- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
A tudás, technológia ellopására nagyon sok volt példa van a történelem során. A szabadalmakat és a szellemi tulajdont (IP) törvények védik. és a jogászok nagyon jelentős része foglalkozik ezek védelmével, kikerülésével, az ezekkel kapcsolatos megállapodásokkal.
Szerintem a Stanford azért tette elérhetetlenné az előadását, mert itudományos szempontból vállalhatatlan állítások szerepeltek benne, ami az egyetem hírnevét ronthatja, és nem azért, mert rettenetes igazságokat mondott ki, amit el akarnak titkolni. -
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Eric Smidt nemrég adott egy azóta letiltott interjút amiben többek között arról beszélt, hogy a Google a vesztesek közé került és az AI tekintetében is így áll és ez végzetes lesz a cégnek majd...
-
Medocsabi
addikt
Az a baj a Google-lal szerintem,hogy már nem lehet szabályozni,olyan szinten uralja az életünket. Annyira hirtelen lett a mindennapi élet része,hogy most már nincs vissza. Fater még tussal-tintával rajzolt szakrajzot, amikor én középsulis lettem,akkor ők már öregek voltak az informatikához,a tanárok meg még nem értettek annyira hozzá. Amikor egyetemista lettem,akkor meg már egyeduralkodó volt a piacon. Szerintem az a baj,hogy nem volt idő arra hogy kiderüljön milyen piaci szereplő lesz,most meg a tejet akarják visszatölteni a tehénbe. Szerintem
-
gabor7th
addikt
Sohase mennek végbe ezek a dolgok...
-
bambano
titán
A guglinak mindig is jó volt a dokumentumkezelő rendszere...
sok szerverük, diszkjük, adatközpontjuk van, nagy dokumentumokat is tudnak kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest