- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithbandi
csendes tag
vetem nemreg egy powercolor 3850 est.faja berakom nemjo stb stb...
viszakuldtem,mire azt mondtak jo,de mondom nemazert kuldtem mert jo stb...
ere elkuldtek bevizsgalasra mire kiderult rosz,kicsereltek,kuldtek az ujjat.
Na itt jon a poen!Jott az uj berakom es nemukodik hahaha
es viszakuldom most...mondjak bocsanat meg ienek de kicsit idegesito szerintem..
Lenyeg a lenyeg NE vegyetek POWERCOLOR videokarikat!!!
Amugy en nvidia parti vok de oan kari anyiert akor nemvolt. -
smithbandi
csendes tag
behalok...
a 3850 esem amit viszakuldtem hogz rosz aztmondja a ceg jo nemtalaltak hibat
irtak irjak hibaleirast es mndja azt megse neztek behalok
3dmark lefutot akor aztmondja mar jo a kari grgrgrgrgrgr
PCX kft...toluk inkabb ne surun vasaroljatok!! -
smithbandi
csendes tag
behalok...
a 3850 esem amit viszakuldtem hogz rosz aztmondja a ceg jo nemtalaltak hibat
irtak irjak hibaleirast es mndja azt megse neztek behalok
3dmark lefutot akor aztmondja mar jo a kari grgrgrgrgrgr
PCX kft...toluk inkabb ne surun vasaroljatok!! -
smithbandi
csendes tag
varj mert eloszor rendeltem egy uj tapot mondom tuti keves neki..azis kelett mert anelkul be se indult ..utana jotek a gondok tovabb mig azis lejott 3-4 nap...
-
smithbandi
csendes tag
24.-en vettem....budapest...pcx kft
mar az elso nap rosz volt de mig nem tuti nemakartam nekik szolni...
most mar mas gepben is kiprobaltam es ua...szal mostmar szoltam nekik jojenek erte.. -
smithbandi
csendes tag
a masik meg az,hogy nemazert kuldom visza mert megfelel nem?
annak orulnek ha jo lenne es nemkene vele szarakodni....
csak az en pezem megy ra igyis pluszba meg viszavinni... -
smithbandi
csendes tag
oksa....
-
smithbandi
csendes tag
csak ugye nem oan feltuno a baja...csak anyi hogy nemtok jacani mert kikapcs monitor...nem indul el a gep 10 bol 9 szer...de ha nekik pont bejon es pont jo en megorulok...es viszakuldik a roszat..áááááááááá
-
smithbandi
csendes tag
amugy nem 3 nap??
bar amugy tokmindegy mert ha szar,akor ugye szar.... -
smithbandi
csendes tag
nah szoltam a cegnek vigyek visza a powercolor 3850 esem mert szar....
elvileg jov keden jonek erte,remelem adnak egy masikat nem fognak szarakodni hogy,ez meg az meg hogy nincs baja..
kiprobaltam tesom gepebe is avval be sem indult a gep haha...
irtak irjam le mi a hibajelenseg haha,baze nemmegy!!!
oanko nemtom mi lesz ha aztmondjak ok semi hibat nemtalaltak....akor is lehet oket kotelezni,hogy kicsereljek? -
smithbandi
csendes tag
a drivert leszedtem de hiba nemtudom mengyitni se kicsomagoolni.....
mivan? -
smithbandi
csendes tag
szokasos ati 3850 hiba....
irtam egy szervizbe emailt mik a gondjaim...
ere azt irta gyanus a kari energiagazdalkodasi resze hibazik
amugy latom kijott ujab driver meglesem hatha jo lesz vele... -
smithbandi
csendes tag
tudom elegetek lehet mar belolem...ati 3850...de nekem is elegem van hehe...kikapcsoltam ai t es beszart nemsoka a gep...
na de nemis ezert irok....hanem amikor jon be vindows es a billentyuzeten felvilanak a ledek akor mit akar betolteni mert akor fagy meg mindig es legtobszor oszevisza mosodnak a szinek... -
smithbandi
csendes tag
kepyeljetek most fel oraig birta a cs 1.6 ot.....de utana lefagzott kek kepernzo windows biytonsagi okokbol blabla es ati driver hiba kiirta...de ha meg ati driver hiba miert nem hibazik 3dmarkoknal meg tesztprogiknal?
-
smithbandi
csendes tag
egy hiper 580w os tapom van....amugy mostis leteszteltem gpu izaszto progival es max 55 fok...nem melegedes problema az tuti
-
smithbandi
csendes tag
nah 3dmarkok ismet lefutotak.
VGA stability teszt is siman futott fel oraig....
ha winchi nem dolgozik semi baj...mert ugye 3dmark-ot is betolti utana nem mozdul a winchi meg a stability nel se.
de ha legkisebb grafu jatekal akarok jacani es toltenie kell winchesternek mikozben jatszok meghal...
lehet nemis a VGA szarik be fojton
de mindent leteszteltem es mukszik minden rendesen...
szal hardver hiba nincs de vlki vlmi nemszereti a masikat...hehe -
smithbandi
csendes tag
válasz
Bluegene #30351 üzenetére
hat meg mindig szivok a 3850 emmel....driver hiba vagy gpu ezeket irtatok....de driver kilove mert windowst mikor telepitem format c es akor is befagy neha windows telepites kozben...
gpu meg nem melegszik mert teszteltem stabilitasra a karit....
azt vetem eszre amugy ha nemkell tolteni a gepnek pl 3dmark nemsok akor siman megy de ha mar egy alap gepet igenylo jatek mint pl cs 1.6 fut egy fel perc halal de lehet 5 is....vlmi nem szinkronos dolog lehet?pl a memo nemeleg hoza vagy nemeleg gyors hoza...
nemtud komunikalni vele...a franc se tudja miva....amugy probaltam csupasz full uninstall format c utan is es ua mar indulasnal megall.....vlmikor piros vilagot folyamatosan allt az van es megall a bios elott...amikor pl jacok meg ienek kikapcsol a winchester....azer all meg minden...nem komunikalnak...oan mintha lehuznam rola...ugyanaz van indulasnal is...beinditom bejon jeee abit....es folyamatos piros led nel megall..ha elalszik akor tovabmegy...de akor is altalaban megall a windows betoltese kozben....
nemtud komunikalni a videokair meg a winchi?jah meg oanok vanak kiveszem elemet ugye bios reset ok....inditom es elindul akor mindig....de ha mar belepek es f10 nemvaltoztatok semit csak mentsd el....meglalll mint szokott...de ha kiveszem megint es inditok csupasz biosnal jo 100 bol 100 inditasra
este a biosal szorakoztam de ha oda belepek es f10 alapbol nem indul el mar...barmit valtoztatok ha semit alt akoris ha nincs jokedve es elindul...
miert all meg a winchester folyton...nema kari nemjo...szerintem hanem vlmi vagy freki gond es megall mar mint nincs szinron....vagy keves a 512?azis lehet...es nemtud oan gyorsan komunikalni de aaaa a fenebe mar nemtom mit csinaljak.... -
smithbandi
csendes tag
felraktam 8.5 ot ua...de kerdes miert van ugy hogy reset es nemjon be a gep nemindul el rendesen..ez lehet driver miatt..?
mert vilagit a piros fulon a vinyo es nemmozdul vagy befagy windows indulas elott...
ez nem inkabb mar alaplap bios..?
bar aztis mar FRISSITETEM -
smithbandi
csendes tag
amugy mit tegyek fel ujj drivert uj hotfixet uj mindent...?
-
smithbandi
csendes tag
hat az a helyzet hogy 3dmarkok meg full videokari izaszto progik lementek es probaltam cs 1.6-ozni es megmozdultam befagzott meghalt a gep....mas drivereket megprobalok...majd irom mizu...pill
-
smithbandi
csendes tag
3dmark 03 26k 3dmark 05 10k vegre sikerult letesztelni.....marcsak jacani kene ha tudnek...hihi
azt meg nemis mondtam hogy pl cs 1.6 alatt ugyanugy befagy mint source alatt...ez miert lehet...driver nem?akor csak vlmi driver hiba lesz szerintem -
smithbandi
csendes tag
a 3dmarkhoz valoban csak hotfix kelett naogyon szepen koszonom....
-
smithbandi
csendes tag
nah leteszteltem jah melegedett minden ok ....levetem a tesztelot 2 perc es kifagzott a gep..
-
smithbandi
csendes tag
proc is jo letesztelve melegedesre mindenre..
szal minden jo elvileg...
videokari GPU teszt is jo volt melegedesrte is meg mukodott faszan...de ha jacani akanek meghal szerencsetlen...
jah most jut eszembe lepett mar ki videokartya driver hibaval....de most mit csinaljak vele...? -
smithbandi
csendes tag
rendszermemori is letesztelve minden ok
-
smithbandi
csendes tag
GPU caps wiever el leteszteltem karit es max 60 fok gpu nemmelegszik semi szal nem melegedes gond....
mirol irtok itt disable meg ai....azokat hol lehet allitgatni? -
smithbandi
csendes tag
válasz
smithbandi #30251 üzenetére
nem akarok en nemtom mien teljesitmenyt kihozni belole...csak volt kis penzem es fejlesztetem...ha fut neha normalisan tok jo grafot es teljesitmenyt ad a gep...cs source is full minden fut siman nekem eleg...nemakarok en 1600*1200 ba crysist jacani....csak mukodjon ....ne fagyon be mint szokott..meg kikapcs monitor...
nfs pro street is intro bejon ok tolt a gep es halal... -
smithbandi
csendes tag
válasz
smithbandi #30249 üzenetére
a tapon is van 6 os csati aval is ugyanazt muveli mint a videokarihoz adott 6 osal is...az oszes drivert frisitetem biost mindent...
probaltam ugyis controll centert leszedtem es marad csak a display driver de ua....mar egyik 3dmark se indul el bejjon kep jeee 3dmark cool es semi megall ugykell kilonom..... -
smithbandi
csendes tag
hat en most naon elkeseredtem...ujraraktam a drivereket megint hatha jo lesz...es 6 odjara jott be a windows...elso re csak biosig masodjara windows toltes kozbe halt meg harmadjara is negyedjere mar welcome volt megorultem ere ott halt meg...na de vegul ide ertem...
na szo mi szo egyre joban elmegy e kedvem az ATI videokariktol....idaig asus 6800 gt-m voolt es nvidiaval idaig semi gondom nemvolt...vegen szettorom ezt a sz....rt...na azert nem hanem viszaviszem es lehet veszek egy 7900 gs -t agp azis 512 mega azis es NVIDIA....bar joban orulnek ez meggondolna a dolgot nemkene szaladgalni vele...
meg jatekok nemmenek ok..de a windows is 6 odjara jon elegem van aaaaa -
smithbandi
csendes tag
válasz
smithbandi #30244 üzenetére
VPU recovery...ieneket latam forumon de en ase tom ienek hol talalhatoak mit kell kikapcs...en meg amugy bizok benne hogy a legfrisebb kov driverel jo lesz a karim...
-
smithbandi
csendes tag
en 8.6 ot meg feltetem a hotfix-et is amit tanacsoltak..
mien cf?az mi?mit kell alitanom..?
pl magyarul hihi nemvok nagy nemtommien szamtek guru.... -
smithbandi
csendes tag
580 as tapnal?hm...amugy csak az van rajta....
mar gondoltam melegedesre is de a gep mar elso indulasnal a windows betoltesenel allt befagy....meglall...
irtak toltsek le hotfixet es jo lesz de nem lett jobb...
en amugy driver hibara gondolok...vagy a videokari biosa kuszkodik...azt nemlehet resetelni?..
vagy nem leht a gepem gyenge hoza?proc regi alaplap regi mem csak 512 ddr1....
a tap valoban markas es 17k volt.. -
smithbandi
csendes tag
PLS ha tudtok segiteni nekem...PLSSSS...HELP
lenne egy gondom ..vetem egy ati powercolor 3850 AGP videokarit 512mb-os...
ok beraktam es inditom gepet nemindul csak vilagit a led...hm...ok ha be is jott vagy megfagyott mar a BIOS-nal vagy a windows betoltesenel..
ok mondom mi lehet a gond ...nezem dobozat 450 es tap kell neki nekem meg 420 ok...vetem egyet...580 w os faja beindult a gep ....aha csak sokszor befagy ugyanugy mar a windows betoltesenel...meg ha nem akor a jatekok futatasa jelent neki gondot...
ha be is jon a jatek befagy fel perc mulva....mindegy mien jatek pl egy cs 1.6 is kinyirja...
kicsit merges letem...ok...letoltotem az oszes uj drivert bios...ok na mondom most jo lesz...de nem....ugyanaz mindenpl a 3dmark03 elindul vegigfut ok de a 05 06...es mas teszteket else indit a gepem ...nemir ki semit csak befagy....CTR+ALT+DEL program nem valaszol ok kilovom...
pl half life episode 2 toltesnel befagy a gep monitor kikapcsol....
pl nemtok semivel jacani mert 10 masodperc es meghal....CONFIGOM amd athlon 64 3000+ proc,512 mb ddr1 memo,abit kv8 pro alaplap,sata 200gb hdd,es a draga ati 3850
jah meg nemirtam a regi videokarimal jol megy a gep csak ez nem mukszik mi lehet a baj??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Sapphire R7 250 1GB
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest