Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Sajnos nem találtam a garmin oldalán megoldtást. Lehet-e letölteni magyar menüt a map pilot-hoz , ha igen akkor milyen mòdon. Köszi a segìtséget.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok! Egy kis segìtséget sueretnék kérni. Egy ismerősöm vásárolt egy Mercit, amin gyári map pilot ( azt hiszem garmin) navigáciòs szoftver van. Később szembesült vele, hogy nincsen magyar menü. Kivettem az sd kártyát és szeretnék rátölteni magyar menüt is. Ahogy néztem a naviextras- on megoldhatò lenne ez? Köszi a segìtséget előre is.
-
zsolt1129
addikt
Erre valaki
-
zsolt1129
addikt
-
zsolt1129
addikt
-
zsolt1129
addikt
Egy kis segitségre lenne szügségem. Az egyik cimbi odaadta a Navon N350-esét,hogy frissitsem. A baj az hogy a Naviextras Toolbox nem ismeri fel,és ha Win alatt bele akarok menni a navi meghajtójába,akkor vagy fagyizik a rendszer vagy olyan mintha az ég világon semmi nem lenne a memóriakártyán. Ez mi lehet? Tényleg tanácstalan vagyok.
-
zsolt1129
addikt
Nem tudja valaki,hogy a Navon hivatalos honlapja miért nem érhető el kb már a harmadik hete?
-
zsolt1129
addikt
Ugyanaz a kettő: [link]
"A leggyakoribb GPS eszközt úgy nevezzük, hogy PNA, azaz Personal Navigation Assistant. Ne tévesszen meg senkit, bizonyos gyártók (Asus) ugyanezt PND-nek nevezik, de ez semmivel nem több. Mostanra már a „navi” szó a köznyelvben jellemzően ezekre a készülékekre vonatkozik." -
zsolt1129
addikt
válasz runner 125 #363 üzenetére
Jött is a válasz:
"A Navon N460 készüléket kétféle térképszoftverrel dobta piacra a gyártó. Teljes-Európával és Kelet-Európa szoftverrel. Nekünk sajnos Teljes-Európával már elég régóta nincs raktáron, ebből gondolom, hogy Ön Kelet-Európával vásárolta meg. A legbiztosabb, ha a készülékkel kapott számlán megnézi a termék megnevezését.
Amennyiben Önnek Teljes-Európa térképére lenne szüksége a Navon új készülékét ajánlom már IGO Amigo térképpel.
A megvásárolt készülékét ráfizetéssel ki tudjuk cserélni, ha újnak eladható."
Igy valahogy nem lesz jó. 40k-s készülék,de még dobja rá 20k-t.
-
zsolt1129
addikt
válasz Viktor0610 #359 üzenetére
Az lesz köszi a segitséget. Pedig még direkt rákérdeztem elötte E-mail-ben,és mondták hogy 43 ország. Ekkora szemeteket
-
zsolt1129
addikt
Ma jött meg az új Navon N460-as navigációs készülékem. Aminek elvileg 43 vagyis teljes Európa térképesnek kellene lennie,de csak a keleti országokat találom rajta. Pedig a gyártó illetve a forgalmazó honlapján is 43 ország szerepel. Tudna segiteni valaki hogy ilyenkor mi van? Köszi előre is
-
zsolt1129
addikt
válasz Depression #155 üzenetére
Mármint Trafi radart?
-
zsolt1129
addikt
Valaki?
-
zsolt1129
addikt
Lenne egy kérdésem,mivel most ismerkedem GPS-el. Mitől lehet az hogy egy NAvion N350-es készülék Pesten a belvárosban sokszor meggajdul és félrenavigél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest