Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyeszmate
újonc
válasz jim bcs #36677 üzenetére
Jó a táp szerintem. Még egy rendszergazdával is beszéltem, vele is kipróbáltunk mindent. Annyit mondott, hogy az alaplap pcie slotja 2.0-s, a videókártyáé pedig 3.0-s, de ennek ellenére simán működnie kéne. Nemrég vettem őket iponon, még van esélyem arra, hogy az egyiket kicseréljem szerintetek?
-
takessz
senior tag
válasz jim bcs #36580 üzenetére
20k kategóriába szerintem tűrhető már meg ne haragudjál nem mindenki "milliomos"l!! Radásul játékra Z chipset jobb mint egy holmi sz... H s chipset azok irodai munkára valók mind
És már megbocsáss de sokkal jobb ez mint valamennyi ilyen itt legalább van a kondiknak is hüttö borda!!
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
04ahgy
nagyúr
válasz jim bcs #36466 üzenetére
Nem írtam, hogy instabil. Azt írtam, hogy stabilabb. A stabilnál is van stabilabb, mint ahogy a nagyon forrónál hidegebb is lehet nagyon forró.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz jim bcs #36462 üzenetére
Egy dolog, hogy hogy van a számozás, és másik dolog, hogy hova javasolt előbb betenni...
Mindig is a távolabbi slotok voltak a stabilabbak, már az X58-P55 korszakban is.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
reset
senior tag
válasz jim bcs #36412 üzenetére
VGA-t már kiszedtem, lapról is ugyanaz a helyzet. MEM ok'-t próbáltam, lehet, hogy azt még egyszer megnézem - és a RAM-okat is...Ha nincs eredmény ellenőrzöm a CPU-foglalatot. A lapon lévő, esetleg régebbi BIOS nem lehet az oka..?
Picturemaker Megnézem...A RAM-slotok melletti matricát néztem, de attól nem lettem okosabb...
[ Szerkesztve ]
-
Jeollam
aktív tag
-
fbeni91
tag
válasz jim bcs #36111 üzenetére
Hali srácok.
adott egy lap....
Msi K8N Diamond... Tudom régi lap.Mindent rendesen rá kötöttem. Vinyó nélkül!!
Tápot be kapcsolom röff.... és ennyi... a panelon a rendes érintkezőknél sehogy sem tudom be kapcsolni a lapot!!!
Valakinek valami kézzel fogható ötlet??
"Minden jól csatlakozik, minden elég neki, minden kompatibilis amit bele tetem!! "
Ötleteket várok! -
Taifa Díaz
őstag
válasz jim bcs #36105 üzenetére
Megsúgom, hogy én is így tudtam...eddig. A múlt héten segítettem egy ismerősömön, aki összerakott egy APU-s gépet, Gigabyte F2A88XM-HD3 alaplappal. Szólt, hogy nem történik semmi a bekapcsoló gomb megnyomásakor, meg se nyikkan az egész. Már kétszer ellenőrzött mindent. Próbaképpen megcseréltem a power gombnál a két kis dugaszt, és lőn rendszerindulás.
Várom újabb nagyképű válaszod arra, hogy akkor itt mégis mi történt.Tudod, azért nem túl okos dolog ez a nagyképű ajjjaj - így, 3 j-vel, ahogy te írtad - hozzáállás semmihez és senkihez, mert még te is találkozhatsz új dologgal az életben, ahogy mindenki más
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Doblós
aktív tag
válasz jim bcs #36105 üzenetére
Minden a helyén van,lecsekkoltam mindent,magától meg csak nem lazul le
Fogalmam sincs,mi lehet vele,pont ezért volt szervízben,csak akkor már egyáltalán nem adott képet,de a ventik mentek.Állítólag megjavították.Elsőre a vinyó sem indul,csak a ventik
[ Szerkesztve ]
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Rivaul
addikt
válasz jim bcs #35682 üzenetére
Isten ments hogy vitatkozzak valakivel is Nem viccből írtam hogy hiszek neked. A személyes tapasztalat sokszor valóban mást mutat mint a papírforma. Viszont az esetek nagy részében (gyártási és anyaghasználati minőség) nem a kábel a befolyásoló tényező
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz jim bcs #35680 üzenetére
Gyakorlatilag nem szabad hogy lassabb legyen. Semmi különbség nincs a kábelek között teljesítmány terén. Eredményeink megerősítik, hogy annak ellenére, hogy a gyorsabb hardver ma rendelkezésre álló, még mindig nincs teljesítmény különbség a SATA 3Gb / s és SATA 6 Gb / s kábelek között.
Nem cáfolom hogy tapasztalhattál ilyet de az csak egyedi eset/winyó/gép miatt lehet és nem a kábelek felépítéséből eredően.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz jim bcs #35676 üzenetére
Miért ne lenne meg a sebesség azért mert egy régi sata kábelt használ? Fizikailag semmilyen különbség nincs. Maga a sebesség növekedés van csak címezve 1-2-3-al. 1,5-3-6 Gbit/s
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz jim bcs #35606 üzenetére
ez az alaplap egyébként jó lenne?
[link]csak mert összesen 1 szabad PCI foglalatom van, de két alaplapi USB 3.0 csatlakozó kéne.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MK4R32
csendes tag
-
MK4R32
csendes tag
válasz jim bcs #35539 üzenetére
semmi csipogás!
Bocsi ha hülye vagyok,de tényleg nem értem hát E2200 intel procin nincsen láb...pl mint egy AMD-procin. maga az alaplap foglalatba meg értelem szerűen csak 1 féle képpen tudom berakni. Akkor milyen lábról van szó? Hát az okosok ezt tanácsolták...de csak 2-3 másodpercig ment a gép.
-
zsolthee
senior tag
válasz jim bcs #35399 üzenetére
Bocs, nem jó helyről linkeltem. Egy erre járó moderátor javítaná ha megkérem?
Szóval ez lenne az[ Szerkesztve ]
-
-
Belnir
csendes tag
válasz jim bcs #35341 üzenetére
Betenném a szekrénybe a VGA-VGA kábelt, de sajnos nem tehetem, mert a DVI kimeneten nem jön ki a jel. Tehát a DVI-DVI kábel volt eddig a szekrényben, mert nekem ez nem okozott problémát. Mivel azonban a kollégámnak csak a DVI kimenet opció, ezért rá kell bírnom valahogy a win7-et, hogy a VGA kimenet helyett a DVI-t részesítse előnyben. Több megjelenítő híján nem volt más lehetőségem, ezért csináltam így. Tehát a VGA kábelt elteszem, amennyiben azt csinálja a gép, amit én akarok.
Intel G4560, AsRock B150M-HDS, 8Gb RAM
-
Belnir
csendes tag
válasz jim bcs #35338 üzenetére
Úgy van, hogy van egy Samsung Syncmaster 23XX HD monitor/tv-m. TV-nek mondjuk sosem használtam. Ebbe bedugtam a DVI-t is és a VGA-t is. Tehát a gépből két kimeneten két kábellel egy készülékbe megy a jel, és tudom váltogatni, hogy most a vga jelet akarom vagy a dvi-t.
Szerk.: Boot idő alatt meg UEFI alatt mindkét kimeneten küldi a jelet a lap. Win alatt csak a VGA megy.
[ Szerkesztve ]
Intel G4560, AsRock B150M-HDS, 8Gb RAM
-
04ahgy
nagyúr
válasz jim bcs #35320 üzenetére
Akármilyen BIOS sem változtat azon, hogy a Deneb max. beállítható RAM szorzója 8, ami 200MHz-es External Clock esetén 1600MHz effektív frekvenciájú RAM-ot eredményez. A Black Edition-ök esetén is. Ezen nem változtat semelyik alaplap sem, mert a CPU-ban lép fel a korlátozás.
Válaszod tehát félrevezetheti, hamis illúziókba ringathatja a fórumtársat.
HGyu
-
-
anonymus89
addikt
válasz jim bcs #35300 üzenetére
A hdd mondjuk már nem 100-as, kábelt cseréltem sajnos nem változott.
A monitorra visszatérve ha ebbe a lapba teszek egy videókártyát akkor dvi-on ugyanazzal a kábellel van kép csak az alaplapi csatin nincs ez az érdekes....
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz jim bcs #35260 üzenetére
Megoldotta, köszönöm a segítséget!
Még annyi volna, hogy a mentéseket másoltam vissza és kegyetlenül belassul a gép elindítom a pasziánszt és majd 1 perc kell míg elindul....
Kihagytam volna valamit a driverek közül? inf, lan, vga, usb3.0, audio, intel management és intel rapid storage-ra szükség van?(az igaz, hogy nem a sata6-os portokra kötöttem a winyókat)u.i: viszont a div még mindig nem megy de miért?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Bad Pritt
félisten
válasz jim bcs #35284 üzenetére
Na most megy, a kérdés már csak az, hogy miért.
A proci a helyén volt, egyik Ram, HDD ki lett húzva, viszont a másik Ramot áttettük a kék slotból a feketébe, mivel az alaplapon írva volt, hogy az az elsődleges (a 2-es és 4-es számú). Ez nem tudom mennyire számíthat.
Most akkor sorban visszarakunk mindent szerintem.
Alaplapi led ettől függetlenül nem világít.Szerk.: akkor valóban a Ram lehetett a gond, köszönöm mindkettőtöknek.
Érdekes, mert a füzet nem írt erről semmit.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz jim bcs #35280 üzenetére
Ne haragudj hogy bele szólók a hozzá szólásodhoz.
Igazat tudok adni fentebb irt soraidhoz.
Lehetséges ebben a világban hogy nincs kivel beszélnie.
Tényleg hagyjuk öt.
Erre vannak kitaálva chat-es beszégetésre lehetöséget adó oldalak és más lehetőségek teljesség igénye nélkül nem nevezem meg öketsem.
Isti
[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
gyulank
addikt
válasz jim bcs #35264 üzenetére
Egyrészt te offolod tele, és én meg miattad. Másrészt én is azt javasoltam. Ezen kívül pedig te se tudod, hogy mi köze hozzá, csak azt ismétled, hogy van és kész... Annyi lehetne, hogy nem a Win7 partíció van bootnak jelölve, de ha telepíti, automatikusan aktívvá kéne tennie.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
válasz jim bcs #35262 üzenetére
Mert mi köze hozzá a C partíciós XP-nek, meg hogy támogatja-e az XP-t? Miért én beszélek hülyeséget? Mert azt mondod? Az előző hozzászólónak lehet amúgy is igaza, mert ha boot probléma lenne, attól nem indulna újra.
-
anonymus89
addikt
válasz jim bcs #35255 üzenetére
en nem raktam xp-t erre a gepre. Boot menu van ahol ki kellene valasztanom a win7-et de eddig sem jutok el mert allandoan ujraindul.
Az baj ha van mellette egy xp a winyo c particiojan?[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
válasz jim bcs #35255 üzenetére
Nekem az jött le ebből, hogy az XP működött rajta, és amióta Win7-et telepített, semmi nem indul. Na, akkor meg ha nem telepített erre a gépre XP-t, nem tudom, mit jelent az XP mellé telepítettem mondat.
[ Szerkesztve ]
-
csimpekve
tag
válasz jim bcs #35210 üzenetére
Nekem is hasonló problémám van.
Alaplap: Asrock FM2A55M-VG3+
Videókártya: Asus EN210 Silent DDR3 1GBCsak HDMI monitorom van, az alaplapon nincs HDMI, ezért is vettem a kártyát, de nem ad képet. Annyi történik, hogy amikor bekapcsolom a gépet, a monitor képe (a kapcsolat hiányára utaló felirat) világosabb lesz.
Arra gondoltam én is, hogy a biosban kellene valahogy letiltani az alaplapi vga-t, de ha a PCIE-be helyezett kártya mindenképp az elsődleges, akkor nem tudom mi a gondwww.csiro.hu
-
maxxenergie
senior tag
válasz jim bcs #35197 üzenetére
Köszi ott nem találtam ilyet nem tudtam változtatni a sebsségén a BIOS-ban. Akkor lehet tényleg új BIOS kell neki megnézem milyen van rajta, és legújabbat feltolom rá és meglátjuk. Másban nem láttam hátrányt, csak valószínű eladó sorban lesz hamarosan a konfig, és ahogy mondod parasztvakítás miatt sokan ezt nézik, és mint én is egyből arra gondolnak gyanakszanak, hogy valami nem korrekt Működésben nem tapasztaltam semmit egyébként. Csak azért mert gyerek gépébe ddrII 1066-os ramok magasabbat kaptak WEI-ben
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
válasz jim bcs #35194 üzenetére
Szia hozzámvágták egyébként pont így volt
Amúgy próbáltam mert van otthon Mushkin 2*2 GB DDR3 1600-as 996659ST is ugyan ez volt a helyzet élmény index sem változott sajnos semmit ezzel sem Esetleg más ötlet köszi előre is a segítséget mindenkinek
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
RAZERX
csendes tag
válasz jim bcs #32548 üzenetére
Na ok de ha nem használom firevire akor nincs baj ugye? Az elöző tulaj azt mondta nála tökéletes volt ,ezt szerintem ő észre sem vette ! Ok hogy a gugli a barátod de ez itt egy forum nem?
asus rog rampage formula,Ocz reaper 4gb ,CPU Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz Videokártya Asus R7260X 1gb ,Fsp 400w blue strom II
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest