- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
smithbandi #33043 üzenetére
Hello!
Van olyan, hogy valaki megszívja egy gyártó termékével. De azt gondolom, a Te eseted eléggé egyedi. Nálam, és még 4 másik ismerősömnél tökéletesen teljesít a PowerColor. Ezért nem biztos, hogy általánosítva érdemes lefikáznod ezeket a kártyákat. -
nygma
addikt
válasz
smithbandi #30611 üzenetére
Elvesztettem a fonalat...
Mind1,küld vissza velük,ha hibás garanciába cserélik,kb 1 hónap...
-
nygma
addikt
válasz
smithbandi #30609 üzenetére
3 napon belül meg lehet bizonyosodni arról,hogy egy kártya rossz vagy nem...
-
nygma
addikt
válasz
smithbandi #30598 üzenetére
Honnan való ez a kártya és pontosan mikor vetted?
-
kalló
aktív tag
válasz
smithbandi #30606 üzenetére
Hát a vissza szállítási költséget nem álják az 100.Szerintem te nagyon bizonytalan vagy pedig nem kéne.Mikor vásároltad?
amúgy sztem keress egy fogyasztó védelmes topicot ott megmondják neked, hogy mihez van jogod pl.ezt -
kalló
aktív tag
válasz
smithbandi #30602 üzenetére
mutass nekik olyan alkamazást(pl. játék) aminél mindig produkálja a hibát, ja és mond meg nekik hogy nem csak win alatt szarakodik(nehogy a szar winre/driverra fogják)
de ne izgulj emiatt minden valamire való számtekbolt kicseréli a szar terméket.
ilyenre meg ne is gondolj hogy vissza küldik a rosszat, ha vissza nem is adják az árát mert már régebben vásároltad akkor is ki kell cseréljék! -
kalló
aktív tag
válasz
smithbandi #30600 üzenetére
ha gyárilag szar akkor ki kicserélik vita nélkül
-
kalló
aktív tag
válasz
smithbandi #30598 üzenetére
smithbandi:Úgy tudom 10napon belül ki kell cseréljék akkor is ha működik a kártya.
nem tudjátok melyk a legstabilabb driver egy 256mbos 3850hez?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
smithbandi #30468 üzenetére
flashgettel szedted le?..nekem is csinálta.most simán töltöm get nélkül...lassabb,de valszeg igy működni fog!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
smithbandi #30362 üzenetére
Prime 95 öt futassd le légysi a Blend testet, nem nagy progi hagyd futni 20-30 percig h ír e ki hibát
(procit ramot teszteli)
-
Bali27
addikt
válasz
Milyen Op rendszered van? Nekem jogtiszta Visax64 alat kék halálom volt sokszor.. valami 0x000000D1 es vagy mi a szösz hibakóddal.. Erre kiderült hogy az alap vista ethernet driver szar.. Uh Giga oldalára felmentem leszedtem a drivert, azóta egy élmény bekapcsolni a gépet
-
Tyca
senior tag
válasz
Ha a biosba is belefagy a géped, akkor tuti nem ati driver hiba a probléma, a kékhalál üzeneteket sem érdemes elemezgetni, én egyszer napokig szívtam, 10 percenként kékhalál volt, a legváltozatosabb üzenetekkel, aztán kiderült, hogy a torrentkliens miatt volt az egész.
A lapod nincs jóban a kártyával szvsz, és ezt tényleg csak egy másik gépben tudod kipróbálni. Ha nincs agp-s haver a közelben, menj be egy hardverboltba pár üveg sörrel
, szerintem ilyen melegben szívesen fogadnak majd, berakják egy szervízgépbe, aztán okosabb leszel...
-
nygma
addikt
válasz
smithbandi #30359 üzenetére
Egy Corsair VX450W tápot nem lenne hátrány beújítanod...
-
lsc
nagyúr
válasz
smithbandi #30356 üzenetére
Mekkora és milyen tápod van ?
-
nygma
addikt
válasz
smithbandi #30352 üzenetére
Ha végleg nem bírsz vele,vidd vissza...
-
Bluegene
addikt
válasz
smithbandi #30352 üzenetére
bandi, lehet kifogtál egy selejtet, mellesleg szép kerek mondatokat írj
-
TTomax
félisten
válasz
smithbandi #30274 üzenetére
csak a hotfixet...söt a CCC-t se rakd fel....semmi nem kell csak a 15M driver...
-
TTomax
félisten
válasz
smithbandi #30270 üzenetére
driver hiba lesz az..OpenAL OpenGL...hát cserélgess a driverokat,mert ha 3trémárk lement akkor a kártya jó...istenem de kevés pontot kaptál 05-ben
-
FeRRaR1
őstag
válasz
smithbandi #30261 üzenetére
Ha AGP s a VGA d akkor mindenképpen a gyártó honlapjáról szedd le a legfrissebb drivert hozzá!
Mert a sima Ref driverekkel, havernál se ment az AGP s.....
És nem ártana 1 kis proci tuning + 2x 512 Mb ram
Jobb vétel lett volna mint a táp
Ha tudsz szerezz még 1 512 es ram kártyát, hogy 2 1forma 512 es legyen Dualba az talán valamit javít + kis CPU tuning és máris szárnyakra kap a kártya....
Természetesen ha működik rendesen...
ált ilyenkor ha az alaplapi biost le frissíted, meg oldódnak a gondok
-
TTomax
félisten
válasz
smithbandi #30251 üzenetére
A 3DMarkhoz hotfix kell.Az AGP-s 3850-hez pedig,hotfix driver.De nem a 8,6-os hotfix driver hanem a 8,5-s mert a 8.6 hotfix a a HD48XX-ak miatt jött... mindjárt megkeresem a driverod...
Máris javítok...jó a 8,6 hotfix is... pillanat
Tessék,ezt rakd fel...
DriverCleaner,csökkentett módban.... tudod -
LLKobe
veterán
válasz
smithbandi #30254 üzenetére
Először is fogd a vga-t és vidd át egy haverhoz, toljátok bele a gépbe, drivel fel, és toljatok egy 3D markot pl. Ha lefut, nem a vga-val van a hiba. Win-t telepítettél újra? Előző geforce driverét rendesen lepucoltad?
-
smithbandi
csendes tag
válasz
smithbandi #30251 üzenetére
nem akarok en nemtom mien teljesitmenyt kihozni belole...csak volt kis penzem es fejlesztetem...ha fut neha normalisan tok jo grafot es teljesitmenyt ad a gep...cs source is full minden fut siman nekem eleg...nemakarok en 1600*1200 ba crysist jacani....csak mukodjon ....ne fagyon be mint szokott..meg kikapcs monitor...
nfs pro street is intro bejon ok tolt a gep es halal... -
laameer
csendes tag
válasz
smithbandi #30249 üzenetére
szerintem ne a kártyát okold amiatt hogy nem megy a géped!
nekem is radeon 3850-em van és semmi baja! szerintem a többi alkatrészeddel lehet a gond, alaplap, memoria, proci... régebbi alkatrészeknél nagyobb rá az esély hogy valami enm passzol össze,
agp-s karit meg nem vennék mert már kiment a divatbollehet hogy a kártya a selejtes, de én a helyedben összeraknék egy uj configot és azzal probálkoznék
-
smithbandi
csendes tag
válasz
smithbandi #30249 üzenetére
a tapon is van 6 os csati aval is ugyanazt muveli mint a videokarihoz adott 6 osal is...az oszes drivert frisitetem biost mindent...
probaltam ugyis controll centert leszedtem es marad csak a display driver de ua....mar egyik 3dmark se indul el bejjon kep jeee 3dmark cool es semi megall ugykell kilonom..... -
LLKobe
veterán
válasz
smithbandi #30245 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy ilyen környezetbe minek vettél ilyen vga-t? Ezzel a procival, meg fél giga rammal a kártyában lévő teljesítmény kb egyharmadát tudod majd kihozni.
Meg gondolom játszani vetted a vga-t, de mivel akarsz te játszani manapság fél giga rammal?
A 17ezres táp is elég nagy butaság volt.... Szerintem mielőtt bármit vennél olvass itt körül a témában, sok gondtól óvod meg magad vele, és nem utolsó sorban több cash marad cukorkára -
FeRRaR1
őstag
válasz
smithbandi #30245 üzenetére
a VPU Recovery a Catalyst Control Center ben van... A driverrel 1 ütt települ alapból...
Hát el kell h keserítselek
Tápot felesleges volt venned, én csak 400 ast használok, de valaki 350 essel hajtja 38xx es VGA ját, bőven elég neki, azt nem kell kézpénznek venni amit megadnak, az csak 1 érték amivel minden körülmények között el kell indulnia.
Ha jól értem akkor alaplapi biost már frissítettél a legújabbra?
(Ha nem tedd meg)Ill a VGA t ki próbálhatnád 1 másik gépbe is, hogy ki zárhassuk mint hiba forrást....
A tápod külön adja a 6 pines csatit, vagy átalakítóval tetted a VGA ra? -
smithbandi
csendes tag
válasz
smithbandi #30244 üzenetére
VPU recovery...ieneket latam forumon de en ase tom ienek hol talalhatoak mit kell kikapcs...en meg amugy bizok benne hogy a legfrisebb kov driverel jo lesz a karim...
-
Raki
aktív tag
válasz
smithbandi #30237 üzenetére
asszem az nem a noname ketegória vagy tévedek?
am ha régi karival jó volt akkor lehet a mostaninak van gyíkja én a helyedben megnétném máshol is a karit, mert ha a hardver rossz azt könnyen kilehet szúrni...
nézd meg azt is hoyg hogy kötötted rá a tápcsatit a karira, mert amit a karira kötsz azon más ne legyen ez alapszabály ... -
Raki
aktív tag
válasz
smithbandi #30235 üzenetére
heló
leírnád mien márkájú az a 580-as táp????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest