- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Manuálisan állítom.
Pest megyei matricám van, amikor átlépem Pest megye határát, akkor kézzel átállítom, hogy onnantól ne tervezzen fizetős úton.
Ezt a legtöbb navi programban lehet állítani, de pl. az AvicSync (NextGen) főképernyőjére ki lehet tenni az ikont, ami engedi/tiltja a fizetős útvonalak használatát, tehát azon egy kattintás ezt átállítani.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
PLaci58
addikt
A mio720-hoz kell egy programot telepíteni a pc-re. Nem jut most eszembe a neve, valami miotransfer. Csak azzal lehet rá másolni, kivéve az SD kártyát, mert azt talán látja a pc.
Szerintem itt mindent megtalálsz a miohoz.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
wihar123
aktív tag
-
wihar123
aktív tag
Így van és a bekapcsolás is hasonló, de ez a módja a HR-nek, hogy kitakarítsa a felesleges dolgokat, amelyek akaszthatják a vasat. A gyártó előrelátásából fakadóan készült így, hogy a felhasználó ne kínlódjon a takarítgatással.
Az eredményességről semmi hír??
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
Ahogy én ismerem, c720 hard-reset:
Tartsd addig nyomva a kikapcs. gombot míg a képernyő besötétedik, ezzel egy időben az energia ellátás megszűnik és a korábbi beállítások elvesznek, amik gondot okozhattak a készüléknek.
Indítsd újra és teszteld, ha jó nyertél, ha nem jöhet a Firmware, de sajnos ehhez linkkel nem szolgálhatok.
Amit korábban írtam a zárójelben, annak alapján keress rá, garantált a találat."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
Szia!
Ha még nem csináltál rajta HR (hardreset), akkor szerintem végezd el, kárt nem teszel benne, sőt, akár meg is javulhat...Ha nem segít, akkor érdemes a gyári R2-es firmware csomaggal próbálkozni (Mio_C720_EEUT_MapUpdate - térképpel együtt kb. 1.5GB.)
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
noblem1983
senior tag
Megnéztem és telefon töltője is simán rádugható ahogy van fejjel együtt a navi-ra
A navi hátulján így van: 3.7v 950mAh
DC===5V 1.5 A
A töltőm fején pedig : Output:5.0VDC===850mA
Csak mert formázni kellene az aksiját mert új és 12 óráig kellene tölteni(bár az 1.töltésnél csak 4 óra lett belőle)
Szóval akkor lehet használni ?[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
M62-501
csendes tag
Hali. Nem mondod, hogy neked is Navi NV-608-asod van? Nekem igo 8 myway van rajta, mesés, de láttam olyat is amelyiken igo primo fut. Valahol még nekem is megvan az eredeti navigációs progija de az igen buta volt...viszont most majd meg akarom nézni, szólok havernak, ő elmentette valahova a gépére. Neked hogy működik a cucc? Hiba vagy valami rendellenesség? Én a tapadókorongjával szenvedek, abból szakadt ki a műanyag. De vettem már ilyen 2-komponensű, epoxigyantát vagy miafenét, talán az majd jó lesz rá.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Köszi szépen a választ.
Ja, és gyalogos kiránduláshoz kellene.
- Szóval akkor jobban járok a külső GPS vevő+PDA kombóval, mint egy PDA-ba épített GPS-el?
- Szóval inkább Garmin lenne jó a PDA-ra és nem a Russa?
- Windows Mobile 2003 op. rendszeres gép is megtenné?
- A turistautak.hu-hoz jó térképprogikat honnan érdemes letölteni a PDA-hoz?
Bocs a sok kérdésért.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Kell a Miotransfer Hack program ahhoz, hogy mindent láss vele a C250-ben.
Meg lehet próbálni ezt.
Ezzel a TotalCommander tudja olvasni a WinCE fájlrendszert AS-en keresztül.
A PNA-t a TC-ben a hálózatnál lehet megtalálni (WinCE Device néven, XP esetében).rmartin94!
Ezt mindenképpen töröld ki:
[device]
type="HTC Touch HD T8282"
sdcard_dsk_num=7és ha van [gps] rész, akkor azt is (az alatta levő sorokkal együtt a kvetkező [akármi]-ig.
pl. ilyesmi:
[gps]
port=7
baud=57600
set_messages=0
Az igo elindulása után meg lehet kerestetni a gps vevőt a beállításoknál.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
attis71
tag
Szia, szerintem mind a kettő jó. A sygic TA térképet használ Mo. 99% lefedettséggel. Az utinavi szintén TA térkép alapot használ, csak ők hozzá teszik a sájat Mo. térkép anyagukat amivel rendelkeznek. Így gondolom az valamivel pontosabb. Ha az elvárásaidba belefér, hogy nem kell 3D épület, mind a két navi programot ajánlom. Szubjektív a választás.
Üdv,
attis71[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
okes...
akkor már csak a tipusok kozt kellene kis eligazitás...
kivánságaim:
hangos legyen
jo proci
nagy kijelzo
megbizhato (Mio, Igo, Granin, Tomtom)Látom, hogy vasn tobb tipus.
Mio 200, 720, black edition, stb...
ezek kozt mi a kulonbség?
Azt gondolnám, hogy csinálnak egyet, ami tokéletes, aztán annyi..
De látom, hogy egy csomo féle van, nem igazaodok ki koztuk. Mit ajánlanátok, és mi az amit ssmmiképpen sem érdemes vanni? (pl rossz kép, idegesito hang, vagy késik, akad, stb)Legyen szép a napod!
-
hdf
tag
Sziasztok!
Itt a fórumon már többször írták, hogy pl. az iGo8 használ TA és TM térképeket. Ha országhatáron megyünk át, és térképváltás van, akkor illeszkednek a különböző térképek?
Ha mondjuk Magyarország TM-es, itthonról átmegyek a sógorokhoz Ausztriába, az TA-s.
Nincs "zökkenő"? -
csyo
senior tag
hmmm...
koszonom az eddigieket is.
igazábol a tipus kellene, sajna a PH-n nem tudom megvenni, mert Angliában élek:-/
Igy elég lenne a tipusa is...
szoval olyan kellene amin fut az IGO8 (vagy konnyedén felpaszirozhato rá)
és Magyarország is legyen rajta, ha hazaérek... (bár magyarban nem tévedek el, de azért nem árt)hangos legyen
jo proci
nagy kijelzo
megbizhato (Mio, Igo, Granin, Tomtom)azt olvastam, hogy a TeleAtlas alapu térképek nem valami jok... Szoval inkább IGO térképes kellene
Legyen szép a napod!
-
MPowerPH
félisten
Az elsőt kipróbálom. A 2. az így nem teljesen világos. Ezek komplett unlock-olt térkép, nem használtam mapsource-ot. (tudom miről beszélsz, nem én csináltam az img file-t) Az a fura, hogy ezt már megtettem egyszer, és akkor rendesen működött. Kb. 2 hete csináltam, pont ugyan így.
Don't Tread On Me
-
napata2
tag
Igazából 3 készülék jöhet szóba a 3.5" között (elsősorban városban használnám, terepen nem):
1.) Navon N260 + iGo8 HU, 1000mAh, 22.900Ft
2.) Alcor Meet nincs szoftver, 1000mAh, 15.900 Ft
3.) WayteQ X620, nincs szoftver, 820mAh, 17.900 FtEzek közül melyiket ajánlanátok, fontos lenne a minél hosszabb, 2 órás üzemidő?
(Ha jól tudom mindegyikre megy az iGo8.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest