- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Kapott a Feleségem karácsonyra 3 féle Frei kávét. Málnás vagy mi a szösz, mogyorós, meg sima. A málnás még elment, de a mogyorós az borzalmas volt. A sima iható, de én magamtól nem vennék. A málnás íz kb. még vagy 3 hétig érezhető volt, a mogyorós meg még tovább. Amikor végre elfogyott a sima és jött a Lavazz Oro akkor még érezhető volt mindig a mogyorós íz. És ez nem olyan, mint egyes kávékban az ízjegy.
-
jjeahh
nagyúr
Én mostanában azzal szórakozok, hogy megpróbálom kitalálni az ízjegyeket és utána megnézem, a gyártó mit ír. Lavazzánál 100%, mindíg eltalálom az összeset, Kimbo szerintem hazudik
. Mondjuk a Kimbo a pörkölést sem találja el, náluk a ligh roast a medium, a medium az valójában dark, a dark meg... franc akar szenet inni
.
-
-
Dr. Szilikát
őstag
Ezt leírták némelyik Saeco gépkönyvben, hogy a gyári teszt során konkrétan kipróbálják (kávéval), aminek értelemszerűen lehet maradványa, de ennek nem kell jelentőséget tulajdonítani.
Ha én mondjuk teljesen kitisztítok egy főzőegységet (nevezhetjük gyártási állapotnak), meg a kifolyót is, abból egy vizes öblítés legfeljebb szilikonzsír nyomokat oldhat ki, amivel megkentem.
De a szilikonzsír "ehető", ártalmatlan.
-
atala
addikt
Nekem az első kávé híg lötty volt. A második már talán jó, de inkább a harmadiktól volt jó.
Ez azért van, mert az éppen őrölt kávé daráléka nyomja bele az előzőleg darált kávét főzőbe. Legalábbis a régi juránál így volt. ezt nem szedtem szét, hogy megbnézzem, de nagy valószínűséggel ennél is így van. -
atala
addikt
Szerintem ez a Latte Go rendszer nagyon egyszerűen tisztítható. Ha csak rányomsz az átöblítés funkcióra, akkor a gőz segítségével kimossa a tejet a kis csövekből. Mivel ez nagyon apró, (nem úgy mint a szilikoncső), ezért teljesen átmossa. Ha meg kézzel mosod el, akkor is nagyon jó, hogy csak két részre kell szedni, és nagyon könnyen elmosható.
A gép takarítása az már más kérdés. Az majdnem mindegyiknél ugyan úgy zajlik.
Talán ennél a Philipsnél az a jó, hogy kivehető a főzőegysége. -
kchris78
veterán
Szerintem legegyszerűbb egy kv habosító, pl nestlé.. nincs cső, egyszerű tisztítás… egy cső esetén az utána való tisztítás fából vaskarika, a zsíros tejet mennyire tisztítja a víz.. látszatra kb. szépen, de lassan feltapad az a réteg amiben megtelepszenek a baktériumok. Vagy gőz kivezetest vezetni egy tejes kancsóba, mint ahogy egy kávézóban csinálják..
-
atala
addikt
Szerintem ez sem jó megoldás, mert nem lehet rendesen elmosni. Gondolom át lehet mosatni ha nem tejet, hanem vizet teszel bele, de biztos nem telejesen mossa át.
Én pont az ilyenek miatt döntöttem a Latte Go-s Philips mellett. Zseniálian kitalálták, hogy két részre kell csak szedni a habosítót, és egyszerűen el lehet mostni. De ha csak átöbblítteted a géppel, az is elég, és még a tejet sem kell kiszedni a tartóból. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest