Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
A tudás, technológia ellopására nagyon sok volt példa van a történelem során. A szabadalmakat és a szellemi tulajdont (IP) törvények védik. és a jogászok nagyon jelentős része foglalkozik ezek védelmével, kikerülésével, az ezekkel kapcsolatos megállapodásokkal.
Szerintem a Stanford azért tette elérhetetlenné az előadását, mert itudományos szempontból vállalhatatlan állítások szerepeltek benne, ami az egyetem hírnevét ronthatja, és nem azért, mert rettenetes igazságokat mondott ki, amit el akarnak titkolni. -
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Eric Smidt nemrég adott egy azóta letiltott interjút amiben többek között arról beszélt, hogy a Google a vesztesek közé került és az AI tekintetében is így áll és ez végzetes lesz a cégnek majd...
-
Medocsabi
addikt
Az a baj a Google-lal szerintem,hogy már nem lehet szabályozni,olyan szinten uralja az életünket. Annyira hirtelen lett a mindennapi élet része,hogy most már nincs vissza. Fater még tussal-tintával rajzolt szakrajzot, amikor én középsulis lettem,akkor ők már öregek voltak az informatikához,a tanárok meg még nem értettek annyira hozzá. Amikor egyetemista lettem,akkor meg már egyeduralkodó volt a piacon. Szerintem az a baj,hogy nem volt idő arra hogy kiderüljön milyen piaci szereplő lesz,most meg a tejet akarják visszatölteni a tehénbe. Szerintem
-
gabor7th
addikt
Sohase mennek végbe ezek a dolgok...
-
-
bambano
titán
A guglinak mindig is jó volt a dokumentumkezelő rendszere...
sok szerverük, diszkjük, adatközpontjuk van, nagy dokumentumokat is tudnak kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest