Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
slappy
csendes tag
Üdv
Néhány napja vettem egy Garmin Nüvi 255 W készüléket. A helyzet az, hogy jól működik mikor működik. Ugyanis olyat csinál időnként (főképpen hosszú úton), hogy lefagy az egész. A Naivgáció ablakban megáll az egész (nem változik semmi, áll a kisautó és nem megy a térkép sem ahogy haladok közben) és már a következő fontos pontot sem mondja. Csak a hátralévő trávolságot számolja visszafeléEz elég kellemetlen, mert csak úgy tudom ismét életre kelteni, ha kikapcsolom és még a töltőt is kell belőle húzni. Majd újra bekapcsolás és talán még emlékszik az útvonalra, de az esetek többségében újra be kell ütni neki a célt. Mondjuk néhány perc, de akkor is nagyon dühít, ha eltévedek miatta, amire már volt példa. A lefagyást megcsinálta már nappal melegben és éjszaka is. Úgyhogy pasz.
Szerintem a szoftvert kellene frissíteni és erre gondolok. Na mármost azt hol és hogyan tehetem meg? Már a Garmin oldalán beregisztráltam az eszközt, de aztán elakadtam, mert egy 3GB-os filet akart leszedetni velem, ami nem tudom mire jó. Nekem nem a térképet kellene frissíteni szerintem, bár nem tudom.
Valaki tudna nekem ebben segíteni, mert ehhez semmi tapasztalom sincsen, vagy vigyem vissza az egészet? Lehet hogy ott nem látnak majd hibát, hiszen mindig csak navigálás közben fagyott ki a cucc.
Várom véleményeteket, segítségeteket
További szép napot.
Bye -
Tamas05
csendes tag
Sziasztok. Valamilyen olcsó készüléket szeretnék venni navigálásra, igo8 menjen rajta normálisan. Egyáltalán nem értek hozzá. Segítsetek milyet vegyek. Köszi előre is a segítséget.
-
Tbor
tag
válasz
runner 125 #491 üzenetére
Köszönöm !
Azért mint általában, érdemes körülnézni a cégek között, ilyen ajánlatokat kaptam:
-25e Ft és munkadíj vagy beszámítás új készülékbe
-15e Ft
-10 e Ft.Meglátjuk hogyan javítják meg. Elvileg azt mondták nem jó másra az Altina-s IGo8.
-
lao
tag
Sziasztok
Valaki már találkozott ezzel a készülékkel :Tilborg GP 1180 ?[link]
+IGO8 3D .sajna semmi infót nem találtam rolla. -
mcbutha
csendes tag
Sziasztok.Wayteq 770 BT
Akármennyire kopogtatom a kijelzőt alig reagál, már félek hogy betörik. Mi lehet a baj? -
mcbutha
csendes tag
Sziasztok.Wayteq 770 BT
Akármennyire kopogtatom a kijelzőt alig reagál, már félek hogy betörik. Mi lehet a baj? -
egooon
csendes tag
Hello Mindenki!
informálódni szeretnék egy kicsit! remélem itt kapok segítséget..
Szóval nemrég kaptam egy navigációs PNA-t, történetesen egy Yakumo EazyGO készüléket.
Mivel nem volt hozzá gyári navigációs memokártya gondoltam ráveszem hogy működjön más navi szoftverrel.
Keresgéltem itt-ott és találtam pár leírást, hogy lehet bootloader üzemmódba kapcsolni, hogy hogyan lehet kiugrasztani a gyári programjából hogy elérhető legyen a winCE4.2 ...stb.
Persze sikerült kinyírnom az első délután. Valamit rosszul csináltam a bootloader mozzanatnál és formatálta magát. Ezt követően 2 éjszakát azzal töltöttem hogy kiderítsem hogy lehetne életre kelteni. Közben megtudtam hogy ha ROM image fájlokat másolok a memokártyára (ami csak FAT rendszerrel lehet formázva) akkor képes az image-et beírni a romjába. Szóval sikerült is, most már vígan ketyeg rajta az iGO8...
Természetesen nem tudtam a saját rom-képét megszerezni de valahogy hozzájutottam egy klónjának a romjához. (anubis asszem)Szóval a kérdésem: odafelé már értek mindent és működik a dolog, tehát rom imaget már tudok irni bele, de hogy tudom kimenteni a például a most benne lévőt (a lényeg hogy egy ilyen gépből ki tudjam menteni a saját image-ét)?????
minden segítségnek nagyon örülnék, előre is köszönöm!
ui: szinte semmi anyag nincs a neten sem erröl a kütyüröl sem ennek a klonjairol, ugyhogy ha bárki érdeklödik, szivesen megosztom vele a tapasztalataimat, mit hogy kell csinálni...stb. csak küldjetek egy emailt a mem_phis@freemail.hu ra, vagy privizzetek!
szép napot mindenkinek!
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Van egy Altina A700 típusú GPS-em IGo8 teljes Európa térképpel. Sajnos leejtettem, és azóta az érintőképernyő egyik fele nem működik.
Szerintetek meg lehet javítani, esetleg tudtok javasolni egy helyet ahol értenek javításhoz ? Esetleg érdemesebb másik készüléket venni ? Az SD kártyát csak Altinában használhatom ?Előre is köszönöm a tanácsotokat
-
Sátán44
addikt
válasz
pandemonius #488 üzenetére
Utána nézek egy pár sys-nek!
-
pandemonius
csendes tag
köszi a választ, de úgy látszik nem írtam le elég részletesen a problémát. Az eddig rajta lévő szoftver egy designator hulladék, annak is örülök hogy az utat mutatja, nem hogy a portokat és a baud rate-ot. Az igo-val természetesen már órák óta nyomulok, végigpörgettem az egész port/rate listát, de más értékeket is írhatok az IGO system.txt-jébe, amit viszont rengeteg idő végigpróbálni.
-
Sátán44
addikt
válasz
pandemonius #486 üzenetére
Gondolom elfelejtetted megnézni az előző verziónál,hogy melyik porton és sebességen kommunikál. Ha megvan még,akkor tedd vissza és nézd meg melyek ezek,akár fel is írhatod.Az igo8-ban meg manuálisan,automatikusan is kiválaszthatod.
-
pandemonius
csendes tag
Üdv mindenkinek
A problémám a következő lenne: van egy meglehetősen noname (teamtronic 89530) GPS, amire a gyári helyett kéne egy normális szoftver. Felraktam az Igo-t és az Amigo-t is, de nem találják a GPS vevőt. Van rá valami megoldás, hogy pontosan megtudjam a vevő portszámát és baudrate-jét (valami kis segédprogram pl)? A neten nincs semmi ezzel a sza... pna-val kapcsolatban. Esetleg tud valaki valami jóféle navi-szoftvert ezeken kívül? (magyar legyen, r2 usernek lesz)
Hálás köszönet -
Mikiller
aktív tag
Hali!
Meg tudja mondani valaki, hogy a Fordokba (Mondeo, 2003-as) szerelt gyári navigáció tulajdonképpen mi, és milyen térképeket használ? Gondolom nem a Ford fejlesztett egy sajátot, hanem átvette valamelyik navigációs cégtól. A meglévő térkép adatbázis már cseppet idejétmúlt...
Köszi! -
Daert
őstag
Valaki a 470-re?
-
-
MY2K
aktív tag
Hello!
Keresek olyan Bluepanther PNA-t aminek rom hibája van. Fontos,hogy bekapcsoljon! pü-be jelezzétek! Köszi
-
-
katona.t
tag
válasz
GabenBFG #472 üzenetére
Helló
Én is ezt próbálgattam. Nekem egy régi notim van erre a célra (400mhz 128ram XP-vel) teljesen jól megy az igo8 for pc. Annyi, hogy 1024*768-as felbontás kell neki induláskor. (bár maga az ablak pont 800*600 méretű, de ennél a felbontásnál nem indul ezért indulás után szoktam a felbontást vissza állítani és így ful screen-ben megy
)
USB-s bluetooth-t, és autós töltőt a notihoz ne felejts el venni, ugyanis muszáj leszel 100%-on járatni a fényerőt különben nem látsz semmit!Tapasztalat: a kb 2X 200 km-es út során ismeretlen terepen. Borzasztóan melegszik, végig féltettem a hdd-t (a kátyuknál), érintőkijelző nélkül tapipaddal nehézkes a kezelés. Bill parancsokat nem találtam a pc-s verzióban sajna. Hiába volt mobil-internet, nem volt képes többlet infókat leszedni a netről (forgalom, időjárás stb.).
Automatikusan nem tervezi újra az útvonalat, ha letérsz (rá kell kattintani 1 gombra).
Nem sikerült arra sem rábírnom, hogy a poi-kat rendesen mutogassa.Am. szépen navigált út közben, a gps csatlakoztatásával nincs különösebb macera (bállítások --> gps --> com port...)bár ezt minden indításkor el kellett játszani + bluesoleil-el minden egyes alkalommal párosítani...
Valami solar gps-t használtam (noname és napelem van rajta) szépen együtt működtek.
A kijelző napsütésben is látható, és a hangerő is változik a sebességgel arányosan (külön beállítást igényel).
Összességében szerintem kicsit nehézkes, de szokható. A kisebb noti előny! A TomTom szerintem jobban használhatóbb navi program... -
Sátán44
addikt
Após kamionos és van egy Mio c250-es készüléke iGO8 v8.3.2.91972-es szoft van rajta.Az lenne a probléma, hogy ha pl innen MO-ról tervez Londonig out of memory hibaüzenettel leáll az egész. Mit lehet tenni ezzel? Már kipróbáltam az összes igo8-as verziót,de mindegyikkel ezt csinálja. Viszont a miomap 3.3-as szofttal meg akár 5 országon is át lehet tervezni,csak arra meg elég régiek a térképek.Mit tanácsoltok?
-
-
válasz
Viktor0610 #473 üzenetére
Mitől függ még? Gondolom sokban a GPS receiver-től. Kompatibilitási gondok milyen sűrűn fordulnak elő? Mire kell figyelnem ha kifejezetten autós navigációhoz szeretnék venni ilyen Bluetooth-os kütyüt. Milyet érdemes venni?
Köszi!
-
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy bármilyen Bluetooth GPS receiverrel amit telefonhoz, pdahoz, PChez lehet csatlakoztatni, lehet e mondjuk iGO-val használni?
Tehát ha van mondjuk egy EEE PC-m és felteszem rá az iGO-t és ebay-en veszek akármilyen Bluetooth-os GPS kütyüt és csatlakoztatom, akkor ha pl. az anyósülésre teszem a laptopot, ugyanúgy tudok vele navigálni, mint egy ablakra szerelhető "all-in-one" kütyüvel?
Üdv,
Gaben -
vrrichie
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy a Mio moov 330-as gps-emet, hogy tudnám a legegyszerűbben és legolcsóbban az usa-ban használni.
Letöltöttem egy usa térképet, de nem tudom hogy pda-ra vagy pna-ra való, gondolom nekem utóbbira lenne szükségem, és ez se vágom hogy tudnám rátölteni a gps-re.
Esetleg tudtok egy jó üzletet ahol olcsón megcsinálják nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Daert
őstag
válasz
runner 125 #467 üzenetére
Hali.
Gyártó szerint csak SD-MMC-t kezel a Navon N460 ,tehát akkor meg se próbáljak nagyobb memóriakártyát beletuszkolni?
Pontosan nem tudom mik vannak rajt(apósé a készülék).Total commander 2 meghajtóként látja a 2GB-os gyári kártyát.A nagyobbik 1.8GB-on a térkép szoftver van a kissebbiken pedig a multimédia tárhely,zenének képnek.stb.
A nagyobbik partíciót megpróbáltam másolni merevlemezre,mentek is az adatok de több mint 1 órát írt ki hátralevő időnek
Tehát elméletileg tudnék beletenni 4gb-os SD kártyát.Láttam még vannak nem HC-k. -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Van egy Navigon 2100-s GPS. Megpróbáltam feltelepíteni rá egy frissebb keretprogramot, de nem akarta felinstallálni ( csak félig csinálja meg az installálást ), ezért mégis visszaraktam az eredetit, viszont ott már kiírta, hogy mn6.exe hiba (incorrect file).
Tipp, hogy mit csináljak? Másik kérdés az IGO jó-e rá? -
runner 125
nagyúr
Hali!
Mik vannak azon a 2gb-s kártyán?
..de próbáld meg kártyaolvasóval, másold át.
A 2gb-nál nagyobb SD kártyák már SDHC szabványúak. ( HC- High Capacity)
Jóval gyorsabb írási/olvasási sebességre képesek...de ha a PNA-dba szeretnél mindenképpen győződj meg h kezeli-e az SDHC kártyákat!
Általában nem szokásuk.Üdv.M
-
Whitebird
csendes tag
Sziasztok!
Az ügyben szeretnék érdeklődni, hogy egy HP iPAQ 214-es tenyérgép, mini USB portjához szeretnék egy RS 232-es sorosportos átalakítót beszerezni. De nem találtam olyat, aminek a drivere, a WIN CE op. rendszereket is támogatná. Kérdezném, hogy tudtok e ilyen konverter kábelt, ami alkalmas erre a célra?
Megköszönve,
Whitebird -
Daert
őstag
Hali.
Adott egy Üzletben vásárolt GPS(autóba való)Navon N460 készülék.
A mellé adott 2GB-os memóriakártyát hogy tudnám nagyobbra cserélni hogy a gyári adatok és szoftverek átkerüljenek az új memória kártyára?Másolható az adat vagy levédett?
Valamint mi a különbség az SD és az SDHC között? -
jorden06
senior tag
Hali!
Egy Mio Moov 300-as PNA-m van, iGo8-al megspékelve, a szoftver tökéletesen működik, viszont: baromi nehezen talál jelet a készülék, és ha talált is nagyon gyengén veszi őket. Kipróbáltam az eredeti gyári MioMap szoftvert futtatva is, de a helyzet változatlan..
Egy barátom Moov 330-asa 2 perc alatt talált max erősségen jeleket, szobában! Enyém meg szabadtéren is döcög. Pedig ugyanaz a 20 csatornás vevő van bennük SiRFstarIII chipsettel és SiRFInstantFixII funkcióval és minden egyéb tulajdonságuk ugyanaz.
Van erre valami magyarázat?
-
katona.t
tag
[link]
Nem tudom milyen autód van, de [link]Nézz szét az ebay-en. Vannak jó cuccok. Van autós kategória, írd be: gps cd radio vagy hasonló.
Edenyke: Én egy másolatot, használtan, gari nélkül... Háááát... csak annyit adj érte, amit nem bánsz elbukni ha az első napon, vagy ami még rosszabb az első út közepén (valahol jó messzire) felmondja a szolgálatot. Állt. a másolatokkal, ugye nagyobb konstrukciós gondok nem szoktak lenni (tekintve, hogy nagy cégek készülékeit másolják), inkább a felhasznált anyagok (tatrósság, minőség, fényre lágyuló műanyag...)), és a minőség ellenőrzés szokott a gyenge pontjuk lenni.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, új gps pna-t szeretnék venni.
Kinéztem magamnak egy cns io 7"-os gép másolatát (nem tudom minek nevezni, a specifikációk megegyeznek és a kinézet is, csak a rányomtatott név más: logo gps)
Elvileg ezek a specifikációi:
iGO8 alapú teljes Európa navigációs szoftver (44 ország)
Processzor: Samsung S3C2440A-40 400MHz
Operációs rendszer: Microsoft WindowsCE NET 4.2
Ram / Rom (MB): 64MB Nand Flash ROM / 64MB RAM
Kijelző: 7" TFT LCD WQVGA 65k szín érintő kijelző
Kijelző felbontás: 480*234 pixel felbontás
GPS vevő chip: SiRF Star III (20 csatornás)
Bluetooth kihangosítás: van
Magyar menü: van
Audió/videó/képlejátszó: van
FM Transmitter: van
AV bemenet: van
Méret(mm): 193x118x23
Súlya(g): 510
Akkumulátor: 1100mAh
Bővíthetőség: SD/MMC
TCPMP index: 198
SPB index: 231Tartozékok: autóstartó, autóstölto, hálózati tölto, USB szinkronkábel, sztereó fülhallgató, használati útmutató, AV kábel, külső GPS antenna
Mennyiért érné meg ez kb (aukciós)?
Egyáltalán ezek a no name koppintások megérik?
Megéri venni ezt a gépet?Sokat nyom rajta, hogy van fm transmitter, esetleg a bt is hasznos lehet , no meg a 17centis képernyővel nagyon jól használható.
Írják, hogy iog8 megy rajta. 3D-s megjelenítésre számítsak?
Előre is köszi!
-
katona.t
tag
-
smog86
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan beépíthető naviról ami tud CDt is lejátszani? Tehát CD+Rádió+GPS? És mondjuk IGO fut rajta?
-
katona.t
tag
Helló
IGO 8 for PC-nek mi a gépigénye? Toshiba 4090cds-en nem akar menni (400mhz proci, 128mega ram).
Mi lehet az oka?Köszi
-
WonderCSabo
félisten
válasz
runner 125 #452 üzenetére
Utánanéztem, és úgy tűnik, h. azért nem látja a Toolbox, mert túl új rajta a szoftver, nincs mit rajta frissíteni... Mass Storage Deviceként simán tudtam használni én is.
-
t04cdb
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Kérem, aki tud segítsen! Szükségem lenne NDrive G800-as navigációmhoz Teljes Európa térképre. Tele-Atlas-os, jelenleg 7 ország térképe van rajta. Aki tud valamilyen megoldást, kérem küldjön e-mailt: dobrenteiistvan@arrabonet.hu
köszönettel:
Döbrentei István -
runner 125
nagyúr
válasz
WonderCSabo #451 üzenetére
Nekem is XP van a gépen, eddig az összes PDA-mat, PNA-mat sikerült szinkronizálnom vele.
Üdv.M
-
WonderCSabo
félisten
válasz
runner 125 #450 üzenetére
Felraktam a Windows Mobile Centert, mert az ActiveSync Vista előtti rendszerre nem jó. Semmi változás. Kipróbálhatom XP-n az ActiveSynccel, de nem hiszem, h. változást hozna. Érdemes kártyaolvasóval megpróbálni? Ja és igen, Win CE Core 5.0 van rajta.
-
runner 125
nagyúr
válasz
WonderCSabo #449 üzenetére
Nem ismerem azt a PNA-t, de gyanítom h Win CE alapú.
Akkor szedd le az ActiveSync-et.
Utána mennie kell.Üdv.M
-
WonderCSabo
félisten
Még egy kérdésem lenne. A Naviextras Toolbox sehogy sem ismeri fel a készülékemet. Se Xp-n, se 7-en. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
runner 125
nagyúr
válasz
WonderCSabo #446 üzenetére
Biztosan ez kell hozzá.
Az valószínű egy elosztó, tudsz rá dugni mást is...
Üdv.M
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok! Most vettem egy Dreimgo DG200BT-t, és TMC antennát szeretnék hozzá. Ugye ez kell? Én azt hittem, h. a TMC antennát nem az USB-n, hanem egy kis köralakú réz bemenethez kell csatlakoztatni. Akkor az mi?
-
tyshka
tag
Halihó!
Tudnátok segíteni? Van egy MIO C510-m és a driver CD-je megsérült, anélkül pedig nem tudom csatlakoztatni. Tudna valaki egy inf fájlt küldeni?
Üdv Attis
-
válasz
oettinger01 #443 üzenetére
Amennyiben hasonló áron (vagy kicsivel többért) megveheted a Navon gépét, mindenképp' azt vedd.
-
oettinger01
őstag
sziasztok!
PNA vásárlás előtt állok, mio moov 360 volt az első kiszemelt de a gyári szoftver miatt letettem róla az igo 8 mondjuk ha rámenne akkor megvenném de ahogy olvasgatom elég bizonytalan az is
navon n460ast néztem ki még ez gyárilag igo 8al jön ki.
szerintetek sem érdemes moov 360@igo8al vergődni? -
Mikiller
aktív tag
Hali!
Tegnap vettem egy Wayteq N770BT-t, a belső memóriába is, és az SD kártyára is másoltam mp3-at, jpg képeket, de a sehogy nem tudom a készüléket lejátszásra bírni, nem tudok a mappákba belépni (residentflash, SDMMC), ha rányomok csak pittyeg. Lehet a készülékkal van valami gond? Most van a kezemben először ilyen kütyü...Állítólag nem kell semmi különleges formátum (méret, bitráta).
Vigyem vissza a boltba? -
tolts.hu
őstag
-
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Következő a problémám PNA Wayteq n410 a szoftver IGO8 8.3.2.83157 minden inditásnál a program full hangerőre kapcsol a készüléken nekem kell lehalkítani, és nem kapcsol ki magától ha a tápellátás megszűnik, nem számol vissza.
Az előző szoftvernél (8.3.2.64873) ilyen problémák nem voltak.
Ha valaki ismeri a megoldást kérem árulja el!?
-
petrelli86
aktív tag
sziasztok!
lenne egy Ndrive G800-as PNA ezzel a hibaüzenettel:
Fatal Application ErrorApllication Shell.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program: Shell.exe
Exception: 0xC00000FD
Adress: 02761778a készülék induláskor ezt a hibaüzit adja be, és utána semmire nem reagál, csak reset-elni tudok, utána ugyaneddig eljutok..
segítsetek légyszi, hogyan tudom ezt megoldani.. -
zsolt1129
addikt
Nem tudja valaki,hogy a Navon hivatalos honlapja miért nem érhető el kb már a harmadik hete?
-
deedee
őstag
ja és a hang-navigáció az pontos,időben jelez...
-
deedee
őstag
Sziasztok!
mio moov 330-asthasználok.egy gondom van vele:kb. 20-30 métert késik, tehát amikor már pl a kereszteződésben vagyok, a térképen még csak 20-30 méterre kocsikázok.Gyári,eredeti európa térkép van rajta.mi megoldás?thx előre is
-
krizso007
csendes tag
Üdv
Van egy wayteq 470 es navigátorom azt szeretném megkérdezni ,hogy milyen fajlokat kell és mire átnevezni,hogy a belső memőriáról fusson az igo. -
LorD_ARmES
tag
válasz
Viktor0610 #431 üzenetére
A gond, hogy nincs a moov 360 on az oprendszer. A path.xml file ba kell írni az indítandó file elérési útját és nevét. Ez volt a miomap. Én áthelyeztem az összes file t a PC re, visszaraktam a módosított path.xml t meg az igo8 mappát. Így meg sem jelenik az eszközkezelőben windows xp, win7/ubuntu alatt. Ha manuálisan el tudnám indítani ugyan azokat a driver fileokat adott usb portra, talán elérhető lenne. Csak kéne a felismert eszköz .ini file-ja.
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Ide is belinkelem mert a szerencsétlen tulaj holnap menne a kütyüjével Budapestre.
Ha gondolom, hogy nem sok minden maradhatott el, vagy eleve a firmware vacak?!Köszi előre!
-
válasz
LorD_ARmES #430 üzenetére
Gyanúm szerint mindössze az ActiveSync szükséges hozzá. Ezt számtalan helyröl letöltheted.
-
LorD_ARmES
tag
Egy Moov 360 hoz kellen nekem driver. Akinek ilyen készüléke van, és használatra kész windows op.rendszer alatt, az eszközkezelőben az eszköz tulajdonságain belül a driver fülön leírt összes driver filet el tudnál küldeni valaki nekem? Létfontosságú lenne! Privátban jelentkezzen, aki tud segíteni, köszönöm.
-
hanso
tag
Sziasztok,
Van egy HP IPAQ HX2490b PDA-m.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen(melyik) navigációs szoftvert vegyek hozzá,ami korrektül fog rajta működni.(Európa is legyen benne)
Köszi
Üdv
hs -
x64
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Érdemes-e TMC-s GPS-t venni?
Milyen "ájgós" GPS-t javasoltok, ill. hol érdemes venni? Nem kell, hogy nagy márka legyen, sőt szoftver se muszáj, hogy legyen rajta, mert azt már vettem...Köszi!
-
localhost
Közösségépítő
Budapesten MIO p550m-hez érintőpanelt cserélő OLCSÓ szervízről tud valaki?
Kép van, minden oké, csak nem lehet kattintani a felületen. -
zsolt1129
addikt
Ugyanaz a kettő: [link]
"A leggyakoribb GPS eszközt úgy nevezzük, hogy PNA, azaz Personal Navigation Assistant. Ne tévesszen meg senkit, bizonyos gyártók (Asus) ugyanezt PND-nek nevezik, de ez semmivel nem több. Mostanra már a „navi” szó a köznyelvben jellemzően ezekre a készülékekre vonatkozik." -
lúzer
veterán
PND PNA között mi a különbség?
nem egyértelmű számomra -
Asmodeus01
tag
Hali!
küzdök egy pna-val..ahogy rádugom az autós miniusb-s töltöt a képernyön megjelenik egy sd kártya és egy PC,,a kettö között futkos 6-8 pötty mintha csatlakozni akarna a pchez,,,hogy lehet ezt a csatlakozást kilöni??? -
takos
tag
Sziasztok!
Egy MIO Moov 360 van a kezemben, amire feltöltöttem a cég honlapján taláható legfrissebb térképet(ami 2008 10.havi) Mio Map 2008.
Medöbbentem teljesen, most került fel a weblapjukra és elvileg 6 hónappal ezelőtti állapotot tükröz.
De! Elsőre látszik, pl. a Megyeri híd, az M0-ás új szakaszai hiányoznak. Mit tanácsoltok? Szerintetek ez normális, szerintem ez nagyon-nagy gyalázat.
Mivel amint látom a cég komoly problémákkal küzködik, s ezen szoftver fejlesztése már-már nevetséges, it tehetnék?
Milyen szoftvert lehet erre a típusú készülékre telepíteni még? Mit érdemes és egyszerű?Köszi:
Takos -
csabors
tag
Sziasztok!
Ezzel a hókusz pókusszal sikerült kibővítenem a Mio C510-es PNA-mat. Szépen működik is, de szeretném a térképeket, vagy akár a teljes programot a memóriakártyáról futtatni, azt hogyan kell? A cikk/oldal szerzője utal erre, de nem találtam semmi vonatkozót... A linkelt módszerrel foglalkozott már valaki?
Elérési útvonalokat átírtam, de nem működik...Üdv:
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
runner 125 #415 üzenetére
Köszi!
-
-XadAnuX+
őstag
Sziasztok,
Bluetoothos GPS- milyent tudnátok ajánlani, 30-e Ft-ig bezáróan?Üdv!
-
TeTe_01
csendes tag
Sziasztok!
Megtetszettek a rel55 által mutatott skinek, egyet gyorsan ki is próbáltam. Sajnos most azzal indul a gép, és használhatatlanná vált.
Nem keseredtem el teljesen, gondoltam ROM frissítés. Rendben meg is csinálta. Igen ám, de ugyanazzal a - rossz - skinnel indít.
Sajnos a gép nem AS módban van. Ilyenkor mit lehet tenni vele?
Minden 5letre vevő vagyok!
-
lajszer
tag
Sziasztok!
Van egy Tilborg GP800i GPS-em és szeretném rajta frissiteni a térképet, hogy lehetséges ez? Amatőr vagyok GPS-ügyben szóval örülnék a segítenétek! -
m0rd0k
senior tag
válasz
runner 125 #410 üzenetére
tuti, nemtudom számit e de a mio honlapján van moov 200 és moov 200 hu változat,aztán én ilyet vettem a simát.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mio Moov 200 as Navigációm,viszont nem magyar,se beszéd se szoft, nézegettem az oldalán a dolgokat,de semmi nem volt ami magyarrá tenné. Hogy tudnám megcsinálni hogy magyar legyen az egész,de ha az egész nemis legalább a beszéd . Köszi.
-
prometheus21
csendes tag
Hali! A Nokia térképekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni egyet. Most tervezem, hogy veszek egy GPS-es okostelefont, azonban egy dolog nem egészen világos a navigáció terén. A cég weboldalán az szerepel, hogy a térképek letöltése ingyenes, azonban a navigáció licenszet igényel. A licensz konkrétan mire vonatkozik? A hangosnavigációhoz kell csak vagy a duma nélküli, pusztán grafikus iránymutatáshoz ill. útvonaltervezéshez is? Előre is köszi a segítséget!
-
caleb
aktív tag
válasz
bluepanther #404 üzenetére
Gariba nem hinném
Talán van itt egy guru aki tudja a megoldást. -
-
caleb
aktív tag
válasz
bluepanther #402 üzenetére
Hali!
Ezeket az SI-ket tudtommal 770-re csinálják nem?
Én az SI 1.3.3-at próbáltam ki a saját 470-el,működött is csak hát nem jó a felbontás.
Nem lehet hogy a programban valamit elírtál? Én szoktam őket átirkálni,el is rontom néha,de ha a kártyára újraírom az eredetit akkor nincs baj. -
bluepanther
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq N470-em a problémám az, hogy bekapcsolás után csak a windowsCE logó jelenik meg és a dátum az idővel amit a műholdon keresztűl frissít is, ha az SD kártyát beledugom hang jelzi de semmi egyébb.
Tud valaki segíteni, 1 hónapos a navi eddig jó volt, ja szerintem az én hibámból lett rossz mivel ezt a programot próbáltam használni: "SI_1.3.2" ami egy ideig ment is. -
petrelli86
aktív tag
aloha!
egy kérdésem lenne mindössze:
egy navigon 2100 gps-re lehetséges-e igo8 telepítése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest