Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
malvin1
tag
válasz
PLaci58 #1848 üzenetére
Hát igen ... van a fórumon is jópár hasonló hiba.
(Pedig csak a magyar részt néztem meg - ha már egyszer ilyen is van)A standard válasz:
Kérlek, kattints a Támogatás fülre a portálon, nézz szét a GYIKban, és ha nem találtál választ, nyiss egy hibajegyet. Ha így teszel, adj meg minél több adatot, többek közt a készüléked típusát, szoftver- és Toolbox verziót (ha releváns). Ha a licenc könyvtárad tartalmát (zippelve, az automatikus megerősítő e-mailre válaszolva, amiben a hibajegyed számát megkapod) is elküldöd, gyorsabban tudunk segíteni.Nem értem, ha egyszer ez "tipushiba", miért nem javítják.
-
PLaci58
addikt
válasz
vecchio #1843 üzenetére
Azt ne mond, hogy vettél bele egy új navis kártyát.
4-5 K-ért bármelyik PDA-s boltban adtak volna egy hekkeltetmalvin1!
Nem biztos, hogy a Te gyakorlatozásod miatt van. Mástól is hallottam, hogy frissítés után nem ismerte fel a készülékét a naviextras. Szerintem a frissítés ront el valamit. Fogalmam sincs mi alapján ismeri fel. Van ott egy fórum. Ott se tudnak segíteni ebben az ügyben? -
malvin1
tag
Volt itt nemrégen (#1805) egy hasonló probléma: a Naviextras nem ismeri fel a Navon N-480-at.
Én "általánosabban" tenném fel a kérdést: miről ismeri fel?Nekem ugyanis eleinte felismerte (mentett, frissített), de azután elkezdtem "gyakorlatozni" rajta, és bár a flash-t nem igen piszkáltam, már nem ismeri fel. Még azt is kipróbáltam, hogy leszedtem minden flash-be rakott dolgot. Na meg persze a másik gépet, új Naviextras-al.
Hogyan tovább?u.i. amúgy nem tartom logikusnak, hogy a megváltozott tartalom miatt ne ismerné fel.
Akkor ugyanis mire a mentés, ha nem arra, hogy adott esetben visszaállítsuk az eredeti tartalmat. -
Csöves
őstag
-
benkoa
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Segítsetek nekem megoldani az N350-es gondomat.
Mindössze annyi a problémám, hogy a készülékemben teljesen tönkrement a beépített akkumulátor. Kerestem a neten,de nem találtam. Hívtam a "Wayteq.hu"-t, ahol 6200 Ft-ot mondtak a cserére. Túl soknak találom.
Mivel tudnám helyettesíteni, vagy hol találok olcsóbban eredetit, vagy esetleg utángyártottat.
Köszönöm. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy van egy nüvifone m10-em azon a city navigator 2010 volt gyárilag,feltettem a 2011-es verziót amit találtam de ebben vmiért nem jelennek meg a sávváltáskor a táblák(helységnevekkel mint az eredeti) pedig a régebbiben mutatta mikor merre tartsak,de ez nem,namármost akkor csak az a szar ami nekem van vagy valahol kapcsolható ez a funkció vagy a 2011es már nem mutatja a táblákat?
Előre is köszi. -
cinegemadar
csendes tag
volna nékem egy nagy problémám mio c710 re sd kártyán felvan telepitve az igo8
de inditáskor ezt a hibát kapom
ERROR #2
call \Storage Card\iGO8\iGO8.exeés csak akkor indul az igo8, ha ezt a hibaüzenetet leOKézom.
Kérdésem pedig az lenne, hogyan tudom elindítani hibaüzenet nélkül?? Miért írhatja ki azt a hibát..?
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni : adott egy Octavia szgk. benne egy Bolero , vagy a skoda vagy a cég benyelte a navidvd-t. Milyen úton-módon lehetne rá mégis navigációt tenni?
Van benne SD kártya hely is. Ha veszek egy IGO8-at kártyán azt bedugom akkor automatikusan fog működni? -
alabama122
csendes tag
válasz
PLaci58 #1836 üzenetére
a HW mit jelent pontossan ?
ennyire még nem vagyok szaki !
nekem azt ajánlották,hogy vegyem ki az aksit és visszaáll minden.bocs rájöttem.
az az igazság,hogy gyárilag van rajta egy smart2go,de elég rossz
Igot szeretnék rátenni a primo el is indult de lefagyott.
gondolom a rendszer nem megfelelő hozzá.milyen program futna a navin?
a kalibráció kézzel lett elálítva akkor a rom frissítés segítene rajta?
-
PLaci58
addikt
válasz
alabama122 #1835 üzenetére
Itt érdeklődj! Vagy rom frissítés segít csak rajta vagy HW hiba és a szervíz.
jFox!
Egy helyen azt a választ kaptam, hogy valami más baja lehet, mert van akinek többször is lemerült és feltöltés után megy simán.
Gondolom 3 nap kell a teljes kisütéshez, hogy a "BIOS" alapból induljon. -
alabama122
csendes tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni!
ATD gp 318-as navin hogyan lehet visszaállítani a kalibrációt mert ugyanis semmire nem reagál? -
alabama122
csendes tag
sziasztok!
navin a nagy reset az amikor kiveszem az aksit ugye?
és akkor visszaáll a gyári beállításokra?mert ugyanis a kalibráció állítódott el és nem tudom visszaállítani!
Nikon F-55 félanalóg tükörreflexes fényképezőgép eladó ha valakit érdekel!
-
mArZsi
tag
Létezik olyan GPS, ami támogatja a wifit és lehet rajta netezni? Nem PDA-ra és Tablet Pc-re hanem kifejezetten GPS/PNA készülékre gondolok.
-
jFox
addikt
válasz
PLaci58 #1831 üzenetére
Sajna nincs.
Szét is szedtem, hogy nincs-e belül valami, (resetgomb, KH, stb.) de semmi.
Mondjuk azt sem értem, hogy miért 3 nap. De ezt írták. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy problémám egy Royaltec RBT2100-zal. Bekapcsolva hagytam kb. egy napig és lemerült,. Feltöltöttem és most nem tudom összehozni a PDA-mmal.
A kék led ami eddig villogott rajta, most folyamatosan világít és nem lehet felfedezni a PDA-ról Bluetoth-on keresztül.
A leíírása azt írja, hogy vegyem le az akksit 3 napra és akkor alaphelyzetbe áll. Ez megtörtént (lehet, hogy nem percere pontosan), de a hiba továbbra is fennál.
Mit lehet vele tenni?
Előre is köszönöma válaszokat. -
{Zodiac}
senior tag
Navi nv-306 -os pnd-re milyen navigációs szoftvert kell rakni?
-
alabama122
csendes tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni!
ATD gp318-as navin,hohyan lehet visszaállítani a kalibrációt?
ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm! -
iceman1988
tag
válasz
iceman1988 #1823 üzenetére
a készülék típusa navigon 3310. az előző hsz-ben rosszul írtam.
-
medve978
csendes tag
helló navgear gp 35 re igo 8-at hogy tudom telepiteni?
köszi -
iceman1988
tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy navigon canada 310-esre fel lehet e tenni az igo8-at? ha igen akkor tudnátok nekem egy leírást adni hogy miként lehet ezt megvalósítani?
előre is Köszönöm! -
alabama122
csendes tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni,ATD gp-318-as navin nemtudom hogyan lehet visszaállítani a kalibrációt.
ha valaki tuna segíteni azt meköszönöm! -
_kanga_
csendes tag
válasz
mclaren777 #1819 üzenetére
DM43-é régebben tartalmazott, nekem onnan van.
-
_kanga_
csendes tag
válasz
Peti567 #1817 üzenetére
A komplett content mappát kell kiírni az SD kártyára és a sys.txt-ben meg kell adni az elérési útját:
[folders]
content=SDMMC\content vagy ha más mappa alá teszed akkor azzal ki kell bővíteni
content=SDMMC\igo\contentA gépről a content mappát ettől kezdve nem kezeli a gép, mindegy hogy mit hagysz benne.
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
Szükségem lenne, valami olyan navigációs szoftverre(térképre) windows mobile alá, melyen földutak vannak.pl motorozáshoz -
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Navon GPS-em amit Magyarország térképpel vettem, mint otthon kiderült a trékép nem memória kártyán van hanem a belső memóriájába!
Most szeretnék rá teljes Európa térképet rakni!
Ha megveszem a teljes EU-t memória kártyán és belerakom a készülékbe akkor az simán fog működni vagy bezavarja hogy a belső memóriájába ott a magyar? /ha bezavar, gondolom ki lehet törölni és akkor jó lesz nem?/Köszi a segítséget!
-
_kanga_
csendes tag
válasz
mclaren777 #1812 üzenetére
Nem kell hozzá feltétlenül SI, de könnyebb onnan kezelni, viszont SI alól tudsz kivenni MS Word-öt.
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #1807 üzenetére
Erre valaki? Vagy ezt csak SI-vel tudom megoldani?
-
vecchio
csendes tag
Üdv:Van egy Garmin Nüvi 310 tip készülékem.Szeretném a hátulján lévő csatlakozóról/4db/ használni,de nem tudom melyik kivezetés mit takar.PL melyik a +12v és a --- csatlakozási pont,ami érdekelne.Az oldalán lévő mini USB ajzatról csak akkor van töltés ha kikapcsolom a készüléket,így viszont nem használható a navigáció.Bekapcsolt állapotban pedig azt jelzi mintha kapcsolatban lenne a PC-vel.Tehát navigációra így sem alkalmas.Próbáltam a mini USB-n csak a két szélső vezetéket bekötni, sajnos így sem van változás.Kösz a segítséget.vecchio
-
cube8707
csendes tag
Remélem segíteni tudtok nekem. Az a problémám hogy van egy Goclever 4384
És ezen lett valami Rom mahinálás SD kártyáról(véletlenül) meg előtte Igo-t akartak futtatni rajta az meg kifagyott rajta.
**Most csak tölteni lehet, meg ha hosszam nyomom a bekapcsoló Gombot akkor Telepíteni akar Sd-ről...
Szóval abban kérném a segítségedet hogy talpra tudjuk állítani szoftveresen térképesen mindenesen?
Köszöönm Előre is a Segítségeteket... -
mizujs
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki segiteni abban ,hogy hol tudnék rálelni Navon N260-as ROM-ra?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy WayteQ X950-es készüléken is használható Szövegszerkesztő-programot?
-
vecchio
csendes tag
Üdv! Megoldást keresek a következő problémámra.Van egy Garmin Nüvi 310 Gps-em.Kölcsön adtam és a komám az SD kártyát nem adta vissza,mondván kivette belőle és elvesztette.Sebaj gondoltam
égebben csináltam PC-re a kártyáról egy másolatot.Most jött a meglepetés:a másolt kártyával nem müködik a GPS,ill csak a belső memóriában lévő térképet mutatja.Kérdésem: Miért nem működik az eredeti kátyáról másolt, SD kártyával a GPS?
Van-e megoldás?vagy venni kell egy új térképet?
Köszönöm a válaszokat:vecchio -
gyurakzoltan
csendes tag
Sziasztok,
van egy Navon N260-as készülékem amivel az a gond hogy a számítógép nem ismeri fel, mármint a készüléket, próbáltam Win7-el és XP-vel, különböző sz.gépeken de ugyan az a helyzet, USB módban tudom használni, másolható róla és rá bármi, de bekapcsolva a számítógép nem ismeri fel, így a Toolbox sem és így nem tudom frissíteni a térképeket.Tudnátok bármi segítséget adni ezzel kapcsolatban? Előre is köszönöm. -
oscarino
csendes tag
Sziasztok,
keresek valakit Bp-n, aki egy Asus R600-ast meg tudna nekem műteni úgy, hogy egy új iGo menjen rajta, új térképekkel.
Ezt a cuccot ugyanis egyáltalán nem frissítik, lassan már sehova nem lehet vele menni.
Kérlek, küldjetek ajánlatot vagy kontaktot olyanhoz, aki megcsinálná.
basura@freemail.hu
Előre is köszi!
o. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy Garminasus Nüvifone M10-em és Garmin City Navigator 2011 van rajta mert múltkor véletlen letöröltem a bazárt a telóról és elszálltak a hangok járművek minden,a térképet sikerült újratennem viszont nincs hang benne és jármű se.Járműveket már sikerült letölteni viszont hangot nem tudom hogy keressek mert láttam valami Q3,Q4 es hangokat.Nekem melyiket kell leszednem hogy legyen hangom?
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogyan tudnék feltenni egy MIO C250-re Garmin-t????
Köszi!
-
vazol
tag
Továbbra sem boldogulok a Tilborg GP 20.43M navimon a Russa-val, sem az SD.ről, sem a belső memóriáról nem bírom elindítani. A navi menüje lehetőséget ad az elérési út megadására, de hiába adom meg a Russa helyét, program indításkor az "Adja meg az elérési utat" üzenet fogad!
Nem merek nagyon belemászni a WINCE lelkébe, mert nem értek hozzá és még másfél év garancia van a kütyün, de bosszant a dolog!
Van Valakinek esetleg tippje a probléma megoldásához, ill. nem tudna kölcsönözni Valaki szigorúan egy próba erejéig egy kártyáról tutira induló navi programot (Fehérvári vagyok)? Mert ha az sem indul el, garba javíttatom a készüléket. Ha már egyszer lehetőséget adtak a menüben külső program indítására, akkor ha az mégse megy, az garanciális hiba!
Egyébként remélem jól tudom, hogy a Russa használata nem warez? Több helyen is megtaláltam ezt a progit, egy PNA és egy WinCE verziót próbáltam ami úgytudom ua. az ugyan onnan letöltött Windows verzió szépen fut otthon XP alatt.
Please Help Me !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest