-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KiSSuE
tag
válasz Dilikutya #24299 üzenetére
Húzz le róla minden felesleget és próbáld úgy. Egy memória modul legyen benne és egy HDD
Ha úgysem akkor esetleg szedd ki a VGA-t. Ha úgy elindul akkor megvan a bibi és a ventik is pörögni fognak.
Ja és a hangot is húzd ki
[ Szerkesztve ]
A szex olyan, mint egy számítógépes játék: A szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, a kevésbé szerencséseknek stratégiai, a pecheseknek meg szimulációs.
-
Dilikutya
félisten
válasz KiSSuE #24298 üzenetére
Semmi extra. 2db HDD, RAM, DVD-RW, egér, billentyűzet, a hangkimeneten erősítő, meg be volt dugva a telefon USB kábele. Egyik este még ment, kikapcsoltam, reggel meg semmi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
KiSSuE
tag
válasz Dilikutya #24295 üzenetére
Szia!
Nagy eséllyel valamit nem jó helyre dugtál, vagy fordítva van bedugva. Próbáld meg vinyó, alaplap, proci, táp, memória, VGA-val csak egy SIMA konfiggal. Ha úgy megy, akkor szépen lassan egyenként kötögess be mindent és meglesz a bibi.
Egyszer én is így jártam fél részegen, amikor a szőnyegen össze dugdostam a cuccokat de az AGP videókártyát fordítva (a másik irányaba) dugtam bele.
Üdv.: KiSSuE
[ Szerkesztve ]
A szex olyan, mint egy számítógépes játék: A szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, a kevésbé szerencséseknek stratégiai, a pecheseknek meg szimulációs.
-
Dilikutya
félisten
Üdv!
Adott egy Gigabyte GA-A75M-D2H lap. Power gomb megnyomásakor az előlapi power LED felvillan, a CPU hűtő ventije pedig megmozdul egy fél centit, de ennél több nem történik, a táp sem indul el. Próbáltam másik, biztosan jó táppal is, ugyanaz a helyzet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
zedok
őstag
Hali!
Adott egy Asrock FM2A85X extreme 4-M típusú alaplap, és a napokban rákapott arra, hogy az USB 3.0-ás csatlakozások nem akarnak működni. Az eszközkezelőben Code 10-re hivatkozva - nem indul el. Rákerestem gugliban, ideiglenes megoldást találtam, letörlöm a drivert újra felrakom. Gondoltam tegnap este végre sikerült megcsinálni. De ma reggel ugyanez a probléma. Ötlet arra, hogy hol keressem a megoldást?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
opti06
aktív tag
válasz pincehely #24282 üzenetére
haverom mutatta nála, neki van alc889 lapjában, hátsó hangfalak helyére van neki dugva füles, sima stereoba meg hangfal, és külön tudja őket meghajtani, neki gyári realtek program tudja kezelni mit csináljon azon a kimeneten ha rákattint, nálam ez nem megy, de megpróbálom, hogy ha bevan dugva simán másik aljzatba játékok kezelik-e
madmaxxx: szerintem silány nem árnyékolt kábelek miatt, ez már 3. lapom ebben a házban, mindegyiken volt kis zúgás, bár ez gyakori jelenség, próbáld ki sajátodon is, hangerő max füles be, mozgasd egeret stb... eddig minden háznál tapasztaltam ilyet, csak hol kisebb/nagyobb mértékben hallható, persze jó füles is kell hozzá, hogy egyáltalán észrevedd.
-
Tarill
őstag
válasz BomiBoogie #24290 üzenetére
most is csak ennyit tudok hiába a z-s lap, a proci nem unlockolt de 3.4 helyett 4ghz-t még így is ki lehet hozni könnyen ami nekem elegendő bőven
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #24288 üzenetére
...sikerült. Ez valami speciális alaplap, ezért nem volt rá jó az összes gyári driver.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Tarill
őstag
üdv! ebben a lapban Fatal1ty H87 Performance annyira lehet procit húzni hogy a turbo boost szorzót felrakni maxra + egy kis blck emelés? mert ha igen akkor nekem ennyi elég lenne nem kellene z87-es lapot venni meg k-s proci sem fontos
előre is köszi! -
Rivaul
addikt
válasz csabyka666 #24280 üzenetére
Attól még hogy a gyártó oldaláról szedtél le valamit nem biztos hogy az is van benne. Aida 64-el nézd meg a kártya típusát (driver nélkül is kiírja) s ahhoz szedj le illesztőt.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
pincehely
addikt
válasz opti06 #24281 üzenetére
Szia!
Megoldható amit szeretnél, viszont a Realtek driverhez kapott vezérlőpult azt nem tudja.
Annyit kell tenned, hogy a képen látható dolgokat beállítod:Ezek után, pedig magában a lejátszóban, vagy alkalmazásban kell megadnod, hogy melyik kimenetre tolja a hangot. Nálam pl úgy van, hogy a tv az alapértelmezett HDMI kábelen, de a foobar mindig az, 5.1-en szól. Ha jül értem valami ilyesmit szeretnél kivitelezni.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Van nálam egy MSI MS-7502-es alaplap, amin képtelen vagyok életre kelteni az alaplap hálókártyát. A gyártó honlapjáról letöltöttem a drivert, de nem megy fel rá. Van valakinek tapasztalata a típussal?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
opti06
aktív tag
Hali!
Olyan gondom van, alaplapi hangkártya (Realtek alc 898) -on szeretném megoldani, hogy hifi stereo aljzatba dugva illetve egy másik aljzatba dugva fülest külön - külön meghajtani pl. zene hifin, játék fülesen egyszerre szóljon, annyi, hogy bedugom egy másik jackbe fülest és realtek programba rákattintva meg lehetne adni mit szeretnék azon a kimeneten, de hiába kattintgatok rá nem ad fel opciót, driver cserélgetést próbáltam már nem sikerült..egyedül úgy megy ha előlapi aljzatba van füles, ott viszont van elektromos zaj, illetve útban is van a kábel.. ha valakinek van rá ötlete megköszönném.
-
BJanee
tag
válasz Dr. Student #24269 üzenetére
rövid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
csoty
aktív tag
Pentium procival 1333MHz-t tudsz állítani, i3-al 1600MHz-t tud már feltéve ha Ivy Bridge.
Tudomásaim szerint Sandy az 1066/1333MHz-t tud.
#csotykocsithajt
-
BJanee
tag
válasz KiSSuE #24266 üzenetére
A 478-asnál meg a proci lábait lehetett könnyen elhajlítani, eltörni. Ott az volt még veszélyes, amikor a paszta jóvoltából szépen összeszáradt a hűtő, meg a proci, volt, hogy a hűtő csak procival együtt jött ki a foglalatból! (tudom, le kell róla forgatni, de egy-két megáltalkodott lapnál még hely sem volt a művelethez )
(#24268) scope2007: ez nem teljesen igaz. Sok memória a gyárilag meghatározott értékeket csak az extreme memory profil aktiválásával hajlandó támogatni (pl. nekem van hyperx blu kitem, ami 1600mhz-es és ezt 1,65v-on hozza, gyári értékek szerint is. Viszont csak bekapcsolt xmp-vel hajlandó ezen értékeken működni. Viszont ha bekapcsolom, akkor az 1600mhz 1600mhz lesz és 1,65v (1,648), tehát nem feszeli túl
-
scope2007
addikt
WP14 szerintem is jól mondta, sehogyan... i3 annyit tud...
talán más is megerősít még minketCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz Dr. Student #24258 üzenetére
nekem is ilyen márkájú memóim vannak!
xmp-t nem is szabad használni... azok gyári rossz értéket lőnek be legtöbb esetben... túlfesz stbCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
KiSSuE
tag
válasz BJanee #24265 üzenetére
775-ösbe én is találkoztam már ilyen szépen elhajtogatott érintkezőkkel. Szerintem a PGA az jobb megoldás, a prociból kijövő érintkezők mégis csak jobban birják
-
BJanee
tag
válasz Abrion #24261 üzenetére
De am. van egy konkrét tapasztalatom, hogy milyen strapabíró az 1155-ös foglalat: volt egy z68-as lapom, amit úgy vettem, hogy egy láb el volt hajolva, de nem akárhogy, jobbra, vagy balra, hanem 180! fokban hátrahajolva (nem általam), szépen be volt feküdve 2 érintkező közé, nehogy könnyű dolgom legyen
Tű+nagyító+5 liter verejték segítségével, nameg vagy fél óra piszkálással vissza tudtam az eredeti állapotába hajlítani. Viszont 775-ös lap volt már a kezemben, aminek az egyik lába egy kis hajlítás után eltört. Szóval azért ne írd le ezt a foglalatotrövid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
BJanee
tag
válasz Abrion #24261 üzenetére
Ja értem de am. sztem ez már a 775-ös foglalatig nyúlik vissza. Az én tapasztalatom az, hogy a 775-ös ugyanolyan könnyen tönkretehető ilyen módon, mint az 1155, vagy akár az összes többi lap, aminek ilyen érintkezős foglalata van
-
BJanee
tag
válasz Abrion #24259 üzenetére
Én személy szerint nem igazán értem a kérdést. Az tény, hogy a sandy bridge annak idején amikor kijött, konstrukcióhibás volt az sata vezérlővel, ill. az etron usb3-as vezérlővel, de erről az érintéssel tönkretehető hibáról nem tudok. Szerintem nem különösebben lehet ilyen módon tönkre tenni az ilyen foglalatú lapokat, mint bármilyen más lapot. Am. azt a konstrukciót visszahívták és javították a vezérlőt, akkor kapták a B3 jelzést a lapok, amelyek javítottak voltak.
(#24258) Dr. Student: sajnos, én is hasonló cipőben járok, csak én az alaplap miatt nem tudom használni 1600-on a ramjaimat (h67). Kerestem rá én is megoldást, de sajnos, nincs rá. Azóta beletörődtem...
Esetleg úgy tudnád 1600-on, vagy nagyobb sebességen járatni a ramokat, ha olyan procit raknál bele, aminek a memóriavezérlője támogatja az X.M.P profile-t (legalább próba erejére, hogy meggyőződhess)[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Van 1 kérdésem.
Tudom hogy a 1155 foglalat konstrukciós hibás, de már nem? látom nem igazán csináltak új fajta csatlakozást, vagy védték volna be az érintéstől.
Még érintéssel tönkre lehet tenni? -
WP14
őstag
válasz Dr. Student #24256 üzenetére
Akkor nem is fog 1600-on menni, a proci memória vezérlője 1333-ig támogatja, de ne ijedj meg, nem vennéd észre az 1600-at az 1333-hoz képest
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
-
Dr. Student
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy B75 Pro3 alaplapot és a kérdésem az lenne, hogy 4x2 GB Teamgroup memóriáimat csak 1333mhz-re tudom beállítani a biosban, nem kinálja fel a xmp profile-t se semmit. Csak 1333 és 1066 között tudom állítani a memória frekvenciáit.
segítséget kérnék, hogy hogyan tudnám használni ezeket 1600mhz-en. ?? Vagy akár többen.
Dr. Student
-
Rivaul
addikt
válasz madmaxxx #24252 üzenetére
Van rá különösebb okod? ha nincs akkor pls neki se állj... Bios topic ha mindenképpen akarod, ilyen jószágokon viszont még annyira se ajánlom mint máskor...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
madmaxxx
senior tag
1 kis segítséget szeretnék kérni:
Fujitsu Siemens ESPRIMO P5915 gépen hogy lehet BIOS-t frissíteni?
Köszönet előre is!}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
csoty
aktív tag
válasz Coccolino_O #24238 üzenetére
Vinyód van, vagy SSD? Mert vinyó miatt eléggé felesleges a sata3, de ha később tervezel beszerezni 1 SSDt, akkor természetesen oké.
#csotykocsithajt
-
BJanee
tag
Jól van na! Azért nem kell itt felkapni a vizet. Gondolom, ő is megnézi a linket, eldönt mi mennyit ér! Egyébként az, hogy javított, nem jelent semmit, mert van rá garancia! De valóban, érdemesebb azt nézegetni, amit te linkeltél, csak a kolléga említette, hogy használt lap is lehet. Az újakat nem néztem....
-
BJanee
tag
Pl. itt van egy....
-
WP14
őstag
-
BJanee
tag
Ha 15 alatt akarsz kijönni, akkor maradnak a h67, p67, esetleg b75 chipsetes lapok. Mivel a 2120 am. is szorzózáras, vagyis tuning kilőve, innen már csak a pénztárcád, meg az igényeid döntenek, de ki lehet fogni olyan p67-es lapot, amin van usb3.
-
kikey
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy usb3.0-ás pendrive-ot. Zsír új Silicon Power Marvel M01-et.
A probléma a következő: ha rádugom az udb 3.0-ás csatlakózóra (gigabyte p55a-ud6) semmit sem csinál.
Ha 2.0-ás csatira dugom a pendrive-ot akkor minden rendben van, de ha bármi perifériát rádugok az alaplap 3.0-ás csatijára azok is működnek. Röviden a 3.0 a 3.0-val összedugva nem megy. Valaki meg tudja mondani hogy ez mitől lehet?U.i.: Az öcsém gigabyie ga 790xta-ud4-es lapjában is ugyanez a jelenség van.
-
adam_
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egyik ismerősöm által egy weboldal fejlesztős időszakos munkát. Konkrétan egy már meglévő oldalt kellene "felfrissítenem". Az oldal Javaspringbe íródott, és RIOT CMS rendszeren fut. Sajnos számomra még ismeretlen ez a fajta webfejlesztő eszköz, viszont időm van a projektre, így hát nem hátrálok meg. Korábban csak Drupallal, e107-tel, és Joomlával foglalkoztam.
Az oldalon olyan "kisebb volumenű" változásokat kellene végrehajtanom, hogy a kezdőlapon a képeket lecseréljem, szövegek más betűtípusban, kereső részbe google mapses térképmegjelenítés, és végső soron az oldal többnyelvűsítése, amelyre oldalt kis zászlók segítségével történhet meg a váltás, angolra, németre a magyaron kívül.
Mit gondoltok, ezeket a módosításokat végre lehet hajtani alap JAVA-s és CMS rendszerek területén szerszett jártassággal, tudással?
Arra már sikerült rájönnöm, hogy ha belépek RIOTba az admin felület jön be ugye, ott nem lehet különösebb módosítást végrehajtani, viszont amikor magát az oldalt nézem, oldal megjelenik egy kis menüsáv, amelyben még nem teljesen igazodom ki, viszont itt lehet pl. betűtípust módosítani (de pl a fejlécbe, láblécbe nem...). De pl. a képeket így nem tudom módosítani, és az egyes boxokat sem, csak a + illetve - jellel tudom hozzáadni a már előre megszerkesztetteket, vagy törölni. A további módosításokat hogyan tudom végrehajtani az esetleges boxokban, kép szerkesztési beállítosákoban...? Eclipsben? Kellene egy kis kiinduló doksi tőletek, hogy a már meglévő ISP, FTP, DB azonosítók birtokában hogyan tudnám a fentebb leírt módosításokat végrehajtani? Esetleg a RIOT megengedi azt a "könnyebbséget", hogy mindezeket "admin nézetből" módosítsam, csak én nem találom az opciókat hozzá?!
Nagyon szépen köszönöm a segítő, iránymutató hozzászólásokat.
Üdvözlettel,
Ádám[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
hali!
a pirossal bejelöltek konkrétan mik is a lapon? mi a nevük?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
BJanee
tag
válasz Coccolino_O #24234 üzenetére
Gyakorlatilag bármelyik jó, ami elviszi a procit. Milyen árban gondolkodtál max.? Újan, vagy használtan? Sztem a jövőre gondolva (hátha cserélsz egyszer Ivy procira) vegyél z77-es lapot. Kb. árban is megfizethető. Mivel én Asus párti vagyok, ezért ezt ajánlom, de mint említettem, ebből a szempontból bármelyik gyártó lapja kiszolgálna.
-
WP14
őstag
válasz Coccolino_O #24234 üzenetére
Nekem Asus P8B75-V lapban van a 2120 és elégedett vagyok vele tökéletesen.
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Coccolino_O
őstag
Hali! Érdeklődnék, hogy i3-2120 alá milyen alaplapot ajánlanátok? Fontos, hogy legyen rajta sata3 csati. Köszi előre is.
-
BJanee
tag
Ahogy látom az általad linkelt kép alapján, megpróbál floppy-ról és cd-ről is olvasni bios fájlt. Pontosan nem tudom, milyen típusú lap, de ha esetleg a legfrissebb BIOS-t letöltenéd, kiírnád cd-re, azt flash-elné a chipbe, hátha, egy próbát megér. Esetleg nincs a lapon egy olyan 3lábú jumper, hogy normal, meg bios recover (vagy valami hasonló)? Ha a recover állásban lett hagyva, akkor folyamatosan keresni fogja a bios fájlt.
(#24229) petpalack: mindkettő elavultnak számít manapság, bár a P55-tel még el lehet lenni. De ha cserélni akarsz, akkor Sandy-re, vagy Ivy-re érdemesebb és ahogy Rivaul kolléga említette, gyakorlatilag mindent le kell cserélned (proci, memória, hűtő-hacsak nem olyat használsz, amit több platformra is rá lehet tenni)
Amit át tudnál tenni, az a videókártya, táp, meg a meghajtókrövid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
petpalack
csendes tag
válasz BomiBoogie #24230 üzenetére
Melyik?
Várj több info:
Saját gépem: Gigabyte EP 45 extreme, Intel core duo E7500, 4GB ram, HD 6770 1gb vgaKollégám eladná a gépét és az előbb említett alaplap van benne és érdekelne a cserélve jól járok-e és és az ára is mert ha nem járok jól akkor nem magamnak venném meg?
Üdv -
petpalack
csendes tag
Sürgős! Tisztelt szakemberek!
Érdeklődnék az alábbi alaplappal kapcsolatban: Gigabyte P55 U3L. 3 éves.
Ár?
Érték?
Megbízhatóság?Megéri lecserélni erre egy Gigabyte EP 45 Extreme-t?
Köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KiSSuE #24225 üzenetére
Szóval egy Prescott kazán. Annál nem meglepő az ilyen hőmérséklet. Persze ha már nyugalmi állapotban ennyi, akkor kellemetlen. Első körben újra kellene pasztázni. Ha terhelve ennyi, akkor teljesen normális.
Ha tiszta réz, akkor CNPS7700Cu. Az AlCu esetében a lamellák 2/3-a alumínium, csak a középső harmad réz.
-
KiSSuE
tag
Sziasztok!
Egy ilyen hűtő mellett szabadna ez ?? Zalman cnps7700 s478
[ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Ha nincs a házban szellőzés, akkor túlmelegedhet ez az alaplap: ASUS P8H77-V. Vagy lehet bármi baja ettől? (tuning nélkül) -
Gaben92
őstag
válasz BomiBoogie #24218 üzenetére
Mert nem akartam hülyeséget mondani, szóval javítsatok ki ha tévedek.
Na szóval takarítottam itthon, és a 286-os, 486-os procik mellett előkerült egy komplett 386-os gép. Szétkaptam kicsit, és meglepődtem. Legalábbis Én még nem láttam olyan 386-os alaplapot amire közvetlenül csatlakozik rá az IDE HDD, meg az FDD is. A hátuljára meg rá van integrálva 2 soros, és egy párhuzamos port a VGA, és a billentyűzet csati mellett. Ellenben 1 darab bővítőkártyának (nem tudom a csatlakozó nevét ) van hely rajta csak, igaz abba van egy elosztó ami 5 felé osztja.
Eddig bármilyen 386-os alaplapot láttam az bővítőkártya helyekkel elég durván bővelkedett, viszont semmi se volt rajta. Én láttam keveset, vagy tényleg furcsa ez az egész?
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
Üdv!
Valaki aki otthon van 386-os (igen jól hallottátok ) alaplapok terén írjon már rám egy PÜ-t, mert találtam itthon egy "furcsát". Előre is köszönöm.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
mqm
senior tag
MSI 990FXA-GD65 deszka mennyire ajánlott FX-8320 alá?
-
baboss
őstag
Köszönöm az infót.
Közben én is megtaláltam a linket oldalt. -
csoty
aktív tag
válasz baboss #24209 üzenetére
Átlagosan 80%~ teljesítmény növekedésre lehet számítani, de ezt a kérdést inkább itt tedd fel.
#csotykocsithajt
-
-
Dav123
tag
Sziasztok
Asrock 960GM-VGS3 FX típusú lap a Kingston 4GB DDR3 1333MHz KVR13N9S8/4 típusú ramot elfogadja? Hivatalos oldalon nem sok infó van a 4GB-os 1333-mas ramokról.
Köszi.
-
galetele
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Gigabyte GA-M55plus-S3g alaplapom. Működőképes volt de egy ideig nem volt használva.
Mikor bekapcsolnám nem csinál semmit.
Volt benne egy púpos kondenzátor a prcesszorhoz közeliből. Ez a kondi ki lett cserélve mégsem indul.
Lehetséges hogy a többi kondi is tönkrement de azokon nem látszódik semmi és nem is púposak?
Érdemes mindet kicserélni?
Tudja-e esetleg valaki hogy mi egyéb lehet?
Találkozott már valaki ilyen problémával?
A tápegység az jó.köszönöm
-
Ruszki
senior tag
válasz MrRL19 #24199 üzenetére
Üdv!
Az,hogy egy routernek mennyi a hatótávolsága az nagyon sok mindentől függ.
pl.:hol lesz elhelyezve,milyen vastagak a falak,milyen a router teljesítménye,milyen a wifit vevő eszköz minősége,etc,etc.
Igen van különbség router és router között.
Van kisebb teljesítményű(olcsóbb) és akkor ugye a nagyobb teljesítményű(drágább).
Milyen márkát vegyen az ember ugye sokaknál ez is szempont(személy szerint nekem egy TP Link van)
Akkor jöhet az még,hogy "komolyabban" fel van szerelve és található rajta USB amire adattárolót tudsz rádugni és azt megosztani pl. külső HDD.
De még lehetne sorolni rengeteg dolgot.
Wifi jel erősítésre lehet wifi jelerősítő de lehet beállítás kérdése is a routeren belül vagy ha ez sem elég akkor nagyobb teljesítményű router beiktatása.Ha esetleg kevés az itt elhangzott akkor néz itt is körül!
Üdv,Ruszki!
[ Módosította: BomiBoogie ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest