- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Igen, van 2 "paci" (is)..
Meg egy kutyus akit most műtöttek és akkor hirtelen én is a Tp-Link WR1043ND-re tettem egy Logitech webkamerát (Sima passzív 5m-es toldóval). OpenWRT alatt a motion nevű csomaggal oldottam meg és a cégtől néztem, hogy nem szedi-e le magáról a pólót amit a vakaródzás miatt volt kénytelen elviselni.. Ugyan csak 640x480-at tud, de elég elfogadható képe volt! 
Szóval skacok én meg elvittem a konzulensemnek a szakdogát, úgyhogy ha nem talál benne semmi módosítani valót akkor holnap talán meg tudom nézni a N2800-as lapot 64 bites ubuntuval, grafikus felülettel.. Bár őszintén szólva nem sok reményt látok arra sem, hogy egyáltalán linuxon tudjon normális felbontást, nem hogy 64 biten..
Pedig igazán jó lenne!!
Mindenesetre a PowerVR SGX 545 ami itt ott néha Intel GMA 3650-nek van átnevezve talán mehetne ezzel a driverrel..
A "2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000" az talán még belefér, mert ez is a 3000-es széria... próba-szerencse..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Vicces képek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg egy kutyus akit most műtöttek és akkor hirtelen én is a Tp-Link WR1043ND-re tettem egy Logitech webkamerát (Sima passzív 5m-es toldóval). OpenWRT alatt a
Pedig igazán jó lenne!!