- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Anthony28 #15760 üzenetére
Hát ha nálad is azok az eredmények fognak kijönni mint a Computerbase oldalon akkor nagyot fogsz nézni.
Főleg 8xAA/16xAF bekapcsolásakor fogsz elcsodálkozni hogy mit is tud.
Mert amelyiknél jól működik együtt a 2GPU ott 25%-tól 90%-ig terjedő előnye van az Ultrával szemben.
Ami azért valjuk be nagyon komoly fegyvertény! -
gergo19
aktív tag
válasz
Anthony28 #15764 üzenetére
Gratulálok én is végre valaki aki elfogulatlanul tud írni róla hajrá hagy izzon a vas.
Mint lesznek eredmények kérlek oszd meg velünkNagyon várjuk már az igazi játék teszeteket. Melyik drivert használod mert ma jelent meg az új 8.1 mindenképp azt használd mert ez már talán tényleg ki tudja hajtani.
-
-
Womb
senior tag
válasz
Anthony28 #6757 üzenetére
Nem sok,ez tény...de szerintem újrahúzott oprendszerrel,a 7.11-es beizzításával,kellemes kis tuning-al egy ezressel-kettővel többet kapna,bár akkor sem kapná azt az eredményt mint a tied,mert kérlek szépen neked egy versenylovad van
Az árak és érték tekintetében,abszolut egyetértek. -
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #4218 üzenetére
Meg a többieknek, akik az elmúlt 20 évet elkúrták zussammen. Nagyon is egy csapat az egész, a nép meg beveszi a színjátékot. Én legalábbis úgy vettem észre, hogy bármi történjék is, valahogy mindenki folyamatosan gazdagodik odafönt.
Itt azért drága minden, mert szabadrablás van, a rabszolgasereg meg még élvezi is.(Most olvastam, hogy a hülye magyar inkább totál eladósodik, semhogy kevesebbet költene, aztán nem tudjuk, mitől szaporodnak a nincstelenek).
Vazze, bírja ki az ország, hogy fél évig nem vesz semmit a létszükségleten kívül (főleg üzemanyagot), egyből olcsóbb lenne minden, a tolvajok meg elmennének másfelé (talán). De nem, mert jön a nagy marketing, és mindenki szalad, meg idegeskedik, hogy jaj, hol van már az a 3870-es kari! -
katt777
félisten
válasz
Anthony28 #4196 üzenetére
Vannak ám azokban a 3DMarkokban külön 3D pontszámok is, amelyeket érdemesebb összehasonlítani, mert ezek bizony más-más procikon is elég közel állnak egymáshoz.
Az említett tesztben pl. CPU-val (összpontszám) csak 42% volt az 1950XT CF sebességnövekedése, SM2-ben 52%, SM3/HDR-ben pedig 71%.
Nem olyan rossz tehát, ha az ember tudja, mit nézzen benne. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Anthony28 #2307 üzenetére
Nah! Itt az ideje hogy nagyon kaszáljon az ATI. Ha a héten hijönnek a tesztek és neadjisten a jövő héttől kapni is lehetne őket és nem sokkal maradna el a GT-től a 70-es bitangnagyot kaszálhatna az ATI. (én is tutta azt fogok venni)
Az a baj hogy kicsit még sok itt a ha...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Anthony28 #2285 üzenetére
Összekeversz vmit "256sp lesz benne meg 4annyi texturázó. Na vmi félhiteles linket lássak róla még fudzilla/inquier is megteszi de nem a józsi bácsi aszondja."
minden nap emondja vki, minden nap rákérdezek és sosincs válasz. De azért köv nap megent emondják....
[link] -
leviske
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest