- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
oreg0503
tag
válasz oreg0503 #83497 üzenetére
De ha nem kompatibilis akkor a telepítő hogyan indulhatott el és jutott el az első újra indításig?
Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
oreg0503
tag
válasz Csorbi #83496 üzenetére
Nos a helyzet a következő. Az öcsém fia rendelte a gépet az iPontól. A gépösszerakóban kapott ajánlást AM4-AM5-re is. Ezt Ő saját kútfőből összeválogatta és megrendelte. Annyit mondtam neki hogy az illatékes boltban kérje a procit a foglalatba helyezve. Tehát ott sem álltak a helyzet magaslatán qurvára. Nem illett volna mondani hogy te hülye gyerek ez így nem jó. De nem! B
elerakja a marhája és elküldik. Most szerintem elállunk a proci vásárlástól és új AM5-ös lesz rendelve. Szerintem nem onnét.
AMD Ryzen 7 7700X 4.50GHz AM5 BOX
AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz AM5 BOX
Ezekből valamelyikre gondolok, majd eldönti a srác hogy mennyi az annyi.
A CMOS clear sem használt.[ Szerkesztve ]
Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
oreg0503
tag
válasz Csorbi #83491 üzenetére
Nincs kettő VGA. A proci egy Ryzen 7 5700X, A VGA pedig egy Gainward Ghost Geforce 4070 RTX 12GB
-
oreg0503
tag
válasz Top cat #83490 üzenetére
Nem, mert sem a félig telepített rendszer nem indul el, sem az F8-ra nem listázza ki a meghajtókat amiről bootolhatnék, sem a BIO-ba belépni sem tudok.
-
oreg0503
tag
-
oreg0503
tag
válasz Top cat #83486 üzenetére
Írtam hogy a telepítés közben az első újra indulás után már nem adott képet a gép. De ha újra indítom sem tudok se a biosba belépni, se kiválasztani az f8 billentyűvel hogy penről induljon. Tehát még nincs rajta win11.
-
Top cat
addikt
válasz oreg0503 #83483 üzenetére
Be van kapcsolva a gyors indítás.
Úgy indítsd újra, hogy közben lenyomva tartod a shift billentyűt.
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI alaplap BIOS-ba nem tudok belépni. A Win 11 telepítésnél eljutott az első újraindulásig, és utána se kép, se hang. A gép megy de se a delete, se az f1 gombra nem lép a be a BIOS-ba.[ Szerkesztve ]
-
blp85
aktív tag
válasz Gyöször #83480 üzenetére
Itt a link a csökkentett módú Win 11 indításhoz:
Mondjuk lehetne akkor ezt is frissíteni, mivel nem hiszem, hogy mindegyik BIOS frissítéshez a "Matisse, Renoir or Vermeer CPU"-t kellene visszatenni. 1.40-től írja, hogy szüksége van rá, a tiéd pedig frissebb 2022 végi Bios.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
Gyöször
senior tag
Nem 😩 de végülis igazad van, meg kéne próbálni. vga azonnali topicban feldobtam ezt a kérdést, mondták, hogy végülis nem életbevágó, de ha megdduzom abból nem lehet baj. 2 vindóz van a gépen, a 11 meg egy 10is nekem meg az oviban a jelem windows 7 volt, ezekben a modern hulladékokban én nem mozgok otthonosan, azt sem tudom hogy tudok-e csökkentett módot indítani, meg azt hogy kell. Illetve, hogy csináljam, hogy ddu w11 aztán kikapcs bekapcs ddu w10, letojtam és beledugtam a karit aztán ment a játék :-)
De nem 1.1 bios van rajta néztem már, 1.5 vagy 1.6ra emlékszem.
Szóvalakkor. Ezzel a procival tudom frissíteni a biost, ha ddu után is kínlódna?
Mert volt valami alaplap amihez az amdtől rendelni lehetett egy alsó polcos procit, amivel lehetett frissíteni a biost, hogy megegye a deszka az újabb procit. Ez rám nem vonatkozik? Tehát B550 phantom gaming riptide és 5700G.ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Top cat
addikt
Nincs egységes megoldás.
Valakinek az AGESA 1.2.0.2-es, vagy újabb hozta el a Kánaánt. Másnál az USB legacy support és az XHCI Mód változtatás vált be. Volt ahol a PCIe Gen 3-ra korlátozása hozott eredményt. Vagy a C-State kikapcsolása.....Gyöször
A legelső BIOS 1.10. Nem tudom az Asrocknál hogy megy, de általában a legelső BIOS verzióval szoktak érkezni az alaplapok. Az 5700G-t mindegyik támogatja. -
Gyöször
senior tag
Igen olyan is van ezzel az asrockkal is, ahogy visszaraktam a gépet a vga csere után, elmentem egy sorral, a g29 kormány oda került ahová billt egeret kellene. Akkor nem működött egyáltalán a kormány. Jó helyre dugdostam mindent a kormány jó lett. Remélem mondjuk nem ez a malőr ölte meg a deszkát... Pedig mindig nagyon figyelek, hogy ugyan oda kerüljön. Megtévedtem, régihez képest sok usb van hátul
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Gyöször
senior tag
válasz Top cat #83472 üzenetére
Este leszek gépnél, de valami gyári 1.5 vagy 1.6, januárban vettem, a procival. Elindult egyből, nem kellett frissíteni, hogy megegye az 5700G procit.
Tudom, hogy van ilyen gixxer velük, de az új vga kártyáig nem mutatkozott. Meg most is csak bármilyen videolejátszáskor jön elő. Először csak vlc vel tapasztaltam, de mostmár úgy látom minden progival szórakozik. Graf kari driver maradt először ami volt rx 580al, valami 22.xx.x aztán ahogy vacakolt leszedtem az akkori legújabbat, az valami 23.5.1 volt mikor a 6700xtt vettem, aztán meg már frissült mostmár legújabb 23.5.2 ha jól emlékszem.
-
veterán
válasz Top cat #83472 üzenetére
Nálam olyan van (B550 Tomahawk), hogy a hátsó USB portok közül nem mindegy, hogy melyikbe dugom az egeret és melyikbe a billentyűzetet, különben ki-be fognak kapcsolgatni. Értelmesebben nem tudom leírni.
Először azt hittem, hogy a Linux miatt bolondultak meg, de akkor ezek szerint hardveres eredetű a gond. Proci Ryzen 5 5600X.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
senior tag
-
Gyöször
senior tag
Sziasztok!
AMD USB gondom van, a részletek a következők
Antec 550W táp, Asrock B550 PG Riptide alaplap, 5700G proci, 32GB fury renegade ram, és a régi asus RX580 4GB semmi USB gond nem volt. Betettem helyette egy asus RX6700XT kártyát, azóta játék közben egyenlőre semmi gond, működik a kormányom is, de filmet nézni nem lehet. Az összes usb ki-be kapcsolgat, windows hang mintha ki be dugdosnám az USB dolgokat, bill, egér kihunynak a fények, bedugott pendrive szintén, mikor visszajön akkor víruskereső szól, hogy most dugtam be stb. Film hangerejét tekergeti mintha az egérgörgőt forgatnám illetve teleszórja a képernyőt mintha a jobb egérgombot nyomkodnám.[van hozzá új biosom] csak ez mit jelent:
*To support Ryzen 5000 series processors, it requires to update the BIOS with Matisse, Renoir or Vermeer CPU
Most az én cezanne-ommal nem tudom frissíteni a biost a deszkán? Vagy ez mi?Előre is köszi a felhomályosítást!
[ Szerkesztve ]
-
blp85
aktív tag
válasz Sanca_ #83467 üzenetére
A táp biztosan jó?
Ha esetleg nincs más, amivel tesztelheted (de csak saját felelősségre):
[link]Ha kiveszed a romokat és a processzort, akkor sem működik? Ha valamelyik komponensel lenne baja, azt jeleznie kellene elvileg a speakernek, illetve attól függetlenül a ventilátorok felpörögnének.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
Sanca_
csendes tag
válasz imotrepus #83464 üzenetére
Köszi az észrevételt.
Nem reagál semmilyen szinten a bekapcsolásra, próbáltam a megfelelő 2-lábú power switch pint csavarhúzóval is bekapcsolni, de semmi.
Jelenség:
- venti sem pörög fel
- semmi csippanás (pedig speaker be van kötve a megfelelő helyre)
- természetesen kép sincs (VGA van benne + moncsi rádugva)Úgy gondolod hogy amennyiben a P jól van össze szerelve és a CPU-t nem támogatja az alaplap BIOS frissítés nélkül, elviekben nem produkálhatná a fenti jelenséget?
Mert ha ez biztos akkor ugye másik irányba kell elmozdulnom
+ infó:
- kb ez a 20. gép amit összerakok
- táp (Corsair 650W) bekapcsolva, mikor utoljára használtam kb 2 hónapja működött
- CPU berakva a helyére
- táp 2x12 Main Power Connector bedugva alaplapba teljesen
- táp 2x4 12V Power Connector bedugva alaplapba teljesen
- ramok beraktaA fenti jelenséget (nincs cippanás, venti nem pörög fel) mi produkálhatja még?
-
Sanca_
csendes tag
válasz HUN_Sector #83459 üzenetére
Gigabyte motherboards: Q-Flash Plus (not to be confused with Q-Flash)
Köszi, szerintem a gigabyte b450 aorus elite v2 alaplapon csak Q-Flash van (Plus nélkül)
-
veterán
válasz #24845312 #83462 üzenetére
Hát nyilván ha ez a proci van benne akkor ez megy benne, szóval hiába támogatja az akármelyik újabb típust.
Az hogy ram compatibility increased meg microcode updated meg nem sok információval szolgál.
De hogy ezzel jobb lett? Vagy letiltottak valami jó kis feature-t? Erről nincs infó.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Sziasztok!
Van egy MSI B660 alaplapom. Még a full gyári eredeti v1.0 bios van rajta.
Van bármi értelme frissíteni?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Sanca_
csendes tag
Sziasztok,
vettem ezt az alaplapot, de nem kapcsol be:
gigabyte b450 aorus elite v2
meg hozzá:
Ryzen 5 5600
Gondolom bios frissítés kellene.
Kérdésem, hogy a fenti alaplap bios-át tudom a proci nélkül updatelni?
Köszi -
ericdrawen74
senior tag
válasz Top cat #83456 üzenetére
Igen. Köszönöm a videót, ezeket megnézem biosban.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Top cat
addikt
válasz ericdrawen74 #83453 üzenetére
Ha ez nekem jött volna, akkor mi igen?
Itt látszik a meghajtó? Milyen BIOS verzió van fent?
-
Csorbi
addikt
válasz SoulReaver #83447 üzenetére
Good luck.
A memory support list alján van néhány megjegyzés, érdemes elolvasni őket, pl.:
"* When running XMP at DDR5 5000 MHz or higher, the system’s stability depends on the CPU’s capabilities." -
Hablaty20
újonc
válasz ericdrawen74 #83453 üzenetére
Csaknem
-
ericdrawen74
senior tag
Igen
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Hablaty20
újonc
-
Top cat
addikt
-
Hablaty20
újonc
Üdv urak! Mi van akkor, ha a CPU hűtő lefogatojan lévő csavarok nem érnek el az alaplaphoz? Van erre valami toldo vagy adapter? Vagy csak ragasszam rá azt kész?
Valaki tudna linkelni esetleg valamit, hogy hogyan keressek rá? Kezdek idegbe jönni, már szaporán veszem a levegőt.
I5
Gigabyte Z370
212 EVO ami fujdossa a hideg szellot -
Csorbi
addikt
válasz SoulReaver #83445 üzenetére
Itt hátha tudnak segíteni: [link]
-
Csorbi
addikt
válasz SoulReaver #83442 üzenetére
Ramvásárlás előtt nem tájékozódtál, hogy a CPU-lap párosod jellemzően milyen XMP órajelet bír a nagy statisztika szerint, feszültségemelés nélkül?
-
Top cat
addikt
válasz ericdrawen74 #83439 üzenetére
Ez mindegyik NVMe.
Le van egyáltalán particionálva / formázva? Lemezkezelő sem látja?
-
Csorbi
addikt
válasz SoulReaver #83440 üzenetére
Az i9 13900K is "csak" 5600 MHz-et tud, onnan felfelé minden MHz overclocknak minősül, így az XMP is, tehát nem garantált, csak a JEDEC spec. órajel.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Top cat #83435 üzenetére
Az M2A_CPU az egy samsung 990 pro a másik 2 egy 970 evo plus.
-
Csorbi
addikt
válasz SoulReaver #83432 üzenetére
Az XMP órajel minden esetben, mint a lap oldalán is írják, OverClock-nak minősül, semmi nem garantálja, a CPU-n múlik leginkább (alapból azt hiszem 4800-ig tudja OC nélkül). 13gen-nel esélyesebb lenne szerintem, az 5600-at tud alapból...
Vagy el kell kezdeni emelni a fesz-t.[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz ericdrawen74 #83434 üzenetére
Nem lehet, hogy SATA a 3. meghajtó és nem NVMe?
A SATA SSD, csak az M2M_SB foglalatban működik (23. oldal).
-
ericdrawen74
senior tag
Üdv!
Adott egy Gigabyte Z790 GAMING X és 3db M.2 ssd. Meg tudnátok mondani, melyik foglalatokba kell berakni őket, hogy mindet használni tudjam, mert csak 2-öt lát a windows? Jelenleg az M2A_ CPU az M2P_SB és az M2Q_SB foglalatban vannak és csak a 2 elsőt látom. Esetleg bios beállítás?[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Fox Mulder #83431 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz Fox Mulder #83431 üzenetére
De nem a 7200Mhz az alap órajele?
Ez van a dobozán is...
A nativ órajel 5600mhz asszem.
Meg ha nem megy xmp-vel, akkor megette a fene...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz SoulReaver #83430 üzenetére
A legfrissebbet tedd fel “FDd” -t.
memtestet alap órajelen futtasd ne xmp-vel! Ha ott is hibát dob akkor valami a rammal nem stimmel.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Fox Mulder #83417 üzenetére
A gyári BIOS óta, most a 2. BIOST raktam fel, időrendben ez a gyári után jött ki a lapomhoz. Ezzel úgy tűnik most, hogy jön megy a gép. Egy memtestet futtattam, 30% ig elment, addig lett vagy 3-4 hiba...
Alap bios, csak a ddr5 xmp profilt állítottam be, hogy menjen a gyári értékein a ram.
Nem tudom, hogy mit kellene még állítanom, hogy menjen hibamentesen...
-
Grave_444
nagyúr
válasz SoulReaver #83423 üzenetére
Az elég baráti, nekem átlag 55 fok simán van egy 12400F alatta. Igaz 800rpm gyári ventivel.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz SoulReaver #83421 üzenetére
Neked hogy telejsít ez a cpu hűtő?
-
Sanyi19
őstag
válasz SoulReaver #83416 üzenetére
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
senior tag
válasz SoulReaver #83416 üzenetére
Biost frissíts először, lehet megoldódik. Ha nem, utána lehet tovább ötletelni!
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Alany:
Gigabyte z790 aorus elite ax ddr5, rev 1.1
Ezek a ramok benne vannak a support listában.
Eddig 2x8gb 6000mhz cl36 kingston ramokkal használtam, ma jöttek meg a team group t-force ramjaim, 2x16gb 7200mhz, cl34.
Alap biossal, xmp1-el nagy nehezen egyszer elindult a gép, de indításnál mindig kékhalál, random error kódokkal.
Nem tudok már mit állítani sajnos.
Bios frissítésen agyalok, mert ott van valami ram javítás, de csak 24gb és 48gb single valamit ír...
Lehet a ramok nem jók? (Innen vettem h.a-ról)
Tud valaki ebben segíteni/ötletelni?
[ Szerkesztve ]
-
Comes
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus Crosshair VIII Dark Hero alaplap egy darab USB 3.2-es alaplapi csatlakozóval, így a házamon lévő 4db portból, csak 2 üzemel.
Létezik usb 3.2-es splitter?
Válaszotokat köszönöm!
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
Gontart
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg volt valakinek problémája az MSI Z jelölésű WIFI alaplapokkal? Külföldi fórumokat olvasva a probléma nem egyedi, mindazonáltal megoldást nem olvastam sehol. Konkrétan az 1000 FTTH mellett a tényleges letöltési sebességem 150Mbps míg a feltöltési 259Mbps wifi használattal. Előzőleg egy külön wifi kártyát használtam a gépemben, de akkor nem volt semmi probléma a számokkal. Esetleg valakinek valami megoldás? (MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI - (Intel® Wi-Fi 6E AX211 160MHz)/ WIN 11, Intel 7 13700)
A legújabb bios és driver frissitések vannak alatta,
A válaszokat előre is köszönöm!
-
LuiT
aktív tag
Ezeket a marhaságokat még anno a régebbi lapjaimnál 1xer raktam fel, és kb 20 perc után gyalultam is le az egész katyvaszt. Búgos is volt, meg egyfolytában futott a háttérben.
A VGA-hoz is adtak valami progit, azt is kb 10 percig használtam, arra hogy kikapcsoljam az RGB világítást rajta, aztán az is ment a kukába.Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
imotrepus
aktív tag
válasz razor1010 #83409 üzenetére
A Win 10 pl. mostanában elég jól össze szokta szedegetni a Drivereket is, de ha mégsem és az eszközkezelőben felkiáltó jeleket találsz, célszerű a gyártó oldaláról leszedegetni a legfrissebbeket, nekem utoljára a chipsetet kellett, de volt már hangkártya vagy VGA is.
Én kb. ebben a sorrendben csináltam, de szerintem nem annyira fontos, viszont mindig egyesével telepítek illesztőket és újraindítom a gépet utána.
Sajnos egy Brand gépből származó táppal vannak ilyen problémák, sokféle átalakító és toldó kábel kapható, de jobban járnál egy normál táppal!Regisztrált 2012-02-12 21:53
-
razor1010
tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Első gépemet rakom össze és nem kicsit akadtam meg.- Win install előtt flashelni szeretném a bios-t lemezről. Ha ez megvan akkor rámegy a rendszer és utána milyen sorrendben kell telepítenem az illeszőprogramokat? Annyit találtam ezzel kapcsolatban, hogy fontos, hogy sorrendben legyen telepítve.
- A PSU 8 pines csatlakozó kábele rövid, kb 11cm-es. Ehhez tudok venni valami hosszabbítót?
-Gigabyte Z370P D3
-Intel Core i5-8600K
-RADEON RX 6600
-Lenovo ThinkStation S30 610 W AcBel 54Y8905 FSA034 (fogalmam nincs, hogy jók lesznek-e a csatik, lenovo thinkstation gépből lett kiszedve)
-G.SKILL Ripjaws V 2x8GB DDR4 3200MHz -
Csorbi
addikt
válasz spleenszuru #83406 üzenetére
Minden alapértelmezettre áll vissza.
-
lanw
aktív tag
Sziasztok,
Egy Asus Prime Z790 P D4-be szeretnék üzemeltetni 3db M2-s SSD-t,amiből már kettő be van szerelve. Az a kérdésem,hogy a 3. beépítése esetén a PCI expressen feleződik e az x16? Kicsit elvesztem ezen a téren. Köszi előre isTo be or not To be
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Tervezem ma/holnap frissíteni a biosom, ASUS B550.
Utána elvileg javasolt a reset is. Ezt elég elvégezni ott a bioson belül?
Amúgy a frissítés nem eleve defaultra állít vissza mindent?Köszi.
Malaka!
-
nyozo
aktív tag
Sziasztok,
13700KF alá ajánlották ezt a lapot: PRIME Z790-A WIFI kérdésem az lenne hogy ez mennyivel lenne jobb/rosszabb választás? TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
eight
senior tag
Backdoor-gyanús giga lapok: https://eclypsium.com/blog/supply-chain-risk-from-gigabyte-app-center-backdoor/
És a lista: https://eclypsium.com/wp-content/uploads/Gigabyte-Affected-Models.pdfCsak a szokásos "trendi" saját software injektálás lesz ez (mint pl.: az Armoury Crate), de úgy néz ki a Giga megoldása nagyon hanyagra és sérülékenyre sikeredett, mondjuk szerencsére legalább ki lehet kapcsolni a BIOSban az automatikus letöltést.
@SoulReaver: Azt, hogy az UFEI funkció, ami letölti és beinjektálja a GIGA drivert meg szoftvert a Windowsba (hogy "rendesen" működjön az alaplap) nem sikeredett valami jóra, ki kell kapcsolni (azt hiszem APP Center Download a neve).
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz HUN_Sector #83401 üzenetére
Köszönöm!
-
HUN_Sector
őstag
válasz SoulReaver #83400 üzenetére
Ez csak azt jelenti, hogy ezekkel tesztelték, nem azt, hogy kizárólag ezekkel működik.
Ha egy 16-os kapacitásúval ment, jó eséllyel 2 darab 16-os stickkel is ugyanúgy menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hardcore café
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- AKCIÓ! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- MSI MEG Z590 UNIFY Alaplap WIFI-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest