- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Adott egy Fuitsu esprimo p500 asztali gép.
D2991 alaplappal.
Eddig egy tv-re volt rákötve. Dvi-hdmi
-val.
A múltkori viharban tönkrement a PC-re rákötött tv hdmi csatlakozói.
Most a tv visszahozása után észleltem hogy a PC-nek sincs képe.
Kérdésem az lenne hogy az alaplapot lehet e javítani pontosabban a dvi csatlakozót működésre bírni.Esetleg vegyek vga hdmi átalakítót?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gyuri44
aktív tag
Helló.
Adott a következő alaplap MSI B550-A PRO
Külön kell ennél az alaplapná beállítani,hogy működjön a speaker?
Másik alaplapon működik a speaker,plusz egy másikkal is próbálkoztam de az sem ad hangot. -
addikt
válasz pintyesz #84391 üzenetére
Szerintem, nem azért resetel.
Én futtatnék egy memóriatesztet első körben.
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
pintyesz
senior tag
Üdv mindenkinek!
A lap egy Asus Prime Z690-P D4.
ATX12V port az 2x4+1x4 ugye.
Sajnos a tápon csak 1db 2x4 pin ATX power van.
A proci egy i5-12600K ami 125W TDP, ami boostal felmehet elvileg 150W-ra is.
Nos elég gyakran restartol a gép, naplóban "kernel power 41 error" szerepel kritikus hibaként.
Gondolom kellene neki a + 4pin.
Kérdés, hogy lehet e, a tálpról máshonnan meghajtani, másik kábelről.
Thermaltake litepower 650w a táp.
Válaszokat előre is köszönöm...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Csorbi
addikt
válasz TechN7ne #84388 üzenetére
How to inquire Warranty Status
Megadtad a vásárlás dátumát regisztrációkor, és feltöltötted a számlát?
If user can’t provide the effective purchase invoice of the product, product warranty will start from the date of device delivery according to the product S/N.
Ez alapján korrigálom kicsit magam én is, ebben az esetben nem a gyártás idejétől, hanem az importőrnek való átadástól (tehát kb a gyárból kikerülési idejével) számolja a jótállást.
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Nem tudjátok esetleg ,hogy az Asus termék regisztrációnál miért csak 29 hónapot add rá miközben a bolt 3 évet?
-
exlepra
tag
Sziasztok,
Win11 mostanában naponta kétnaponta produkál BSOD-t Hypervisor errorral ill néha le is fagy a kép de ilyenkor nem indul újra magától. Memtestet futtattam egy fél napig semmi. Win11 újratelepítés is volt már.
Leggyakrabban valamilyen video nézés közben fordul elő ez a hiba legyen az netflix youtube vagy mondjuk csak mpc-hc.Hogyen lehetne megtalálni az okot?
Semmi OC.
MSI B450 Tomahawk max
Ryzen 5 3600
G.SKILL Trident Z Neo 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-16GTZNC
egy régi Asus GTX 1060
Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2thx
ex.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy új ssd-t, feltepítettem rá a windowst, a telepítés sikeres volt, mégsem enged bootolni az ssdről. A storage infóban a bios mutatja, látja az ssdt, de boot optionként nem engedi kiválasztani. A telepítés uefi módban történt, és minden más hdd ssd le volt húzva az alaplapról. A bios a legfrissebb verzió.
A konfig: MSI MAG Z590 alaplap, Win 10 64 bit, Samsung 970 evo plus SSD
Tippek?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem tudom jó helyre, de...
Van egy AsRock B650E PG-ITX WiFi alaplap, amin ki szeretném kapcsolni a jack-sensing-et. Meg lehet ezt oldani valahogy?
Előrre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Zsombor99
csendes tag
válasz ggg666 #84361 üzenetére
Pontosan. Példaként az én "AOC E2460P" monitorom a natív 1920×1080 felbontásán csak 60Hz-et tud, ha valamennyivel lejjebb venném a felbontást, akkor már tudna 75Hz-et is, de inkább nem piszkálom, nem akarok visszamenni fullHD alá. Legtöbbször a maximális képfrissítést nem a legnagyobb felbontásán tudja az adott monitor, de ezt sose tüntetik fel.
[ Szerkesztve ]
Jó pap is holtig tanul. ※ Senki se tökéletes.
-
Weaver
senior tag
Asus PRIME B550M-K alaplapom van, bios a lehető legújabb.
jelenlegi memóriám: G.SKILL 16GB DDR4 3600MHz Kit(2x8GB) RipjawsV Red
ez szerepel is a memória támogatási listában.
amit szeretnék: G.SKILL RIPJAWS V CL18 (2X16GB) (F4-3600C18D-32GVK)
ez viszont nincs benne a listában.sőt, alig van olyan 2x16gb, ami szerepel az alaplap memória támogatási listájában.
ami nem szerepel a listába, azzal nem fog működni az alaplap? -
-
Trade88
tag
Sziasztok! Kis segítsèget kèrnèk, sosem volt ilyen alapvető problèmám. Adott egy hp z440 worstation. Egyszerűen kèptelen vagyok belèpni a biosba. Pendriveról windows 10 iso bootol, ha olyan kedve van, de nem lát semmilyen meghajtót. Ezzel a problèmával találkoztam már, biosban tudnám orvosolni. Próbáltam minden lètező gombot kombináciot, ami szóba jöhet. Elvileg f10 lenne a nyerő, de semmi. Initializing intel boot agent, eddig jutok ès kèsz.
-
veterán
válasz ggg666 #84361 üzenetére
4K at 60Hz, az addig oké, de ez 1080p!!felkiáltójel!4!.
Asszem írok az Asrock supportnak, hogy akkor most mi a téma?[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz mefistofeles #84359 üzenetére
Windows ezeket nem rakja fel Asus lapon ,két napja kérdőjeles volt az eszközkezelőm internet alatt ,amiket kikeresett azokra volt szükség.
Chipset driver alap - többit meg én is keresgéltem idáig.Raid - ot nem szívesen használnám ,de a biosba nem találom hol lehet kikapcsolni ,így fel kellett raknom hozzá is a driver-t ,illetve a Intel Management - re sincs szükség feltétlen.
Ami tutira kell:
-Chipset
-Rapid storage driver
-Intel SeriallO driver
-Vga driver …Többit megoldja a Windows.
[ Szerkesztve ]
-
válasz jozsi252 #84320 üzenetére
Tapasztalatom alapján nincs szükség semmiféle hókuszpókuszra. Ha felment a windows akkor az a lényeg, hogy kompatibilis legyen a driver az adott win verzióval és lehetőleg frissebb mint amit a rendszer fel tud mutatni (ha van neki egyáltalán). Soha nem volt még problémám utólagos driver telepítésből.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
TechN7ne
nagyúr
-Intel Management és Rapid storage driver-t szükséges felrakni ,utóbbit inkább nem lenne érdemesebb kikapcsolni a bios-ban ha csak egy m.2 és 1db sata ssd t használok?
Ezt a két driver - t nem mindig használtam MSI gépen és az eszközkezelő nem lett hiányos ,elég volt egy chipset driver és a vga ,többit megoldotta a Windows tökéletesen.
Asus-nál sajnos kérdőjelek vannak ha nincsenek ezek telepítve ,raid vezérlőt inkább kikapcsolnám de nem nagyon találok róla videót hol kell rog b660 alaplapon.
Bios-ban sem találtam eddig - lehet pedig kiszúrja a szemem[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Rog b660 alaplapon ki szeretném iktatni a beépített wifi/bluetooth párost ,ezt a bios -ban megtehetem?
Bluetooth-ra van nekem egy erősebb külső megoldásom ,wifi-re meg nincs szükségem.
Köszöntem ,
-
shapphire
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy MSI B450M Bazooka alaplap.
Processzor: R 5600
2x 8GB RAM
FSP Hyper M 500
1 db SSD SATA
2 db SATA HDD
1 db Optikai meghajtóTudna még kezelni az M.2-es sloton egy ssd-t az alaplap?
Még régebben mintha olvastam volna, hogy ilyen számú háttértárolónál a lap nem látja az M.2 sloto, vagy a sebesség oszlik.
Nem biztos jól emlékszem. -
veterán
Sziasztok,
Vettem egy integrált processzoros Asrock alaplapot (őt [link] ). Végtelenül elégedett vagyok a kemény 11-12W-os komplett rendszer fogyasztásommal, csak egy dolgot nem tudok beállítani, mert a rendszer valamiért nem engedi. A képfrissítést szeretném 75 Hz-re átállítani, de nem tudom 60-ról.
HDMI porton keresztül csatlakozok a laphoz egy HDMI 2.1-es kábellel, a monitor felbontása 2560x1080 és a max képfrissítése 75 Hz. A processzorban Intel UHD Graphics 600-as iGPU van. [link]
Mi lehet a gond?
Szerk.: remélem jó topikba tettem a kérdést.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
abdulka1
őstag
válasz Csorbi #84348 üzenetére
"anomáli, az, hogy a három pines csatival jól működik a venti PWM módban"
Nincs itt semmi anomália, és nem működik jól! Természetes, hogy forog a ventilátor PWM módban.
A gond az amit írtam a szabályozhatóság hiánya miatti folyamatos maximum fordulatszám.A PWM ventilátor is működik DC módban, de a legtöbb modell rendellenes hangokat ad, nem megfelelő a szabályozhatóság a változó induló feszültség miatt, illetve várható az élettartam csökkenése.
Persze ez alól is vannak kivételek, de leginkább a prémium szegmensben.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
válasz abdulka1 #84346 üzenetére
Hála istennek nem ez a helyzet. Ezt már a hűtés topicban is kitárgyaltuk, hogy anomáli, az, hogy a három pines csatival jól működik a venti PWM módban. Szerencsére ránéztem és hangtalanul, alig pörög a CPU venti. A BIOS-ban valszeg azért látok extrém értékeket mert hát nem PWM a dolog. Ami zúg az a tápom ventije.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
abdulka1
őstag
válasz mefistofeles #84341 üzenetére
Szia!
A PWM(fix 12V) miatt pörög állandó maximum fordulaton a ventilátor.
Kétséges, hogy ezt meddig fogja bírni. Ha nem lesz megoldás a vezérlés módjának beállítására, akkor a helyedben elgondolkodnék egy ventilátor cserén.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
bobalazs
nagyúr
válasz mefistofeles #84344 üzenetére
-
válasz mefistofeles #84343 üzenetére
Részben megoldódott a dolog. Zavart egy hangos venti de most kiderítettem, hogy a tápom zúg. A proci hűtő a PWM ellenére szinte hangtalan.
-
válasz bobalazs #84342 üzenetére
Pont ez az. 3 pinnel, elvileg kizárt a PWM de nem tudom átállítani DC-re.
Gondolom a PWM mód miatt is mutat téves értéket, biztos nem teker 2000-el a CPU hűtő.
Csak ugye így nem tudom mi szabályozza, a fordulatszámot, mert a PWM az biztos nem.
Esteleg az alatta látható manual mód, ha beállítom működhet a PWM ellenére?[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz mefistofeles #84341 üzenetére
Ugy tudom csak a 4 pin PWMes.
-
Sziasztok!
Adott egy Asus Pro H510M-C alaplap, egy I3 10105 proci és egy ID cooling SE-802-SD toronyhűtő amire a gyárit cseréltem. AZ új hűtő csak 3 pines csatival rendelkezik ami elvileg kizárja a PWM hűtési mód használatát. A BIOS-ban ránézve láttam, hogy míg a ház hűtői kb.900-as fordulaton pörögnek, addig a proci hűtő 2000-el, alap állapotban, terhelés nélkül, 35 fokos procival.
De nem tudom átállítani PWM módból, pedig az elvileg nem is működhet.
itt egy kép a biosról
itt átszik, is, hogy a PWM módot nem tudom megváltoztatni. Hol tudnám ezt mégis megtenni?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy ASUS TUF Gaming X670E-Plus WIFI (90MB1BK0-M0EAY0) alaplap, amiben 2db NVMe SSD van.
A fő SSD az M2_1-be került, a második az M2_2-be. A második SSD teszteredménye sokkal gyengébb.
Lehet azért, mert az alaplapon az M2_3 slotba kellett volna tenni?
A leírása ITT, illetve a 22. oldal. -
ericdrawen74
senior tag
válasz Gabesz87 #84335 üzenetére
A gigabyte z790 lapommal minden bios frossítéssel ugyan ez a mizéria, mondjuk nekem végül 1x sem kellett új serial.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
senior tag
válasz Angie™ #84332 üzenetére
Az Armoury Crate ilyen. Prime lapok nagy részén használhatatlan, nem jeleníti meg az RGB csatlakozásokat, nem lehet vele vezérelni, Asus vga-t vagy látja és vezérli a program vagy nem, volt olyan lap ahol ha fent volt nem indult újra a gép. A neten számos topikot lehet találni ahol foglalkoznak vele, többek között hivatalos Asus fórumokon is de hiába. Asus-nál e tekintetben nagyot esett a színvonal.
Próbáltam én is az említett Open RGB-t de az sem volt jó. Microsoft akarja integrálni a Windows-ba az RGB vezérlést, insider-ben állítólag már benne van, talán abból lesz valami használható ki tudja mikor.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Pusztán kíváncsiságból volna egy kérdésem. A lapom egy MSI B560M Pro-VDH. Az normális dolog, hogy egy BIOS frissítést a Win11 HW változásként él meg, és újra aktiválni kell? Múltkor ez történt velem, és sajna sehogy sem tudtam aktiválni a digitális kulcsommal (ami a MS fiókomhoz van rendelve), úgyhogy kénytelen voltam venni egy új kulcsot.
-
-
addikt
Van esetleg ötletetek abban, hogy az Asus Armoury Crate program, miért csinálja azt, hogy minden egyes gép újraindítása után elfelejti a korábban rögzített RGB beállítást? Eléggé bosszantó apróság ez számomra
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Csorbi
addikt
válasz Lacikamoto #84329 üzenetére
Akkor ezzel légyszi fáradj át az adott op.rendszer topicjába, ott nem klappol valami. (driverezés, valami 3rd party app, stb.)
Ez nem alaplapos kérdés. -
Csorbi
addikt
válasz Lacikamoto #84327 üzenetére
-
Csorbi
addikt
válasz Lacikamoto #84323 üzenetére
-
LuiT
aktív tag
válasz Lacikamoto #84323 üzenetére
Esetleg nem az Nvidia control centerben kellene beállítgatni valamit?
Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
Lacikamoto
csendes tag
Sziasztok. Egy extrém problémával találkoztam sajnos.Adott egy Asus Prime B450M-K alaplap,egy Win 10 Pro, és a gépben egy Nvidia Gtx 980 Ti.A monitor egy Asus Vp249 monitor beépített hangszóróval, ami HDMI csatlakozóval kapcsolódik a videókártyához.Én így szeretnék lejátszani hangot vele. Többszöri indításkor sem kaptam hangot, csak a Realtek Digital Outputot kaptam amin keresztül ugye nem jön ki semmi.Párszor alvó állapotba, majd vissza meghozta a hangot, de most már nem jó. Próbáltam a legfrissebb drivert is , de semmi. Van valakinek ötlete esetleg mi lehet?
-
-
Urak!
Van esetleg valahol olyan oldal vagy táblázat ahol meg lehet nézni az intel alaplapi hűtés rögzítő foglalatok, lyukkiosztását?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Volt egy kicsit nagyobb gép upgradem. Asus Tuf Gaming B760 Plus Wifi D4 alaplapot vettem 13600K procival, plusz procihűtő meg táp csere volt. Mivel az alaplap is változott ezért újraraktam a Windowst.
Windows 10 került fel a gépre, a Windowsra hagytam a driverek telepítését. Eszközkezelőben elég sok kérdőjelet kaptam PCI-ra, SM busz vezérlőre, Raidre. Nagy nehezen utána jártam miket kell felrakni ezért az Asus oldaláról a legfrissebbeket felraktam.
-Chipset driver
-Intel Management driver
-Rapid storage driver
-Intel SeriallO driverEzek után az összes kérdőjel eltűnt. Mennyire lehet gond hogy a Windows saját driverezése után ezeket felraktam külön?
Hogy szoktátok csinálni a driverek felrakását? Előre le vannak töltve és amikor a win felkerül akkor nem adtok netet a gépnek hogy nehogy letöltse, és kézzel összeset felrakjátok?iPhone 16 Pro Max
-
LuiT
aktív tag
válasz Csorbi #84318 üzenetére
Csodálkoztam volna, ha nem lehetne állítgatni a fordulatszámot egy ROG lapban, mivel már a Prime lapokban is lehet állítani.
Pont az AioPump csatira kötöttem az egyik proci ventit, mert 2 van a hűtőn, és szeretem tudni hogy mennyivel pörögnek.Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
Csorbi
addikt
válasz mefistofeles #84317 üzenetére
Van külön BIOS kézikönyv is, azt is kell ám olvasgatni, abban vannak a beállítások részletezve...
-
-
Csorbi
addikt
válasz mefistofeles #84315 üzenetére
-
válasz Fox Mulder #84314 üzenetére
Köszi srácok!
Biztos, hogy kihagyom azt a csatit!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
senior tag
válasz mefistofeles #84312 üzenetére
Az AIO pump-on fullon fog pörögni. Inkább használj elosztót ha sok a ventilátor.
-
blp85
aktív tag
válasz mefistofeles #84312 üzenetére
Az én alaplapom is ASUS RogStrix B450F, annak a használati utasításában ez van:
A tiédnél lehet, hogy a BIOS-ban lehet szabályozni, azért nincs ilyen írva.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
-
blp85
aktív tag
válasz mefistofeles #84310 üzenetére
A kép akkor még nem jelent meg.
Az AIO_Pumphoz is lehet csatlakoztatni ventilátort is (bár nagy valószínűséggel 100%-on fogja tekerni, illetve lehet, hogy BIOS-ban állítható).
A CPU_Fan az a Processzor hűtőé, a másik kettő meg sima házhűtőnek csatlakozó.Én házhűtésre a CHA_FAN_1 -2 használnám, vagy sorba köthető ventikkel (mint pl. az ARCTIC PWM PST egy aljzatra 3-4 ventilátort simán elbír) vagy HUB-ot használnék.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
-
blp85
aktív tag
válasz mefistofeles #84308 üzenetére
Kötni köthetsz, baja nem lesz, de a vízhűtés csatiját nézd meg a használati utasításban (lehet, hogy maxon fogja pörgetni a ventit).
Milyen alaplap egyébként?
-
-
nagyúr
válasz #38464487 #84305 üzenetére
Igen, mindegyik 2. és 3.gen i7 támogatott a megfelelő BIOS-al.
Ajánlott a gyártói oldalon körülnézni, ebből a lapból pl. több alverzió is van, REV x.x-el jelölve a nyákon.
Én a REV 1.0-ás CPU support listáját néztem meg.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz #38464487 #84302 üzenetére
Üdv !
Kb. egál, igazából mindegyik proci megérdemelne egy upgrade-t 4 magosra (előtte nem árt a jelenlegi proci használtával feltenni az utolsó BIOS-t, ha nem az van fent).RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
törölt tag
Sziasztok!
Összeszeretnék rakni egy netezős gépet kaptam, kétt lapot processoral.
Szerintetek melyiket érdemes belerakni a gépbe ?
Gigabyte H61M alaplap intel G620 processzorral 2 mag 2,6 ghz
vagy asus P5G41T-MLX benne Intel E5700 processzoral 2 mag 3 ghz??
-
palfitom
félisten
válasz Grave_444 #84296 üzenetére
Én a gyári időzítések mellett nézném meg az elérhető legmagasabb órajelet.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest