességgel, totál megzakkant.
A vételre gyanakszom mivel vagy teljesen 0-ás, vagy piros erősséget mutatott.
Itthon be se hozza a térképet, nem talál műholdat.
GSM hálózaton használom a telefont.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
rallye
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
lehet-e letölteni valahonnan különféle hangokat gps-re, vagy meg lehet-e változtatni az "útmondót".
(megtaláltam a szövegeket, .ogg kiterjesztésű fájlok, és minden nyelv külön van férfi/női változat. Ha az egyikben kicseréltem 1-et, és visszatömörítettem és visszaraktam, akkor a gps-be nem jelent meg. Ellenőrizheti a módosítás időpontját? ) -
zsolt1129
addikt
Lenne egy kérdésem,mivel most ismerkedem GPS-el. Mitől lehet az hogy egy NAvion N350-es készülék Pesten a belvárosban sokszor meggajdul és félrenavigél?
-
Schaf
tag
A jelenlegi térképekben ezek az adatok nem szerepelnek. Az NNG felismerve ezt vette ki a 8-as szoftverből a "teherautós tervezés" lehetőségét, mivel értelmetlen volt.
Egyébként is, hogy különböztetnéd meg, hogy egy teherautó esetében 3,5-12-20t a súlyhatár, vagy hogy 2-3-4m a magasságkorlát? Szal eleve halott ötlet, a legtöbb szoftvergyártó ezért nem is használja.
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
Schaf
tag
Gyakorlatilag átvertek. hivatalosan csak nagyon kevés navigációs programot telepíthetsz rá. Az iGO8 pl. nem tartozik ezek közé. A Warezben pedig ha jól tudom ebben a fórumban nem fognak segíteni.
két eset van:
1. Visszamész és hozzájuk vágod
2. Megpróbálsz warez portálokon információt gyűjteni (természetesen a működésre ebben az esetben senki sem vállal garanciát)"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
deedee
őstag
visszavittem és vettem egy mio330-ast....dupla annyiért.. ez legalább minőség
-
deedee
őstag
a háttérfény menüben mit jelent:
hálózati feszültség......mindíg bekapcsolva,1 perc,2 perc,10 sec stb....? -
deedee
őstag
3 töltés után kb 2 órát bír alaphelyzetben:bekapcsolom és leteszem az asztalra.....
ugye ez még javul,ha beáll az akku?
-
deedee
őstag
üdv
esik az eső és a gps nem talál jelet...nincs vihar,csak egyszerűen esik....
normális ez?
speed-x a cucc....nem nagy szám azt tudom,de ennyire gyenge lenne?
-
evon600c
csendes tag
Kelvin !
Végig olvastam,de konkrétan a v350 c ről nem írtak.
Vagy hasonlóan kell eljárni mint más típusoknál?
üdv -
evon600c
csendes tag
sziasztok!
A napokban vásároltam egy blue panther v350c típusu gps-t,és hozzá egy 2gigás sd kártyát.
Az igo- telepítve lett a kártyára ,-teljes eu-térkép-,viszont nem indul .
Mi lehet a gond?
Én úgy tudtam hogy az igo 2008-telje eu fit a blue panther v350 c-n,vagy nem?
Esetleg más lehet a gond?
Ha valaki tud valamit ami segíthet,hálás lennék.
üdv -
gamer0101
aktív tag
Sziasztok!
Én a napokban vásároltam egy Intensa N720-as GPS-t, egy Sygic Drive 7.6 névre hallgató progival SD kártyán. A kérdésem a következő lenne (GPS-em sosem volt eddig, frissen betanuló emberként kezeljetek ) : Be lehetne ezt mérni akár neten keresztül itthonról? Tehát, hogy lássam, hogy hol is van az autó vagy rosszabb esetben maga ugye a GPS..
[ Szerkesztve ]
-
stop
aktív tag
kérdés:
a navigációs kütyük/szoftverek közül tud-e valaki olyant ami városokban(főleg) tudja a teherautók behajtásátnak lehetőségeit (súlyhatárok, pl 12t) és ez alapján javasol útvonalat.
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
Bazsó
tag
Sziasztok
Nokia e71re szeretnék gps-eszt feltolni...
Honnan tudok hozzá ingyen letölteni,olyat ami jó
előre is köszönömüdw: Bazsó
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
Draken
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy ki milyen gps-t ajánl 20k körüli nagyságrendben.köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
mcs10
tag
Van egy garminom, ezt a béta magyar térképet felmásoltam egy másik kártyára, de állandóan unlock hibát ír ki, és nincs térkép. Mi a megoldás?
mcs10
-
Csabika82
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget szeretnék az Igo8-ra új hangokat feltenni de nem tudom hogy hogyan kell mert gyárilag csak egy férfi egy nő van!
Köszönettel
-
freddy72
csendes tag
Hi!
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy Blaupunkt Lucca 3.5 PNA-t, minden tartozék nélkül.
Hány VOLT-os, és hány mA-es táp kell hozzá?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
MODERÁTOR
-
ra^ven
senior tag
válasz Viktor0610 #120 üzenetére
Hm , akkor mit javasolsz?
Erre csak az eredeti Tomtom hoz való szoftvert tudom csak használni? A másik probléma, hogy Írországból lett hozva, tehát ír térképen kivül semmi más nincs rajta.
Előre is köszi.ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
MODERÁTOR
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Nem volt még ilyen kütyüm, kaptam egy Tomtom féle GPS-t, tehát csak navigációs szoftver van rajta, ha teszek bele memóriakártyát, és rátolok egy új IGO-t, az menni fog? Tehát lehet választani, hogy melyik töltődjön be?
Előre is köszi.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Armando_19
őstag
Sziasztok.
van egy Airis T920-as készülékem, és szeretném rajta valahogy üzembe helyzeni az IGO 8 szoftvert. Egy ideje nyelek vele...
van valakinek ezzel a készülékkel tapasztalata ezzel a szoftverrel?
Wayteq-en simán megoldottam mindent...Üdv
Armando -
runner 125
nagyúr
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ktomy76
csendes tag
Sziasztok!!!
Vettem 1 Garmin nüvi 660 tipusú PNA-t minden szép és jó csak 1 vmit kéne megoldani!!!
Pizzafutár vagyok másodállásban és főképp emiatt vásároltam!!
Belépek a Hova? -->Cím-->Magyarország-->Győr-->utca-->házszám!!!
Magyarországot a gép megjegyzi de a várost azt nem!!!
Félnap alatt 50szer beírni azt h Győr elég bosszantó!!!
Meglehet vhogy oldani h megjegyezze?
Nagyon fontos lenne!!!! Írjtok köszönöm!!! -
runner 125
nagyúr
A Mio PNA-k tudomásom szerint a saját navirendszerüket szeretik (Mio Map).
Elvileg létezik 3 típusú IGO; PNA-ra/PDA-ra/és PC-re.
A PNA-ra/PDA-ra való IGO sok mindenben nem különbözik.
A szoftver-hardver kompatibilitásról előtte kérdezz rá a forgalmazótól.
Üdv.M
ui.: De a Mio-kon kívül sztem a többi támogatja az IGO-t."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Peetry
senior tag
válasz runner 125 #108 üzenetére
köszi. még annyit hogy ez a hardver-szoftverkompatibilitás hogy van? megvan hogy melyik pna-t mivel lehet használni, vagy ha pl veszek egy iGo-t SD kártyán akkor azt akármibe rakhatom? ha nem mindegy, akkor hol lehet utánanézni, hogy ki-kit szeret?
hasonlóan ha veszek iGo-t pl sdkártyán akkor azt tudom használni PNA-ban, és PDA-ban is vagy nem ugyanaz a kettő?köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz Viktor0610 #110 üzenetére
Mondjam h a Mio-nak "van neve"? Kevés rosszat olvastam róluk,minőségi termékek.
...de akkor idevehetjük az ASUS presztízs PNA-it is.
-
MODERÁTOR
válasz runner 125 #108 üzenetére
Miért pont a Mio?
Pont az új szoftverrel nem igazán rúgnak labdába a konkurenciával szemben, itt Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Boci_83
őstag
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Az mp3/képnézegetést mindegyik modell tudja..
Elsődlegesen mennyit szánnátok rá? Ah fentebb írtam a Wayteq készülékek jók! ..és nem is drágák. Nyilván a teljes EU IGO szoftver hozzá +30k..
IGO-ból létezik PDA-ra/PNA-ra és PC-re való is.
Persze ha több a keret akkor érdemes a Mio PNA-i között keresgélni.
-
runner 125
nagyúr
Persze..
Szvsz kiváló PNA. Jópár ismerős használja -gond nélkül.
Talán mondhatni h a legjobb ár/érték arányú PNA.
Kapható belőle 3,5" és 4,3"-os is. (előbbi 20k környéke,utóbbi 24 körül)
-
Peetry
senior tag
Sziasztok! GPS/PNA/P.. témában teljesen fogalmatlan vagyok, viszont karácsonyra apu meg akarja lepni anyut egy ilyen autós ketyerével, és hát nyilván mint felelős "technikai zseni" nézzek utána a dolgoknak. Szóval a kérdésem, hogy mit tudnátok ajánlani. Átolvastam az eddigi hozzászólásokat, de elég nehezen igazodok ki. Egyáltalán nem értem melyik térképszoftver a jó, melyik márka/típus a jó, stb...
ami kellene:
-autóba navigáció, persze ki lehessen azért szerelni
-lehetőleg magyarul beszéljen ha beszél, vagy magyarul írja ki az instrukciókat
-ilyen fénykép nézegető, meg mp3 lejátszó, meg egyéb sallang nem kell.
-TMC ha jol írom, nem árt hogyha van (elvégre hosszútávra lenne), de nagyrészt vidéken lenne használva, ott meg annyira nem releváns ha jol sejtem
-és a legfontosabb, Magyarország térképe legyen a lehető legrészletesebb. Használva lenne mucsugaröcsögén is, és nemárt ha van hozzá egy legalább felsőrendű utakat tartalmazó európatérkép (főleg ausztia, horvátország, szlovénia)
Ez utóbbi jó ha van, nem kritérium, és persze az árat próbáljuk lehetőleg lent tartani, de nem a minőség drasztikus csökkenése mellett.jöhet több ajánlat is, nagyon megköszönném.
illetve ha tudnátok ajánlani pár linket ahol hülyéknek levan írva hogy mi-merre-hogyan PNA vásárláskor, összehasonlító tesztek (márkák, szoftverek), azt is megköszönném.
Egyenlőre azt se értem hogy most akkor az iGO az PC-re PDA-ra, PNA-ra vagy mind3ra van-é, meg mit mire lehet feltenni és ez mitől függ, stb... szal ilyen linkeknek is örülnékEzer hála és köszönet, és sorry hogy ilyen hosszúra sikeredett
-
Boci_83
őstag
Üdv all!
Hallott már valaki olyan PDA-ról hogy weyteq..? Lehet hog ynem igy kell irni, sőt egész biztos, mert igy a google haverom semmit nem talál róla...**********
-
Mr_Raven
csendes tag
Szevasztok.
Segítségeteket kérném. Van egy Myguide 3000.-es PNA-m. A bekapcsolás után a következő hibaablakot dobja fel:
fortunaodmkeydoor1119 -- exception occurred callstack dumped to crash.txt.
Sajnos nem jut el a főmenüig sem. Így semmit nem tudok futtatni rajta /fájlkezelő/.
Próbálkoztam bekapcsoláskor a + nyomva tartani, ekkor bejön valami rendszer visszaállító ketyere , de semmit nem tudtam lementeni, feltölteni sem. Error sddown-al leáll. Akkor most hogyan tovább?
-
vik_the_don
csendes tag
A 99-es hsz.-emre tud valaki valami érdemlegeset mondani, mert nagyon sos- lenne.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest