Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat
Attila
-
keszo
őstag
sziasztok
nem tudom, hogy volt-e már téma, de tudnátok olyan gps eszközt, programot, alkalmazást ajánlani amiben belehet állítani a megye matrica használatot?Attila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
Sziasztok
MIO C720-at tud valaki javítani?
R02+3+9913+1018 ezt írja bekapcsolás után, majd a narancssárga kezdő kép fogad.
JTAG-olni kell. Budapesti mesterember kellene.Attila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
válasz anonymus89 #4522 üzenetére
Nem
Sima sd kártyát tegyél bele
A hc-t nem ismerik fel általábanAttila
-
keszo
őstag
válasz ghostrider20 #4510 üzenetére
Szia
Lehet, már csináltam ilyet, de dolgozni kell vele.[ Szerkesztve ]
Attila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
jobb híján
tudom, hogy messze van de legalább egy telefont megérAttila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
válasz noblem1983 #4376 üzenetére
5voltról vagy 12voltról töltődik alapvetően?
leírás szerint
autóstöltőd milyen?Ha 5Voltos akkor bármilyen USB-s adapterrel lehet töltrni
Attila
-
keszo
őstag
válasz Szabolcs78 #4373 üzenetére
Ha kártyán van a program
kártya olvasóval nézd meg az adat állományt
Save könyvtárat ürítsd
"crash" fájlt töröld
így elsőreAttila
-
keszo
őstag
válasz Fejlesztő #4355 üzenetére
Ha jó neked 7"-ban és androiddal akkor Huawe Ideos S7 Slim 3G
Attila
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítsetek
Van egy NAVI NV-608-as PND-m, amin hivatalosan egy Cosmicnavigation fut.( 2GB-os kártyán)
De ehhez már nem lehet frissítéseket beszerezni.
Ha bemegyek egy üzletbe és veszek egy Sygic-ot csak MO-st, akkor minden gond nélkül fog vele működni? (4GB-ig kezeli a kártyákat SD/MMC)
Vagy esetleg IGO?
4.3" 480*272
372MHZ proci
WinCE 5.0Köszönöm
Attila
-
keszo
őstag
válasz tiger74 #2581 üzenetére
És még.....
"Jelenleg a 6-os számozásnál tart. Lefedettsége: Anglia, Írország, Franciaország, Benelux államok, Németország, Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Olaszország, Spanyolország és Portugália, Görögország, Dánia, Svédország, Finnország és Európa fő útvonalai. Továbbá kapható még hozzá Egyesült Államok, Kanada beleértve Alaszkát és Hawaii-t is. Magyarország csak főútvonal szinten, illetve gyenge lefedettséggel áll rendelkezésre."
Ebből adódóan nem biztos hogy beszél magyarul[ Szerkesztve ]
Attila
-
keszo
őstag
válasz szata.68 #2547 üzenetére
Hali
Nagyon sok van belőle:
ízelítő:
-Tibo A4050
-TomTom Urban Rider
-TomTom Urban Rider Pro GPSDe mindenképp ezt ajánlom figyelmedbe.
Attila
-
keszo
őstag
válasz peter889 #2540 üzenetére
Hali
Megpróbálok segíteni:
"- Kirándulásokhoz (hegyes és erdős vidéken) "
Mindenképp Garmint futtató készülék amire "TopoGuide Magyarország v2.12" térképet lehet telepíteni. Valamint térkép szelvényeket lehet szerezni turistautak.hu-ról vagy a geocaching.hu-ról"(15 ezer a max. keret(PDA-ra+vevőre), tehát modern kütyükben nem gondolkodom.)"
példa: gps vevő vagy valami hasonló
Készülék: Nokia telefon (symbian-os ~ S60 v. windows-os)
Egészre egy példaEsetleg: Garmin Nüvi 250 még lehet próbálkozni
[ Szerkesztve ]
Attila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
Hali
Ugyanazt a térképet tudod használni mint a mobil xt-hez
letöltés innen
de ezt is fel kel oldani (map id:709)Attila
-
keszo
őstag
válasz anonymus89 #2352 üzenetére
Szia
Néztem a neten ezt a My Way-t
Ez tényleg egy amigo?(ennél a primo vagy a sima igo8 jobb volt)Attila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
Sziasztok
Android platformra tudnátok olyan navigációs programot ajánlani, ami nem generál gprs adatforgalmat?
Válaszokat előre is köszönömAttila
-
keszo
őstag
Sziasztok
Rossz helyen érdeklődtem, lehet hogy itt hamarabb választ kapok:
Érdeklődnék Touch Pro-ra fellehet rakni az igo-t (ha igen melyik verziót)
esetleg van valami más alternatíva, mert jelenleg a google maps van rajta de az nem navigál és van adatforgalma.
Nekem olyan kellene ami gps-szes, mert elvileg a HTC-ben van belső gps vevő. Igaz még nem tudtam kipróbálni.
Segítséget köszönömAttila
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni : adott egy Octavia szgk. benne egy Bolero , vagy a skoda vagy a cég benyelte a navidvd-t. Milyen úton-módon lehetne rá mégis navigációt tenni?
Van benne SD kártya hely is. Ha veszek egy IGO8-at kártyán azt bedugom akkor automatikusan fog működni?Attila
-
keszo
őstag
válasz PLaci58 #1783 üzenetére
Köszönöm, már most is sokat segítettél
Közben felraktam az Activsync 4.5-öt amivel már működik a mio transfer de így is csak mp3-makat tudok a belsőmem.-be tölteni. Még mindig nem látom a Miomap-ot.
Nem tudom lehetséges-e úgy felismertetni a készüléket hogy a TC. valamilyen meghajtónak lássa??Attila
-
keszo
őstag
válasz PLaci58 #1775 üzenetére
Köszönöm
A mio transfer nevezetű program( cd nincs meg, a netről lett letöltve) már fent van a pc-én de amikor elindítom nem kommunikál a pna-val.Csak az exit gomb működik benne. Valamint ha jól látom csak mp3-hoz jó. Kérhetek még esetleg egyéb tippeket, hátha valamelyik beválik.
Előre is köszAttila
-
keszo
őstag
Sziasztok
Kölcsön kaptam egy Mio C250-est. Az a problémám vele, hogy ha USB-n összekötöm a sz.géppel, az xp nem ismeri fel. USB Device ismeretlen eszköz, mi kell hozzá hogy menjen és honnan lehet hozzá drivert letölteni.
Előre is köszönömAttila
-
keszo
őstag
válasz mclaren777 #1736 üzenetére
Hali
Én is ilyen "WayteQ felirattal ellátott " tokot használok, szerintem nagyon jól védi a PNA-t.
-volt szerencsém már többször elejteni a gépet, valamint a kocsiból is eset már ki amikor televolt a kezem mindannyiszor megvédte a navigációt. De hát az emberi hülyeség ellen a legtökéletesebb védelem is haszontalan.Attila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
Hali
A legnagyobb különbség h két különböző szabványról van szó. A mi azt jelenti h csak méretben és a csatlakozó kialakításában hasonlítanak.
" Az eddigi "SD" jelzéssel ellátott memóriakártyák technológiája nem tette lehetõvé a 2 gigabájt fölötti memóriakapacitás kifejlesztését. Az SDHC megjelölés az új, SD 2.0-ás szabványú kártyákat jelöli. Az SD szövetség által felállított szabvány szerint ez minden 2 GB-nál nagyobb kapacitású SD kártyára vonatkozik, maximum 32 GB-ig."
"A szabványban háromféle adatátviteli sebesség létezik, melyeket az új kiadású kártyákon minden esetben feltûntetnek. Az adatátviteli sebességrõl a kártyán a CLASS 2, CLASS 4, illetve CLASS 8 jelzés tájékoztat, ahol a szám a kártya adatátviteli képességét MB/sec-ben adja meg. Tehát egy CLASS 2 jelû kártya 2 MB/sec adatátviteli sebességre képes."
Ezek figyelembe vételével próbáld ki h a gps-ed kezeli-e egyáltalán a telefonod kártyáját.[ Szerkesztve ]
Attila
-
keszo
őstag
Sziasztok
Kérdéssel fordulok hozzátok. Adott a Sygic valamint az Utinavi microSD kártyás szoftver. Melyiket érdemesebb megvenni, csak a MO-gi verzió érdekel.Attila
-
keszo
őstag
Hali
Általában ezek a kütyüknél minimum 400MHz a proci, de van olyan amelyik már 500-as.
A Garminok 400-asok de mivel az op.rendszerük is garmin, vagyis a vas és a szoft is egybe lett tervezve ezért nincs jelentősége ennek. Hátrányuk nincs multimédiás(extra) funkciói.Attila
-
keszo
őstag
Hali
Bocs.. innentől kezdve megáll a tudomány mert a dolog szubjektív ki erre fog esküdni ki meg arra
A vas szempontjából a lényeg ne noném legyen
Nekem a TT valahogy beszédhang szempontjából nem tetszett.
Szerintem a Garmin a legjobb választás ha a hardvert és a szoftvert együtt nézzük (nem olcsó).Attila
-
keszo
őstag
Hali
Várj...várj
Itt a PH-n, tőlem jobban hozzá értők azt mondták a TA-os térképet használó navikat MO területére nem ajánlják,mert nem annyira részletes. Nyugat-Európában ezzel nincs ilyen gond, vagyis jó a lefedettsége-részletessége.
Ebből adódóan szerintem, mivel Angliában használnád inkább nyugodtan vedd számításba őket. Ezek a legolcsóbbak -20k- körüliek. A Többinél legalább +10-15k-val számolj.Attila
-
keszo
őstag
válasz MPowerPH #1270 üzenetére
Hali
Ennek több oka is lehet
- érvényes gps jelnél erősen rákel zummolni
- ha te magad raktad fel a térképet a mapszosz-szal és key-generátort használva akkor a generátorban használt hitelesítő kulcsok már nem jók az új kártyán szereplő térképhez. vagyis ezen a kártyán szereplő garminnal is készítened kell egy gmapsupp.img-tAttila
-
keszo
őstag
válasz felora:) #1256 üzenetére
Hali
Sajnos most hirtelen nem jut eszembe h hol lehetne még ezen kívül pdf olvasására alkalmas szoftvert találni
...egyébként lehet h a pna(pnd)-dat átkel alakítani h lásd a win ce könyvtár szerkezetet mint egy pda, és így talán könnyebb dolgod lenne[ Szerkesztve ]
Attila
-
keszo
őstag
válasz napata2 #1232 üzenetére
Hali
A NAVON N260-nak nincs belső memóriája, ha beledugod a hozzá kapott Amigot akkor az fog egyből indulni. Ha videót-zenét-képet akarsz nézni, hallgatni akkor másik kártyáról kell működtetned, ennél még a bluepanther v350 is logikusabb "szerintem"
Valamint nem tudsz benne akksit cserélni menet közben.Attila
-
keszo
őstag
válasz napata2 #1227 üzenetére
Hali
Magam részéről Wayteq x620-at ajánlanám mert ahhoz külön lehet akksit venni amit a készülék megbontása nélkül lehet cserélni. (ezzel növelhető a működési idő)
A többiben nem lehet akksit cserélni csak akkor ha a hátlapját megbontod.
~elvileg csak a sygic-et lehet hozzá kapniAttila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
válasz napata2 #1223 üzenetére
hali
Nincs nagy különbség a két készülék között, mert a N470-nek azért 1700-as az akksija mert 4,3"-os a kijelzője. (árban 3k ami nem sok) Amíg újak az akksik addig bírni fogják a 2órás működést.IGO8-cal árulják ami nem a legjobb gyalogos navigációra, mert nincs benne turista térkép. Én inkább valamilyen Garmint javasolnék ha Geocaching-re is használni akarod.Attila
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítséget kérek, melyik sygic programban lehet TMC vevőt beállítani.A napokban próbálgattam egy sygic 7.71-et de abból hiányzott ez a lehetőség. Sygic MobilMaps10-ben sem találtam meg a Varázsló ikont.Attila
-
keszo
őstag
Hali
Csak a NAVIGUIDE mert ha így vannak felrakva akkor csak 1 térképet kezel egy időben.
MapSource programmal összelehet gyúrni a különböző térképrészleteket de az most más lapra tartózik. A 2009-est, lelehet cserélni Garmin City Navigator Europe 2011-re. Ehhez
MapSource program kell ami ingyen letölthető és a pc-re feltelepíthető. Viszont a GCNE2011 dvd-t meg kell vásárolni.Attila
-
keszo
őstag
Hali
Nem olyan egyszerű, mert a megfelelő helyre kell bemásolni egy "gmapsupp" nevű file-t aminek a kiterjesztése ".img"-nek kell lenni-e. De figyelni kel arra h az eredeti ne ilyen legyen, mert akkor át kell nevezni. Mondjuk az eredetit gmapprom-ra, figyelni kell a pontos file nevekre mert a garmin nem fogja kezelni. Ha minden jól sikerült akkor a program indítása után a menüben átlehet váltani a térképeket.Attila
-
keszo
őstag
Hali
Tud valaki abban segíteni, hogy Amigo-ban hol lehet beállítani a TMC vevőt.Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest