- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Most teljesen véletlenül találtam egy kis infót (Total Commander egy másolási funkciójára [link]keresve találta ezt a hülye google ), hátha ezzel meg tudod oldani:[link]
"IGO 2008 telepítése PNA-ra" bekezdés.Ez igazából nem az a megoldás, amire én gondoltam, mert ott egy memóriakártya cserével, és egy restarttal simán ujra tudtad használni a régi IGO-t a 8-as helyett.
De gondolom neked nem kellene már a régi amúgysem...
És az egyéb PNA-s programok (fájlkezelő, stb.) érdekelnének esetleg, amit a másik megoldással felrakott automatikusan ?[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Hát igen, elég jól sikerült darab ez a Mio C720...
Az antennája nagyon jó (tapasztalat) !
Procija is erős, bár azért nem kiemelkedő.Hát arra nekünk volt egy leírásunk ja.
Nem csak IGO8-at rak fel, hanem mindenféle hasznos progikat (pl. Total Commander), az SD kártyára kellett valamit felmásolni + az IGO8-at, amit külön szedtünk + a térképeket.
Megkérdezem a barátomat is, hátha nála megvan a leírás (linkje), vagy emlékszik hogyan találtuk meg.
De nem igérem túl gyorsan, 2-3 nap valoszeg meglesz.[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Egy barátoméknak Mio C720-asa van, annak ilyen a tartója.
A tartóba dugod bele a töltőt, és abba helyezed bele a PNA-t, aminek az alján egy vagy 10 érintkezős csatlakozó van.
De egyébként van (miniUSB) dugó külön az eszközön is.Én is használtam már tartósabban is, egyszer kölcsönkértük tőlük egy hétre, észak-olaszországi utazáshoz.
Iszonyat jó a tartója, oldalra és fel-le is egy csavarral lehet állítani tág keretek közt, abszolút stabil, stb, minőségi tartó !
Létezik TMC-s változatban is.
Úgytudom a C320 / C520-nak is ugyanez a tartója.Csak az a gond, hogy ez már egy elég régi PNA.
Nemhivatalosan fel lehet pakolni rá IGO8-at is, és hardveresen simán elbírja
(mi még a legelső kiadású IGO8-al teszteltük; de aztán nem tetszet a barátomnak az új kinézet / kezelőfelület, és maradt a régi IGO-nál. Csak ahhoz meg több éves már a térkép. )Ezenkívül szerintem olyan PNA-nál lehet még erre esély, hogy meg tudod ezt oldani, ami miniUSB töltésű. Egy külön tartóval, amiben van miniUSB töltés "átvitel"; ha létezik ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest