- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
xXxian #28029 üzenetére
Bocsi, tehát: Igen, mert a cserélhető objektíves gépet érdemes "fejleszteni" több okjektívvel, vagy rosszul gondolom? Ha veszek egy fix gépet azt muszáj egy az egyben lecserélnem, ha már mást szeretnék?!
2, Megfelelhet más is, mik a legjavasoltabb gépek?
mikrofon: 100-150 ezer forintot szánnék rá indulásképp.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
xXxian #28029 üzenetére
Komoly céljaim vannak vele, gyerekkori álmom, hogy fotós legyek és most neki vágnék a tanulásnak. Tudom ezzel ütöm a "hobbi szinten fotózást", de ha annyira megtetszik akkor ráállnék a témára napi szinten. Volt egy 30 ezer követős instagram oldalam, de ott csak mobiltelefonnal bohóckodtam.
-
StLui
veterán
válasz
xXxian #21785 üzenetére
Igazad lehet, de azt gondoltam a nagy szenzor miatt, illetve a jobb, fényerősebb obik miatt eleve jobbnak kell lennie a képeknek. Illetve a telefon ellen szól az optikai zoom hiánya is. Szerencsére már egy jó éve rágódhatok rajta, mert nálam lehet ez a canon már lassan két éve. (amúgy milc féleséget terveznék jelen állás szerint)
Copass: igen, byk01 hsz-éből le is jött ez az iphone "csal" dolog.
-
scarabaeus
őstag
válasz
xXxian #21077 üzenetére
Valószínűleg lengyel. Amúgy ez a stock fotó, ettől a társaságtól, ők lengyelek.
-
fattyu
veterán
válasz
xXxian #20981 üzenetére
de egy 2007es szenzor ( ami még ccd... )
a sony vázak amiket mondtam legalább abban bitangak....
plusz mondta kodak filmest használ... na kodak nem nagyon csinált tükröset. ergó kompaktot használ most. gondolod szeretne a "full frém kompak" után valamit ami látványoisan rosszabb képminőség de legalább sokkal nagyobb?
-
copass
veterán
válasz
xXxian #19866 üzenetére
ne keverjük már a családi fotót ide, nem egy kategória.
pupupvakut hagyjuk már. ide legalább két rendszervaku kell vagy stúdióvakuk. mert élesnek kell lennie mindenkinek. az meg efnyócper160!
mit utómunkázol egy barlangrajzon? ha belepislog, bemozdul,stbsb. ha elbaxod akkor téged vesznek elő. -
-
fabicska
tag
válasz
xXxian #19732 üzenetére
Persze. Mindent amit a kézikönyv ír. Nem hittem volna, hogy egyszer is belenézek. Az előző Canon sx220hs gépemnél is szerettem rájönni magamtól mindenre, 2 hét után csak M-ben fotóztam ott is, szóval nem töketlen júzerrel beszélgettek épp!
Azt eléggé hihetetlennek tartom, hogy 1/600-as zárral, mozdulatlan témát nem tudok meglőni, mikor máskor halomra lőttem a 120-al mozgó objektumokat is. Lehet, hogy a gyári obi képtelen élességet állítani a keresővel...? De ez meg hülyeség, ha élő nézetben meg megy..... Nemtudom, tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest