- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
Szten Márs #2697 üzenetére
kingstone-t néztem, 2k
komolyabb gépnél milyen hátrány származik?a könyben csak egy táblázatopt találtam, hogy mekkora kártyával kány kápet és hány perc videot lehet rögzíteni
-
szabokarlo
tag
válasz
Szten Márs #2681 üzenetére
A Canon EOS 350D-ről mi a véleményed? Hogy hogy azt nem ajánlottad? :-]
Ahogy néztem a Nikon és a Pentax is olyan 120e körül van alapobjektívvel. A 350D-t meg már 115e-től lehet venni újonnan kitbe!!! Ez még talán nem is lenne sok egy tükörreflexesért.
Viszont ha megvettem a gépet utána jó darabig nem lenne rá pénzem tele objektívet venni (ugyebár ezeknek az ára húzós igazából, gondolom nem a 300e kéne nekem de a legalapabb is olyan 60 ezer HUF :-/).
Egyébként ezek a kites objektívek mennyire használhatóak?
Utánaolvasok a gépeknek. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Szten Márs #2681 üzenetére
SX100 szerintem ujabb, meg már digic 3, meg azért elég rendbe van. Csak akkor venném meg ha nem akarnék fejleszteni, de annak fényébe hogy tovább szeretne menni ezért egy olcsobb gép jobb lenne szerintem is
. De amugy elég kellemes masina az sx100, néztem a botba, sokkal szebb mint a többi canon.
(mintha fontos lenne
)
-
szabokarlo
tag
válasz
Szten Márs #2678 üzenetére
Köszi, már én is megtaláltam, mert oda is akartam volna copyzni a kérdést, de egy kicsit visszaolvastam :-)
A kérdésem azért még továbbra is áll, ugyebár még nem válaszolt rá senki :-)Carl0s
-
werttzui
addikt
válasz
Szten Márs #2489 üzenetére
Az a klényeg,hogy nekem úgy tetszik ahogy a photoshoppal meg van csinállva és a win képnézegetőjének színe áll hozzá legközelebb és így ha nyomtatni kell akkor csak photoshoppal tudom jól kinyomtatni (gondolom) és kéne egy jó képnézegető progi De az is lehet,hogy adobe rgb színprofilt nem tud más megjeleníteni csak sima rgb-t és itt lehet valami diffi de ha engem kérdezel a piros az piros nem értem miért van más színe az egyik proginak mint a másiknak
-
johnjohn
addikt
válasz
Szten Márs #2473 üzenetére
Akkor csak az a megfejtés, hogy az obi által vetített kép pont ott lágyabb ahol a szenzor a fókuszt méri.Pentax obival jó ?
-
johnjohn
addikt
válasz
Szten Márs #2470 üzenetére
Az obiban ilyenkor csak sima áttétel van, a gép érzékelőjének kell feldolgoznia a beérkező képi információt, és tovább tekerni a motorral az áttételt.Nem valószínű, hogy máshogyan tolja vagy forgatja az áttétel a lencsét / lencséket /hacsak nincs valamilyen optikai hiba az obiban azon a területen ami a gép fókusz-mezőire vetít. Ki lehet próbálni, mikor van fókuszhiba: egy mezős, vagy több mezős fókusznál.
-
johnjohn
addikt
válasz
Szten Márs #2467 üzenetére
Egy ismerősnek ajánlottak D 50 vázat 6000, D 70 s vázat 8000 expoval, amúgy gyönyörű álapotban van mindkettő, láthatóan vigyáztak rá, tiszta az lcd is.
-
ThufirHawat
senior tag
válasz
Szten Márs #2445 üzenetére
Aha.
Ez a tétel megadja, hogy miként áll az élesség síkja abban az esetben, ha az optika fősíkja, és a film/szenzor síkja nem párhuzamos (műszaki kamerák, T/S optikák). A lényeg az, hogy az optika fősíkja és a szenzor síkja és az élesség síkja mindig egy egyenesben metszik egymást (hagyományos esetben a végtelenben).
Kicsit vizuálisabban [itt]. -
ftc
nagyúr
válasz
Szten Márs #2429 üzenetére
Azt hittem valami jobb cucc a digitális, de kb annyit ér mintha én állitanám be.
Akkor érdemes optikai stabis gépre költenem... a többit majd topikjában
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Szten Márs #2357 üzenetére
Feldobtam a képet,hátha okosabb leszek mi nem jó.Háttér ugyan sötét,az alak pedig világos,de jól látszik mekkora ''rend van'' a háttérben
Persze PS-el el tudnám mosni a hátteret,de jó lenne géppel valahogy megoldani inkább.
[link] -
pitman
őstag
válasz
Szten Márs #2335 üzenetére
1/1000 körül tényleg nem, de ha csak melegben jön elő akkor nagy valószínűséggel mégiscsak az lesz. A hibás pixelek ugyanis nem gyógyulnak meg maguktól.
-
pitman
őstag
válasz
Szten Márs #2331 üzenetére
Hot pixel? És ezt meg is magyarázná hogy most a hűvösebb időben miért nem jön elő.
Ki kellene próbálni kíméletesen felmelegíteni a gépet, hogy visszajön-e a jelenség? -
johnjohn
addikt
válasz
Szten Márs #2331 üzenetére
Ez nem hülyeség, lehetséges,hogy az alap-nyomtatott áramkör, amin a CCD rögzítve van feszül egy kicsit,talán valamelyik rögzítőcsavarja jobban meg van húzva, stb.Amikor a gép meleg, még jobban feszül,és ez deformálja a CCD-t.Ha lehül a hiba megszűnik.Melegíts be egy táskát 40 fokra hajszárítóval, amikor benne van a gép, és gyorsan próbáld ki.Nyúlj be és kattogtass, hátha előjön a hiba.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Szten Márs #2302 üzenetére
Köszi
Tehát: cimborámnak is A szériás gépe van, állítólag nála az volt a baj hogy nem mindegy milyen ceruzaelemet használ
Még garis, úgyhogy lehet tényleg szervíz lesz, de azért még UP a kérdésemnek.
A további segítséget előre is köszönöm! -
Hacker75
aktív tag
válasz
Szten Márs #2177 üzenetére
Ahha...
Akkor megvesszük.
-
pitman
őstag
válasz
Szten Márs #2121 üzenetére
A jobb oldali fal esetén: mivel a ház fala eléggé alul van exponálva, szerintem nem meglepő a zajosodás, illetve annak eltűntetése. A bal oldalon inkább némi ca látszik, meg az objektív torzítása.
A fekete pötty sokkal érdekesebb, ami bal felső sarokban van.
Egyébként az egész kép olyan életlennek/túltömörítettnek néz ki.
Milyen beállításokkal készült, hova lett fókuszálva? -
nemdavid
tag
válasz
Szten Márs #2044 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor a további gépes kérdéseim a linkelt topicba mennek. -
drkbl
őstag
válasz
Szten Márs #2025 üzenetére
Megható az empátiád mások felé...
-
Cyberslider
őstag
válasz
Szten Márs #2025 üzenetére
Ez bizony képzaj.........
Najó.. ez annak az erős fajatája: hotpixelesedik erősen. Főleg a harmadik.
Hát igen. Ez van. De van megoldás rá, épp nemrég olvastam egy érdekes programról a fotózz.hu-n, a Blackframe NR progiról. Lényege, hogy azonos beállításokkal kell csinálni egy képet letakart objektívvel, aztán beadni a két képet a proginak, és voálá. De ez le van írva, itt a cikk: [link] csináld meg a csajnak, örülni fog biztos ;) aztán üzend meg, hogy rosszul tudják, hogy te rosszul tudod, mert a hotpixel = az erős zajjal, így mindegyikőtök jól tudja.
[Szerkesztve] -
drkbl
őstag
válasz
Szten Márs #1994 üzenetére
Igen, attól függ, a kérdésben a fókusztávot javítod gyújtótávra, vagy a zoom-gombot manuális fókuszra, vagy nem javítasz automatikusan...
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Szten Márs #1966 üzenetére
én mindig felhősre állítom vakító napsütésben is,sokkal melegebbek a színek úgy.
-
Allien
veterán
válasz
Szten Márs #1950 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá, hogy elvileg azért a kis kompaktok között, amelyik vízhattlan, szerintem ilyen szempontból por álló is. Már ha jól gondolom. DSLR-ben ilyen nem nagyon lehettséges. Vannak törekvések, lásd Pentax K10D, leszigetelte a gépházat, de a cserénél még porosodhat, és ha jól tudom, még obi sincsen hozzá (pár por-, és cseppálló).
-
Proci85
senior tag
válasz
Szten Márs #1914 üzenetére
tesztek, vélemények hosszas olvasása, képek nézegetése és mérlegelés után végül Fuji 6500fd mellett döntöttem. Árban kb ott van, képmínősége viszont láthatóan jobb magasabb iso értékeken & tetszik a fókuszgyűrű is rajta
/meg persze még jónéhány érv mellette vall/
[Szerkesztve] -
cigam
titán
válasz
Szten Márs #1897 üzenetére
Kösi, már nem aktuális. Tegnap jártam arra, és megnéztem volna a választékot
-
hoby36
senior tag
válasz
Szten Márs #1873 üzenetére
OK.A helyesírási hiba azért lett,mert kicsit sietek és ideges vagyok.Bocs.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Szten Márs #1859 üzenetére
énmeg azon filozok csiga, hogy a bübánatba köpte ide, hogy 55.oldal....
-
germanh
senior tag
válasz
Szten Márs #1859 üzenetére
hát az pech...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Szten Márs #1847 üzenetére
Már úgy értem az ACDSee böngészőben.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Szten Márs #1825 üzenetére
Az épületes képeket néztem meg először, meg ahol a patakpartot fotózták, az épületek fotójánál az éleket elkenődöttnek látom.... de lehet, hogy az én szemem a hibás.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Szten Márs #1816 üzenetére
ez is vmi, azér köszi
-
pitman
őstag
válasz
Szten Márs #1806 üzenetére
Javasolnám mindenkinek, akinek a gépe élőkép módban fekete vagy abnormális képet mutat, illetve ugyanez lesz a helyzet a mentett kép esetén is (bármilyen típusú, elsősorban kompakt gépe is legyen), hogy nézzen szét a gép gyártójának honlapjain (magyar illetve külföldi), különös tekintettel a hírek, figyelemfelhívások stb. részre. Sajnos nagyon sok gépbe szereltek hibás Sony érzékelőket, melyek sorozatban adják fel a küzdelmet. A legtöbb gyártó ingyenesen javítja a gépeket garanciaidőn túl is, amennyiben tényleg ez okozza a problémát.
Ugyanez vonatkozik sok videokamerára is. -
germanh
senior tag
válasz
Szten Márs #1811 üzenetére
nincs mit, te is segítesz eleget
-
germanh
senior tag
válasz
Szten Márs #1807 üzenetére
hát remélem erre gondolsz:
photoshop-ban (angol verzió): Image -> Rotate canvas -> Flip canvas horizontal/vertical (azt te tudod melyik kell nekd)
magyarul nemtom pontosan, de vmi ilyesmi lehet: Kép -> Vászon forgatása -> vászon 'tükrözése*' vízszintesen/merőlegesen -
j.bravo
addikt
válasz
Szten Márs #1751 üzenetére
Akkor tudod miről beszélek
És ehhez jön hogy szerintük még a szappantartókompaktra is B+W szűrőt kell rakni, nem baj hogy annyiba kerül mint a gép (király minőség persze de minek a velorexre alufelni meg Goodyear gumi?), Közgyűrűből, meg objektívsapkából is a gyári jó csak, a Soligort csak nagy fanyalogva adják oda...
De ettől eltekintve, ha irtó sürgős a kidolgozás, azt még be merem vinni hozzájuk és sóhajtva kiveszek pár százassal többet a zsebemből). -
j.bravo
addikt
válasz
Szten Márs #1749 üzenetére
Bevallom, nem néztem spec. utána, csak emlékezetből írtam, merthogy meglepődtem, milyen baromi nagy méreteket is tudnak...
Hmm, itt [link] ezt írják:
''• bármilyen digitális állományról
(CD, memóriakártya, floppydisk, pendrive)
legyen az színes, vagy fekete-fehér, képeit akár 30x90 cm-es méretben is a világ legjobb minőségében percek alatt kidolgozzuk.''
A percek azért azt jelenti, hogy 1-2 óra, de ez neked gondolom még belefér. Szerdáig akkor fotózd újra, max. felbontásban
(tényleg, egyébként én nem küldenék senkit ide fotóscuccért, hacsak nem olyan hogy nem hagyja magát befolyásolni, de a kidolgozással - az árától eltekintve - elégedett voltam).
szerk.: itt [link] pedig ugyan nem 30x40 a legnagyobb méret, hanem 25x38, de hátha ez még OK...
Egy apró kis lyukban, Újpesten, az Árpád úton, csütörtök reggelről péntek reggelre megcsinálták nekem (igaz, az 13x18 volt), és a minőség is rendben volt. Feltételezem, a lánc többi tagjában is hasonló az átfutási idő illetve a minőség.
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
válasz
Szten Márs #1747 üzenetére
A legtöbb helyen csinálnak, csak pár százassal többe kerül.
A Jókai u.-ban (Oktogonhoz közel) van egy hely, ahol szépen dolgoznak, szerintem ott is, na meg pl. Pálvölgyiben is a Westendben. (őket egyébként én spec. nem szeressem, mindig mindenáron mindenből a legdrágábbat akarják rád dumálni, a papírképkidolgozás se olcsó, de amikor nekem is sürgős volt és velük csináltattam papírképet, szépen megcsinálták.)
A legtöbb ''Fuji Foto Centrum'' -ban is megteheted egyébként, szvsz. -
burgatshow
veterán
válasz
Szten Márs #1739 üzenetére
Ez eszembe sem jutott, viszont csak 6-ig voltak nyitva...
Sebaj talán jön válasz! -
-
Gordiann
őstag
válasz
Szten Márs #1733 üzenetére
Hát igen... az ár is ott van ugye...
Bár már kérdeztem a forumban, de még mindig nincs döntés....
D70s+18-70+55-200 (netán VR-es)
vagy
D80+18-135
Hát szóval nemtom...
Tény, hogy jó fogása van a D70-nek. csak olyan zavar benne, mint hogy kis kereső, kis lcd, csak iso200-tól, hülye aksikijelzés, meg valahogy úgy nem érzem mai-gyereknek... ha már kiadok ennyi pénzt, akkor szeretnék vmi szupi sokáig elálló gépet.... aztán majd később lehet venni hozzá obikat. De most sztem el lennék egy darabig a D80 kit-tel.
Aztán ha D70-et venném ugye akkor lehet sajnálnám, hogy ez, meg amaz nincs, meg idegesítő.....''hiába'' van vmivel jobb obim, csak a végkifejlett lesz jobb nem a képkészítés menete, amit most tanulok...
szerk:
Olyan vázat szeretnék, amit nem kell a ''nem tudása'' miatt cserélni hamarosan...
Egy fotós ismerősöm D70-et használ már jó régóta, ő nem akar cserélni, pedig neki fontos a fényképezés. Ezért is gondolkoztam el, hogy nem a váz a lényeg... de valahogy úgy érzem, hogy nem sokat kell ráfizetnem egy sokkal jobb vázra, akkor miért ne?!....
[Szerkesztve] -
Gordiann
őstag
válasz
Szten Márs #1731 üzenetére
Köszi
(Nah akkor most már tényleg megint D80 fix helyen áll a vásárlási listámban.)
Megingtam kicsit, hogy tényleg nem lenne-e jó egy 6Mp-es, mert hogy az szebb képekre képes és nem kell hozzá 300k-es obi...
De így most megnyugodtam... -
Gordiann
őstag
válasz
Szten Márs #1729 üzenetére
Igen. Ezek a gépek a gondolat megindítói
De én az elvére lennék kíváncsi leginkább...
Úgy ahogy én mondtam? Hogy nem használja ki a teljes CCD-t? Vagy igen??!? -
werttzui
addikt
válasz
Szten Márs #1708 üzenetére
passz én ezt használom
-
Hydra SR
addikt
válasz
Szten Márs #1708 üzenetére
Simán jó a szemüvegtisztító, a LensPen ugyan hatékonyabb és kényelmesebb de bármi jó, ami leszedi a zsírt, nem vegyszeres és nem karcolja össze a lencsét. És nem szemetel, mint mondjuk a papírzsepi.
-
werttzui
addikt
válasz
Szten Márs #1705 üzenetére
-
csiga997
őstag
válasz
Szten Márs #1697 üzenetére
Ez egy biorobot. Élő szövet, fémvázon.
Mod: Vagy te azt a fekete izét kérdezted?
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
válasz
Olympus E-10, fix objektíves tükörreflexes.
Szerk: werttzui megelőzött
[Szerkesztve] -
werttzui
addikt
válasz
[link]
[Szerkesztve] -
csiga997
őstag
válasz
Szten Márs #1441 üzenetére
Fotosopban simán beírhatsz tizedes értéket is. Image|rotate canvas|arbitrary
-
Hydra SR
addikt
válasz
Szten Márs #1441 üzenetére
Hmm, hát én PSP9-ben dolgozom, abban úgy néz ki, hogy ha a föl-le nyilakkal állítod, akkor fokonként megy de ha csak simán beírod a mezőbe, akkor asszem század fokonként is lehet, de minimum tized fokonként.
-
pitman
őstag
válasz
Szten Márs #1438 üzenetére
Véleményem szerint ez olyan funkció, aminek túl sok értelme nincsen, hacsak nem azonnal kell az eredmény (mondjuk egyből a fényképezőből nyomtatva). Úgyanis így eleve fekete-fehér kép készül, ha utólag meggondolod magad esélyed sincs korrigálni a hibádat. Színes képből bármikor tudsz a legkülönfélébbb beállításokkal f-f képet kreálni. Ha pedig Raw -ba fényképezel, a lehetőségeid még jobban kitárulnak.
Egyébként az eredeti kérdésre válaszolva ha a megfelelő digitális szűrővel készíted a képet, az akár jobb is lehet, mintha a színes kép szaturációját vennéd le. A f-f konverziót azonban érdemes a színcsatornák állítgatásával létrehozni, nem csak a szaturáció visszavételével, így viszont simán lehet jobb eredményt elérni, mint ami a gépből kijön. A raw esetén pedig már a raw konverterben is tudsz korrekciókat végezni. A Canon saját konverterében egyébként ugyanazok az előre beállított paraméterek elérhetőek, amit a gép is felajánl, így egy gombnyomásra ugyanazt meg tudod csinálni, amit a gép fixen elvégzett, csak itt látod az egyes filterek hatását és dönthetsz, hogy melyik tetszik. -
Peetry
senior tag
válasz
Szten Márs #1427 üzenetére
köszi, ez teljes mértékben fedi a kérdésemet. tárgytávolsággal és fókusztávval négyzetesen arányos, míg a rekesztértékkel csak lineárisan arányos a mélységélesség. és mindegy hogy a tárgytávolság/fókusztávolság-ot milyen értékekből állítom össze, ha az arányuk marad akkor a DoF is marad.
mod: viszont van itt egy táblázat mi szerint az 1/2,5''-os CCD-vel szerelt gép beállítható legkisebb rekeszérték (tehát a legtágabb blende) 3.5. Akkor miért szerelnek ilyen kamerákat F2.8-as fényerejű objektívvel? vagy én értettem félre? de 1/1.8'' -ra is igaz ahol meg 4.5 lehet a maximális a táblázat szerint.
[Szerkesztve] -
werttzui
addikt
válasz
Szten Márs #1409 üzenetére
Kijön a front lencse előre . pl [link]
-
ISZOLE
senior tag
válasz
Szten Márs #1409 üzenetére
Talán tolni kell tekerés helyett...
[Szerkesztve] -
Dtomi
őstag
válasz
Szten Márs #1358 üzenetére
Ezek profi képek minden szempontból 1-2 sirályos ami nekem nem tetszik de technikai oldalról azok is kifogástalanok. De ez a pali nem is ma kezdte, a Magyar Természetfotósok Szövetségének az elnöke. Azért azt nem kapja meg akárki. Ilyen képekből lehet tanulni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Szten Márs #1235 üzenetére
''meg a szenzor mértet számít'' nagyon féligazság mondhatnám úgyis azért süt a nap mert föld arra fordult.
Most ideírhatnám a lényeget tömören ami ennyi:
DOF= (2p*p*N*COC)/(f*f)
meg a betük jelentését
de akkor már magyrázat is kéne úgyhogy inkább keressétek/olvassátok el a cikket a luminoson.
Egyébként még énse teljesen fogtam fel...
A cikk végén egyébként van egy plda és nekem abból bizony az jött le, hogy biza ha nincs vaku akkor egy kis érzékelős DSLR(s80 ''váz'' 1/1,8al pl) biza sokkal alkalmasabb makrora mint egy lerekeszelt nagy ccds DSLR (10D).
Holnap megkeresem a cikket ha nemtaláljátok mostviszont sleep.
[Szerkesztve] -
pacorro
aktív tag
válasz
Szten Márs #1169 üzenetére
Hát ha röhögve nem is, de elég lehet.
Viszont csak akkor, ha a képállomány megfelelő minőségű! Egy kis érzékelős zajos kompakt 4 megapixeles képéből nem lehet tökéletes minőségű A/4-et kihozni. -
kennyke
aktív tag
válasz
Szten Márs #1169 üzenetére
Köszi, megnyugtattál. Mostmár fogok tudni aludni
Igen, pont A/4-es nagyságú képkeretbe lesznek majd a képek.
Vannak viszont még régebbi képim is, amiket ki szeretnék nyomtatni. Azok csak 2mp-esek.
Szerinted mekkora a maximális képméret, ahol még nincs észrevehető képromlás?
Ezekre egyébként azért vagyok kiváncsi, mert ahol ki szeretném nyomtatattni, ott pl. a 21*30cm-es képekhez ideális képmérteként a 2480*3602 felbontás van írva. (minimumként 1240*1801) -
[w]
őstag
válasz
Szten Márs #1109 üzenetére
nem azzal van a baj, hogy nem kerestem rá, csak már annyi rohadt ''azonnalis'' topic van, hogy automatikusan böktem rá az első találatra.
hogy száradjon el a balkeze annak, aki ezt kitalálta... -
j.bravo
addikt
válasz
Szten Márs #1076 üzenetére
Másfélszeres sorközzel (ilyen beadandókat a legtöbb helyen így mérik), nem túl kicsi (mondjuk 13-as) betűmérettel, fejléccel, lábléccel, nem túl keskeny margókkal a wikipedia-s anyagok nem teszik ki? (mondjuk fordítani akkor is kell...)
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Szten Márs #1076 üzenetére
Nekiálltam angol oldalakat fordítani... végülis még messze van a reggel
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest