Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Igen, van 2 "paci" (is)..
Meg egy kutyus akit most műtöttek és akkor hirtelen én is a Tp-Link WR1043ND-re tettem egy Logitech webkamerát (Sima passzív 5m-es toldóval). OpenWRT alatt a motion nevű csomaggal oldottam meg és a cégtől néztem, hogy nem szedi-e le magáról a pólót amit a vakaródzás miatt volt kénytelen elviselni.. Ugyan csak 640x480-at tud, de elég elfogadható képe volt! 
Szóval skacok én meg elvittem a konzulensemnek a szakdogát, úgyhogy ha nem talál benne semmi módosítani valót akkor holnap talán meg tudom nézni a N2800-as lapot 64 bites ubuntuval, grafikus felülettel.. Bár őszintén szólva nem sok reményt látok arra sem, hogy egyáltalán linuxon tudjon normális felbontást, nem hogy 64 biten..
Pedig igazán jó lenne!!
Mindenesetre a PowerVR SGX 545 ami itt ott néha Intel GMA 3650-nek van átnevezve talán mehetne ezzel a driverrel..
A "2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000" az talán még belefér, mert ez is a 3000-es széria... próba-szerencse..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg egy kutyus akit most műtöttek és akkor hirtelen én is a Tp-Link WR1043ND-re tettem egy Logitech webkamerát (Sima passzív 5m-es toldóval). OpenWRT alatt a
Pedig igazán jó lenne!!