Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A guglinak mindig is jó volt a dokumentumkezelő rendszere...
sok szerverük, diszkjük, adatközpontjuk van, nagy dokumentumokat is tudnak kezelni.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
ledgeri
nagyúr
Minha azt írtad volna, hogy "te is befolysolod a Föld forgását, ha felmész a tizedikre egy liftel". Tecnikailiag igaz, de totálisan irreleváns.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
gabor7th
addikt
Sohase mennek végbe ezek a dolgok...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
GreatL
őstag
Szerintem arra gondolt hogy "amit elbír a papír, azt a Google is kibírja" - büntetések, vádak stb.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Medocsabi
addikt
Az a baj a Google-lal szerintem,hogy már nem lehet szabályozni,olyan szinten uralja az életünket. Annyira hirtelen lett a mindennapi élet része,hogy most már nincs vissza. Fater még tussal-tintával rajzolt szakrajzot, amikor én középsulis lettem,akkor ők már öregek voltak az informatikához,a tanárok meg még nem értettek annyira hozzá. Amikor egyetemista lettem,akkor meg már egyeduralkodó volt a piacon. Szerintem az a baj,hogy nem volt idő arra hogy kiderüljön milyen piaci szereplő lesz,most meg a tejet akarják visszatölteni a tehénbe. Szerintem
-
gabor7th
addikt
Eric Smidt nemrég adott egy azóta letiltott interjút amiben többek között arról beszélt, hogy a Google a vesztesek közé került és az AI tekintetében is így áll és ez végzetes lesz a cégnek majd...
-
csendes
őstag
NIncs "betiltva" az interjú, csak a videót "privát" statuszba tették a YT-on [link] . De sok cikkben lehet olvasni összefoglalókat, hogy miket mondott a Stanford-on. A legfontosabb megállapítása, hogy be kell tiltani az otthoni munkavégzésr.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
gabor7th
addikt
Meg hogy jövöre már jöhet az AI ami ellophat komplett ötleteket és lemásolhatja némi módosításokkal, hogy ne perelhessenek be... Ugye amit a Tiktokkal kapcsolatban mondott. Volt ott más érdekes dolog is...- Az egyetem is törölte a saját weboldalán az interjút.
-
csendes
őstag
A tudás, technológia ellopására nagyon sok volt példa van a történelem során. A szabadalmakat és a szellemi tulajdont (IP) törvények védik. és a jogászok nagyon jelentős része foglalkozik ezek védelmével, kikerülésével, az ezekkel kapcsolatos megállapodásokkal.
Szerintem a Stanford azért tette elérhetetlenné az előadását, mert itudományos szempontból vállalhatatlan állítások szerepeltek benne, ami az egyetem hírnevét ronthatja, és nem azért, mert rettenetes igazságokat mondott ki, amit el akarnak titkolni.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diabetes - Cukorbetegség
- Diablo IV
- ASUS notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen